Com Guanyar diners amb Fiverr. Comencem pel bàsic. Fiverr és una plataforma internacional de serveis digitals, dins de la qual pots tant comprar com vendre serveis de treball relacionats amb el món digital. Com el que vols és guanyar diners, Imaginem que ets aquí per aprendre a vendre els teus serveis dins d'aquesta pàgina. I no és difícil. Només has de llegir atentament el que avui, en parada Creativa, Hem de explicar-te.

En els últims anys, Fiverr s'ha convertit en un punt de referència per a tots els que treballen en el sector. Entre les categories a les que es dirigeix ​​el servei i que també es troben a la plataforma, hi ha els dissenyadors gràfics, els experts en màrqueting digital, la redacció i les traduccions, el vídeo, l'animació, la música, la programació, els negocis i la formació en línia.

Com guanyar diners amb Fiverr

Si vols vendre els teus serveis en Fiverr, tu decidiràs el preu, a partir d'un mínim de 5 dòlars i podràs cobrar el 80% de cada transacció realitzada. De fet, el portal es queda amb un 20% de comissió.

Encara pots triar la moneda en què mostrar els preus i els guanys, has de saber que Fiverr, com a base, utilitza els dòlars nord-americans. Això vol dir que per calcular el seu benefici unitari en una transacció hauràs de tenir en compte els canvis en el valor de els diners en funció de l'tipus de canvi i qualsevol taxa addicional per transferència de divises.

També has d'informar sobre els possibles despeses relacionades amb el compte on vols dipositar els ingressos obtinguts amb Fiverr.

Primer pas: registrar-se a Fiverr

El primer que has de fer és crear-te un compte a la plataforma.

Per procedir des del teu PC, connecta't a la web oficial de Fiverr i selecciona l'idioma que prefereixes prement en la icona d'un globus terraqüi.

A continuació, fes al botó Crear. Això obrirà la pestanya Registrar-se a Fiverr: tria una opció entre Continuar amb Facebook i Continuar amb google per registrar-te amb un compte de Google o un compte de Facebook; o si utilitzes un Mac, També pots preferir l'opció Continuar amb Apple i utilitzar el teu ID d'Apple.

Les opcions que acabem d'esmentar li permeten iniciar el procés de registre en uns pocs clics, però també pot continuar amb l'opció lenta, d'introduir el correu i una nova contrasenya.

Ara has de confirmar la identitat. Per això, accedeix al teu correu i realitza la verificació donant-li a activar compte.

També pots fer servir l'app de Fiverr tant per Android (Disponible a Google Play Store i en botigues alternatives per a dispositius sense serveis de Google) o per iPhone/ IPad. No obstant això, només està disponible en anglès.

Segon pas: publicar l'anunci

El primer pas està fet, així que el teu compte de Fiverr està activa: ben fet!

Ara, si utilitzes un PC, has d'anar a la pàgina principal de Fiverr i fer clic a Inicia una sessió al menú superior.

Si estaves fent servir l'app de Fiverr per a smartphones o tablets, obre-ia la pantalla que es presenta, toca a Inicia la sessió. Entre segons el mètode que va triar a l'registrar el compte. Si utilitza el correu electrònic, per exemple, introduïu-lo al camp corresponent i faci el mateix amb la contrasenya, prèviament escollida.

Si és el teu primer accés, a través d'un smartphone o una tablet, se't enviarà un codi de seguretat a l'adreça de correu electrònic associada al teu compte d'Fiverr. Hauràs de escriure-ho en els camps corresponents, dins de l'aplicació, quan se't demani. Després d'això, estaràs finalment a la teva pàgina de perfil.

Ara bé, si el teu objectiu és guanyar diners amb Fiverr, accedeix al teu Perfil des de la web o l'app de Fiverr. Quan estiguis dins del teu compte, si treballes des d'un PC, fes clic a la icona del perfil a la part superior dreta de la pàgina i, al menú desplegable que s'obre, tria Convertir-se en venedor.

A la següent pàgina, fes clic al botó situat al centre de la pàgina anomenat Convertir-se en venedor (El lloc torna a estar en anglès). El que has de fer ara, per aprofitar Fiverr com a venedor i intentar guanyar diners amb el teu treball, és configurar el teu perfil el millor possible, per poder començar a publicar els teus Gigs.

Què són els GIG en Fiverr?

Dins d'Fiverr, XNUMX Gig no és més que l'anunci de l'servei digital que vols proposar. Durant la fase de creació de l'perfil de venedor, és possible que se li demani que confirmi el número de telèfon mòbil associat, mitjançant l'enviament d'un codi, a través d'SMS, que després haurà d'introduir en el camp dedicat a Fiverr.

Després d'aquests passos des del teu PC, trobaràs un interruptor a l'app de Fiverr per canviar a la manera Venedor.

Com crear un GIG

En aquest punt, per publicar un anunci, accedeix al teu perfil com a venedor i, si treballes des del PC, fes clic al botó Crea un GIG, o selecciona la icona del perfil i al menú relacionat fes clic a Crea un nou GIG.

A continuació, ompli acuradament tots els camps que vegi: a la secció Títol de l'Gig introdueixi el títol de l'anunci, utilitzant un màxim de 80 caràcters.

Vés a Categoria i utilitza el menú desplegable per seleccionar l'àrea temàtica que tracta i que contindrà el Gig. Per ser encara més precís, triï una subcategoria al menú Seleccioneu una subcategoria.

A l'àrea d'etiquetes de recerca has de inserir fins a 5 paraules significatives que descriguin la seva proposta. Per trobar-les, comença a escriure una paraula, quan vegis que es crea un menú desplegable: dins d'ell, selecciona l'etiqueta que creguis més semblant al teu anunci.

A continuació, feu clic al botó Desar i continuar.

Preu dels anuncis

S'obrirà la pàgina denominada Abast i Preus, on podrà definir la seva oferta des del punt de vista econòmic, facilitant a l'hipotètic comprador fins a tres paquets de serveis i des de la descripció, exposant els detalls de l'servei en un màxim de 120 caràcters.

Després, en la secció de preguntes freqüents, Has de preveure quines podrien ser les preguntes dels compradors i intentar donar-los ia una solució.

Requisits de el client

Ja gairebé estem, la seva Gig està a punt per ser publicat.

Ara, has de posar els requisits que necessites en el teu client. Feu clic al botó Desa i continua i afegiu informació visual, multimèdia, d'àudio o qualsevol altra que pugui fer el seu anunci més interessant i atractiu, per a superar la competència.

Accepta els termes, declarant que el material produït per acompanyar l'anunci és original, després, en la següent pàgina, marca l'ítem confirmant que no prestes els teus serveis en els Estats Units (per permetre que Fiverr apliqui la tributació correcta).

Finalment, premi per última vegada el botó Desa i continua.

Bon treball! Si el teu correu electrònic i número de telèfon ja han estat verificats durant el registre del teu compte de venedor a Fiverr, el teu Gig es publicarà immediatament.

Gestionar tots els Gigs

Per gestionar els anuncis, des del seu perfil de venedor, feu clic a l'element Gig al menú de la part superior de la pàgina. Això obrirà una pantalla que resumeix tots els teus gigues actius: aquí pots seleccionar els que vulguis editar o eliminar i accedir a les opcions triant la icona amb la fletxa apuntant cap avall.

A més, sempre des del menú de la part superior, triant l'opció Més, pots fer un ull a les sol·licituds dels Compradors, és a dir, a les sol·licituds dels que busquen un servei d'acord amb les teves habilitats.