Com funciona google Paga? Recentment has sentit parlar de l'arribada a Itàlia de Google Pay. De la informació que va poder trobar a la web, comprèn que es tracta d'un sistema de pagament de Google.
En aquesta guia meva d'avui, t'explicaré com funciona Google Pagar, Explicant què és aquest servei, les targetes de pagament acceptades i com configurar el dispositiu compatible per al seu ús. També li mostraré el procediment a seguir tant per fer pagaments en línia com en aplicacions o botigues físiques.

Com funciona i què és Google Pay?

Google Pay és un sistema de pagament que li permet realitzar compres de béns i serveis mitjançant el dispositiu, com telèfon mòbil o SmartWatch.

Es pot usar per pagar en llocs compres electròniques o en la aplicació i, si posseeix un dispositiu compatible, també pot realitzar pagaments en botigues físiques, a través de sistema sense contacte de el punt de venda.

En altres paraules, amb Google Pay pot pagar amb la targeta sense la necessitat d'usar físicament aquesta última, ja que simplement pot usar el seu telèfon mòbil o rellotge intel·ligent per completar el pagament. No obstant això, no tots els dispositius són compatibles (parlaré d'ells en detall en el proper capítol).

Anteriorment, aquest servei es va llançar en 2015 sota el nom de Android Pagar. En 2017 es va fusionar amb Google Wallet donar vida a Google Pay, Que va arribar a Itàlia des del 19 de setembre de 2018.

En termes de seguretat, les dades de la targeta de pagament es guarden en el compte de Google a través d'un sistema d'encriptació a l'avantguarda que també es basa en sistemes HTTPS y TLS.

A més, a l'pagar a través d'POS en botigues físiques, les dades de la targeta no es transmeten en text clar, sinó que s'encripten, sense mostrar el número de la targeta o altres dades confidencials a l'operador.

I si perd el seu telèfon mòbil, cap problema: només utilitzeu el servei Troba meu dispositiu Android per eliminar qualsevol informació d' forma remota, El que limita el risc d'ús no autoritzat de les seves targetes.

Bancs i socis permesos

A Google Pay pot registrar qualsevol targeta de pagament que tingui en el seu poder, però només algunes estan habilitades per al pagament a través de POS.

Per exemple, les targetes de grup financer són compatibles nexi, Com targetes de crèdit clàssic, or, Platí y negre o targetes prepagament per a clients privats, targetes de crèdit Nexi Professional, Targeta Visa y targeta MasterCard.

També les targetes dels bancs socis de Nexi, com Banc BMP, crèdit Valtellinese i molts altres.

A més, s'admeten les següents institucions que ofereixen sistemes de pagament amb targeta de crèdit o targeta prepagament.

  • Banca Widiba SpA, Amb les seves targetes de dèbit amb circuit Mestre;
  • banca Mediolanum amb targetes Targeta de llibertat de Mediolanum, Targeta de crèdit Mediolanum Credit, Targeta prepagament de Mediolanum y Freedom Easycard, Emès per Nexi;
  • N26 amb les seves targetes de dèbit;
  • Targeta de fil amb targetes targeta MasterCard ;
  • revoluc, Amb la targeta de circuit Mastercard;
  • BOMBO (Dels quals pot tenir informació en aquest article meu), amb la targeta de circuit Mastercard.
  • TIM Pay, Amb la seva targeta prepagament creada en col·laboració amb HYPE i emesa per Banca Sella SpA

A més, amb el temps s'afegiran nous bancs i socis, com la CartaBCC de l'Crèdit Cooperatiu Iccrea Banca i els de Oficina de correus italiana.

Si voleu saber quines institucions financeres i de crèdit són compatibles amb el pagament mitjançant POS, li suggereixo que llegeixi la llista completa en aquest enllaç.

Si la seva targeta no és compatible i no es troba entre les que vaig indicar en les línies anteriors per pagaments a través de POS, pot registrar a Google Pay la qual té sense restriccions per a compres en línia, si és part dels circuits Visa, Mastercard o American Express.

Requisits

Necessita una targeta de pagament per usar els serveis de Google Pay, (crèdit, dèbit o prepagament) pertanyent als circuits acceptats, a Compte de Google i un dispositiu compatible amb l'aplicació de servei.

Actualment, l'aplicació és compatible amb dispositius equipats amb Android 5.0 o superior i amb els equipats amb iOS 9.0 o posterior, Fins i tot si a Itàlia de moment la compatibilitat està garantida només amb Android.

També es pot utilitzar a través del web, des d'una PC, per a realitzar pagaments en línia.

En cas que desitgi realitzar pagaments en botigues físiques a través d'POS, ha de tenir un telèfon mòbil o un SmartWatch amb tecnologia NFC.

No estàs segur de quin és el NFC? És un sistema que permet la comunicació de dos dispositius per a l'intercanvi sense fil a poca distància de les dades.

Per realitzar pagaments, l'usuari ha apropar el dispositiu mòbil a punt de venda, de manera que la tecnologia NFC pugui transmetre les dades de pagament de forma xifrada, de manera que el sistema pugui autoritzar la transacció.

Dit això, haureu de descarregar l'aplicació de gestió de pagaments adequada a través de NFC, del que parlaré en el proper capítol.

Descarregueu l'aplicació i configureu en telèfons mòbils i rellotges intel·ligents

Per administrar les targetes registrades i realitzar pagaments a través de POS, ha de descarregar l'aplicació Google Pay d'Android Play Store.

Desafortunadament, com es va esmentar, Google Pay no està disponible en iOS a Itàlia, sinó només als Estats Units. Per descarregar-lo, vagi a l'enllaç que li vaig donar i premeu el botó instal·lar. Espereu que finalitzi la descàrrega i instal·lació i toqueu el botó obrir.

