Com funciona Omegle

Com funciona Omegle.  Ha escoltat parlar de Omegle, Un servei de xat i videoxat molt utilitzat per aquells que volen fer nous amics a la Xarxa. Però encara no sap com usar-lo.

En aquest tutorial, explicaré en detall com utilitzar Omegle en PC, per xatejar i vídeo xat. A més, explicaré com utilitzar el servei en un telèfon mòbil, A través d'un navegador per navegar per la web (ja que no hi ha una aplicació dedicada disponible).

Com funciona Omegle pas a pas

Abans d'explicar com funciona Omegle, Anem a veure què és exactament.

Omegle és un servei de xat en línia gratuït que no requereix registre, a través del qual pot iniciar xats de text i videoxats amb persones de tot el món.

per utilitzar Omegle ha d'acceptar automàticament els termes de servei, que pot veure a la part inferior de la pàgina de inici, connectant-se directament al seu lloc web oficial. L'ús d'Omegle és prohibit per nens menors de 13 anys i, per als menors de 18 anys, es requereix el permís d'un pare o tutor.

En general, a més, per a l'ús de l'servei s'apliquen les regles habituals de el sentit comú i els bons costums. Ha de comportar-se de manera correcta i respectuosa mentre converses amb altres persones, tenint en compte que les converses textuals i el videoxat estan sent moderades.

A més, ha de saber que, per utilitzar el xat de vídeo de Omegle, ha de permetre que el servei accedeixi a el micròfon i la càmera del seu Pc, a través de la configuració del seu navegador. Per fer això, connecteu-vos a la pàgina web oficial de Omegle I, si feu servir el navegador, per exemple google Chrome, Feu clic al icona de l'cadenat situat a la part superior (prop de la barra d'adreces) i premeu el botó Configuració de el lloc.

A la següent pantalla, feu clic a permetre els menús desplegables relacionats amb la Càmera de vídeo y micròfon.

A més, si vols xatejar en Omegle en espanyol, ha de configurar l'idioma per al servei a través de menú desplegable Seleccioneu l'idioma, Ubicat a la pàgina d'inici de la mateixa.

Com utilitzar Omegle en PC

Després de proporcionar-li tota la informació preliminar sobre l'ús correcte de omegle, És hora de parlar amb tu sobre com utilitzar el servei en ordinador personal.

Com xatejar en Omegle

Omegle és un popular servei de xat, que li permet iniciar converses textuals amb usuaris de tot el món, oferint també la possibilitat d'iniciar converses a partir d'interessos compartits.

Per començar, connecteu-vos a la pàgina web oficial de l'servei i, per iniciar un xat de text, feu clic al botó Text.

Si voleu assegurar-se començar una conversa amb algú que tingui els mateixos interessos nos algunes de les seves passatemps en el camp de text Afegeix els teus interessos, Després premeu el botó Text. Es mostrarà la pantalla de xat, a través de la qual podrà iniciar una conversa de text.

Xatejar a Omegle és molt senzill. Tot el que has de fer és escriure el missatge al camp de text situat a la part inferior, després has de pressionar el botó Enviar en l' teclat o botó Enviar a la pantalla, per enviar el missatge, que es mostrarà a la part superior, en el quadre dedicat a l'registre de converses.

Per aturar la conversa, premeu el botó en qualsevol moment aturar, Situat a la part inferior esquerra, i després en el botó Esc, Per confirmar l'operació.

Una altra funció de xat de text de Omegle de la qual val la pena parlar és el Mode espia : Li permet llegir les respostes a una pregunta aleatòria, oa una qüestió en concret, per a ser preguntades personalment als usuaris de el servei.

Per usar-lo, feu clic al botó Mode espia, Ubicat a la part inferior de la pàgina d'inici, després, si vol fer una pregunta, feu clic al botó Fer una pregunta.

Després escriviu la pregunta que vol fer en el camp de text Introduïu una pregunta i feu clic al botó preguntar desconegut.

Alternativament, si no desitja fer cap pregunta, després de fer clic al botó Mode espia, Premi directament sobre vista Prèvia. En tots dos casos se't mostrarà la pantalla de xat i podràs xatejar amb altres persones, seguint les instruccions que us he donat en les línies anteriors.

En qualsevol moment, per tornar a menú principal de l'servei, feu clic a logotip de Omegle, Ubicat a la part superior, i després prement , Per confirmar l'operació.

Com xatejar per vídeo en Omegle

Si vol començar un videochat en Omegle, Primer ha d'habilitar el accés a càmera i micròfon, A través de la configuració del seu navegador. Per a això, seguiu les instruccions que li vaig donar en el capítol d'informació preliminar.

Un cop fet això, per iniciar la seva vídeo xat, connecteu-vos a la pàgina web oficial de Omegle i premeu el botó Vídeo En uns moments s'obrirà la secció de videoxat de el servei, a través de la qual podràs interactuar amb altres persones de forma vocal.

Alternativament, si prefereix escriure un missatge de text, pot utilitzar el xat de text a continuació.

Si, en qualsevol moment, desitja aturar el xat de vídeo, feu clic al botó aturar i després confirmeu prement el botó Esc.

Per tornar directament a menú principal de l'servei, feu clic a logotip de Omegle (A dalt). Si se sol·licita, confirmeu prement el botó .

Com utilitzar Omegle en un telèfon

Si vol saber com utilitzar Omegle en un telèfon mòbil, Ha de saber que no hi ha una aplicació dedicada a aquest servei de xat, però es pot utilitzar fàcilment a través de qualsevol navegador per navegar per Internet, com Google Chrome als Android o Safari per iOS.

Per a un millor ús de la plataforma, encara que el servei està perfectament optimitzat per al seu ús a través de el navegador mòbil, pot activar el mode de vista d'escriptori.

Per fer això a través de Google Chrome, Toqueu la icona ⋮ i, al menú que se li mostra, toqueu l'element Sol·licitar lloc destkop.

Si, per contra, utilitza el navegador Safari a iOS, toca compartir icona a la part inferior i, al menú que se li mostra, pressiona l'element Sol·licitar lloc destkop.

En aquest punt, per utilitzar Omegle a telèfons mòbils, tot el que ha de fer és seguir les instruccions que li vaig donar en els capítols anteriors, per iniciar un xat de text ( Text ) O un videoxat ( Vídeo ).


Trucoteca
IK4 ·
Un Com Fer ·