Com iniciar sessió en Skype amb un altre compte. Tens dos comptes de Skype, Una per contactes personals i un altre per a fins professionals, i ¿li agradaria poder fer-les servir simultàniament a la mateixa Pc? Has configurat l'inici de sessió automàtic a Skype i no saps com tancar sessió amb el vostre compte per iniciar sessió en un altre perfil?

Tot el que ha de fer és seguir les instruccions que li donaré. En poc temps, descobriràs com iniciar sessió en Skype amb un altre compte tancant sessió en el seu perfil principal o utilitzant tots dos a el mateix temps.

Índex

Com iniciar sessió en Skype amb un altre compte

al Windows

Si vol saber registrar-vos en Skype amb un altre compte i usar dos perfils de Skype simultàniament en Windows, El primer pas que ha de seguir és iniciar el programa normalment i connexió amb les dades del primer compte que voleu utilitzar.

En aquest punt, aneu a l'eina executar ... pressionant la combinació de tecles Win + R en l' teclat de la PC i donar la comanda «C: Arxius de programa (x86) SkypePhoneSkype.exe»/ Secundari per iniciar una segona instància de Skype amb la qual podeu entrar amb les credencials d'un altre compte.

Si utilitzeu una versió de Windows de 32 bits, la comanda correcte per accedir Executar ... es «C: Arxius de programaSkypePhoneSkype.exe» / secundari.

Com a solució alternativa, també pot crear un accés directe de Escriptori que assenyali automàticament a una segona instància de Skype. Feu clic dret en qualsevol lloc de l'escriptori sense icones i seleccioneu l'element Nou> Enllaç des del menú que apareix.

A la finestra que s'obre, s'enganxi la ruta «C: Arxius de programaSkypePhoneSkype.exe» / secundari al camp on especificar la destinació de la connexió i feu clic primer a Següent i després en finalitzar per completar el procediment.

Si no desitja mantenir obertes dues instàncies de Skype a el mateix temps, però desitja desconnectar d'un compte per ingressar a l'altra, seleccioneu l'element Sortir de menú Skype de el programa i entreu amb les dades de l'altre perfil.

a Mac

Per registrar-vos en Skype amb un altre compte en Mac, El procediment a seguir és tan simple com el que acabem de veure per a les PC equipades amb Windows.

L'aplicació s'ha d'iniciar normalment. després s'inicia Skype a través de la seva icona situat en el OS X Launchpad i entreu en el servei utilitzant les credencials d'una de les seves comptes.

A continuació, ha de començar el terminal (Ubicat a la carpeta més de l'OS X Launchpad) i donar la comanda suo /Applications/Skype.app/Contents/MacOS/Skype / secundari.

En aquest punt, escriviu la contrasenya del seu compte d'usuari a la Mac, premeu la tecla Enter en el teclat i s'iniciarà una altra instància de Skype.

Inicieu sessió al servei amb el seu segon compte i llest.

Si no desitja mantenir obertes dues instàncies de Skype a el mateix temps, però simplement vol tancar la sessió del seu perfil principal per iniciar sessió amb un altre perfil, seleccioneu l'element desconnectar de menú expedient de el programa i connectat amb el seu segon compte.