Com ingressar als servidors privats de Fortnite. Sabem que t'encanta Fortnite, El títol de Epic Games Battle Royale. Segur que t'has passat hores i hores veient altres partides a YouTube i Twitch. Durant una d'elles, vas veure que un streamer convidava els usuaris a jugar amb ell en un servidor privat. Llavors vas tractar d'acceptar la seva invitació però no vas poder descobrir com entrar en el joc amb altres.

Si t'ha passat això, ets a la guia adequada perquè en el tutorial d'avui explicaré com entrar en els servidors privats de Fortnite proporcionant-tota la informació relacionada amb això. I, en cas de voler ser transmissor, també et vaig a ensenyar el procediment per proporcionar un servidor privat als teus seguidors. A més, revelaré com guanyen els creadors de contingut amb el programa «Doneu suport a un creador» i molts altres detalls que poden ser útils per a qualsevol amant de l'Fortnite.

Com ingressar als servidors privats de Fortnite: el que has de saber

Abans d'entrar en detalls sobre el procediment de com ingressar als servidors privats de Fortnite, Crec que podria interessar saber més sobre com es gestiona aquesta característica titulada Epic Games Battle Royale.

Què són els servidors privats de Fortnite?

Els servidors privats de Fortnite no són més que «sales privades» dissenyades per permetre que streamers i YouTubers amb una bona quantitat de seguidors puguin organitzar jocs amb alguns d'ells, Sovint els que es consideren més «dignes».

Per exemple, a YouTube, els streamers sovint decideixen jugar juntament amb aquells que s'han subscrit a canal. D'aquesta manera, aquells que van pagar van obtenir el benefici de poder jugar amb el seu ídol.

Per què es va crear aquest servei?

Els desenvolupadors de Fortnite van dissenyar els servidors privats per tractar d'involucrar més als fanàtics i fer que el públic interactuï amb els creadors de contingut. El títol de Battle Royale d'Epic Games deu part del seu èxit als streamers i a l' «boca a boca» derivat d'aquestes plataformes, de manera que els desenvolupadors han entès que és bo donar suport a aquestes realitats.

Epic Games també ha creat un programa anomenat Dóna suport a un creador, Que els permet als usuaris de YouTube i als streamers tenir un codi únic que els fanàtics poden ingressar a Fortnite Shop per donar suport a l'Creador de contingut. D'aquesta manera, guanyen un petit percentatge en cada compra realitzada. diuen que guanyen $ 5 guanyats cada 10,000 V-Bucks gastats pels usuaris que van ingressar el codi.

Com a recompensa, aquells que han decidit donar suport a l'Creador de continguts poden rebre articles especials en el joc. No obstant això, aquesta iniciativa s'activa només en certs períodes promocionals elegits per Epic Games. Per tant, el convido a prendre aquesta informació només amb fins indicatius.

Com ingressar als servidors privats de Fortnite pas a pas

Ha de tenir un codi

Si desitja ingressar a un servidor privat de Fortnite, necessàriament ha de tenir el codi únic vinculat al seu creador de contingut. Si no té aquest codi, intenti preguntar al xat què pot fer per obtenir-lo (en cas que el transmissor estigui en viu). El procediment per a unir-se a un servidor privat és idèntic per a totes les plataformes.

Inicia la manera Battle Royale

Quan obtingui el codi, simplement iniciï la manera Battle Royale de Fortnite, Veu a la pantalla Selecció de manera i seleccioneu la mateix modalitat elegit pel transmissor (p. ex. només, Parelles, equipsEtc.).

En aquest punt, premi l'element opcions personalitzades (Presionar¡ el botó L2 en PS4) I escriu el codi únic vinculat al teu youtuber / Streamer,

Genial, ara has ingressat amb èxit a l'servidor privat de Content Creator i pots jugar amb altres usuaris. En cas que hi hagi problemes amb la connexió a servidor, intenti verificar des ajustos de el joc si la Regió d'aparellament coincideix amb l'establerta pel streamer.

Per fer això, si estàs utilitzant un PlayStation 4, Premeu el botó de les OPCIONS de l'controlador, seleccioneu els ajustos des del menú que s'obre i fa servir les fletxes direccionals per canviar el camp de Regió d'aparellament. Un cop acabat, recordeu prémer el botó triangle el controlador, per aplicar els canvis.

