Com habilitar Siri

Després de llegir el meu guia sobre què iPhone triar, tu també has decidit donar el «gran pas» i comprar el teu primer «iPhone per». Esperant que el seu nou telèfon estigui llest i funcionant, li va donar poca importància a la primera configuració, fins i tot ometent l'activació de Siri, Assistent de veu d'Apple. No obstant això, després de descobrir que aquest últim és capaç de proporcionar informació i indicacions i realitzar accions molt útils, com iniciar una trucada telefònica, enviar un missatge o configurar un temporitzador, li agradaria tornar sobre els seus passos i configurar Siri. Així són les coses, oi? Llavors m'ho dius a mi ajudar-te a aconseguir el teu intenció.

Si em dones uns minuts del teu temps lliure, et puc dir com habilitar Siri, Mostrant-li el procediment pas a pas per activar aquest assistent de veu en tots els dispositius Apple que tingui. A més de brindar la informació necessària per a configurar Siri al teu iPhone, de fet, també et diré com activar-lo en Mac, Apple Seguir i com usar-lo amb AirPods. Com es diu? És això exactament el que volies saber? Així que no perdem més temps xerrant i anem directe a l'acció!

Ànim: posa't còmode, reserva cinc minuts de temps lliure per dedicar-los a llegir els següents paràgrafs i llegeix atentament les instruccions que vaig a donar-te. Seguint, en detall, els meus «tips» i intentant posar-los en pràctica, t'asseguro que habilitar i configurar Siri al dispositiu Apple del teu interès serà realment molt senzill. Dit això, tot el que em queda és desitjar-te bona lectura i bona sort en tot.

 • Habilita Siri en l'iPhone
  • Habilita Siri a iPhone X i versions posteriors
  • Habiliteu Siri en iPhone 8 i versions anteriors
 • Habilitar Siri a Mac
 • Habilitar Siri a Apple Seguir
 • Habilita Siri a Apple TV
 • Activa Siri amb AirPods

Habilita Siri en l'iPhone

El procediment per a habilitar Siri varia segons el model d'iPhone que posseeixi. En qualsevol cas, breument, tot el que necessites fer és accedir a la configuració de iOS, Accedir a l'apartat relatiu a Siri i prémer l'opció per activar l'assistent de veu. Fàcil, oi? A continuació trobareu tots els detalls.

Habilita Siri en iPhone X i versions posteriors

per habilitar Siri a iPhone X i models posteriors, toqueu la icona de roda d'engranatge present a la pantalla d'inici, per accedir a l' configuracions iOS i pressioni sobre l'element Siri i la recerca. En la nova pantalla que apareix, triï l'opció del seu interès entre les disponibles.

 • Habilita Hey Siri : permet activa Siri amb la teva veu dient l'ordre de veu «Hola Siri». Per completar la configuració, ha de seguir un assistent per permetre que l'assistent de veu reconegui la seva veu.
 • Prem el botó lateral per Siri : A l'activar aquesta opció, pot trucar a Siri pressionant i mantenint premut el botó lateral dret del seu iPhone.

Si la teva intenció és trucar a Siri tant amb ordres de veu com prement el botó lateral del teu iPhone, has de saber que n'hi ha prou amb moure la palanca al costat de l'opció Habilita Hey Siri de APAGAT a EN. A l'activar aquesta opció, de fet, la funció per cridar a Siri prement el botó lateral de l'iPhone també s'activa automàticament.

Després d'activar l'opció del seu interès, feu clic al botó habilitar Siri, Per activar l'assistent de veu d'Apple. Si ha triat activar l'opció de trucar a Siri amb la comanda «Hey Siri», toqueu l'element Seguir per iniciar l'assistent de configuració, digui les ordres «Hola Siri», «Hola Siri, envia un missatge», «Hola Siri, ¿quin temps fa avui?», «Hola Siri, posa un temporitzador de tres minuts» y «Hola Siri, deixa escoltar una mica de música« i premeu el botó final, Per completar la configuració i començar a utilitzar l'assistent de veu d'Apple.

