Acaba de començar un treball i li agradaria imprimir targetes de visita personalitzat per a promocionar-tant com sigui possible i donar-te a conèixer? Realment sembla un gran descobriment! No obstant això, si és aquí ara i està llegint aquestes línies, em sembla molt clar que probablement no tingui idees molt clares sobre què fer i li agradaria rebre, per tant, alguns consells a l'respecte.

Com es diu Així són exactament les coses i t'agradaria saber si pots comptar amb mi (fins i tot aquesta vegada) o no? Per descomptat que si! Déu no ho vulgui! Dóna'm uns minuts del teu preciós temps lliure, així com la teva atenció, i et diré quines eines i serveis tens amb els teus per fer i imprimir belles targetes de visita en paper.

Depenent de les seves necessitats i preferències, pot usar programes de PC per crear documents imprimibles de diversos tipus o, alternativament, serveis i aplicacions en línia per a telèfons mòbils i tauletes. Només ha de trobar la millor solució per a vostè i usar-la seguint les instruccions que proposo a continuació. En aquest punt, no em queda més que desitjar-los una bona lectura i una bona diversió!

Programes per imprimir targetes de visita

desitjar imprimir targetes de visita usant la Pc i la impressora però no saps en quins programes confiar? Cap problema: sota trobaràs pa per les teves dents! De fet, vaig proporcionar el que crec que és el millor programa de la categoria, així com el més simple d'usar per aquest tutorial. Hi ha alguns per a Windows, macOS i Linux.

LibreOffice (Windows / macOS / Linux)

El primer dels programes que el convido a considerar per imprimir targetes de visita personalitzades és LibreOffice. Mai has sentit parlar d'això? Estrany, és molt famós. No obstant això, cap problema, ho solucionarem immediatament. És un paquet de productivitat gratuït, de codi obert i multiplataforma (pot usar-lo en Windows, macOS i Linux) que representa una de les millors alternatives «gratuïtes» a Microsoft Office. Li permet realitzar pràcticament totes les operacions principals que es poden realitzar amb l'oficina «clàssica», inclosa la creació i impressió de targetes de visita.

Em preguntes com fer per servir-te per el teu propòsit? T'ho diré immediatament. Connecteu-vos a la pàgina de descàrrega de el programa i premeu el botó Descarregueu la versió xxx.

Una descàrrega completada, si feu servir Finestres obre el arxiu .msi acaba de prendre i feu clic a raça a la finestra que s'obre. Després premeu el botó Següent, Revisa la veu típic, Pressiona el botó de nou Següent i feu clic al botó instal·lar. Conclogui el procediment de configuració pressionant i fins final.

Si utilitzeu en el seu lloc MacOS obre el paquet .dmg obtingut i arrossegar la icona de LibreOffice a la carpeta aplicacions de macOS. A continuació, feu clic i trieu obert dues vegades seguides, per iniciar el programa però evitant les limitacions imposades per Apple a les aplicacions de desenvolupadors no certificats.

Després va tornar a la pàgina web de l'aplicació i pressiona el botó Interfície d'usuari traduïda, Per descarregar la traducció a l'italià de l'programa. Una vegada que es completi la descàrrega, tancament LibreOffice, obriu el paquet LliureOffice_xx_MacOS_x86-64_langpack_it.dmg descarregat ara, feu clic dret a l'executable Paquet d'idioma de LibreOffice, Seleccioneu l'article obert des del menú que s'obre, pressiona els botons obert y instal·lar, Seleccioneu l'article /Applications/LibreOffice.app des de la finestra que s'obre i feu clic al botó instal·lar. Si apareix una advertència pel que fa als permisos, feu clic a Sí, identifica'm, Escriviu la contrasenya del seu compte d'usuari en Mac i feu clic a bo dues vegades seguides

Posteriorment, inicia (novament, en el cas de macOS) LibreOffice fent clic a l'entrada corresponent s'adjunta a Menú d'inici (En Windows) i en la icona relacionat que es va agregar a Plataforma de llançament (En macOS) i, a la finestra que s'obre, feu clic a la fletxa a la banda de l'element models. i tria l'opció Plantilles d'escriptor des del menú que s'obre. Després selecciona el model Targeta de visita amb logo.

Per tant, realitzi tots els canvis necessaris en el model que acaba de triar. per editar el logotip i els textos ja ingressats, feu doble clic, ressalteu i ingressi les seves dades. Si, d'altra banda, desitja canviar la font, el color utilitzat per al fons de la targeta, etc., seleccioneu l'element de referència i utilitzeu les eines i menús apropiats que pot trobar a la part superior de la finestra de el programa i en la part inferior.

Un cop completat, pot continuar amb la impressió fent clic al menú expedient i triant impressió des del menú que s'obre. si voleu guardar el seu projecte per a poder realitzar canvis més tard, seleccioneu l'opció desa que sempre trobes adjunt a menú expedient.

