Ha estat utilitzant la Pc durant diversos anys i, gràcies als consells i suggeriments que li vaig donar al llarg de el temps, ha pogut resoldre pràcticament tots els seus problemes amb la tecnologia de la informació i la tecnologia. No obstant això, com mai deixes d'aprendre, m'agradaria donar-te alguns «consells» que poden ajudar-te a entendre millor com funciona google. Potser estiguis pensant en saber tot sobre com fer una recerca a Google, però recordes el que et vaig dir fa uns moments? Mai deixes d'aprendre¡Bravo!

Hi ha alguns aspectes relacionats amb la investigació realitzada en el famós motor de cerca que, probablement, no coneixies fins fa uns moments, però que, gràcies a aquest article, finalment pots conèixer millor i utilitzar per refinar les teves cerques en línia. Li explicaré, en primer lloc, com funciona tècnicament una cerca de Google (però sense entrar massa en tecnicismes inútils) i després li explicaré en detall alguns «trucs» per buscar de manera òptima notícies, Definicions de paraules, llocs específics, els preus d'un determinat bé i fins i tot com convertir monedes i fer càlculs matemàtics a Google sense fer servir la calculadora o aplicacions específiques.

Com es diu Et intriga i ara no pots esperar per llegir la resta de l'article? Bé, en aquest cas no ha de fer res més que posar-se còmode, prengui tot el temps que necessiti per concentrar-se en llegir els següents paràgrafs i «provar en el camp» (o millor, al navegador) els suggeriments que li donaré . Mentrestant, et desitjo una bona lectura i una bona cerca a Google!

Com funciona la cerca de Google

Quan realitza una cerca a Google, l'algoritme Big G realitza càlculs matemàtics complexos que analitzen les paraules clau que ha escrit per obtenir el resultat de cerca més rellevant. Òbviament, tot això succeeix molt ràpidament i, molt probablement, quan va a fer una recerca a Google, no creu que els resultats que surtin de la seva recerca siguin en realitat el resultat dels càlculs matemàtics esmentats anteriorment.

Però, com troba Google les pàgines web que coincideixen amb la seva pregunta (o consultes )? ¿I en funció de quins criteris s'estableix Google l'ordre dels diferents resultats de recerca que proposa? En altres paraules Com funciona la cerca de Google? Tot succeeix a través d'un procediment que consta de tres processos clau.

  • tomografia - en aquesta etapa, Google fa servir els anomenats El robot de Google (També coneguts com robots o aranyes), o programes que, mitjançant un procés algorítmic, detecten noves pàgines web i les s'agreguen a l'il·limitat de Google.
  • indexació - en aquesta fase, els Googlebots processen cada pàgina que ha estat sotmesa a el procés d'escaneig i compilen una llista (o) de totes les paraules identificades i les seves posicions a cada pàgina.
  • Devolució de resultats - en aquesta fase, les Pcs de Google busquen en el de les pàgines corresponents a la investigació realitzada per l'usuari i retornen els resultats que es consideren més rellevants tenint en compte més enllà 200 factors diferents.

Si desitja conèixer més en detall com funciona la recerca a Google, el convido a llegir la informació detallada que troba en el lloc web de el gegant de Mountain View.

Com buscar a Google

Ara és temps d'explicar com buscar a Google. A més de la cerca web genèrica «clàssica» que pot fer escrivint les paraules clau del seu interès en el barra de cerca del conegut motor de cerca, també pot fer cerques específiques que li permetran trobar més fàcilment notícies, imatges, vídeos, informació meteorològica, resultats esportius, definicions i molt més. Per fer això, primer connecteu-vos a Lloc web de Google, i seguiu les instruccions contingudes en els següents paràgrafs.

notícies

perquè buscar notícies a Google, Escriviu una paraula o frase en el barra de cerca (Ex. accident de cotxe, terratrèmol, Etc.), feu clic al símbol de lupa i, tan aviat com hagi obtingut els resultats de cerca, feu clic a l'element notícies situat immediatament sota de el camp de cerca. Pel que fa a «màgia», tindrà accés a tot un seguit d'articles i notícies sobre la consulta que va buscar.

fotos

perquè buscar una imatge a Google, Feu clic aquí perquè pugui accedir directament a la secció de el motor de cerca que li permet fer això i escriure el camp de recerca una paraula clau del seu interès (ex. mariposa, gos, hàmster, Etc.) Com podeu veure, Google trobarà una sèrie d'imatges corresponents a la seva cerca. Per fer una recerca encara més específica, feu clic al botó Instruments situat immediatament sota de la barra de cerca i, al menú que apareix, filtra els resultats seleccionant el mida el color o el espècie d'imatge que estàs buscant.

