¿Ha descarregat alguns documents PDF de Internet, Li agradaria reunir-los en un sol arxiu però no sap com fer-ho? Tranquil, aquesta és una operació extremadament simple de completar. I no necessita cap programa pagament per fer-ho.

Tot el que necessita són petites aplicacions que estiguin disponibles de forma gratuïta en línia (o fins i tot que ja estiguin presents en el seu PC!) I cinc minuts de temps lliure. Per la resta ... ni tan sols hauria massa d'explicar: en la majoria dels casos, simplement seleccioneu els arxius per fusionar, arrossegueu a la finestra de el programa que utilitzeu per fusionar-los i feu clic a un botó. Tot aquí, i el document de sortida es genera en només uns segons.

Pensa, també hi ha serveis en línia que et permeten modificar, convertir i sobretot fusionar documents PDF directament des del navegador. Fins i tot en aquest cas, només heu de seleccionar els arxius que es van a «agrupar», arrossegueu a la finestra del programa de navegació que utilitzeu i feu clic a un botó. El processament de el document de sortida porta una mica més de temps que les aplicacions d'escriptori, ja que hi ha la necessitat de carregar documents per convertir-los en línia, però tot i així és molt ràpid. Per a més detalls segueix llegint.

PDFtk gratuït (Windows)

Al Windows, pot combinar diversos PDF en un amb PDFtk Free, una petita aplicació gratuïta que li permet fusionar i dividir documents en format PDF amb uns pocs clics. També està disponible en una versió Pro (de pagament) que inclou funcions addicionals per a la rotació de pàgines, afegir contrasenyes a documents i més, però per al que necessita fer, només necessita avançar la versió gratuïta.

Per descarregar PDFtk Free a la seva Pc, connectat a la pàgina web de el programa i feu clic al botó verd Descarregar PDFtk gratis! que es troba al mig de la pàgina. Després obriu el fitxer pdftk_free-2,2-Guanyar-setup.exe que acaba de descarregar al seu PC i feu clic primer al botó i després en Següent. Després posi la marca de verificació a la banda de l'article Estic d'acord amb l'acord i completi la configuració fent clic primer a Següent (Quatre vegades consecutives) i després cap amunt instal·lar y acabat.

En aquest punt, obriu PDFtk Free, feu clic al botó Afegir PDF que es troba al menú lateral de l'aplicació i selecciona els PDF que desitja fusionar. Després, organitzi els documents en l'ordre que prefereixi (simplement feu clic a les icones PDF i muévalos amb el ratolí) i feu clic al botó crear PDF situat a la part inferior esquerra per obtenir el seu PDF combinat.

Si ho desitja, feu doble clic al camp. Pàgines per copiar col·locat a la banda de la icona de cada PDF, podeu especificar un rang de pàgines o pàgines específiques per a guardar el document de sortida (per exemple, «3-6» per guardar només les pàgines 3 a 6 o «2.3» per guardar només pàgines 2 i 3).

Vista prèvia (OS X)

Si uses una Mac pots fusionar documents PDF ús preestrena, El programari per veure fotos i, per a la nota, els arxius PDF inclosos «estàndard» en OS X. Tot el que heu de fer és obrir el primer PDF per a usar en el document de sortida i activar la visualització de miniatures de menú vista que es troba a la part superior esquerra.

En aquest punt, arrossegament tots els PDF per fusionar-los a la barra lateral de Vista prèvia, Ordeneu en l'ordre que prefereixi (movent les seves miniatures amb el ratolí) i activi la comanda impressió de menú expedient. Després, a la finestra que s'obre, configuri l'element Guardar com PDF al menú desplegable PDF situat a la part inferior esquerra i triï la carpeta en la qual guardar el document final.

Si Anteprima sembla una mica molest i està buscant una solució més simple per fusionar els seus arxius PDF en una Mac, mireu PDF Toolkit +. És una aplicació de manteniment per a la edició de PDF que li permet dividir i fusionar documents, extreure imatges d'ells, comprimir i molt més. Costa 1,99 euros però t'asseguro que val cada cèntim del seu preu. Pot descarregar-ho directament des de la Mac App Store.

Convertidors en línia

Prefereixes no instal·lar programes al teu PC? Cap problema ha serveis en línia que li permeten editar, Convertir i fusionar arxius PDF directament des del navegador i avui sóc aquí per informar sobre un dels millors.

Només una petita premissa abans de començar: els serveis en línia amb els que estic a punt de parlar amb vostè protegeixen la privacitat dels usuaris a l'eliminar, unes hores després de la càrrega, tots els arxius que estan emmagatzemats en els seus servidors. No obstant això, no recomano usar-los per a documents que contenen informació confidencial.

És una recomanació genèrica, una regla simple de sentit comú: sempre és millor mantenir dades confidencials localment, o millor, on té control directe sobre el que passa, però semblava correcte parlar-ne en aquesta circumstància. I ara passem a l'acció!

En línia 2PDF

Un excel·lent servei en línia dedicat a arxius PDF que li recomano que sempre mantingui en els seus favorits és Online2PDF. Amb Online2PDF es poden unir fins a 20 documents alhora per un pes total de 100 MB, també pot convertir arxius PDF a altres formats d'arxiu, reduir el seu pes, eliminar les proteccions d'impressió i edició i molt més.

Per utilitzar Online2PDF, vinculat a la seva pàgina d'inici i arrossegueu els documents per fusionar-los en el quadre vermell a la part inferior. Després reordeni els documents amb el ratolí, seleccioneu l'element Fusionar els arxius des del menú desplegable forma la veu un darrere l'altre de menú com i feu clic al botó convertir per descarregar el document de sortida. Assegureu-vos que al menú desplegable convertir es selecciona el format PDF.

Si ho desitja, també pot modificar les pàgines dels documents individuals que es guardaran a l'arxiu de sortida (fent clic a la icona de l' tisores situat a la banda de l'títol de cada document) i creu documents en ordre barrejat i alternatiu (Amb les pàgines que es prenen alternativament dels dos documents) seleccionant l'element apropiat de menú desplegable com.