Word (Windows / macOS)

Entre les eines més utilitzades per crear i imprimir targetes de visita, certament hi ha Paraula : És el programari de processament de text de Microsoft, una part integral de l'famós paquet d'Office. Es pot utilitzar tant en Windows com en MacOS. Pot ser particularment útil per al propòsit d'aquest tutorial, ja que proporciona a l'usuari diversos models de targetes de presentació punt per utilitzar. És de pagament, però pots descarregar-lo i provar gratis durant 30 dies, com et vaig explicar en detall en el meu tutorial sobre com descarregar Obtenir gratis.

Per usar-lo, comenci a través d'l'enllaç adjunt a Menú d'inici (A Windows) o fent clic a la icona relacionat adjunt a l' Plataforma de llançament (En macOS) i seleccioni, a través de la finestra que s'obre a la pantalla, un dels models disponibles fent clic en l'element negocis, Triant la plantilla que prefereixi i prement el botó CREAR. Si el seu Pc Word no està present, descarregueu-i instal·leu-primer seguint les instruccions a la guia que li vaig vincular anteriorment.

En aquest punt, pot continuar amb la personalització de el model triat per a la targeta de visita. Substituïu les dades de mostra amb els seus, fent doble clic en els textos relacionats i canviï les característiques de la targeta de negocis seleccionant els elements als quals vol anar i després utilitzant les ordres adjunts a la barra d'eines. Pot, per exemple, canviar la font utilitzada, el color de el text, el color de fons, etc.

Quan els canvis hagin finalitzat, premeu el botó expedient (A dalt a l'esquerra) i seleccioneu l'opció impressió des del menú que s'obre per continuar amb la impressió. Si voleu desar el projecte per realitzar més canvis més tard, triï l'opció Desar sempre adjunt a el mateix menú.

Pàgines (macOS)

Fer servir un Mac Alguna de les solucions anteriors et va convèncer en particular? Llavors confiï en pàgines, Estic segur que et satisfarà. En cas que no ho sabés, aquest és el programa posat a disposició directament per Apple per als seus usuaris per a la creació de documents basats en text i altres elements imprimibles. És molt fàcil d'usar i és gratis. I preinstal·lat en gairebé tots els Macs més recents, però si no, pot descarregar-los del Mac App Store.

Per utilitzar-lo per al seu propòsit, primer s'iniciï el programa fent clic a la seva icona (el que té el llençol i el bolígraf ) Annex a la Plataforma de llançament. Si no pot trobar la icona de Pàgines, el més probable és que no tingueu en el Mac, com li vaig dir. Per remeiar això, descarregueu de la secció corresponent en el Mac App Store.

Més tard, pressiona el botó nou document a la finestra que es va obrir a l'escriptori, seleccioneu la categoria capçalera des de la finestra addicional que es mostra, desplaceu-vos per la llista de la dreta fins a trobar la secció Targeta de presentació i triï el model per a les seves targetes de presentació preferides entre les propostes. Després feu clic al botó triar (A baix a la dreta).

A la finestra Pàgines que en aquest moment s'obrirà, podrà personalitzar el disseny de la targeta de visita com millor li sembli. Per tant, utilitzeu les eines i funcions a la barra lateral dreta per canviar l'estil, el text i el disseny: pot, per exemple, canviar el tipus de font utilitzada, el color de fons de l'tiquet, l'alineació de el text, etc. . En canvi, per editar la informació de contacte de la plantilla de targeta de presentació seleccionada, feu doble clic al text de referència, ressalteu i escrigui el que vulgui.

Una vegada que s'hagin completat els canvis, pot continuar amb la impressió cridant a la funció impressió de menú expedient (A dalt) No obstant això, si prefereix guardar el projecte per continuar editant més tard, sempre feu clic al menú expedient, Tria l'opció Desar i indica la posició i el nom que voleu assignar a l'arxiu.

Serveis en línia per a imprimir targetes de visita

No vol o no pot descarregar nous programes en el seu PC i li agradaria saber si hi ha algun eina en línia per imprimir targetes de visita ? Per descomptat que si! De fet, a continuació trobareu indicades les que considero les millors solucions en la categoria. Prova'ls immediatament! Funcionen des de qualsevol navegador i sistema operatiu.

Fer una targeta de negocis gratuïts

Si està buscant una eina simple però funcional per a crear i imprimir targetes de visita a través del web, la millor suggeriment que puc donar-li és definitivament usar Fer una targeta de negocis gratuïts : Un servei en línia fàcil d'usar, gratuït i també prou intuïtiu, que resulta ser especialment utilitzat per a aquest tutorial.

Per usar-lo, per tant, connectat a la seva pàgina d'inici i completi els camps a l'esquerra amb les seves dades (nom, cognom, posició professional, etc.). Per intervenir en el format de text, utilitzeu els botons adjacents. Si ho desitja, també pot aplicar el logotip de la seva empresa a la targeta de presentació: per tenir èxit, premeu el botó Pujar logo i seleccioneu la imatge rellevant guardada a la seva Pc.

