Necessita canviar els seus contactes en un telèfon mòbil tradicional, que no té connectivitat a Internet, I li agradaria saber com guardar contactes a la SIM per poder transferir-fàcilment d'un telèfon a un altre? No es preocupi, el procediment no és complicat en absolut. De fet, és realment obvi!

Android, el sistema operatiu que està instal·lat actualment a la majoria dels telèfons mòbils, ofereix una funció molt pràctica que li permet seleccionar contactes de la llibreta d'adreces i exportar-los a la SIM. Ni tan sols cal instal·lar aplicacions des Play Store. per iPhone L'assumpte és diferent: el telèfon produït per Apple no permet l'exportació directa de contactes a la SIM. No obstant això, a l'exportar la llibreta d'adreces a través de les aplicacions disponibles a l'App Store i copiar-la en un terminal d'Android, és possible copiar els contactes de l' «melafonino» a una SIM.

Vols saber més? Excel·lent, sóc aquí per això: si em dónes un parell de minuts del teu temps lliure, puc explicar-te com pots guardar contactes a la SIM i il·lustrar tots els passos que cal seguir en Android i iPhone. Creu-me, tot serà molt simple i ràpid: temps 5 minuts i hi haurà completat l'operació sense cap dificultat. Feliç lectura i gaudeix!

Guardar contactes en SIM des Android

Si voleu desar contactes a la SIM i tenir un telèfon mòbil Android, El primer que has de fer és buscar l'aplicació nativa llibreta d'adreces i obre'l amb un toc. Ara que ha ingressat a la pantalla principal de la llibreta d'adreces, la qual té tots els seus números, pressiona icona de tres punts verticals a la part superior dreta i toca l'element ajustos present al menú que apareix.

Bé, ara estàs a la pantalla. Configuració de la llibreta d'adreces. Des d'aquí, pressiona la veu. Importa / Exporta contactes, Que hauria de ser el primer en la llista. Després, seleccioneu l'element Contactes d'exportació i toca el botó exportació. D'aquesta manera, li està dient a el telèfon que exporti contactes a altres ubicacions d'emmagatzematge com un arxiu vCard (VCF).

El nou missatge que es mostra a la pantalla us demanarà si voleu exportar els contactes a la memòria de el dispositiu oa la targeta SIM. Si és el cas, l'elecció recau en la segona opció. Llavors seleccioneu l'article Targeta SIM i toca bo, No abans de llegir l'avís amb el qual el sistema li adverteix que es pot perdre part de la informació de contacte.

A la nova pantalla emergent, el telèfon mòbil li permetrà triar quins contactes voleu emmagatzemar a la SIM. Si tria voler-los a tots, toc la icona circular ( Tot / i ). En canvi, si per alguna raó no voleu desar un número a la SIM, l'eliminació del marca de verificació de la icona circular posicionat a el costat de cada contacte, després de seleccionar-se prèviament.

Per contra, si tria a transferir només certs contactes a la targeta SIM, toqueu el icona circular al costat de l'nombre triat i pressiona l'element fet, Ubicat a la part superior dreta.

Una vegada que es completi l'operació, tornarà a la pantalla novament Importa / Exporta contactes. Si ha oblidat un contacte important o voleu afegir més números de telèfon, pot pressionar el botó de nou exportació i repeteixi tot el procediment. Només recorda seleccionar l'article Targeta SIM, Quan apareix l'advertència a la pantalla Per exportar contactes a. Si voleu aprofundir en el tema, li indico la meva guia sobre com recuperar la llibreta d'adreces en Android.

nota : Per al tutorial vaig utilitzar la llibreta d'adreces nativa de Samsung, De manera que si no té un telèfon mòbil Samsung pot veure veus lleugerament diferents. Per exemple, si utilitzeu l'aplicació Contactes d' google, Les entrades dins de la configuració de la llibreta d'adreces poden ser diferents.

Aplicacions per guardar contactes a la SIM

Si creu que és més fàcil confiar cada pas a una aplicació, pot trobar un parell d'aplicacions a Play Store que siguin adequades per a vostè.

Copia a la targeta SIM

La primera aplicació que suggereixo és Copia a la targeta SIM, que pots instal·lar gratis des Play Store. Una vegada que es completi la descàrrega, toqueu l'element obert i pressiona la veu permetre a la pantalla que apareix quan s'inicia l'aplicació per primera vegada. A la següent pantalla, tindrà accés tant als contactes de la targeta SIM com als contactes a la memòria interna de el telèfon.

Per guardar els contactes de telèfon a la targeta SIM, toc Telèfon de contacte, Després pressiona la casella al costat de l'element Selecciona-ho tot. Un cop fet això, premeu la icona i seleccioneu l'article Còpia seleccionada a SIM. ¿Més simple que això?

Si no veu cap nom a la pantalla de contacte de el telèfon, faci-ho: premeu el botó ⋮ situat a la part superior dreta i seleccioneu l'element ajustos des del menú que apareix. Després marqui totes les opcions sota de la capçalera Trieu contactes per mostrar i toca el botó bo.

Copia a SIM

Una altra aplicació gratuïta amb la qual pots contactar és Copia a SIM. Un cop instal·lat, toqueu el botó obert per accedir a la seva pantalla principal i, si voleu copiar tots els contactes guardats en la memòria de el telèfon, premeu icona de dues fletxes a la banda de l'entrada Copia-ho tot a la targeta SIM.

