Sempre és la mateixa història: veu i mira els vídeos que has fet abans amb el teu telèfon mòbil i t'adones que has equivocat l'orientació de la presa. Per no arriscar-se a tenir el coll rígid cada vegada que mira un d'aquests vídeos, està buscant una solució que li permeti crear un Rotació de 90 graus. El vaig endevinar, oi? Llavors m'ho dius a mi dir-te que has vingut a el lloc correcte en el moment correcte!

Amb la guia d'avui, de fet, explicaré Com gravar un vídeo de 90 graus tant des de telèfons mòbils i tauletes com des PC. Si prefereix «corregir» el vídeo des del dispositiu mòbil, pot considerar una de les aplicacions que li permeten rotar vídeos amb uns pocs tocs. Si, en canvi, els seus vídeos són a la Pc, trobareu una llista de programes i serveis en línia per canviar l'orientació dels vídeos i veure'ls en la direcció correcta. Com es diu No puc esperar per saber més? Llavors no perdis més temps i coneix el tema immediatament!

Coratge: posa't còmode, pren-te cinc minuts de temps lliure i llegeix els següents paràgrafs. Trieu la solució que consideri millor per als seus necessitats, intenti posar en pràctica les indicacions que li donaré i li asseguro que rotar els vídeos 90 graus serà un joc de nens. Gaudeix la teva lectura i gaudeix!

Aplicacions per a gravar un vídeo de 90 graus

La primera solució per gravar un vídeo de 90 graus és confiar en aplicacions per descarregar des de la botiga del dispositiu. Hi ha solucions gratuïtes disponibles per a tots dos dispositius. Android y iOS i, en alguns casos, ja són presents com «sèries» en els seus telèfons mòbils i tauletes.

Google Photos (Android / iOS)

Entre les aplicacions a considerar per gravar un vídeo de 90 graus hi ha fotos de google, El servei d'emmagatzematge de fotos i vídeos associat amb el seu compte de Google, que permet l'accés des de qualsevol dispositiu. L'aplicació és gratuïta i està disponible per a Android i iOS.

Per començar a rotar els seus vídeos amb Fotos de Google, Comenceu l'aplicació, seleccioneu el compte de Google amb la qual accedirà a el servei i feu clic al botó confirmació. Després seleccioneu el vídeo per rotar pressionant la seva vista prèvia de la imatge, Toca la icona de tres guions present a la part inferior i pressiona el botó roda per rotar la pel·lícula 90 graus.

Per guardar els canvis realitzats, toqueu l'element Desar col·locat a la part superior dreta i llest. El vídeo girat estarà disponible tant a la galeria de fotos del seu dispositiu com a Google Photos.

VivaVideo (Android / iOS)

VivaVideo és una aplicació d'edició de vídeo vàlida que, a més de permetre-rotar vídeos 90 graus, li permet aplicar talls, efectes, música i molt més a la seva pel·lícula. Està disponible per a dispositius Android. i iOS tant en una versió gratuïta com en una versió de pagament sense publicitat i amb funcions addicionals.

Per girar els seus vídeos amb VivaVideo, comenceu l'aplicació i, en el primer accés, toqueu els botons Casa, Següent y fet, Després pressiona la veu Accepto i començo a fer servir per acceptar la política de privacitat.

Ara toca la veu editar i permeti que VivaVideo accedeixi a les seves fotos prement el botó bo. Després situeu la marca de verificació en el vídeo que es va a rotar i premeu la icona de l' fletxa a la dreta per rotar la pel·lícula 90 graus, i després toqueu l'element Següent i pressiona el botó quota dalt a la dreta

Ha de saber que amb VivaVideo també pot rotar els vídeos que va carregar prèviament en Facebook i Instagram: a la pantalla de selecció de el vídeo per editar, toqui els elements Facebook y Instagram i pressiona el botó Continuar amb Facebook o Continuar amb Instagram per accedir als vídeos en els teus xarxes socials.

Després trieu si voleu desar el vídeo en el seu dispositiu prement el botó Guardar a la galeria o toca els logotips de Facebook, Instagram, Què tal, missatger, YouTube etcètera per compartir el vídeo a la xarxa, seleccioneu la qualitat de vídeo de 480p normal y 720p d'altura i espereu que es completi el processament.

Ha de saber que, en la versió gratuïta de VivaVideo, el logotip de l'aplicació s'aplica a el vídeo editat: per eliminar-lo i aprofitar altres nombroses funcions (com exportar a 1080p), premi l'element VIP a la cantonada superior esquerra i vos per la subscripció anual per € 12.99. Una prova gratuïta de 3 dies també està disponible.

Girar i voltejar vídeo (iOS)

A diferència de les solucions proposades anteriorment, girar i voltejar vídeo És una aplicació que només trencada vídeos: la solució ideal per a aquells sense altres necessitats. És gratuït i està disponible només per a iPhone i iPad.