Si ho desitja, també pot realitzar una recerca inversa d'imatges i buscar imatges similars o iguals a una foto que hagi triat. Per aprofitar aquesta característica, feu clic al símbol càmera i trieu si voleu carregar una imatge des de la seva Pc o enganxar la URL d'una imatge que ja està en Internet.

vídeo

la buscar vídeos al Google és bastant simple: escriviu una paraula o frase del seu interès en el camp de recerca de Google (és. destaca la Sèrie A ), Feu clic al símbol de lupa i, tan aviat com vegi la pàgina que conté els resultats de la cerca, feu clic a l'element vídeo situat immediatament sota de la barra de cerca. Com podeu veure, tots els resultats obtinguts són vídeos corresponents a la paraula clau que va utilitzar.

El preu d'un bé

Busqui el preu d'un actiu a Google És tan fàcil com beure un got d'aigua. Tot el que has de fer és escriure el símbol de l'euro. (€) abans o després de l'preu de el bé que està buscant. Per exemple, si voleu que aparegui un nou telèfon mòbil i no desitja gastar més de 250 euros, escriviu al barra de cerca de Google millor telèfon mòbil € 250 i premeu el símbol de lupa per començar la recerca

Òbviament, pot buscar el preu d'un actiu utilitzant, a més del símbol de l'euro, altres monedes com el dòlar nord-americà. ($) o la lliura (£).

Informació de el temps

Escrivint la paraula temps en barra de cerca Google, pot veure la informació de l'clima de la ubicació on es troba actualment. Si voleu saber com està el clima en una altra ubicació, només porti el nom de la ubicació que li interessa (p. Ex. temps Tòquio ). Una característica molt convenient, no?

informació esportiva

desitjar buscar informació esportiva al Google, ¿Com els resultats dels últims partits del teu equip favorit o el calendari dels diversos partits esportius que hauràs de donar suport durant el campionat? En aquest cas, només escrigui barra de cerca el nom de l'equip que t'interessa (ex. Juventus ) I feu clic al símbol de lupa per obtenir tota la informació que necessita i que s'inclou en una caixa especial.

Definicions de termes

Potser no ho sabies, però Google integra un Diccionari que pot ser consultat fàcilment per qui ho desitgi. Per trucar el diccionari de Google i cerca una definició endins, només escriu definir abans de qualsevol consulta i ja està. Per exemple, si voleu cercar la definició de el terme «Pc», escriviu definir Pc en barra de cerca de Google i feu clic al símbol de lupa per buscar la definició que t'interessa.

llocs específics

Si desitja fer una recerca que li retorni resultats de llocs específics, Has de fer servir l'operador lloc: seguit del nom de la pàgina web que li interessa i el terme que voleu cercar. Per exemple, si voleu llegir un article sobre les millors càmeres al meu lloc, ha d'escriure en el camp de cerca de Google lloc: ..it millors càmeres i premeu el símbol de lupa. Fàcil, oi?

Convertidor de divises i calculadora

Necessita fer alguns càlculs matemàtics, però no té un convertidor de divises ni una calculadora? En aquest cas, pot utilitzar el convertidor de divises i el Calculadora de Google.

Per recordar el convertidor de divises a Google escriu a la barra de cerca el valor unitari per convertir, el moneda (Per exemple, dòlars, euros, etc.) i comença la recerca. Per donar un exemple pràctic, si desitja saber quants dòlars corresponen a 10 euros, escriviu barra de cerca la consulta 10 euros en dòlars i feu clic al símbol de lupa.

Per fer un càlcul matemàtic, al seu lloc, escriviu barra de cerca de Google l'operació a realitzar (p. ex. * 7 91 ), Feu clic a la icona lupa i, com pot veure, no només es va realitzar el càlcul que va enviar a l'atenció de Big G, sinó que també es va utilitzar una calculadora quan va ser necessari!

hashtag

Si en les xarxes socials un tema es posa de moda, pot buscar-lo en Google usant el símbol (#) i escrivint la paraula que indica el tema de referència per fer-ne un recerca de hashtag. Un exemple pràctic? #WhatsAppDown.

coincidències exactes

Per obtenir un resultat de recerca particularment precís, pot escriure una paraula o frase i citar-la a través dels símbols ( «»). Per exemple, si està buscant un article que li reveli com descobrir persones anònimes en Ask, escriviu barra de cerca la consulta «Com trobar una persona amb un número de telèfon» i feu clic al símbol lupa per començar la recerca i trobar un article que satisfaci la seva sol·licitud.

paraules desconegudes

Si no sabeu del que vol cercar, pot utilitzar el símbol (*) en el punt on té la intenció de deixar una marca de posició. Per exemple, si està buscant perquè desitja trobar una nova feina, pot escriure a barra de cerca la consulta com buscar feina a * i feu clic al símbol de lupa per començar la recerca

