Com importar contactes a iPhone. ¿ Li agradaria sincronitzar els contactes d'iPhone amb els guardats en el seu compte de google o Outlook.com? ¿Acaba de comprar un iPhone i li agradaria transferir tots els contactes que havia guardat a la SIM del seu antic telèfon mòbil?

El sistema operatiu mòbil d'Apple, iOS, Li permet importar contactes a iPhone de diverses fonts i sincronitzar la llibreta d'adreces amb la de diferents serveis.

A l'contrari del que podria pensar, la importació de contactes en l'iPhone és un procediment molt senzill que es pot fer en uns minuts actuant directament des de la configuració de l'smartphone, a través d'un navegador web o, alternativament, connectant físicament el dispositiu a la Pc.

Com importar contactes a iPhone des d'iPhone

Google, Outlook.com, etc.

Si estàs interessat en entendre com importar contactes a iPhone perquè vols sincronitzar la llibreta d'adreces del teu telèfon mòbil Apple amb la de serveis de correu electrònic com Gmail o Outlook.com, el procediment que has de fer és elemental.

Per començar, agafa el dispositiu, s'accedeix a la pantalla d'inici de la mateixa i pressiona la icona de configuracions.

Desplaceu-vos cap avall a la pantalla que se li mostra en aquest punt i seleccioneu la icona de mail i pressiona en Compte i en el botó Afegir compte.

A la pantalla que s'obre, seleccioneu el servei de correu electrònic amb el qual voleu sincronitzar la llibreta d'adreces triant entre intercanviar, google, Yahoo!, AOL o Outlook.com i ompli el formulari que se li proposa proporcionant la informació sol·licitada en pantalla.

En el cas d'Exchange i AOL cal indicar la seva adreça de correu electrònic per al servei escollit, la contrasenya del compte i una descripció personalitzada de la mateixa.

En el cas de Google, Outlook.com i Yahoo! d'altra banda, s'ha de seguir el procediment d'autenticació, que també s'ha de fer des d'un navegador web i que en tot cas requereix l'ingrés de la pròpia adreça de correu electrònic i la contrasenya associada.

Si ha activat l'autenticació de dos factors per al servei escollit, a més de la contrasenya, haurà d'ingressar un PIN que rebrà per SMS. En altres casos, es requereix una contrasenya específica de l'aplicació en lloc de la contrasenya mestra.

Pot generar la contrasenya específica per Mail en iPhone connectant-se a el servei escollit per un navegador web i seleccionant l'element apropiat de la seva configuració.

Després de completar el formulari amb la informació anterior, premeu el botó següent situat a la part superior dreta, assegureu-vos que l'interruptor estigui present en correspondència amb l'element Contactes s'estableix en O N (I si no, habiliti la funció). després pressioni Desar per completar la configuració del seu compte.

En aquest punt, per a assegurar-se que la llibreta d'adreces de l'servei escollit estigui sincronitzada amb la de l'iPhone, aneu a ajustos iOS, seleccioneu l'element un cop més Contactes a la pantalla que s'obre, localitzi la secció compte defecte i seleccioneu el servei configurat prèviament. Fet!

Targeta SIM

Vol importar els contactes en l'iPhone extrapolant els de la targeta SIM que insertaste al «iPhone»? Si la resposta és sí, sàpiga que fins i tot en aquest és un procediment ràpid i indolor.

Per fer això, simplement accedeixi a la pantalla d'inici de l'iPhone, premeu la icona de configuracions i seleccioneu l'article Contactes al menú que s'obre.

En aquest punt, desplaceu-vos cap avall a la pantalla, premeu el botó Importa contactes SIM i triï l'article icloud o un dels serveis de sincronització disponibles: Gmail, icloud i altres persones.

Un cop fet això, el procediment d'importació de contactes s'iniciarà directament en el núvol d'Apple.

Com importar contactes a iPhone des d'un navegador web

icloud

Ha exportat contactes en format vCard (.vcf) Des d'Outlook o altres aplicacions de correu electrònic?

Si la resposta és sí, sàpiga que fins i tot en aquest cas és possible importar contactes a iPhone simplement agregant al seu compte icloud, Que, llevat que es desactivi voluntàriament, se sincronitza automàticament amb l'agenda de l'iPhone d'Apple.

Per importar els contactes de l'iPhone connectat a el lloc de Internet iCloud.com, entreu amb les seves credencials d'ID d'Apple i si l'autenticació de dos factors està activa per a la seva compte, introduïu el codi requerit que es va enviar al seu número de telèfon mòbil o que veu en un dels dispositius habilitats.

Una vegada que s'obre la pantalla principal del lloc web d'iCloud, feu clic a la icona Contactes. A la pàgina que s'obre, feu clic a la icona d'engranatge situat a la part inferior esquerra, seleccioneu l'opció Importació de Targeta de presentació electrònica ... al menú que apareix i triï el contacte vCard per transferir a iCloud (i després a iPhone).

Importa contactes a l'iPhone des d'una Pc

iTunes

Com ja li vaig esmentar a l'començament d'aquesta guia, és possible importar contactes a l'iPhone també a través de la Pc, usant el programari iTunes en Mac OS o en PC amb Windows.

En el cas que l'ordinador que utilitzis sigui un Mac, iTunes ja està instal·lat «de sèrie» i, per tant, de moment no has de fer res.

Si, per contra, la seva Pc està basada en Windows, pot verificar si iTunes ja està instal·lat prement el botó inici i escrivint itunes en el camp de recerca que es mostra.

Si iTunes apareix entre els programes disponibles ... bé, enhorabona! El programa ja està instal·lat i pot passar directament a el següent pas.

Després d'assegurar-se que iTunes està en el seu PC, desactiveu la sincronització de contactes amb iCloud des de iOS. Per fer això, pren la iDevice, s'accedeix a la pantalla d'inici de la mateixa i després selecciona la icona de configuracions.

A la pantalla que se li mostra a continuació, seleccioneu El teu nom>   icloud > APAGAT la palanca situada a la banda de l'article Contactes.

Si se li pregunta si vol mantenir els contactes ja sincronitzats amb iCloud en el seu telèfon mòbil, respongui afirmativament.

En les versions de iOS anteriors a la 10.3, es pot realitzar la mateixa operació anant a ajustos iPhone seleccionant la icona icloud i posi en APAGAT la palanca relativa a contactes.

En aquest punt, connecti l'iPhone a la Pc usant el cable Lightning / Dock subministrat i esperi que iTunes s'iniciï automàticament, després feu clic a la icona de telèfon que apareix a la barra d'eines de el programa a la part superior esquerra i vagi a l'secció informació al menú lateral situat a l'esquerra.

Finalment, poseu la marca de verificació al costat de l'element sincronitzar contactes, Trieu si voleu sincronitzar tots els contactes o només els seleccionats i feu clic al botó aplicar per començar a importar la llibreta d'adreces en el seu iPhone.