Com funciona Fiverr. Li agradaria complementar el seu salari fent un treball extra des de casa? Necessita un logotip per al seu lloc web però no té les habilitats per fer un i els experts tenen demandes massa altes? En aquest cas, pots considerar Fiverr, Una plataforma que reuneix usuaris de tot el món i que permet oferir i comprar serveis digitals de tot tipus, a partir de 5 dòlars. Mai has sentit parlar d'això abans?

De fet, amb aquest tutorial, explicaré com funciona Fiverr mostrant-li com donar els seus primers passos en aquesta plataforma. Primer, li diré com crear el seu compte, com buscar un servei i com publicar una sol·licitud. També li diré el procediment per a convertir-se en venedor i publicar una oferta.

Com funciona Fiverr pas a pas

Registrar-se a Fiverr

Abans d'entrar en els detalls d'aquesta guia i explicar com funciona Fiverr, Deixa explicar-te com crear un compte per accedir a l'servei. Registrar-se a Fiverr és un procediment que es pot realitzar ja sigui per Pc o telèfon mòbil i tauleta, descarregant l'aplicació per a dispositius Android i iOS.

Si voleu crear el seu compte en Fiverr per Pc, connectada a la pàgina web oficial de l'servei, feu clic a unir-se  a la part superior dreta i triï si vol registrar amb el vostre compte de Facebook, El compte de google o per correu electrònic.

En els dos primers casos, pressiona el botó Continuar com (nom) o Continuar amb Google, En cas contrari, introduïu la vostra adreça de correu electrònic en el camp Escriu el teu correu electrònic i pressiona el botó continuar.

En la nova pantalla que es mostra, introdueix el teu nom d'usuari i contrasenya (ha de contenir al menys 8 caràcters, incloent una lletra majúscula, una lletra minúscula i un nombre) per associar amb el seu compte en els camps Tria un nom d'usuari y Tria una contrasenya i dóna-li a el botó unir-se.

Ara, entreu a la safata d'entrada, obriu el correu electrònic rebut de Fiverr i feu clic al botó Active seu compte per activar el seu compte i completar el registre.

Si, en canvi, prefereix registrar-se amb Fiverr utilitzant l'aplicació de servei, comenceu aquesta última tocant la seva icona (unes Lletres blanques de fiver sobre un fons verd ) A la pantalla d'inici del dispositiu.

Després pressioni sobre els elements Següent y unir-se i, en la nova pantalla que es mostra, toqueu el botó Connecta't amb Facebook per crear un compte vinculant el seu perfil de Facebook a el botó Connecta't amb Google per registrar-se amb el vostre compte de Google o al botó Fes-amb el correu electrònic per al registre clàssic de correu electrònic.

En aquest últim cas, introduïu la vostra adreça de correu electrònic a Escriu el teu correu electrònic. Especifiqueu un nom d'usuari i contrasenya per accedir a Fiverr en els camps Tria un nom d'usuari y Tria una contrasenya i pressiona el botó Registrar. En uns moments rebrà un correu electrònic de Fiverr: pressiona el botó Active seu compte contingut dins d'ell per activar el seu compte.

Comprar un servei en Fiverr

si voleu comprar un servei en Fiverr, tot el que heu de fer és connectar-se a la pàgina principal de la plataforma, accedir al seu compte, localitzar el servei que li interessa i completar la compra.

Per continuar, aneu a la pàgina principal de Fiverr i, si encara no ho ha fet, feu clic al botó Iniciar sessió present a la part superior dreta per accedir al seu compte.

A la nova pàgina oberta, seleccioneu la categoria de servei que necessita seleccionant una de les opcions disponibles entre Gràfics i disseny, màrqueting digital, Redacció i traducció, Vídeo i Animació, Música i àudio, programació i tecnologia, negocis y Diversió i estil de vida.

Tria una subcategoria entre les que es mostren a la pantalla i identifiqui el servei que creu que s'adapta millor a les seves necessitats. Alternativament, introduïu les paraules clau relacionades amb el servei del seu interès en el camp de cerca troba servei (Situat a dalt a l'esquerra) i pressiona el botó Cercar.

Per comprendre millor, prenguem un exemple pràctic. Si té un text i necessita traduir-lo a l'anglès, feu clic a la categoria Redacció i traducció i triï la subcategoria traducció present a la barra lateral de l'esquerra.

A més, a través de les opcions Temps de lliurament y Rang de preus, Pot filtrar encara més les ofertes disponibles en funció de el temps de lliurament i el preu.

Un cop hagueu identificat el servei del seu interès, feu clic al seu nom per veure la descripció, ressenyes d'altres usuaris, Gig relacionat i paquets de compra disponibles.

Entre els factors a considerar, també les revisions,  que permeten el comprador sol·licitar a l'venedor que realitzi canvis si el servei rebut no satisfà completament les seves necessitats. En cas de dubte, també pot contactar a l'venedor prement el botó Contáctame i ingressant la seva sol·licitud en el camp corresponent.