Un cop completada l'activació de Siri, pots personalitzar-la triant les opcions del teu interès a la secció Pregunta-li a Siri : Fes servir Siri quan està bloquejat per cridar a Siri fins i tot quan el telèfon està bloquejat; llengua per a configurar l'idioma del seu interès; Veu de siri per decidir si utilitzar Siri amb una veu masculina o femenina i Comentari de veu per indicar quan rebre comentaris de veu de Siri ( sempre actiu, Control amb interruptor de timbre o només altaveu ).

Finalment, serà útil saber que, en l'apartat Es suggereixen ordres ràpides, Pots configurar comandaments personalitzats per a usar amb Siri (per exemple, per enviar un missatge a una persona específica o fer una recerca a YouTube) mentre ets a la secció Suggeriments de Siri pots triar si activar o no els suggeriments de Siri ( Consells de Spotlight, Suggeriments de cerca es Consells de bloqueig de pantalla ).

Habiliteu Siri en iPhone 8 i versions anteriors

Si tens un iPhone 8 o t'estàs preguntant com habilitar Siri en iPhone 7 i models anteriors de l'smartphone d'Apple, tot el que has de fer és accedir a la configuració del teu dispositiu i activar la funció en qüestió.

Després pren el teu iPhone, accedeix a l' configuracions d'iOS, tocant la icona roda d'engranatge present a la pantalla d'inici i, en la nova pantalla que es mostra, pressioni l'element Siri. Ara, mogui la palanca al costat de l'opció Siri de APAGAT a EN, Toca el botó habilitar Siri I això és.

Després de activar Siri, Trieu si voleu permetre l'accés a l'assistent de veu d'Apple fins i tot quan el seu iPhone està bloquejat, movent la palanca situada al costat de la veu Permetre si està bloquejat de APAGAT a EN. A més, si voleu trucar a Siri fins i tot amb la comanda «Hey Siri» quan el seu iPhone està connectat a una font d'alimentació, busqui l'opció Permetre «Hey Siri» i mogui la palanca relativa de APAGAT a EN.

En l'últim cas, haurà de pressionar el botó Seguir i segueix el procediment de configuració per permetre que Siri reconegui la teva veu. Després seguiu les instruccions que es mostren a la pantalla i, quan se li demani, digui les ordres «Hola Siri», «Hola Siri, ¿quin temps fa avui?» y «Hola Siri, sóc jo».

Habilitar Siri a Mac

Si tu vols habilitar Siri a Mac, accés Preferències de el Sistema fent clic a la icona roda d'engranatge present a la barra de Dock. Alternativament, feu clic a la icona poma a la barra de menú i seleccioneu l'opció Preferències de el Sistema al menú que s'obre.

Ara, feu clic a l'element Siri i, en la nova pantalla que apareix, col·loqui la marca de verificació al costat de l'opció Habilita Preguntar a Siri. Després premeu el botó habilitats I això és.

Si té una MacBook Pro, MacBook Air o iMac Pro fabricada a partir de 2018, pot trucar a Siri per veu dient la comanda «Hola Siri». Si, per contra, tens una Mac més antiga o prefereixes activar Siri des del teclat, Tria la combinació de tecles que prefereixis ( Cap, Mantenir l'espai de comandament, Premeu l'opció Espai, Premeu Fn Espai es Personalitzar ) A través del menú desplegable Drecera de teclat.

A més, triï el llengua i el veu per Siri ( femella o Home ) A través dels menús desplegables corresponents i col·loqui la marca de verificació al costat d'una de les opcions disponibles entre Sip es no, Al costat de l'opció Comentari de veu, Per activar o no les respostes de veu de Siri.

