Com gravar vídeos de Skype. Vol fer una videotrucada important en Skype i no perdre cap detall. Creu que seria útil gravar-ho i escoltar-lo més tard, però no tens idea de com fer-ho? En el tutorial d'avui, veurem com.

Només una recomanació abans de començar: si té la intenció de gravar una conversa realitzada en Skype (o en qualsevol altre programari de VoIP), notifiqui als seus interlocutors.

La llei exigeix ​​que, per no danyar la privacitat dels usuaris, sempre sigui necessari notificar als interlocutors d'una trucada quan estigui a punt de fer un enregistrament.

Com gravar vídeos de Skype fàcil

Skype (Windows / macOS / mòbil)

Com es va dir a el principi de la publicació, és possible gravar vídeos Skype utilitzant el client de servei oficial per a Windows i macOS (des de la versió 8 en endavant) o l'aplicació oficial de Skype per AndroidiOS i Windows 10 Mobile.

Durant les converses, de fet, prement el botó +, Pot activar la funció de gravació de Skype mitjançant la qual pot crear vídeos de les seves converses.

Els enregistraments es mostren a la pantalla de xat i romanen disponibles durant 30 dies. Es poden transmetre (ja que es carreguen automàticament en l'espai del núvol de Skype) o es poden descarregar sense connexió.

Si vols saber més i, sobretot, vols provar de primera mà per gravar una trucada realitzada a Skype en el teu PC, inicia el client oficial de Skype per a Windows o macOS, seleccioneu la persona amb la qual vol iniciar una trucada o trucada de vídeo, utilitzant la llista de contactes a l'esquerra, i premeu la icona de receptor (Per iniciar una trucada de veu) o el de la càmera de vídeo (Per iniciar una trucada de vídeo).

Un cop establerta la comunicació, feu clic al botó. + situat a la part inferior dreta i triï l'article Comenceu a gravar des del menú que s'obre, per començar a gravar al xat (un esdeveniment que serà notificat tant a vostè com als seus interlocutors, per raons de privacitat).

Després, per aturar l'enregistrament, feu clic a l'entrada Deixar de gravar situat a la part superior esquerra o, si ho prefereix, premi a l'enllaç + situat a la part inferior dreta i triï l'opció Deixar de gravar des del menú que s'obre.

Per veure les gravacions creades, torneu a la pantalla de xat relacionada amb l'usuari amb el qual va conversar i pressioni miniatures d'aquest últim. No obstant això, per descarregar les gravacions sense connexió, feu clic a les seves miniatures, després al botó ⋮ situat a la part superior dreta, trieu l' Desar com a des del menú que s'obre.

Pel que fa a el sector mòbil, i per tant la Aplicació de Skype per a telèfons mòbils i tauletes, El procediment a seguir per gravar videotrucades és pràcticament el mateix que acabo d'il·lustrar per a l'àrea d'escriptori: ha d'iniciar un xat de vídeo, premeu el botó + situat a la part inferior i seleccioneu l'element Comenceu a gravar des del menú que s'obre.

Després, per aturar l'enregistrament, ha de pressionar el botó + col·loca a la part inferior i triï l'article Deixar de gravar des del menú que s'obre.

Les converses gravades, així com en Skype per PC, també en l'aplicació de Skype per a telèfons mòbils i tauletes, romanen disponibles a la pantalla de xat i es poden veure / descarregar durant 30 dies (després de la qual cosa s'eliminen dels servidors de l' servei).

Per veure un enregistrament realitzat, toqueu la miniatura. No obstant això, per guardar-sense connexió, toqueu la miniatura, Després a la icona (...) oa la icona de compartir (La fletxa cap amunt en iOS o els tres punts connectats en Android) I, finalment, l'opció de desar el fitxer.

nota: si la funció de gravació de trucades encara no està disponible en el seu telèfon mòbil o tauleta, sigui pacient. Microsoft ho està llançant gradualment a tots els usuaris.