Quan acabi, feu clic al botó. preestrena per obtenir una vista prèvia de el resultat final (que serà visible a l'esquerra). Si la targeta de presentació que ha creat el convenç, premeu el botó descarregar per descarregar-lo a la seva Pc en format PDF. Si en lloc de començar la descàrrega, s'obre automàticament una nova pestanya de el navegador amb el PDF, feu clic al botó amb el fletxa cap avall o el disquet per descarregar-«manualment».

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el fitxer amb el visor de PDF que generalment fa servir (en aquest sentit, li suggereixo que llegeixi el meu tutorial dedicat als programes per obrir PDF) I imprimiu cridant a la funció corresponent des del menú expedient. Va ser fàcil, no?

capçalera

Un altre gran servei en línia que pot considerar per fer targetes de visita simples però efectives és capçalera. Mobifriends és fàcil d'usar i ofereix moltes opcions de personalització. L'estil recorda una mica als llocs de Internet de el passat, però importa poc tenint en compte que és capaç d'exercir-se com deuria en la tasca de la qual és responsable.

Per usar-lo, enllaça a la pàgina principal i completa els camps adjunts a la secció Dades personals per imprimir paper de carta amb la informació sol·licitada relacionada amb la seva persona i el seu negoci (nom, professió, número de telèfon, etc.).

Després seleccioneu el logotip eventual que vol aplicar a la targeta de negocis entre els proposats, o marqui l'opció sense si no vols agregar-ho. Si té un logotip personalitzat, pot carregar i aplicar-lo a la targeta de negocis prement el botó Triar arxiu / Obrir fitxer lloc més baix

Indica, ara, a través de la secció Tria el personatge, El tipus de font que voleu utilitzar per als textos de la targeta de visita i especificat el tamany, triant l'opció que prefereixi de la secció Tria la mida de lletra. Finalment, seleccioneu i Colors que vol aplicar a l'tiquet utilitzant les ordres apropiats a la secció una mica més bàsica, trieu si voleu imprimir o no línia divisòria i indica el manera d'impressió.

Finalment pressiona el botó preestrena, Per mostrar una vista prèvia de la targeta de visita. Si el resultat final retornat et convenç, fes clic al botó impressió que trobi en la pàgina que li va mostrar i procedeixi a imprimir directament des del navegador, prement el botó corresponent.

Robot de targeta de visita

Un altre servei web que pot utilitzar per al seu propòsit és Robot de targeta de visita. Mobifriends és molt simple i prou intuïtiu. En resum, prova-ho ara i veuràs que no et penediràs.

Per usar-lo, enllaç a la seva pàgina principal i completi els camps a la dreta que indiquen el seu nom, la seva posició, l'empresa per la qual treballa, el seu número de telèfon i tota la informació sol·licitada. Per formatar el text, utilitzeu els botons situats més a la dreta a la banda de cada camp. Si voleu afegir el logotip del seu negoci, ha de fer clic al botó Pujar logo i seleccioneu el fitxer relacionat des de la seva Pc.

Una vegada que s'hagin completat els canvis, feu clic al botó Targeta Prèvia i pot obtenir una vista prèvia de la targeta de presentació a l'esquerra. Si està convençut, premeu el botó descarregar targetes per descarregar el arxiu PDF rellevant en el seu PC. Per continuar amb la impressió, ha d'obrir l'arxiu amb el visor de PDF que generalment fa servir, com també vaig indicar en el pas dedicat a fer una Targeta de presentació gratuïta, seleccioneu el menú expedient (A dalt) i després la comanda impressió D'aquest últim.

Aplicació per imprimir targetes de visita

¿I què hi ha de la banda mòbil? hi ha alguns aplicació per imprimir targetes de visita directament des de la seva telèfon mòbil o tauleta? Per descomptat que si! A continuació trobareu els que, al meu humil opinió, representen els millors de la categoria. Prova'ls immediatament, no et penediràs!

  • Canva (Android / IOS): aplicació gratuïta de renom (però ofereix compres en l'aplicació) que li permet crear diversos projectes gràfics, incloses targetes de visita. Les comandes oferts són simples i els resultats finals són notables. Stra-recomanat!
  • Paraula (Android / iOS): com el seu nom indica, aquesta és la variant de Word per Android i iOS. Ocupa pràcticament totes les característiques principals de la versió d'escriptori i és gratis.
  • Creador i creador de targetes de visita (Android): aplicació a través de la qual es poden crear diversos tipus de targetes de visita seleccionant diferents models 100% personalitzables. És gratis, però alguns elements addicionals només es poden obtenir mitjançant compres en l'aplicació
  • Easy Cardsiness Card Maker (IOS): aplicació específica per iOS, gràcies a la qual es poden crear targetes de visita simples des de la pantalla de l' iPhone i iPad. Es descarrega de forma gratuïta, però algunes funcions es desbloquegen només a través de compres en l'aplicació.
  • pàgines (IOS): és la versió de Pages per a dispositius iOS. Permet pràcticament les mateixes operacions, inclosa la creació i impressió de targetes de visita.