El iPad pot reemplaçar una Pc portàtil en moltes circumstàncies sense perdre un teclat físic o un port USB, però, hi ha algunes operacions que encara no són molt intuïtives per a aquells que no són particularment pràctics amb dispositius tecnològics. Vostè, per exemple, ha intentat imprimir un document des de la seva iPad però no ha tingut èxit de cap manera: la tauleta no pot «veure» la impressora encara està encesa i connectada correctament a la xarxa sense fils a la llar.

No et desesperis! Probablement no tingui una impressora que li permeti imprimir per defecte a través del iPad o, molt més simplement, no la va configurar correctament. En resum, aquests són problemes que es poden resoldre en qüestió de minuts. Llavors, què dius si aclareixo una mica les teves idees sobre el tema i tracte de descobrir, junts, Com imprimir des iPad ? T'asseguro que no és difícil.

Tot el que necessita és una impressora equipada amb suport AirPrint (el sistema d'impressió sense fils exclusiu per a dispositius Apple) o, alternativament, si la impressora no té suport AirPrint, aplicacions que permeten que el dispositiu es comuniqui remot amb l'iPad. ¡Pensi que organitzant bé les coses, fins i tot podria imprimir des de l'iPad usant una impressora que no soporta Wi-Fi! Interessant, ¿no és així? Així que no ens perdem en xerrar i passem directament a l'acció: a continuació trobareu tota la informació que necessita.

Imprimiu des de iPad usant AirPrint

Per defecte, l'iPad no permet imprimir en totes les impressores Wi-Fi, sinó només en aquelles que admeten la tecnologia Airprint. La tecnologia AirPrint, com es va esmentar anteriorment, és una tecnologia d'Apple que li permet imprimir sense fils (és a dir, sense fils) sense utilitzar un programari especial. Sempre que la impressora i l'iPad estiguin connectats a la mateixa xarxa Wi-Fi i llest.

si desitja imprimir des iPad de manera súper simple, sense cap tipus de limitació o problema, ha de comprar una impressora equipada amb suport AirPrint: ara hi ha moltes, per a tots els gustos i per a tots els pressupostos. Si desitja tenir una idea més precisa sobre els preus, intenti fer un «viatge» a Amazon, hi trobareu moltes impressores amb suport AirPrint per comprar a preus molt assequibles. Per facilitar la seva elecció, mireu la meva guia de compres dedicada a impressores Wi-Fi. En el seu lloc, visiteu el lloc web d'Apple si voleu descobrir la llista completa d'impressores que li permeten imprimir a través d'AirPrint.

Un cop hagi comprat una impressora amb suport AirPrint, per imprimir un document, una pàgina web o una foto des de l'iPad, tot el que ha de fer és pressionar botó amb el quadrat i la fletxa que va cap amunt i seleccioneu l'article impressió des del menú que apareix (és possible que hagi de desplaçar la segona línia d'icones cap a la dreta per veure-ho).

A la pantalla que s'obre, després «toca» l'element seleccionar, Triï el nom de la impressora i iniciï el procés premsa prement el botó apropiat ubicat a la part superior dreta. Si ho desitja, des de la mateixa pantalla, també pot establir el nombre de còpies per imprimir i configurar el interval de pàgines per imprimir.

En el desafortunat cas que la impressora no aparegui al menú d'impressió de l'iPad, assegureu-vos d'haver connectat la impressora Wi-Fi a la PC seguint el meu guia sobre el tema i assegureu-vos que la impressora i l'iPad estiguin connectats a la mateixa xarxa Wi-Fi.

També verifiqui si hi ha informació disponible actualitzacions de firmware per a la impressora i / o la actualitzacions per iOS destinat a millorar la compatibilitat entre els dos dispositius.

Imprimiu des de iPad usant qualsevol impressora

t'agradaria imprimir des iPad utilitzant una impressora que no té suport AirPrint? Es pot fer, però ha de comunicar-se amb una aplicació que actuï com un pont entre l'iPad i la impressora per permetre la comunicació entre els dos dispositius.