Callnote (Windows / macOS)

¿No està satisfet amb la funció de gravació de trucades de vídeo inclosa en Skype? Cap problema: com ja es va esmentar en l'obertura de la publicació, hi ha nombroses alternatives a les que pot recórrer, com Callnote.

Callnote és un programa per a Windows i macOS que li permet gravar fàcilment trucades de Skype i videotrucades. Sembla una petita finestra amb botons Rec y Stop, A través del qual iniciar i aturar enregistraments. Un cop fetes, els enregistraments es poden veure, copiar i administrar lliurement com qualsevol altre arxiu a la Pc.

Podeu descarregar i utilitzar Callnote de forma gratuïta, però amb una limitació: la de no realitzar més de 10 registres per mes. Per eliminar aquest límit, ha de comprar una de les versions pagues de programari: la de $ 9.95 / any per gravar 30 converses per mes o la de $ 39.95 / any per registrar-se sense límits. Les versions pagues de programari també li permeten carregar automàticament les seves gravacions a onedrive, google Drive, YouTube i altres serveis en el núvol. L'gratuït només és compatible amb Dropbox.

Dit això, prenguem mesures: per descarregar la versió gratuïta de Callnote a l'ordinador, connectada al seu lloc web oficial i feu clic al botó Descarregar.

Després completi el formulari que es mostra amb el seu nom, cognom i adreça de correu electrònic i feu clic al botó descarregar.

Quan la descàrrega estigui completa, si fa servir un PC amb Windows, Obriu el paquet d'instal·lació de Callnote ( Crida a instal·lar-xxxexe ) I feu clic seqüencialment en acceptar, Següent quatre vegades seguides instal·lar y Acabar per acabar la configuració.

Si utilitzeu un Mac, en el seu lloc obri el paquet de paquet de Callnote i feu clic en seqüència en els botons Següent dues vegades seguides, instal·lar y Continua la instal·lació.

Després escriviu la contrasenya d'administració del teu Mac i pressiona instal·lar programari y reprendre per a finalitzar la configuració i reiniciar la Pc.

Ara només ha d'iniciar Callnote, respondre afirmativament a l'advertència que apareix a la pantalla i, si fa servir Windows, premeu el botó permetre accés per autoritzar el programa en el tallafocs de l' sistema operatiu Microsoft.

Després escriviu l'adreça de correu electrònic que va utilitzar per descarregar el programa, feu clic al botó Iniciar sessió i veuràs la seva finestra principal.

Ara selecciona l'article Opcions de gravació des de la barra lateral esquerra i col·loqui la marca de verificació al costat de l'element Registre de vídeo per habilitar la gravació de vídeo.

Un cop fet això, només ha d'obrir Skype (resposta permetre accés si un avís sembla autoritzar l'execució de Callnote.exe ), Iniciï la videotrucada a gravar i premeu el botó Rec a la finestra flotant de Callnote.

Després, per aturar l'enregistrament, feu clic al botó aturar de el programa.

Per veure-ho, però, seleccioni la biblioteca des de la barra lateral de el programa i feu clic al botó ▶ ︎ relacionat amb la gravació que voleu escoltar (o feu clic a la icona de la carpeta per veure-la en l'Explorador / Cercador d'arxius).

Per aprofitar les funcions de càrrega automàtica en Dropbox i altres serveis en el núvol (disponibles només en les versions de pagament de el programa), seleccioneu l'element Opcions per compartir des de la barra lateral de Callnote, feu clic al nom de el servei en el qual voleu carregar els enregistraments, feu clic al botó connectar i entreu.

Llavors pots activar les funcions Enviar a (nom de l'servei) automàticament y vídeo, àudio, xat y fermalls de pressió per permetre la càrrega automàtica dels continguts del seu interès.

Evaer (Windows)

Una altra solució que pots considerar és Evaer : Un programari per a Windows que li permet gravar videotrucades de Skype, incloses les grupals (fins a 10 persones) d'una manera molt simple.