Finalment, serà útil saber que pots afegir Siri tant a la barra de menú superior com en la Touch Bar del teu Mac. En el primer cas, a la secció Siri del Preferències de el Sistema, Poseu la marca de verificació al costat de l'opció Mostra a Siri a la barra de menú, Mentre que per afegir Siri des de la barra tàctil, obriu el Preferències de el Sistema, Seleccioneu l'article teclat i feu clic al botó Personalitzar la tira de control. Després s'ubiqui la icona de Siri a la barra emergent de la pantalla, arrossegueu a la barra tàctil i premeu el botó final, per guardar els canvis.

Habilitar Siri a Apple Watch

per habilitar Siri a Apple Watch, Premeu el corona digital (La roda lateral de el rellotge), per encendre el dial i accedir a menú d'aplicacions instal·lades en el dispositiu, i accedir a l' configuracions de watchos, fent clic a la icona roda d'engranatge.

Ara, seleccioneu l'opció General, Toca l'element Siri i, en la nova pantalla que apareix, mogui l'interruptor al costat de l'opció Hola Siri de APAGAT a EN. Serà útil saber que dóna watchOS 5, Es va introduir la capacitat de recordar a Siri simplement aixecant l'Apple Watch. Si està interessat en aquesta funció, busqui l'entrada Aixeca't per parlar i mogui la palanca relativa de APAGAT a EN.

Finalment, si tens un Apple Watch Sèries 3 o superior, prement sobre l'opció Comentari de veu, Pot triar quan rebre respostes de veu de Siri seleccionant una de les opcions disponibles a sempre actiu, Control per mode silenciós es només auriculars.

Habilita Siri a Apple TV

Si et preguntes si és possible habilitar Siri a Apple TV, Sento dir-te que la resposta és no. A Itàlia, de fet, l'assistent de veu d'Apple encara no està disponible al famós centre multimèdia produït per l'empresa de l'Apple mossegada.

En el moment de redactar aquesta guia, Siri està disponible en Apple TV 4K es Apple TV HD només a Austràlia, Brasil, Canadà, França, Alemanya, Japó, Mèxic, Holanda, Noruega, Espanya, Suècia, Regne Unit i Estats Units.

Activa Siri amb AirPods

el faries activar Siri amb els AirPods ? En aquest cas, tot el que ha de fer és connectar els auriculars a un dispositiu Apple i assegurar-se que l'assistent de veu estigui habilitat en aquest dispositiu.

Si, per exemple, té un iPhone, Primer assegureu-vos d'haver habilitat Siri i connecti els AirPods al seu telèfon. Després prengui l'últim, toc la icona de roda d'engranatge present a la pantalla d'inici, per accedir a l' configuracions iOS, toca l'element Bluetooth i toca la icona (El) relacionat amb els teus AirPods (visible a la secció Els meus dispositius ).

En la nova pantalla que apareix, s'ubiqui l'opció Doble toc ràpid i assegureu-vos que al costat de al menys un element entre esquerra es Correcte l'opció és visible Siri. Altrament, triï l'auricular que li interessi per utilitzar per activar Siri i col·loqui la marca de verificació al costat de l'element Siri.

Si, d'altra banda, vols usar AirPods amb els teus Mac, Després d'activar Siri i connectar els auriculars fabricats per Apple al seu Pc, aneu a Preferències de el Sistema pressionant sobre la icona roda d'engranatge visible a la barra de Dock i feu clic a l'opció Bluetooth.

Després feu clic al botó Opcions relacionat amb AirPods, seleccioneu l'opció Siri a través d'un dels dos menús desplegables visibles al costat de les opcions Toca dues vegades a l'esquerra es Toca dues vegades a la dreta i premeu el botó final, Per guardar els canvis.

A el fer-ho, tant en iPhone com en Mac, pot activar Siri amb els AirPods fent un seleccionar dues vegades en els auriculars associats amb l'assistent de veu d'Apple.

Serà útil saber que, si té AirPods de segona generació i el seu dispositiu té aquesta funció, també pot invocar a Siri amb la comanda «Hola Siri» : Simplement activi aquesta funció en la configuració de el dispositiu a què estan connectats els auriculars.