Com funciona Find My iPhone

El teu vell telèfon mòbil ha pres el seu últim alè des de fa uns dies i, per necessitat, t'has vist obligat a reemplaçar al teu estimat i històric company en aventures tecnològiques. Després de llegir el meu guia sobre consells per comprar un telèfon mòbil, va aconseguir trobar el seu camí entre la gran varietat de dispositius mòbils i ara és l'orgullós propietari d'un iPhone. És una llàstima que, donat el teu passat en companyia d'un telèfon Android, No estiguis molt informat sobre les característiques de l' sistema operatiu iOS. En particular, ¿li agradaria saber més sobre les funcions que ofereix l'eina Cerca meu iPhone? Suposo que ets una mica descuidat i tens por d'oblidar la teva joia de la tecnologia per aquí. En aquest cas, l'eina d'ubicació per defecte per a dispositius iPhone certament podria ser útil en un futur hipotètic.

En el cas que les coses siguin realment com les he descrit, segurament s'alegrarà de saber que ha aterrat a la guia correcta i en el moment adequat. Al llarg d'aquest tutorial, explicaré en detall com funciona l'eina d'ubicació Cerca meu iPhone. Aquesta eina et permet trobar fàcilment tots els dispositius principals d'Apple, com iPhone, iPad i fins i tot Mac. No et preocupis, fer servir aquesta funció és força simple i pots usar-la fins i tot si creus que no ets un expert en tecnologia. En qualsevol cas, en el transcurs d'aquest tutorial us explicaré en detall tots els procediments a realitzar, veuràs que aprendràs en un obrir i tancar d'ulls. ¿Deixa-ho ser?

Havent fet aquestes premisses introductòries, podem passar a el moll de l'assumpte. Llavors, si voleu saber més específicament com utilitzar Find My iPhone, tot el que ha de fer és seure còmodament perquè estic a punt de començar a explicar com procedir pas a pas. Com acostumo a fer, va concloure aquesta introducció desitjant-los una bona lectura.

Com habilitar els serveis d'ubicació (procediment preliminar)

El primer que ha de fer per poder utilitzar l'eina Cerca meu iPhone és activar els serveis d'ubicació a través de GPS. Clarament aquest procediment és fonamental per poder rastrejar remotament dispositiu, en cas que el perdi. Així que t'explicaré en les següents línies com has de procedir, pas a pas.

Primer, aneu a la pantalla d'inici del seu telèfon mòbil Apple i obriu l'aplicació de configuracions (Té el símbol d'un engranatge ). Després, desplaceu-vos cap avall en aquesta pantalla, s'haurà d'ubicar l'element intimitat i toca-ho. En aquest punt, toqueu l'element Ubicació i ara activa el GPS del teu dispositiu movent des APAGAT a EN la palanca present en correspondència amb la redacció Ubicació.

Ara s'ha d'assegurar d'haver activat l'eina per compartir ubicació: per fer-ho, toqueu l'element Comparteix la meva ubicació i assegureu-vos que la palanca estigui present en correspondència amb la redacció Comparteix la meva ubicació s'estableix en EN. Si no, mogui el pal de APAGAT a EN per activar aquesta funció manualment.

Actuant d'aquesta manera hauràs activat la ubicació del teu dispositiu a través del GPS i també l'eina que permet compartir el mateix.

Com habilitar Wi-Fi o dades mòbils (opcional)

El servei d'ubicació remota Find My iPhone utilitza Internet per rastrejar millor la ubicació geogràfica de el dispositiu en temps real. Si el teu propòsit és aprofitar a l'màxim aquest servei, et recomano que mantinguis activa l'antena wifi del teu dispositiu, o alternativament, en absència d'una connexió wifi accessible, pots activar la xarxa de dades de la teva smartphone. ; de fet, una connexió a Internet serà suficient perquè Apple pugui rastrejar millor la ubicació de la seva dispositiu perdut.

Per habilitar Wi-Fi o xarxa de dades, aneu a la pantalla principal del seu telèfon mòbil o tauleta Apple i després, en el configuracions, Toca la redacció Wifi

Llavors mou-te de APAGAT a EN la palanca que trobes en correspondència amb la redacció wifi i connecteu-vos a la seva xarxa domèstica oa una xarxa Wi-Fi gratuïta tocant-la. Si té una xarxa segura, haurà d'ingressar el contrasenya per accedir-hi.

Si, per contra, desitja activar la xarxa de dades, des del configuracions de la seva dispositiu Apple, toqueu l'element Telèfon mòbil. Després, activi els paquets de dades movent-se des APAGAT a EN la palanca que trobes en correspondència amb la redacció Dades de l'cel·lular. A continuació, tindrà accés a Internet mitjançant la connexió a Internet proporcionada pel seu proveïdor de telefonia mòbil.

