Com guardar arxius en l'iPad. L'iPad és un dispositiu perfecte per als que viatgen amb freqüència i necessiten portar documents, fotos, vídeos i arxius de treball. Per tant, seria meravellós poder guardar els arxius a la tauleta d'Apple i després explorar-los, veure'ls o modificar sobre la marxa, com succeeix amb els administradors d'arxius de Windows, Mac i Linux, oi?

Podeu descarregar l'aplicació Dossier, Integrat «estàndard» en tots els dispositius de la «poma mossegada" a partir de iOS 11, inclòs l'iPad, a través del qual és possible navegar, veure i administrar els arxius guardats en iCloud Drive, El servei de emmagatzematge en el núvol per a la llar d'Apple i en altres aplicacions i serveis instal·lats relacionats amb els seus comptes.

Si el dispositiu té instal·lada una versió de iOS anterior a la 11 o si està buscant una alternativa a File, pot descarregar documents. Aquesta és una excel·lent aplicació gratuïta per iPad (tots els models) que li permet veure, copiar i guardar qualsevol tipus d'arxiu, localment i en el núvol, a la tauleta digital Apple de fama mundial amb la mateixa comoditat que l'Explorer.

Com guardar arxius en l'iPad fàcil

Dossier

Comencem aquesta guia completament dedicada a com guardar arxius en iPad analitzant el funcionament de l'aplicació Dossier.

És un recurs preinstal·lat en tots els iPads (i els altres iDevices) posats a disposició per Apple a partir d'iOS 11. Per tant, pot trobar-lo en la pantalla d'inici del seu dispositiu i utilitzar-lo sense necessitat de configuracions detalls.

Accedir a l'aplicació

Per accedir a l'aplicació Arxiu no necessita descarregar ni instal lar res des de l'App Store. De fet, l'aplicació està preinstal·lada en tots els dispositius mòbils de la marca Apple equipats amb al menys iOS 11 perquè pugui trobar-la directament a la pantalla d'inici, per ser més precisos a la barra d'acoblament (per defecte).

Per començar a usar-lo, iniciï l'aplicació tocant la seva icona (és el que té la icona amb un fons blanc i una carpeta blava) i immediatament es trobarà davant de la pantalla principal.

No pot veure l'aplicació Arxius en el seu iPad?

Bé, el més probable és que s'hagi eliminat per error de l'dispositiu. En aquest cas, no es preocupi, pot tornar a descarregar-lo de l'App Store com si mai hagués passat res.

Per remeiar això, obriu el App Store pressionant la seva icona (el que té el fons blau i la «A» impresa al centre), dóna-li a Cercar i escriu File.

Després premeu el primer resultat a la llista, dóna-li a el botó corresponent Obtenir / Instal·lar i escriviu la contrasenya del seu ID d'Apple o, si està habilitada, feu servir la ID tàctil per desbloquejar la descàrrega.

Espereu uns moments perquè s'iniciï i completi la descàrrega, després de la qual cosa finalment pot accedir a l'aplicació.

Una vegada que l'aplicació estigui oberta, per començar a administrar els seus arxius, seleccioneu la ubicació a la qual vol accedir, trobi tots els disponibles a la secció posicions, A la barra lateral esquerra.

Per defecte, l'arxiu proporciona accés a iCloud Drive però també a diverses altres aplicacions i serveis compatibles, com Dropbox, google Conduir i la mateixa aplicació documents de la qual cosa els parlaré en les següents línies.

Si no pot veure una ubicació específica, dóna-li a editar que està a la part superior i afegiu-lo (si està disponible) posi en ON l'interruptor que veurà apareixerà en correspondència amb el seu nom.

El mateix és cert si prefereix suprimir una posició determinada. Poseu en OFF el seu interruptor i ja està. En cas de dubtes, sempre pot, i en qualsevol cas, tornar als seus passos, en els dos casos.

A la secció etiqueta, Sempre col·locats a la barra lateral esquerra de l'aplicació, estan totes les etiquetes amb les que pot marcar els seus arxius o que ja ha procedit a marcar. A l'pressionar sobre cadascuna d'elles, pot veure tots els documents relacionats sobre la marxa.

A la part dreta de l'aplicació, hi ha el camp de cerca per trobar certs arxius escrivint les paraules clau, carpetes i arxius rellevants relacionats amb la posició seleccionada o l'etiqueta triada.

Per defecte, s'ordenen per nom, però si ho desitja, pot canviar-lliscant de dalt a baix a la secció de referència i triant l'opció que més li interessi al menú superior.

