Com funciona iCloud Conduir

Desafortunadament, el seu fiable telèfon mòbil prendre el seu últim alè i com a resultat, per necessitat, va haver de comprar un nou telèfon mòbil. Gràcies als consells que et vaig donar al meu guia sobre què smartphone comprar, estàs orientat a comprar un iPhone. Per tant, vostè és l'orgullós propietari d'un dispositiu amb el logotip de l'Apple mossegada, però, a l'ésser la primera vegada en companyia d'un dispositiu Apple, creu que és un principiant. Si heu fet clic en el meu guia, per què li agradaria saber com? El servei iCloud Drive funciona, Sàpiga que puc ajudar-lo a aclarir l'assumpte.

En aquest tutorial resoldré pas a pas tots els teus dubtes sobre el funcionament d'aquest servei de emmagatzematge en el núvol, Explicant en detall com utilitzar-lo per emmagatzemar els teus documents Online. Abans de començar aquesta guia, cal fer una petita introducció sobre el que realment és iCloud Drive. De fet, has de saber que és un servei addicional vinculat a iCloud, una eina d'emmagatzematge de fotos, vídeos, còpies de seguretat i dades que ofereixen de forma nativa dels dispositius Apple. Específicament, iCloud Drive és un servei gratis que, a l'ésser part d'iCloud, et permetrà emmagatzemar documents Online. A més, cal tenir en compte que tots els serveis d'iCloud són accessibles i utilitzables des de dispositius iOS, però també en PC amb Windows i Mac OS: d'aquesta manera sempre tindràs accés a tot el que tinguis emmagatzemat o recolzat.

Des del moment en què, com els acabo d'explicar, és un servei natiu, gratuït i de fàcil accés, crec que cal explicar detalladament com s'utilitza. Tot el que necessites són uns minuts de temps lliure. Tingues a mà el teu smartphone iOS (és un servei que no està disponible en Android) I segueix atentament les instruccions que estic a punt de donar-te, veuràs que podràs entendre com funciona iCloud Drive en un obrir i tancar d'ulls, ¿apostem? Com de costum, abans de començar, vull desitjar-los una bona lectura.

Com crear una ID d'Apple (procediment preliminar)

Si voleu utilitzar iCloud i totes les seves funcions de còpia de seguretat, Inclòs el servei en el núvol iCloud Drive, el primer que ha de fer és assegurar-se d'haver creat correctament una ID d'Apple. En teoria, aquest procediment ja s'hauria d'haver realitzat durant la configuració del seu dispositiu mòbil iOS: la creació d'una ID d'Apple és necessària per a l'ús d'un iPhone o iPad.

No obstant això, per a una informació més completa i, per satisfer les seves necessitats en la major mesura possible, si encara no ha realitzat aquest procediment, li explicaré què fer per crear una ID d'Apple.

Per crear una ID d'Apple cal anar a la pàgina web oficial de l'empresa de Cupertino. La pàgina de Internet que li he indicat es refereix a el formulari de registre corresponent per a la creació. gratis ID d'apple. Després haurà de completar tots els camps de text obligatoris i continuar pressionant el botó Seguir. Recordeu que després se li demanarà que confirmi la seva identitat a través d'un correu electrònic enviat a l'adreça que va proporcionar durant el registre.

Necessita saber quin és el tutorial que li permetrà crear una ID d'Apple? Cap problema, puc ajudar-te: et suggereixo que llegeixis el meu guia en profunditat dedicada a el tema en el qual trobaràs l'explicació pas a pas.

Per tant, assegureu-vos d'haver completat correctament el procediment per crear el seu ID d'Apple; només actuant d'aquesta manera pot començar a utilitzar iCloud i aprofitar el servei d'emmagatzematge en el núvol, iCloud Drive.

