Com funciona Apple Pay

Llançat en 2014 als Estats Units, Pagament d'Apple finalment ha arribat també a Itàlia. Si mai ha sentit parlar d'ell, és un sistema de pagament que li permet comprar béns i serveis utilitzant el seu propi iPhone o el teu Apple Seguir. És compatible amb tots els models d'iPhone a partir de l'iPhone 6, amb tots els models de Rellotge d'Apple i es pot utilitzar tant en línia (per exemple, per comprar productes a través de l'aplicació) com en botigues físiques. El pagament a les botigues físiques es realitza com amb les targetes de crèdit sense contacte, per tant a través del simple acostament de l'iPhone o Apple Seguir en el TPV. Tot sense comissions ni despeses mensuals fixes.

Per aprofitar Apple Pay, ha de afegir una targeta de crèdit compatible a la seva. Cartera de Apple. Una targeta de crèdit admesa és una targeta de crèdit emesa per una de les institucions que actualment brinden suport per Apple Pay. De moment, les institucions (i per tant les targetes) que suporta Apple Pay a Itàlia no són moltes, però la situació està destinada a canviar ràpidament. Pel que fa a les aplicacions i botigues on es pot utilitzar el servei, però, la situació és molt millor: ja hi ha moltes botigues que accepten Apple Pay i, com ja es va esmentar anteriorment, funciona el pagament directe mitjançant xip NFC. amb tots els punts de venda amb suport contactless, per tant en moltes botigues a tot el país (així com en altres països on Apple Pay està disponible).

En el front de l' la seguretat, No hi ha problemes ni riscos de cap tipus. Els detalls de la targeta agregats a Apple Wallet no s'emmagatzemen al dispositiu ni en els servidors d'Apple, ni es comparteixen amb els comerciants quan es paguen béns o serveis. En resum, si tens un iPhone i una targeta de crèdit compatible, no perdis l'oportunitat de provar Apple Pay perquè podria ser molt més còmode del que creus! Ara explicaré millor com funciona.

  • dispositius compatibles amb Apple Pay
  • Targetes admeses per Apple Pay
  • Botigues i aplicacions que accepten Apple Pay
  • Com associar una targeta amb Apple Pay
  • Com pagar amb Apple Pay
  • Apple Pay per a comerciants

Dispositius compatibles amb Apple Pay

Com ja es va especificar a el principi de l'tutorial, Apple Pay és compatible amb tots els models d'iPhone a partir de iphone 6 i amb totes les variants de Rellotge d'Apple, Però en realitat el servei també es pot utilitzar en Mac y iPad. Aquesta és la llista detallada de tots els dispositius compatibles amb Apple Pay en aquest moment.

  • iPhone - iPhone 6 i posterior, iPhone 6 Plus i posterior, iPhone SE i posterior. Amb aquests dispositius, pot pagar en botigues físiques, en aplicacions i al web a través d' Safari.
  • Rellotge d'Apple - tots els models (òbviament només si estan associats amb iPhone). Amb aquests dispositius, pots pagar en botigues físiques i en aplicacions.
  • iPad - iPad de cinquena generació i posteriors, iPad Pro 2015 i posteriors, iPad Air 2 i posteriors, Mini iPad 3 i posteriors. Amb aquests dispositius, pot pagar en aplicacions i al web a través de Safari.
  • Mac - MacBook Pro amb Touch Bar i Touch ID, tots els models de Mac comercialitzats a partir del 2012 (només si es combinen amb un iPhone o Apple Watch amb Apple Pay). Amb aquests dispositius, només pot pagar a la web amb Safari.

Una altra cosa important a subratllar és que en els dispositius en els quals pretens fer servir Apple Pay has d'haver configurat una ID d'Apple associada a iCloud. Per saber com crear un compte d'iCloud i com usar-la, llegeixi la meva tutorial dedicat a el tema.

Targetes compatibles amb Apple Pay

En el moment de redactar aquest article, Apple Pay només es pot utilitzar amb targetes. visa, targeta MasterCard, Mestre es V pagar proporcionat per UniCredit, Banc Carrefour es benedicció.

Si mai ha sentit parlar d'ell, Boon és una aplicació per a iOS que li permet generar una MasterCard virtual prepagament i afegir-la a Apple Wallet (per tant, Apple Pay). Es pot descarregar de forma gratuïta i la targeta s'activa immediatament, però, per fer la primera recàrrega i utilitzar el servei cal subscriure a el pla. Boon bàsic que és gratis durant els primers 12 mesos i després costa 99 centaus / mes (amb una comissió de l'1% per recàrregues realitzades amb targeta de crèdit). També et permet recarregar un màxim de 200 euros a el dia (100 euros amb targeta) i un màxim de 2.500 euros a l'any. Per obtenir més informació, visiteu el lloc web oficial de Boon.

D'aquí a l'any, HYPE, America Express, Fineko, Banca Mediolanum, Widiba, N26, ExpendiaSmart i CartaBCC també afegiran seu suport d'Apple Pay. Per a més informació, pot comunicar-se amb una de les entitats en qüestió o el lloc web oficial d'Apple Pay.

Botigues i aplicacions que accepten Apple Pay

Com es va esmentar en l'obertura de la publicació, Apple Pay ja és compatible amb una àmplia gamma de botigues físiques, hotel, bar, llocs de Internet es aplicació.