A l'pressionar una carpeta específica, això s'obre automàticament, el mateix passa amb els arxius que s'obren directament en l'aplicació i que també es poden modificar (quan sigui possible) tocant el botó en forma de llapis present a la part superior dreta de la pantalla de la tauleta.

Guardar els arxius

Pel que fa a l'emmagatzematge real d'arxius específics en l'aplicació que estan fora d'aquest últim, per exemple en safari o fins crom, Tot el que has de fer és prémer el botó compartir (El quadrat amb la fletxa), seleccioneu l'opció Guardar a arxiu des del menú que s'obre (a la segona línia) i indica la posició de destinació, tant en el núvol com localment, des de la finestra que s'obre i toca afegir a la part superior a la dreta.

Per la resta, si en Mac ha activat la sincronització de documents i escriptori amb iCloud, trobarà les carpetes relacionades en iCloud Drive. A més, si crea una carpeta en Mac, Windows o via web a iCloud Drive, també pot accedir-hi des de l'aplicació Arxiu. El mateix passa amb els arxius que tria agregar a les carpetes acabades de crear oa les existents des d'una altra ubicació.

Finalment, permetin-me assenyalar que l'arxiu també inclou una secció anomenada recent, A què pot accedir tocant l'element apropiat en la part inferior esquerra de la finestra de l'aplicació, que, com es pot endevinar fàcilment, li permet veure tots els fitxers oberts més recentment a través de l'aplicació.

Atès que, com vaig esmentar en les línies anteriors, File també permet l'accés als elements guardats en diversos serveis d'emmagatzematge en el núvol i les aplicacions en el dispositiu que admeten la integració, pot guardar els seus arxius en l'iPad fins i tot casándolos des d'una posició a una altra.

Per tenir èxit, pressiona a seleccionar a la part superior dreta de la pantalla de referència, aneu a l'arxiu o els arxius que li interessen i utilitzeu les ordres a continuació per realitzar l'operació desitjada: compartir  y moure.

A més de l'anterior, també pot moure els seus arxius obrint el de referència (pijama dalt a l'aplicació), seleccionant la icona de l' compartir a dalt a la dreta, després l'entrada Guardar a arxiu i indicant la posició de destinació.

No obstant això, tingui en compte que encara File permet l'accés a arxius guardats en altres aplicacions i serveis, en aquest cas la interfície podria ser la propietària amb les funcions habituals i la manera d'administració habitual. Tot depèn de si l'aplicació de referència s'ha actualitzat i si admet la integració amb File.

documents

Passem ara a documents, L'aplicació per a guardar i en línia molt més generalment s'administra arxius en iPad.

Per saber com descarregar-lo i usar-lo en la seva tauleta de marca Apple, seguiu les instruccions a continuació. Es pot fer servir en totes les versions de iOS i en tots els models d'iPad sense cap problema.

Instal l'aplicació

Si voleu esbrinar com guardar arxius en iPad amb Documents, el primer pas que ha de seguir és obrir la App Store, Busqui Documents by Readdle i instal l'aplicació en el seu iPad pressionant Obtenir / Instal·lar i verificant la seva identitat amb la seva contrasenya d'ID d'Apple o utilitzant el sensor Touch ID per al reconeixement d'empremtes digitals (si té un model d'iPad que també inclou aquest component).

Una vegada que la descàrrega i la instal·lació s'hagin completat, comenceu Documents fent clic a la icona de l'aplicació a la pantalla d'inici del seu iPad i premeu el botó Després (A dalt a la dreta) per començar a utilitzar l'aplicació immediatament.

Com pot veure, a la pantalla inicial de Documents hi diversos arxius de prova: una peça musical, un arxiu en format Codi postal, Una foto, un document de Pages, etc.

A l'pressionar cada un d'ells, pot veure'ls directament a l'interior. de l'administrador d'arxius sense usar aplicacions externes, mentre que si llisca cap avall amb el dit pot mostrar la barra d'eines que li permet canviar la manera de visualització de les icones, organitzar els arxius segons el nom, la data o la mida i crear noves carpetes.

A l'esquerra, en canvi, hi ha una barra d'accés ràpid convenient a través de la qual pot buscar ràpidament a través dels documents en l'iPad, connectar el gestor de fitxers al seu compte de Dropbox i altres serveis d'emmagatzematge en el núvol ( vermell ) I navegar per Internet ( navegador ).

A la part inferior, també apareixen enllaços als arxius oberts més recentment, perquè pugui recuperar-los més ràpid quan els necessiti.

Guardar els arxius

Hi ha diverses formes de guardar arxius en iPad a través de Documents. El primer que pot intentar és connectar l'iPad a la PC (per cable o sense fils) i aprofitar la funció per compartir arxius de iTunes, Que li permet copiar arxius de qualsevol tipus cap i des de la tauleta d'una manera molt simple.