Com tenir el teu propi servidor Fortnite

Ets un youtuber / streamer amb una bona quantitat de seguidors i també et agradaria una Servidor privat de Fortnite. Cap problema, ¡explicaré com fer-ho immediatament!

Abans de continuar, considero útil fer algunes breus introduccions. En primer lloc, la funcionalitat dels servidors privats accessible només per streamers i YouTubers que tenen molts seguidors. De fet, l'únic mètode per obtenir un servidor privat és sol·licitar l'accés a el programa Dóna suport a un creador i esperar que Epic Games seleccioneu teu perfil.

Requisits d'Dóna suport a un creador

El programa «Donar suport a un creador» té requisits: ha de tenir al menys uns 1,000 seguidors en una xarxa social o plataforma de visualització de vídeos. També, s'ha de fer a l' Acord d'afiliat, Atenir-se a l' Codi de conducta per a creadors i establir com rebre els pagaments d'acord amb un dels mètodes admesos.

A més, en alguns períodes, Epic Games pot decidir acceptar menys sol·licituds en funció el nombre de streamers i YouTubers que participen en la iniciativa, com s'indica en les preguntes freqüents de el programa oficial.

Si creu que té els requisits correctes per unir-se a el programa «Donar suport a un creador» (que, recordeu, li proporciona accés a un codi únic que els seus fanàtics podran usar en la Botiga Fortnite per donar-li suport), ha de connectar-se a el Lloc oficial d'Epic Games i pressiona el botó blau DEMANAR ARA.

Després d'això, ha d'iniciar sessió al compte de Fortnite escrivint direcció de correu electrònic y contrasenya i prement el botó Inici de sessió (O seleccionant un dels icones d'altres serveis, com els de PlayStation y Xbox ).

A continuació, marca la casella Tinc a l'almenys 18 anys (Si és menor d'edat, haurà de demanar-li als seus pares o una altra persona que procedeixi al seu lloc) i completi els camps de canal (les xarxes socials compatibles són YouTube, Twitch, Facebook, VK, Mixer, Twitter, Instagram o TikTok), Número de telèfon, idioma, regió y ciutat.

Ara, tot el que has de fer és marcar les caselles Un dels meus canals compleix amb el requisit mínim de 1000 seguidors., Entenc que l'autenticació de dos factors estarà habilitada,   He llegit i accepto: Acord d'afiliació y He llegit i accepto: Codi de conducta i pressiona el botó blau ENVIAR.

Quant triguen a acceptar la sol·licitud?

En aquest punt, haurà de ser una mica pacient i esperar que Epic Games consideri la seva sol·licitud. Aquesta fase pot portar diverses setmanes, ja que l'equip de l'empresa ha de verificar la informació que ha proporcionat. Si et trien, Epic Games t'enviarà un e-mail que et permetrà obtenir el codi únic que vaig descriure anteriorment.

Un cop que ingressi a el programa «Doneu suport a un creador», no haurà de fer res. De fet, segons el que confirmat per Epic Games en un missatge enviat a l'youtuber Jack Troung (vídeo en anglès), les intencions de la companyia són proporcionar accés a servidors privats a tots els YouTubers i streamers que s'hagin trobat adequats per al programa Support a creator. Això vol dir que Epic Games es comunicarà amb vostè a través de e-mail el més aviat possible per confirmar-ho activació de servidor privat.

Per utilitzar el servidor privat de Fortnite, només caldrà iniciar la manera Battle Royale de Fortnite i anar a menú, per seleccionar el tipus de joc. A continuació, haurà de seleccionar l'element opcions personalitzades situat a la part inferior dreta i escriviu el codi «secret» , El que també permetrà als teus seguidors unir-se a el joc.

Quan els teus seguidors s'hagin connectat, podràs iniciar el joc com ho fas habitualment. En el cas que els usuaris es queixin de problemes amb la connexió a servidor, recordi informar-los sobre la Regió d'aparellament que ha seleccionat, donat que l'última opció pot crear inconvenients a això.