Entre les botigues que admeten Apple Pay es troben les d'Apple, Auchan, Carrefour, Eataly, Esselunga, EuroSpin, H & M, Lidl, MediaWorld, Mondadori, OVS, laRinascente, Sephora, Simply i Unieuro i totes les discoteques / botigues que exhibeixen les marca d'Apple Pay (i / o que tinguin POS amb suport sense contacte).

Pel que fa a aplicacions i llocs web, noms com Deliveroo, EasyJet, ePrice, Giglio.com, Musement, SaldiPrivati, Trainline, Booking i Unieuro han admès Apple Pay des del principi. Per obtenir la llista completa d'aplicacions compatibles amb Apple Pay, visiteu aquesta pàgina d'App Store en el seu iPhone o iPad.

Com associar una targeta amb Apple Pay

Per utilitzar Apple Pay, ha de afegir la seva targeta publicitària Cartera de Apple, La cartera digital iOS que pot incloure targetes de crèdit, bitllets de viatge, targetes de fidelització i més. El funcionament és d'una senzillesa desarmant. Després d'obtenir una targeta compatible amb Apple Pay, ha d'iniciar l'aplicació que fa servir normalment per administrar-la i buscar el botó Afegir a Apple Wallet.

Després de prémer el botó en qüestió, l'assistent començarà a associar la targeta seleccionada amb Apple Wallet i després amb Apple Pay. Així que pressiona el botó vinga situat a la part superior dreta, triï el dispositiu amb el qual associar la targeta ( iPhone o Rellotge d'Apple ) I torna a prémer el botó vinga que està a la part superior dreta.

En uns segons, el sistema hauria de comprovar la validesa de la targeta, contactar amb l'entitat a la qual pertany i hauria d'aparèixer en pantalla un document amb les condicions d'ús d'Apple Pay. Després accepta els termes d'ús d'Apple Pay prement el botó acceptar situat a la part inferior dreta i esperi que la targeta s'afegeixi a la Apple Wallet (i per tant a Apple Pay).

Per associar la targeta amb un altre dispositiu (Per exemple, un Apple Watch després d'aparellar-lo amb un iPhone), obriu l'aplicació amb la que administra la seva targeta novament, activa la funció per afegir nous dispositius, «toc» el botó Afegir a Apple Wallet i triï el nou dispositiu en el qual habilitar l'ús d'Apple Pay amb la targeta seleccionada.

Alternativament, també pot obrir l'aplicació directament Cartera de Apple, Pressiona el botó (+) ubicat al servei Apple Play i afegiu una targeta de crèdit a la seva cartera prement el botó primer vinga situat a la part superior dreta i després emmarcant la targeta amb la càmera o ingressant les dades manualment (després de seleccionar l'element apropiat en la part inferior de la pantalla).

Per afegir «manualment» una targeta de crèdit a Apple Wallet en Rellotge d'Apple, Comença l'aplicació Rellotge al teu iPhone, selecciona la pestanya Rellotge d'Apple que està a la part inferior esquerra i puja Wallet i Apple Pay. Després, «toca» en l'element Afegir targeta de crèdit o dèbit i seguiu les instruccions en pantalla per afegir una nova targeta al seu Cartera personal.

Si tens un MacBook Pro amb Touch Bar i Touch ID, Pot afegir una targeta de crèdit o dèbit a Apple Wallet obrint Preferències de el Sistema (La icona d'engranatge situat a la barra de l'Dock), seleccionant la icona Wallet i Apple Pay des de la finestra que s'obre i prement el botó [+] ubicat a la barra lateral esquerra.

Com pagar amb Apple Pay

Ara estàs realment preparat per descobrir com funciona Apple Pay, És a dir, com pagar un producte o servei amb el mètode de pagament d'Apple.

Com es va assenyalar anteriorment, Apple Pay es pot utilitzar per pagar béns i serveis en línia o en botigues físiques (inclosos hotels, Bars i altres llocs públics). Per usar-lo com un sistema de pagament en línia, simplement compri un bé o servei en una botiga que inclogui Apple Pay entre els sistemes de pagament admesos, premeu el botó Pagar amb Pay o Pagar i confirmi la transacció amb Touch ID (a iPhone, iPad i MacBook Pro).

Per utilitzar Apple Pay en botigues físiques, n'hi ha prou sostingui l'iPhone prop de l'POS mentre manté el dit a l'Touch ID. Alternativament, també pot pressionar el botó dues vegades consecutives Botó d'inici d'iPhone mentre es mostra la pantalla de bloqueig, seleccioneu el paper per usar i sobre el telèfon a l'POS. A la web d'Apple pots trobar un vídeo que mostra tot el procediment de forma pràctica i ràpida.

Si tens un Apple Watch, pots pagar amb Apple Pay en botigues físiques pressionant el botó lateral de el rellotge dues vegades seguides, seleccionant la targeta que voleu utilitzar i apropant l'Apple Watch a l'POS.

Apple Pay per a comerciants

Ets comerciant i t'agradaria adoptar Apple Pay a la botiga? Per acceptar Apple Pay com a mètode de pagament a la seva botiga, ha de tenir un POS habilitat per a pagaments sense contacte. Els pagaments es tractaran com transaccions amb targeta present i no incorreran en cap càrrec addicional.

Per obtenir més informació, visiteu aquesta pàgina de la web d'Apple, on pot trobar tota la informació sobre Apple Pay per a comerciants.