Per comprendre millor de què estic parlant, connecti el seu iPad al seu Pc, comenci iTunes i seleccioneu el icona de la tauleta que apareix a la part superior esquerra.

A la pantalla que s'obre, seleccioneu App  des de la barra lateral esquerra, feu clic a la icona documents en compartir arxius i arrossegament arxius per copiar en iPad al camp documents documents.

Trobareu tots els arxius copiats de PC a l'iPad a la carpeta Arxiu d'iTunes de documents.

Alternativament, pot carregar els seus arxius a iPad usant el panell web Documents a través d' Internet Explorer, safari, crom, Firefox o qualsevol altre navegador web.

Introduïu l'adreça de Documents en el seu navegador i obrir un panell a través del qual pot administrar i carregar arxius en l'iPad.

Per activar la funció de transferència de dades de Wi-Fi, aneu a la configuració de Documents pressionant la icona de engranatge situat en la cantonada superior esquerra, ingressi a la secció Unitat de wifi.

estableix en ON la palanca d'opcions Activa unitat. La direcció de Documents (és a dir, el seu iPad) dins de la xarxa local és la que apareix a la part inferior de menú de configuració de Documents (necessiteu, tal com http://192.168.1.x o http: //iPad-di-tuonome.local ).

Una vegada que tingui la direcció de Documents, obriu el navegador en el seu PC i connecteu-vos a ella. Després autoritza a la Pc a accedir a l'iPad responent Sí / OK observi que apareix a la pantalla de la tauleta i carregui els seus arxius a el dispositiu amb el botó Triar arxiu / Navega que es troba a la part inferior de la pàgina web que es va obrir a la Pc.

Una altra forma de tenir els seus arxius sempre a mà en Documents, com es va esmentar anteriorment, és connectar l'aplicació als seus comptes D' Dropbox o altres serveis d'emmagatzematge en el núvol (p. ex. Google Drive, SkyDrive, Etc)

Per fer això, ha de seleccionar l'element En el núvol> Afegir / Afegir compte des de la barra lateral de Documents, ha de seleccionar el servei a què vol connectar l'aplicació i ingressar les dades d'accés.

D'aquesta manera, podrà veure i modificar lliurement tots els fitxers que heu anat a la «núvol». ¿Més còmode que això?

Altres solucions per guardar arxius en iPad

¿Els arxius i documents no et satisfan del tot? No es preocupi, hi ha moltes altres aplicacions que li permeten compartir arxius entre la seva Pc i l'iPad, ja sigui per cable o sense fils. Prenguem alguns exemples immediatament.

  • Si voleu copiar arxius d'una Pc a l'iPad, un altre dispositiu Apple o fins i tot un dispositiu Android, Intenti Enviar a qualsevol lloc. És una aplicació gratuïta que li permet transferir arxius des de i cap a iPad, iPhone, Mac, PC amb Windows, dispositius Android i PC equipades amb Linux. Funciona molt fàcilment sota qualsevol xarxa wifi. Per usar-lo, només heu de seleccionar els arxius que s'enviaran des d'un dispositiu, introduïu el codi de transferència en el dispositiu de destinació i espereu que acabi la còpia de l'arxiu.

 

  • Si voleu transferir arxius des d'una Mac a un iPad, També pots confiar Tir en suspensió. Si mai he sentit parlar d'ell, AirDrop és un sistema per compartir arxius inclòs amb tots els dispositius Mac i iOS més recents que funciona mitjançant Wi-Fi i Bluetooth. Per usar-lo, tot el que ha de fer és seleccionar els arxius que es mouran a l'iPad, fer clic dret sobre ells i seleccionar els elements Compartir> AirDrop des del menú que s'obre. iPad i Mac han de tenir Bluetooth habilitat i han d'estar connectats a la mateixa xarxa sense fils.

 

  • Si vols copiar vídeos en l'iPad però no vol perdre temps entre conversions i sincronitzacions d'iTunes, recorri a jugadors de tercers com VLC (gratuït) i Infuse (gratuït, però amb una compra a l'aplicació de 7.49 euros per aprofitar tot el potencial) que tots admeten els formats d'arxiu de vídeo principals i li permeten transferir arxius a l'iPad sense fils i per cable, a través d'iTunes (utilitzant la funció d'intercanvi d'arxius que discutim anteriorment).

En conclusió, no oblidis que pots copiar arxius del teu PC a l'iPad usant iTunes i les seves funcions de sincronització per a vídeos, música, Fotos i llibres.

Ara, donades les moltes alternatives disponibles, és una mica incòmode com a mètode de gestió d'arxius, però funciona.