Després de descarregar Rotate & Flip Video de l'App Store, comenci tocant la seva icona (dues fletxes blanques sobre un fons negre ) Present a la pantalla d'inici i pressiona la icona de càmera de vídeo, Després seleccioneu l'opció vídeo des del menú que apareix i pressiona el botó bo per permetre-li accedir a l'iOS Camera Roll. Després seleccioneu l'article Sala de rotllo, Premeu el vídeo que voleu rotar i toqueu el botó seleccionar per importar-lo a la línia de temps Gira i voltejar vídeo.

Ara, premeu la icona de fletxa i un 90 per rotar la pel·lícula 90 graus i pressionar novament per aplicar més rotacions. Alternativament, toqueu la icona de fletxes i el rectangle vertical per rotar el vídeo 180 graus o en la icona fletxes i el rectangle horitzontal per reflectir el vídeo horitzontalment.

Després d'editar la teva pel·lícula, toca l'element DesarEspereu que es completi el processament i premeu el botó fet per guardar el video

iMovie (iOS)

iMovie és una poderosa eina d'edició de vídeo gratuïta, instal·lada de sèrie en tots els dispositius Apple, inclosos iPhones i iPads. Entre les seves moltes característiques, també li permet rotar fàcilment els vídeos a la galeria de fotos del seu dispositiu.

Per rotar un vídeo amb iMovie, comenceu l'aplicació pressionant la seva icona (el estel blanc sobre fons morat ) I toca les veus crear projecte y Vídeo, Després seleccioneu el vídeo a importar en l'espai de treball d'iMovie i pressioni l'element crear pel·lícula present a la part inferior.

Ara toca vídeo present en la línia de temps (es afegirà un contorn groc), poseu dos dits a la seva vista prèvia a la part superior de la pantalla i giri a l'esquerra per girar el vídeo 90 graus a l'esquerra o dreta per girar el vídeo 90 graus a la dreta. Per desar el vídeo girat, toqueu l'element final present en la part superior esquerra, pressiona la icona de fletxa dins d'un quadrat i toca l'opció & sa el vídeo per guardar-lo en el teu dispositiu.

Després trieu la qualitat d'exportació de vídeo de Mitjà - 330p, Gran - 540p, HD - 720p y HD - 1080p i espera la línia de progrés sota de la capçalera Exportar pel·lícula arriba al 100%, després pressiona el botó bo i ja està.

Grava un vídeo de 90 graus des de la Pc

pot grava un vídeo de 90 graus des del teu Pc utilitzant un dels molts programes gratuïts disponibles per a vostè. Alguns d'aquests li permeten rotar el vídeo mentre mira, altres perquè els canvis siguin permanents. Aquests són alguns dels més interessants.

VLC (Windows / Mac / Linux)

VLC és un programa gratuït que li permet reproduir els principals formats d'arxius multimèdia, tant de vídeo com d'àudio. Entre les seves característiques, també li permet rotar pel·lícules mentre mira. Està disponible per a PC amb Windows, macOS i Linux.

Per descarregar VLC al seu Pc, connecteu-vos a la pàgina web de programari i feu clic al botó descarregar VLC. Descàrrega completa, si tens un PC amb Windows feu doble clic al fitxer VLC- (Versió) .exe, Pressiona el botó bo per confirmar l'idioma italià, feu clic al botó Següent tres vegades seguides i pressiona el botó instal·lar per instal·lar VLC.

Després d'instal·lar el programa en el seu PC, està a punt per rotar els vídeos. Inicieu VLC, feu clic en els elements. mitjans de comunicació y obrir arxiu i seleccioneu el fitxer per rotar, després pressiona l'opció Instruments present en el menú a la part superior i feu clic a l'element Efectes i filtres. des del menú que apareix. En la nova finestra oberta, seleccioneu la pestanya Efectes de vídeo i feu clic a l'element geometria, Després poseu la marca de verificació al costat de l'element transformació i assegureu-vos que l'opció estigui seleccionada Rotar 90 graus. Així que pressiona el botó Desar per aplicar els canvis i llest.

Si, d'altra banda, desitja instal·lar VLC en el seu Mac obre el paquet dmg recentment descarregat, arrossegueu la icona VLC a la carpeta aplicacions macOS, després obri aquest últim, feu clic dret a la icona de el programa i seleccioneu l'element obert des del menú que sembla iniciar el programari i evitar restriccions de macOS per a aplicacions de desenvolupadors no certificats (operació necessària només per la primera execució de el programa).

Ara pressiona el botó mitjans oberts, Feu clic al botó Navega i seleccioneu el vídeo per rotar, després premeu el botó obert per obrir-lo amb VLC, feu clic a l'element Finestra present a la barra de menú a la part superior i seleccioneu l'element Efectes de vídeo des del menú que apareix. En la nova finestra oberta, seleccioneu la pestanya geometria, Posi la marca de verificació a la banda de l'article transformació i ja està. Per a més informació, llegiu el meu guia sobre com rotar vídeos amb VLC.

Avidemux (Windows/Mac/Linux)

Si prefereix un programa que li permeti rotar un vídeo permanentment, pot confiar Avidemux. És un programari de codi obert per a Windows, macOS i Linux que li permet realitzar canvis en els vídeos, com una rotació de 90 graus.