Li recomano que provi la impressora Readdle Pro, que es considera una de les millors de la seva classe. Permet imprimir des iPad i iPhone utilitzant qualsevol impressora Wi-Fi i fins i tot impressores amb cable, sempre que estiguin connectades a una PC o un encaminador. L'aplicació costa 6,99 euros, però hi ha disponible una versió de prova gratuïta que li permet provar la seva compatibilitat amb la impressora.

Abans de descarregar i configurar Readdle Printer Pro, s'ha d'assegurar que la seva impressora està visible dins de la xarxa Wi-Fi. Com? Depèn de l'tipus d'impressora que voleu usar amb l'iPad.

  • Si tens XNUMX impressora wifi, Simplement necessita activar el Wi-Fi a aquest últim i connectar-lo a la xarxa. Per a més informació, consulteu també el meu manual sobre com configurar una impressora Wi-Fi.
  • Si tens XNUMX impressora cablejada que no és compatible amb Wi-Fi, pot connectar-lo a la xarxa connectant-lo a través d' Cable USB als teus encaminador o un repetidor wifi (Incloses les bases d'Apple AirPort, és clar).
  • Si tens XNUMX impressora cablejada que no és compatible amb Wi-Fi, també pot connectar-lo a la xarxa connectant-lo a la PC i instal·lant el client Printer Pro en aquest últim. El programari és completament gratuït i és compatible amb Windows i MacOS.

Després de fer que la seva impressora sigui «visible» dins de la xarxa Wi-Fi, descarregui Impressora Pro en l'iPad (li suggereixo que provi la versió gratuïta de l'aplicació primer per verificar la seva compatibilitat amb la impressora), iníciela i premeu el botó + impressora situat al centre de la pantalla.

Després, selecciona el nom teu impressora (Que per descomptat ha d'estar encès), toqueu els botons Següent y Imprimir pàgina de prova i espereu que s'imprimeixi una pàgina de prova.

Si la impressió de prova va sortir bé, premeu el botó aquesta bé, Porta a terme el calibratge de la pàgina utilitzant les instruccions que es mostren a la pantalla (es tracta d'especificar els valors visibles en les cantonades de la pàgina impresa) i «tocar» primer a Següent i després en Comenceu a imprimir per començar a fer servir Printer Pro.

Si la pàgina de prova no es pot llegir, pressiona el botó No és bo i seleccioneu el llenguatge d'impressió utilitzat per la seva impressora des del menú que se li proposa (per descobrir el llenguatge d'impressió utilitzat per la seva impressora, pàg. ex. PCL, Ha de consultar el seu manual o ha de fer una recerca en Internet). Després repeteixi la impressió de la pàgina de prova i, si tot va sortir bé, completi la configuració de la impressora com s'explica en les línies anteriors.

Ara està a punt per imprimir documents, pàgines web i fotos des iPad amb Printer Pro. Si encara no ho ha fet, instal la versió completa de l'aplicació, configureu important la configuració de la versió Lite (una sol·licitud per importar la configuració hauria d'aparèixer automàticament ) i obriu el contingut que voleu imprimir.

Posteriorment, pressiona botó amb el quadrat i la fletxa que va cap amunt i seleccioneu l'article Imprimiu amb Printer Pro des del menú que apareix. Si no veu la icona de Printer Pro, feu lliscar la segona línia de icones a la dreta, toc l'element més, Activa la palanca relativa a l'opció Imprimiu amb Printer Pro, pressiona final i torna a trucar a la comanda d'impressió.

A la pantalla que s'obre, col·loqui la marca de verificació al costat del seu nom impressora i pressiona el botó impressió per començar a imprimir el document seleccionat. ¿Més fàcil que això?

En conclusió, va assenyalar l'existència d'aplicacions creades per empreses de fabricació d'impressores que li permeten imprimir sense fils des iPad i iPhone de forma similar al que fa Printer Pro (però òbviament només amb impressores d'una impressora específica). Si té una impressora HP, Per exemple, pot descarregar HP ePrint, si té una impressora Samsung pot utilitzar Samsung Mobile Print, si té una impressora Epson pot confiar Epson iPrint, etc.

A més, si està interessat, li recordo que pot imprimir sense fils en una impressora amb cable connectant-la a la PC i afegint-la a el servei google Impressió en núvol : El vaig parlar en detall en el meu manual sobre com imprimir des d'una tauleta.