Quan inicieu l'aplicació, se li demanarà que seleccioni el compte de Google de les configurades en el seu telèfon mòbil.

Ara toca la icona amb el símbol de fletxa cap avall i, al menú contextual, seleccioneu la Compte de Google en el qual voleu configurar el mètode de pagament per a Google Pay.

A l'tocar la secció de administrar compte, Obriràs el panell de ajustos d'Android per afegir o eliminar un compte.

Després de seleccionar el compte de Google per utilitzar, premeu el botó s'inicia i, en la següent pantalla, premeu el botó Afegir una targeta.

Haurà de completar els següents camps amb informació sobre la targeta que es afegirà. Introduïu el número de targeta en el camp Número de targeta i els relacionats amb la data de venciment i el CVC (Que podeu trobar al revers de la targeta).

Alternativament, premeu la icona blau NFC que troba a la banda i porta la targeta a el telèfon mòbil, perquè pugui llegir automàticament el número de la targeta i la data de venciment.

En aquest punt, completi les següents camps relacionats amb l'adreça de facturació, indicant el nom y cognom, el país, la direcció residencial i el número de telèfon.

Finalment, feu lliscar l'acord d'ús fins al final i premeu Desar, Per registrar la targeta de crèdit.

En aquesta etapa, se li mostrarà una pantalla que li mostrarà on pot utilitzar la seva targeta. Si li diuen que no pot fer servir Google Pay a les botigues, vol dir que la targeta no es troba entre les admeses o que, per raons de seguretat, el dispositiu no es pot habilitar per pagaments a través de NFC, potser perquè el va executar com a root .

Després premeu el botó acceptar per començar a fer servir l'aplicació. Se li demanarà que accedeixi a certs permisos de telèfons mòbils, als quals haurà de donar el seu consentiment.

Si voleu afegir més targetes més tard, comenceu l'aplicació Google Pay i, a la pantalla principal, toca la pestanya pagat, Que trobaràs a continuació.

Pressionant el botó Forma de pagament, Pot afegir altres targetes, seguint els procediments que he indicat en les línies anteriors.

Li recomano que habiliti NFC en el seu telèfon mòbil per utilitzar Google Pay per a pagaments de POS. Arribar als ajustos d'Android, tocant la icona amb el símbol d'un engranatge que trobes a la pantalla d'inici.

En aquest punt, toca les veus Connexió de el dispositiu > NFC i mou la palanca de OFF perquè ON a prop de NFC.

Si tens XNUMX SmartWatch, Pots descarregar Google Pay dels Play Store dedicada a Desgastar d'Android.

Després s'inicia l'aplicació Play Store en el rellotge intel·ligent i pressioni la icona Cercar que trobes a dalt.

Escriu el terme pagament de google i toc el resultat de cerca corresponent. Finalment, feu clic al botó instal·lar per començar a descarregar i instal·lar l'aplicació.

Després de descarregar i iniciï l'aplicació. En cas que encara no ho hagi fet, se li demanarà que habiliti NFC, pressionant ajustos a la pantalla que se't mostra.

Veureu el panell de configuració NFC, en el qual haurà de moure la palanca OFF perquè ON a l'entrada NFC.

Ara, torneu a l'aplicació per continuar amb la seva configuració. L'aplicació Google Pay, per raons de seguretat, no pot funcionar si no s'ha activat un codi de bloqueig a la pantalla de l'dial, per evitar l'ús d'aquest servei per part de persones malintencionades. després toc Següent i triar entre seqüència, PIN o contrasenya.

Després de configurar-lo, torni a l'aplicació i seguiu les instruccions de la pantalla, que requeriran que accepti les sol·licituds que se li mostraran a l'aplicació Google Pay en el teu telèfon mòbil.

Una vegada que es completi el procediment, el rellotge intel·ligent retornarà un missatge amb la configuració correcta, a punt per ser utilitzat per a pagaments NFC a través d'POS.

Configura Google Pay a PC

També es pot afegir un mètode de pagament a través de l' navegador web d'una Pc. Per fer això, només necessita connectar-vos a Lloc web de Google Pay i iniciï sessió amb el mateix compte utilitzada en el telèfon mòbil.

En aquest punt, toqueu l'element Formes de pagament, Que trobarà a la barra lateral esquerra i premeu el botó Afegir forma de pagament.

El procediment a seguir és similar a què li vaig donar per l'aplicació Google Pay a telèfons mòbils.

En resum, ingressi els detalls de la seva targeta en els camps que se li sol·liciten a la pantalla i proporcioni una adreça de facturació. En aquest punt, premeu el botó Desar per guardar el mètode de pagament.

Pagui a través de NFC en botigues amb Google Pay

Si està interessat en pagar béns i serveis a través de POS a les botigues, necessita un telèfon mòbil que admeti NFC i un mètode de pagament entre ells esmentat anteriorment

Un cop fet això, en el moment de l'pagament a la caixa, simplement necessita acostar el seu telèfon mòbil o rellotge intel·ligent a el punt de venda i esperar uns segons perquè es confirmi la transacció. No necessita obrir l'aplicació, perquè el pagament s'executa automàticament en segon pla.

Els pagaments poden fer-se a comerciants que tenen un POS amb el sistema sense contacte. Ho reconeix des de la icona amb el símbol sense fil o el de Google Pay en el punt de venda o en les etiquetes o rètols que es mostren a la caixa.

Alguns dels comerciants on pots utilitzar Google Pay són Leroy Merlin, restoranes, Esselunga, Lidl o McDonald. Podeu llegir la llista d'altres botigues consultant la llista en el lloc web oficial de Google Pay.