Per descarregar Avidemux al seu Pc, connecteu-vos a la pàgina web de el programa i feu clic a l'element FossHub en la versió del teu interès. Descàrrega completada, si tens un PC amb Windows feu doble clic al fitxer que acaba de descarregar, premeu els botons Següent y Estic d'acord i feu clic al botó Següent tres vegades seguides, després pressiona el botó instal·lar i espereu que acabi la instal·lació.

Si utilitza un Mac, Feu doble clic al fitxer Avidemux_ (versió) .dmg, Mogui la icona de Avidemux a la carpeta aplicacions macOS i obri l'últim, després feu clic dret a la icona de el programa i, en el primer inici, seleccioneu l'element obert des del menú que sembla evitar les restriccions d'macOS per a aplicacions de desenvolupadors no certificats.

Per rotar un vídeo amb Avidemux, premi la icona de l' carpeta present a la cantonada superior esquerra i seleccioneu el vídeo per rotar per importar-lo a l'espai de treball de Avidemux. Ara feu clic a l'element. vídeo present en el menú a la part superior i seleccioni l'opció Filtres des del menú que apareix, seleccioneu l'opció transformar a la barra lateral esquerra, feu doble clic en l'element rotació i, en la nova finestra oberta, configuri l'opció 90 graus a través del menú desplegable al costat de l'element cantonada.

Així que pressiona el botó preestrena per veure una vista prèvia de la presa de vídeo i feu clic al botó prop per completar el canvi. Per exportar la pel·lícula, seleccioneu els elements. expedient y Desar, Introduïu el nom de el vídeo en el camp apropiat i premeu el botó Desar. Per a més informació, et deixo el meu guia sobre com utilitzar Avidemux.

Quicktime (Mac)

Temps ràpid és un altre reproductor multimèdia que et permet rotar vídeos. S'instal·la de manera estàndard en totes les Mac. Per rotar vídeos usant-ho, iniciï el programa, feu clic a l'element expedient a la barra de menú superior i seleccioni l'opció obrir arxiu, Després seleccioneu la pel·lícula que va girar i premeu el botó obert. Ara feu clic a l'element. editar present a la barra de menú i seleccioneu un dels elements de Girar a l'esquerra y Rotar a la dreta des del menú que sembla girar el vídeo 90 graus cap a l'esquerra o cap a la dreta.

Per desar els canvis, feu clic a l'entrada expedient, Seleccioneu l'opció Exporta com i indiqui el format que prefereix 4K, 1080p, 720p y 480p. Ara, introduïu el nom de el vídeo en el camp Exporta com i feu clic al botó Desar per guardar la pel·lícula rotada.

iMovie (Mac)

Si té una Mac, a més de Quicktime, ja té una altra solució instal·lada de manera estàndard en el seu PC: iMovie. El famós programari d'edició de vídeo que també li vaig esmentar en els paràgrafs dedicats a aplicacions per a telèfons mòbils i tauletes, li permet rotar un vídeo en uns segons.

Per rotar un vídeo amb iMovie, iniciï el programa i feu clic a l'element crear nou, Després escolliu l'opció Vídeo i pressiona la icona de fletxa apuntant cap avall per importar el vídeo a rotar. Després seleccioneu el vídeo acabat de importat i premeu el botó + present en la seva imatge de vista prèvia per transferir-lo a la línia de temps de el programa.

Ara, feu clic al vídeo present en la línia de temps, pressiona el botó guarnició present a la part superior dreta dalt de l'jugador (la icona de XNUMX va creuar L ) I fer clic a la icona de fletxa i quadrat per rotar el vídeo 90 graus.

Per exportar la pel·lícula rotada, premi una icona fletxa dins d'un quadrat (A dalt a la dreta) i pressiona el botó expedient, Després introduïu el nom que se li donarà a el vídeo, trieu la qualitat i feu clic al botó Següent per començar a estalviar Per obtenir més informació, et deixo als meus guies sobre com rotar un vídeo amb iMovie i com utilitzar iMovie.

Vídeo Rotate (en línia)

Si prefereix rotar un vídeo sense instal·lar cap programa, pot aprofitar els diversos serveis en línia que li permeten aplicar rotacions a les seves pel·lícules. Entre aquests hi ha girar vídeos que li permet carregar el vídeo i podreu editar des del navegador sense cap obligació de registre.

Després, connecteu-vos a la pàgina web Vídeo Rotate, pressiona el botó Puja el teu moviment per seleccionar el vídeo a rotar o faci clic al logotip Dropbox, onedrive o Google Drive per rotar un vídeo que va carregar prèviament en una de les seves comptes de serveis de emmagatzematge en el núvol esmentades anteriorment.

Una vegada que es completi la càrrega, pressioni el botó Girar a l'esquerra per rotar el vídeo 90 graus a l'esquerra o Rotar a la dreta per girar el vídeo cap a la dreta, després feu clic al botó transformar vídeo i deixeu que el procés de canvi arribi al 100%. Finalment, pressiona el botó descarregar resultat per descarregar el vídeo girat al seu Pc en format MOV. Per conèixer altres solucions d'aquest tipus, pot llegir el meu guia sobre com gravar un vídeo en línia.