Va identificar el concert que millor s'adapta a les seves necessitats i el paquet del seu interès, pressiona els botons continuar y Ordeneu ara, Triï el mètode de pagament que prefereixi entre targeta de crèdit ( targeta MasterCard, Targeta Visa, Descobreix-los ) I PayPal. Introduïu les dades i premeu el botó Confirmar i pagar.

Li resultarà útil saber que el seu pagament no s'acredita immediatament en el compte de venedor. Només si aquest últim accepta la comanda i el completa dins de el temps establert, la transacció serà reeixida.

Una vegada que el venedor hagi fet la feina, veureu una notificació sobre missatges (Per indicar que hi ha un nou missatge) i pot veure el resultat final.

Si, d'altra banda, no ha trobat cap Gig que satisfaci les seves necessitats o no vulgui perdre el temps buscant, ha de saber que pot publicar una sol·licitud de servei vostè mateix. Per fer-ho, connecteu-vos a la pàgina principal de Fiverr i, després d'iniciar la sessió al compte, premeu el botó Publicar per sol·licitar.

A la nova pàgina oberta, introdueix el teu sol·licitud en el camp buscant, Especifiqui la categoria de la seva sol·licitud a través del menú desplegable sota de la capçalera Tria una categoria i especifiqui el temps que està disposat a esperar que es lliuri la comanda, seleccionant una de les opcions disponibles entre 24 hores, 3 dies, 7 dies y altre.

Finalment, si ho desitja, especifiqui el pressupost disponible per a vostè en el camp Quin és el seu pressupost per a aquest servei? i pressiona el botó Missatges per publicar la seva sol·licitud. Des que un venedor estigui interessat en fer la seva feina, rebreu una notificació i podrà contactar a l'usuari en qüestió.

Si no li agrada el servei rebut, pot demanar-li a l'venedor que revisi la feina i suggereixi que es facin canvis prement el botó> sol·licitar revisió. En cas contrari, pressiona el botó Acceptar i revisar ordre per accedir a la feina complet, descarregueu els arxius i deixi la revisió a venedor.

Finalment, si es pregunta què succeeix en cas de problemes amb la comanda, se sentirà alleujat a l'saber que hi ha la possibilitat d'obrir una disputa: Fiverr assumirà el paper de mediador per intentar resoldre el problema.

El procediment per comprar un Gig des d'un telèfon mòbil i una tauleta utilitzant l'aplicació Fiverr és gairebé idèntic a l'descrit anteriorment per a les PC.

Després d'iniciar l'aplicació de servei, toqueu l'element més present al menú a continuació, pressiona l'opció Iniciar sessió per dues vegades consecutives, ingressi les seves dades d'accés en els camps Escriu el teu correu electrònic o nom d'usuariIntroduïu la contrasenya i pressiona el botó continuar.

Ara, aneu a Inici i escriviu el servei que cerca en el camp Que estàs buscant. Alternativament, feu clic a la icona XNUMX quadrats a la cantonada superior dreta, seleccioni una de les categories disponibles i toqui el nom de el servei del seu interès.

Prem el botó Ordre (preu) per dues vegades consecutives i el botó pagar ara. Després triï el mètode de pagament que prefereixi, premeu el botó continuar i llest.

Com vendre en Fiverr

Li agradaria Guanyar diners extres fent treballs ocasionals com a traductor, dissenyador gràfic o programador? En aquest cas, pot convertir-se en venedor en Fiverr i oferir els serveis en qüestió. No obstant això, ha de saber que a l'usar l'aplicació de servei no és possible obrir un compte comercial i crear noves ofertes.

Per convertir-se en venedor, després, connectat a la pàgina web de fiver des de la seva Pc, feu clic a l'element Iniciar sessió a la part superior dreta i accedeixi al seu compte ingressant les credencials d'inici de sessió en els camps E-mail / Usuari y contrasenya.

Ara feu clic a l'opció Fes-te venedor i, a la nova pàgina oberta, pressiona el botó Fes-te venedor.

Introdueix el teu nom i cognom en els camps Nom y Cognom i feu clic a la icona de la càmera present a la banda de l'article Foto de perfil per carregar la seva pròpia foto (obligatori per procedir amb el registre com a venedor).

Després introdueix el descripció de al menys 150 caràcters al camp descripció especificant teus hobbies, les teves habilitats i tot el que consideris rellevant per convèncer els possibles compradors de col·laborar amb tu.

Finalment a la secció idiomes, Indica els idiomes que parla (prement el botó afegir nou ) I feu clic al botó continuar per seguir.

A la pantalla informació professional, Especifiqui la categoria de la seva competència a través del menú desplegable al costat de l'element La seva ocupació i seleccionant una de les opcions disponibles ( Gràfica i Disseny, Vídeo i Animació, Redacció i traducció, màrqueting digital etc.).