Si, d'altra banda, prefereix seleccionar un o més contactes en particular, toqueu icona de dues fletxes situat a la banda de cada contacte. L'aplicació copiarà només els contactes a la SIM que, de tant en tant, triarà transferir a la SIM.

L'aplicació també permet l'operació inversa, és a dir, la transferència de contactes de la targeta SIM a la memòria de el telèfon. Però de moment no és una característica que hauria interessar.

Guardeu els contactes a la SIM des d'iPhone

Vostè és propietari d' iPhone i et preguntes si hi ha una manera de guardar els contactes a la SIM ? Malauradament no, els telèfons produïts per Apple no tenen una funció interna que li permeti emmagatzemar números de telèfon a la SIM: l'única possibilitat que ofereix l'iPhone és importar els contactes SIM a el dispositiu (I, en conseqüència, als comptes en el núvol agregades en aquest últim, com iCloud).

Per realitzar l'operació inversa, és a dir, exportar contactes des d'iPhone a la targeta SIM, primer ha exportar a un arxiu VCF i després transferir-los a un terminal Android. Després d'importar els contactes a Android, és possible copiar-los a la SIM com s'explica en el capítol anterior d'aquest tutorial.

Exportació de contactes des d'iPhone

Com acabo d'esmentar, el primer que ha de fer per copiar els contactes d'un iPhone a una SIM és exportar la llibreta d'adreces de l' «melafonino» com un arxiu VCF. Per exportar la llibreta d'adreces en l'iPhone en format VCF, hi ha diverses aplicacions: la que recomano és My Contacts Backup, que es pot descarregar de forma gratuïta des de l'App Store però té un límit de 500 contactes. Per eliminar aquest límit, ha de comprar la versió paga de l'aplicació, que costa 2,29 euros.

Quan estigui llest per prendre mesures, descarregui My Contacts Backup, iniciï l'aplicació i toqueu la icona de l' engranatge situat a la part inferior dreta. A la pantalla que s'obre, seleccioneu l'element tipus i configurar en vCard, Per obtenir un arxiu de la llibreta d'adreces en format VCF ( «digestible») d'Android. Una vegada que es completi l'operació, torneu a la pantalla principal de l'aplicació i premi el botó verd reserva.

Una vegada que es completi el procés de còpia de seguretat de l'contacte, apareixerà el botó e-mail. Per enviar la còpia de seguretat per correu electrònic i després pujar-la a un nou telèfon mòbil Android, simplement premeu el botó en qüestió i introduïu l'adreça de correu electrònic que desitja en el camp de l'destinatari. Quan hagi ingressat l'adreça de correu electrònic, toc l'entrada seus .

Transferència de contactes d'iPhone a Android

Ara que ha acabat de fer una còpia de seguretat dels contactes de la llibreta d'adreces a iPhone i ha enviat l'arxiu .vcf al seu dispositiu Android, Està a punt per importar contactes a Android. El procés no és complicat i triga molt pocs minuts en completar-se.

En primer lloc, obriu el client de correu electrònic predeterminat en el teu telèfon Android i toca el correu electrònic que conté la còpia de seguretat de la llibreta d'adreces de l'iPhone, després pressiona la icona de fletxa cap avall ( descarregar ) Per començar a descarregar l'arxiu en format VCF. Una vegada que es completi la descàrrega, obriu la llibreta d'adreces i premeu la icona de tres punts ( ajustos ).

En aquest punt, seleccioneu l'element ajustos així que toca la veu Importa / Exporta contactes i selecciona el botó Importació. S'obrirà un advertiment, on pot decidir si vol importar contactes des de la memòria interna o des de la targeta SD. Després toca la veu Memòria de el dispositiu i després pressiona la icona circular a la banda de arxiu .vcf pensa utilitzar per importar contactes des d'iPhone.

Quan hagi completat la seva elecció, premeu l'element fet i espereu que es completi l'operació. Bé, acabes d'importar els contactes prèviament guardats en iPhone al teu telèfon mòbil Android. Ara que té tots els elements necessaris, pot consultar el procediment que es veu en el primer capítol de la meva tutorial per copiar els contactes a la SIM.

Copiar contactes d'iPhone a iPhone

Si vols en el seu lloc exportar contactes d'un iPhone a un altre iPhone, Només fa servir el servei iCloud. Com es diu No saps on posar la mà? Estic aquí per ajudar-lo, veurà que és una operació molt simple. Registreu-vos ajustos i toca el camp nom (En general, és el primer). La targeta s'obrirà ID d'Apple, Des d'on pot seleccionar l'element icloud.

Ara només has de tocar el botó a la banda de l'element contactes, Per activar el sincronització de llibreta d'adreces. Una vegada que es completi l'operació, haurà de repetir el mateix procediment en el nou iPhone, sempre que faci servir el mateix correu electrònic per iCloud també en l'altre «iPhone». Finalment, espereu uns segons i després obri la llibreta d'adreces, on veurà els contactes en l'iPhone anterior. Pot aprofundir més en el tema llegint la guia sobre com copiar números de telèfon a la SIM.