Abans de continuar, tingueu en compte que aquestes opcions són opcionals: l'eina d'ubicació Cerca meu iPhone encara podrà localitzar el seu dispositiu; però, només podrà mostrar-te la última posició coneguda abans que es desactivi la connexió a Internet, fent-la visible gràcies al que jo definiria com una espècie de manera offline.

Com activar Find My iPhone

Un cop hagueu habilitat els Serveis d'ubicació, haurà d'habilitar l'eina d'ubicació remota Cerca meu iPhone. A l'fer això, fins i tot si perd la seva dispositiu, podrà trobar-se novament.

Per fer això, torneu a la pantalla principal del seu dispositiu i toc l'aplicació configuracions (Símbol d'un engranatge ). Ara, si té un iPhone actualitzat a l'última versió de iOS, toqueu el El teu nom per accedir a la configuració relacionada amb el servei iCloud.

Desplaceu-vos cap avall a la pantalla següent fins a trobar l'entrada iPhone [el teu nome] i toca-ho. Ara s'ha d'assegurar que l'eina Trobar la meva iphone està actiu. Si és així, la redacció serà present Sip en l'article Trobar la meva iphone. Altrament, toc aquest últim i després mogui la palanca de APAGAT a EN per activar-manualment.

A més, li recomano que activi la funció també Enviar última posició movent la palanca des OFF a ON. D'aquesta manera, el dispositiu enviarà automàticament l'última ubicació a l'eina d'Apple, el que li permetrà rastrejar fins i tot en el cas extrem que s'esgoti la bateria.

Una vegada que hagi realitzat aquest procediment preliminar, pot començar a utilitzar l'eina d'ubicació remota d'Apple. En les següents línies t'explico el seu funcionament.

Com funciona Find My iPhone (Web)

Després d'haver realitzat tots els procediments preliminars indicats per mi i activat l'eina Cerca meu iPhone, pot començar a utilitzar aquesta eina d'ubicació remota en detall.

Per aprofitar Find My iPhone, ha d'accedir a l'eina iCloud adequada: després pot usar-des de qualsevol persona que estigui connectada a Internet ia través dels navegadors web més populars (per exemple, google Chrome o Safari). Alternativament, si no té una Pc, també pot usar aquesta eina des un altre dispositiu iOS, gràcies a l'aplicació d'Apple de el mateix nom.

Per utilitzar des d'un navegador, aneu a la pàgina web oficial d'iCloud i entreu: després haurà escriure la seva adreça de correu electrònic i contrasenya que es refereixen al seu ID d'Apple. Confirmeu l'accés prement el botó amb el símbol de fletxa però tingui en compte l'autenticació de dos factors: si està iniciant sessió des d'un navegador desconegut, se li demanarà que introduïu un codi especial convidat al seu telèfon mòbil. El codi també s'enviarà a altres dispositius vinculats al compte d'Apple. Un cop s'hagi iniciat la sessió al compte d'iCloud, feu clic a la icona de l'aplicació Trobar la meva iphone per començar a utilitzar aquesta eina.

Si, d'altra banda, necessita utilitzar Find my Iphone com a recurs per trobar el seu telèfon mòbil perdut, feu clic a aquest enllaç que es refereix directament a la funció Find My iPhone, el que li permet ometre el procediment de verificació per SMS. A més, en cas que se li pregunti, torneu a escriure correu electrònic i el contrasenya per a la seva ID d'Apple i feu clic a Iniciar sessió.

Quan feu clic al troba iPhone finalment podrà rastrejar dispositiu. Tingueu en compte que se li mostrarà un mapa en el qual podrà veure la ubicació geogràfica de el dispositiu que posseeix i els altres dispositius connectats.

Per cercar el dispositiu a rastrejar, feu clic a l'entrada Tots els dispositius que pot veure situat a la part superior de la pantalla. Usant el menú desplegable, pot triar el dispositiu a rastrejar fent clic al seu nom (per exemple iPhone d' ) .

Quan feu clic al nom de el dispositiu, podrà veure la seva ubicació al mapa i fer servir les opcions per rastrejar. Les eines que tens disponibles són les següents:

  • fer so : Li permet fer sonar el dispositiu per rastrejar de forma remota per poder ubicar-lo si és a prop.
  • Mode perdut: li permet activar una manera particular i mostrar un número de telèfon a la pantalla de bloqueig de el dispositiu que es rastrejarà.
  • Inicialitzar l'iPhone : Aquesta opció és l'últim recurs. A l'fer clic, totes les dades contingudes en el seu dispositiu s'eliminaran i el dispositiu està restaurarà al seu estat de fàbrica. Si fa clic en aquesta opció, també es tancarà la sessió i ja no podrà localitzar el dispositiu a través de l'eina Cerca meu iPhone.

Com et vaig dir, l'eina Cerca meu iPhone també és accessible a través de aplicació homònima per a dispositius Apple. Per aprofitar aquesta eina en dispositius mòbils com iPhone i iPad, pot seguir les instruccions que li acabo de donar pel que fa a la versió web.