També podeu afegir més d'una categoria d'ocupació fent clic a l'element afegir nou i triar una de les opcions que acabem d'esmentar. A la secció habilitats, Pots especificar les seves habilitats en el camp afegir habilitat també ingressant a el nivell, a través del menú desplegable Experiència de nivell.

Si ho desitja, pot afegir més informació sobre la seva capacitació i els certificats que posseeix en els camps educació, y certificació, Després de la qual cosa pot ingressar al seu lloc personal o als el dels seus treballs anteriors en el camp Lloc web personal i premeu el botó continuar per avançar

A la pantalla comptes vinculades, Si ho desitja, pot vincular els seus comptes socials prement el botó connectar sobre els articles Linkedin, Google y Facebook. En cas contrari, pressiona els botons continuar y Continua i feu-vos primer servei  per completar el registre com a venedor.

Com funciona Fiverr per crear serveis

Per crear el teu primer servei, Aquest és el servei digital que té la intenció d'oferir a Fiverr, pressiona el botó Crear un servei.

Si no veu aquesta opció, feu clic a la seva imatges present a la cantonada superior dreta, seleccioneu l'opció El meu perfil des del menú que apareix i, a la nova pàgina oberta, pressiona el botó Crea un nou servei.

Ara, introduïu el títol de l'anunci en el camp Títol  (Màxim 80 caràcters), seleccioneu la categoria amb el menú desplegable a la part de l'element categoria triar una de les opcions disponibles ( Gràfics i disseny, màrqueting digital, Vídeo i Animació, Música i àudio etc.), utilitzeu qualsevol subcategoria i especifiqui el servei que ofereix.

Per exemple, podeu fer que el coneixement de WordPress estigui disponible, haurà de seleccionar la categoria Programació i tecnologia, La subcategoria WordPress i seleccioneu l'article Suport / Consulta com un servei ofert ( Tipus de servei ).

Després ingressi un màxim de 5 paraules clau en el camp Cercar etiquetes i pressiona el botó Desar i continueu.

A la pantalla Abast i preus, Pot crear fins a tres paquets de compra per la seva Gig, especificant els temps de lliurament, el preu, les preguntes disponibles per al comprador, els minuts de conversa de suport en temps real i els serveis oferts.

A la secció descripció, Descriu la teva actuació introduint una descripció de al menys 120 caràcters en el camp apropiat, mentre ets a la secció Preguntes freqüents pot afegir preguntes freqüents que poden ser útils per al comprador.

A la pantalla requisits, Introduïu la informació que necessita i que el comprador haurà de proporcionar per començar el seu treball, després premeu el botó Desa i continua, Carregueu a l'almenys una imatge, vídeo o arxiu en format PDF del seu treball anterior o que millor patrocina la seva oferta i pressiona el botó de nou Desa i continua.

Per publicar la seva oferta, ha d'ingressar i verificar el seu número de telèfon. Premeu el botó verificar ara, Introdueix el número de telèfon en el camp Introduïu el vostre número de telèfon i feu clic al botó verificar SMS per rebre un SMS de confirmació, o Verificar per trucada per rebre una trucada.

Després ingressi el codi de verificació rebut en el camp apropiat i pressiona el botó Envia la. Ara feu clic al botó publicar servei  per publicar la seva oferta i ja està.

Per administrar la teva concert, fes clic a la imatges a la cantonada superior dreta, selecciona l'element El meu perfil des del menú que apareix i selecciona l'opció servei al menú principal.

A la nova pàgina oberta, feu clic a la icona de la fletxa apuntant cap avall relacionat amb el concert del seu interès i triï una de les opcions disponibles. Edita per fer canvis; compartir per compartir l'oferta. Eliminar per eliminar el servei seleccionat o pausa per fer la teva oferta temporalment invisible.

Per veure i acceptar comandes, feu clic a Comandes  i seleccioneu el treball que desitja realitzar: una vegada que hagi acceptat una comanda, apareixerà un compte regressiva depenent de el temps de lliurament que va indicar durant la fase de creació de Gig.

Una vegada que es completi la feina, aneu a la secció dedicada a comandes, seleccioneu la comanda que ha completat, premi els botons Lliurament teva comanda, Pujar treball y lliurar treball i espera que el comprador respongui.

Serà útil saber que Fiverr s'aplica XNUMX:XNUMX 20% de comissió per cada concert venut i que el pagament es faci més tard 14 dies des del final del lliurament de la comanda. Per realitzar un seguiment de les seves entrades i canviar els seus guanys, feu clic a la imatges, seleccioneu El meu perfil i, a la nova pàgina oberta, triï l'opció Guanys present al menú principal.

Fins aquí l'entrada sobre com funciona Fiverr.