Llocs en la memòria cau de Google

Voleu veure la versió d'un lloc web emmagatzemat en Memòria cau de Google, Potser perquè el lloc en qüestió és KO momentàniament? En aquest cas, utilitzeu l'operador memòria cau: davant de la direcció de el lloc en qüestió. Per exemple, si voleu cercar el meu lloc, escriviu la consulta a la barra de cerca memòria cau: ..it i feu clic al símbol de lupa.

recerques coincidents

Si busca utilitzant l'operador Oregóen el seu lloc, obtindrà resultats que contindran al menys un dels dos termes cercats. Un exemple d'una recerca realitzada a través d'aquest operador? Rajola Wi-Fi O 4G / LTE.

llocs relacionats

Està buscant llocs relacionats amb un lloc web que ja coneix? En aquest cas, li suggereixo que utilitzi l'operador relacionats. Per fer això, només escriu a la barra de cerca relacionats amb: seguit de nom del lloc web que ja saps Vols un exemple pràctic que il·lustre el que acabes de dir? comentari relacionada: ..it en camp de recerca i feu clic al símbol de lupa per veure quins llocs estan relacionats amb el meu.

informació resumida

aquestes buscant informació resumida respecte a una ubicació, una multinacional, un VIP o una cançó? Bé, en aquest cas, poseu la consulta d'interès per accedir a un quadre que conté informació sobre la mateixa en resum. Per exemple, si realitza una recerca escrivint la paraula Roma, Veureu informació resumida sobre la nostra capital.

Informació sobre un lloc web

¿Interessat en obtenir informació sobre un lloc web en particular? En aquest cas, utilitzeu l'operador Informació: seguit de nom de el lloc que li interessi i podrà veure detalls sobre els llocs relacionats, coincidències exactes i més (detalls que també pot veure utilitzant els operadors que li he indicat anteriorment). Per exemple, si voleu informació al meu lloc, escriviu el barra de cerca la consulta Info: ..it i feu clic al símbol de lupa.

Cerca avançada

Necessita trobar contingut específic a Internet però les eines i els operadors de recerca que he enumerat fins ara no han estat molt útils? En aquest cas, utilitzeu l'eina de cerca avançada posat a disposició per Google, gràcies a el qual pot limitar la seva recerca utilitzant les moltes opcions disponibles. Per exemple, pot fer cerques excloent certes paraules, incloure altres, especificar els llocs i / o dominis que voleu mostrar, pot filtrar els resultats explícits a través de Hi segura y molt més

Aplicacions de Google i targetes de Google Now

instal·lant el Aplicació de Google en el seu dispositiu Android (Pot ser que ja estigui preinstal·lat) o iOS, pot accedir a algunes de les funcions que vaig descriure anteriorment i altres funcions que encara estan organitzades en Targetes Ara Google. Aquestes targetes recopilen certa informació: condicions climàtiques, notícies, resultats esportius, informació de vols i viatges, etc. - això li permetrà mantenir-se constantment actualitzat sobre els temes del seu interès.

Un dels aspectes més interessants de la targeta de Google Now incloses en l'aplicació Google és la possibilitat de personalitzar el feed al seu gust i convertir-lo en una mena de centre que contingui articles, notícies i diversos continguts «capturats» a la web. Amb el feed inclòs en l'aplicació Big G, Google no només li mostrarà el contingut que més li interessa, ¡sinó que fins i tot pot anticipar algunes de les seves sol·licituds! Vols que et doni un exemple pràctic? Si el partit en el qual està jugant el seu equip favorit acaba de començar, l'aplicació Google li notificarà a temps i li mostrarà una targeta de resum que conté tota la informació que estava a punt de buscar. Una cosa semblant passa també per al clima, notícies, informació sobre vols, etc.

Voleu personalitzar el feed de l'aplicació de Google per millorar l'experiència d'usar aquest útil servei? En aquest cas, comenceu l'aplicació, toqueu el símbol (≡) i, al menú que apareix de costat, seleccioneu l'opció Personalitzar. A la pantalla que apareix, pressiona el símbol (+) Seguir temes buscar nous temes a seguir ( equips esportius, banda, celebritat, passatemps i qualsevol altra cosa) i que desitja que apareguin en el feed, o toc una de les pestanyes situades a continuació per personalitzar la visió dels continguts relacionats amb el l'esport el temps o seguiment dels teus viatges diaris.

Si voleu afegir nous tipus de contingut a el feed, al seu lloc, escollir un dels elements disponibles a la secció altres preferències i escolliu una de les opcions disponibles. A l'tocar l'element Vols, Per exemple, rebrà notificacions en temps real pel que fa a les actualitzacions en els seus vols i qualsevol reducció de preu per a aquells que va buscar a Google Flights. Recomano, per guardar les personalitzacions realitzades en el feed, recordi pressionar la comanda final perquè els canvis es facin efectius.