Com activar iCloud Drive a iOS

iCloud Drive és un servei d'emmagatzematge en el núvol basat en iCloud, el servei natiu dels dispositius Apple. Per usar-lo i permetre que iCloud sincronitzi en línia tots els documents que es carregaran en aquest servei, ha d'haver habilitat les còpies de seguretat d'iCloud i haver activat l'element d'iCloud Drive relacionat.

Per comprovar aquest procediment, aneu a l'aplicació configuracions d'iOS (símbol d'un engranatge ) I toqui el seu nom per accedir a la secció especial dedicada a la configuració d'iCloud.

Des de la següent pantalla, toqueu l'element d'iCloud i verifiqui que, corresponent a la redacció Aplicacions que usen iCloud, La redacció està activa iCloud Drive. Si això no està actiu, mogui la palanca de APAGAT a EN per activar-lo.

No obstant això, tingui en compte que l'espai d'emmagatzematge d'iCloud Drive és limitat ja que iCloud és un servei de suport que ofereix la possibilitat d'utilitzar només 5 GB d'emmagatzematge. gratis. No obstant això, pot ampliar el seu pla d'emmagatzematge d'iCloud (i, en conseqüència, també iCloud Drive, en qualsevol moment).

Per fer això, feu clic a l'element administrar espai des de la pantalla d'iCloud i després premeu el text potenciar. Els plans de compra per augmentar l'emmagatzematge d'iCloud són els següents:

  • 50 GB d'espai a 0,99 euros al mes
  • 200 GB d'espai a 2,99 euros al mes
  • 2 TB d'espai a 9,99 euros al mes

Com funciona iCloud Drive a iOS

Una vegada que iCloud Drive està activat, pot usar-lo en el seu dispositiu iOS a través de l'aplicació per defecte d'Apple, anomenada Convenient. L'aplicació en qüestió ja hauria d'estar en la memòria del seu dispositiu Apple, però si la va eliminar per error, pot reinstal·lar fàcilment. De fet, busca-ho usant el motor de cerca de l'App Store i pressiona el botó amb el símbol de bombolla de diàleg amb una fletxa cap avall per tornar a instal·lar a la memòria del dispositiu.

L'aplicació té dues pantalles principals: la secció recent que li permet veure tots els documents oberts recentment i la secció Cop d'ull, A través del qual pot tenir accés a tots els arxius carregats en el servei d'emmagatzematge en el núvol d'iCloud Drive.

Després premi Examinar i després la redacció iCloud Drive per veure tots els documents que ha emmagatzemat en línia. Si aquests no estan disponibles immediatament per a la seva lectura, el símbol de bombolla de diàleg amb una fletxa cap avall. Després, toqueu el document a què vol tenir accés per descarregar-lo a la memòria del dispositiu.

Un cop hagueu descarregat el document a la memòria del dispositiu, pot veure-ho en mode fora de línia. Recordeu que sempre que obri el document en qüestió, possiblement també pugui compartir-lo en altres aplicacions. Per fer això, premeu el botó amb el símbol de compartir i triï de manera independent on compartir l'arxiu que va obrir tocant el botó d'una aplicació específica.

Com funciona iCloud Drive a Windows

Veure tots els documents emmagatzemats en iCloud Drive a través del seu PC amb Windows és absolutament possible. Per realitzar aquest propòsit, es requereix la instal·lació i configuració de client d'escriptori iCloud. En les següents línies explicaré com procedir.

Per utilitzar el servei d'emmagatzematge en el núvol, primer ha de descarregar el client iCloud per a Windows. Després aneu immediatament a la pàgina web oficial de l'servei d'emmagatzematge i descarregui iCloud prement el botó descarregar.

Després, esperi que es descarregui l'arxiu i feu doble clic a l'executable per començar el procediment d'instal·lació de programari a l'ordinador. Pel que fa a la configuració, se li demanarà que entreu. Després haurà d'ingressar la informació d'inici de sessió que va crear anteriorment per a la seva ID d'Apple.