Es paga (costa $ 19.95 en la versió estàndard i $ 29.95 en la versió professional), però està disponible en una versió de prova gratuïta que li permet gravar fins a 5 minuts de cada vídeo trucada.

Per descarregar la versió gratuïta de Evaer en el seu Pc, connecteu-vos a la seva pàgina web i feu clic primer a descarregar present en la part superior i després al botó Baixa'l ara.

Una vegada que es completi la descàrrega, iniciï el paquet d'instal·lació de Evaer ( EvaerSetup.exe ) I en la finestra que s'obre, feu clic primer a acceptar i després en Següent dues vegades seguides. Dóna-li al instal·lar y final per acabar la configuració.

En aquest punt, iniciï Skype i després iniciï Evaer, en la finestra principal ha d'haver l'escriptura Hola (En cas contrari, vol dir que el programa no pot comunicar-se amb Skype).

Procedeixi, per tant, a fer la seva videotrucada en Skype i Evaer la registrarà automàticament. Si ho desitja, pot fer clic al botó pausa programa per aturar temporalment la gravació o al botó aturar  per detenir permanentment.

Posteriorment, per veure la llista d'enregistraments realitzats, accedeixi a la finestra principal de Evaer i consulti l'historial dels enregistraments presents.

Feu clic al botó ▶ ︎ per començar a reproduir un enregistrament oa la icona d'una carpeta per veure els enregistraments en l'Explorador d'arxius de Windows.

Finalment, va assenyalar que usant les icones situats a la part inferior de la finestra Evaer pots triar si desitges gravar l'àudio des Tots dos costats, Només àudio remot o Només àudio local ( 'Icona d'auriculars). Podeu configurar el manera de vídeo per utilitzar per a enregistraments (la icona de la càmera) i pot configurar resolució de vídeos a obtenir (La icona de les dues fletxes).

Altres solucions per gravar vídeos de Skype

En aquest punt de l'tutorial, ¿encara no has aconseguit trobar solucions que puguin satisfer a el 100%? Admeto que em sembla estrany, en qualsevol cas, no tinguis por: aquí hi ha altres programes que et permeten gravar vídeos de Skype i, per tant, poden ser adequats per a tu.

  • Gravadora de trucades Amolto (Windows): aquest és un programari dedicat a gravar trucades de Skype i videotrucades. Costa $ 29.99, però està disponible en una versió gratuïta que li permet gravar deu trucades d'àudio per mes. El seu funcionament és molt intuïtiu, ja que per fer-lo servir només iniciï una trucada de vídeo en Skype, truqui a la seva finestra principal i feu clic primer al botó Comenceu a gravar i després a l'opció Screencast.

 

  • Ecamm (MacOS): excel·lent programari de gravació de trucades de vídeo disponible només en macOS. També és compatible amb la càrrega d'enregistraments en serveis en el núvol com Dropbox, YouTube i Vimeo. Costa 39,95 euros, però està disponible en una versió de prova gratuïta de 7 dies. S'opera simplement fent clic al botó Rec a la seva finestra flotant.

 

  • Gravadora de trucades de vídeo gratis per Skype (Windows) - conegut programa gratuït per gravar videotrucades de Skype en Windows. És molt intuïtiu, però malauradament, a l'hora de escriure, No sembla compatible amb Skype 8.0 i versions posteriors.

Finalment, ha assenyalat que pot aprofitar el programari per gravar la pantalla de PC o dispositius mòbils per gravar videotrucades a Skype.

Per exemple, pot usar l'excel·lent programari de codi obert OBS per gravar l'escriptori de Windows i macOS mentre realitza videotrucades a Skype (com vaig explicar en el meu tutorial sobre com registrar l'escriptori) o, si prefereix actuar des del mòbil, pot aprofitar les funcions de gravació de pantalla incloses «estàndard» en Android i iOS .

Fins aquí l'entrada sobre com gravar vídeos de Skype.