Un cop s'hagi iniciat sessió, se li demanarà que verifiqui els elements que es sincronitzaran al seu PC. la redacció iCloud Drive estarà present en aquesta pantalla. Després toqueu i esperi que els arxius es sincronitzen per accedir a ells també a l'ordinador (els arxius es sincronitzen en una carpeta local, la ruta és C: Users yourname iCloudDrive ).

Si voleu utilitzar iCloud en Windows també per tenir accés a PC a Foto es marcadors de la seva dispositiu mòbil, poseu la marca de verificació al costat dels elements respectius. D'aquesta manera les dades es sincronitzaran en el seu PC i podrà veure'ls en qualsevol moment.

Com funciona iCloud Drive a Mac

en Pcs Mac, No cal descarregar el client d'escriptori iCloud, ja que el servei ja està present de forma nativa en PC Mac. Per a usar iCloud Drive a Mac i poder veure documents en qualsevol moment, s'ha d'assegurar d'haver activat alguns elements en la configuració de iCloud.

Per a això, el primer que ha de fer és fer clic a la icona amb el forma de la lupa situat a la part superior dreta de la pantalla principal del seu Mac. Això obrirà la funcionalitat de Focus de recerca : Després escriviu preferències de el Sistema en el camp de text que veus a la pantalla i pressiona el botó Enviar per confirmar la cerca.

Tan aviat com vegi la pantalla dedicada a les preferències de sistema en Mac, busqui i toqueu la redacció icloud. A l'fer això, també podrà iniciar l'aplicació iCloud en la Mac. Tingueu en compte que és possible que se li demani que entreu de nou amb les seves dades d'inici de sessió d'iCloud (són els que té després de crear el seu ID d'Apple) .

Un cop hagueu iniciat sessió correctament (i possiblement hagi aprovat l'accés en cas que se li demani que faci una verificació d'inici de sessió), podrà accedir a la configuració de sincronització d'iCloud en Mac.

En cas que només voleu sincronitzar documents de iCloud Drive, Poseu la marca de verificació al costat de l'element corresponent. Atès que aquesta és l'aplicació iCloud per a Mac, també pot sincronitzar altres elements com Fotos, correu, contactes, calendari, recordatoris i molt més. Per confirmar la sincronització dels elements, simplement tanqui la finestra d'iCloud prement el botó X.

Un cop sincronitzat, per tenir accés als seus documents d'iCloud Drive a la Mac, premi la icona descobridor (Símbol d'un emoticona ). Després feu clic a la redacció iCloud Drive que pots veure a la barra lateral esquerra. D'aquesta manera, també pot veure tots els documents que ha pujat a l'servei d'emmagatzematge en el núvol en Mac.

Com funciona iCloud Drive a través del navegador

Voleu accedir als documents que ha carregat en iCloud Drive però no té la seva pròpia Pc per utilitzar la versió d'escriptori d'iCloud? No hi ha problema. El servei iCloud Drive es pot utilitzar a través d'un navegador web.

Tot el que has de fer és anar a la pàgina web oficial d'iCloud; després entreu amb les dades que es refereixen al seu ID d'Apple ( correu electrònic es contrasenya ) I després premeu el botó amb el símbol de fletxa iniciar sessió.

Una vegada que tingui accés a la pantalla principal d'iCloud a través del web, hi ha diversos botons: tots es refereixen a la versió web de les eines d'iCloud relacionades. Especialment, per tant, si desitja veure tots els fitxers que heu emmagatzemat en iCloud Drive, tot el que ha de fer és fer clic a la seva icona.

Podeu veure els arxius d'iCloud Drive en línia fent clic a ells però, alternativament, si desitja descarregar-los al PC que utilitzeu, feu clic en el document i premeu el botó descarregar (Símbol d'un entrepà amb una fletxa cap avall ). També podeu utilitzar la versió web d'iCloud Drive per carregar documents important-los a través del botó carregar (Símbol de entrepà de diàleg amb una fletxa cap amunt ), O mitjançant el mètode més comú d'arrossegar i deixar anar.