Com inserir la targeta SIM a l'ordinador. Necessita connectar urgentment la seva Pc portàtil a Internet i ja que té una Targeta SIM dades amb una certa quantitat de Gigues inclosos, li agradaria aprofitar l'oportunitat per inserir-lo en la PC i configurar-lo.

No obstant això, encara que la Pc en el seu poder està preparada per a la instal·lació d'una targeta SIM, no té idea de com fer això. I, per aquesta raó, és aquí. Benvingut. Ets al lloc correcte.

Llavors, sense esperar més, poseu-vos còmode i llegiu amb atenció tot el que he de explicar-li sobre el tema. Estic segur que, en uns minuts, hi haurà adquirit les habilitats necessàries per aconseguir brillantment l'objectiu que s'havia fixat. Dit això, no tinc res més a fer, excepte desitjar-li una bona lectura i ... gaudeixi de la seva navegació!

Com inserir la targeta SIM a la PC. Informació prèvia.

Abans d'explicar, en termes concrets, com inserir la targeta SIM a la PC, Crec que és correcte informar sobre les circumstàncies en que això pot passar. Per començar, si està interessat en utilitzar la targeta en qüestió la connexió a Internet, la seva Pc ha de tenir un espai equipat amb un mòdul 3G / 4G que permet la connexió a la xarxa.

Fins fa uns anys, no era difícil trobar portàtils clàssics, especialment si són de gamma alta, equipats amb aquesta possibilitat. A les Pcs portàtils d'aquest tipus, la ranura SIM generalment es troba sota de la bateria i, per establir la connexió xarxa, simplement establiu el sistema operatiu correctament.

Amb les PC 2 en 1 (és a dir, les que poden «transformar» en pastilles si cal, deixant anar o reclinant el teclat) I tauletes amb teclat, el mòdul SIM ha desaparegut gradualment de les PC portàtils »clàssics«. No obstant això, no és estrany trobar una ranura de targeta dedicada per al telèfon mòbil en el component de la tauleta dels dispositius esmentats anteriorment.

Per tant, si no té una Pc portàtil equipada amb un mòdul de targeta SIM, podria considerar comprar un nou convertible que ofereixi aquesta possibilitat.

Dispositiu Internet 4G

Una altra opció a tenir en compte consisteix a comprar-ne un Dispositiu d'internet 4G : Aquests petits dispositius, generalment comercialitzats per operadors mòbils o disponibles en línia, es poden connectar a qualsevol port USB de la PC.

Contenen, dins d'ells, una targeta SIM «clàssica» (idèntica a les utilitzades en telèfons mòbils i tauletes equipades amb un mòdul 4G), a través de la qual és possible utilitzar la connexió a Internet. Si està interessat en aprofitar aquesta possibilitat i necessita algun consell, mireu la meva anàlisi en profunditat dedicat als dispositius d'Internet 4G.

adaptador USB

Si, d'altra banda, la seva intenció és connectar la SIM a la Pc per recuperar les dades que resideixen en el seu interior (contactes i SMS, només per donar-li un exemple), necessitarà un dispositiu especial adaptador USB per a ser utilitzat per al propòsit.

No obstant això, he d'assenyalar des del principi que els adaptadors d'aquest tipus no sempre funcionen correctament, ja que el programari subministrat sovint és obsolet i no compatible amb les últimes versions de Windows. Finalment, és força rar trobar un adaptador SIM que pugui usar-se en una Mac.

L'objectiu d'aquesta guia serà mostrar-li, de fet, com utilitzar una targeta SIM a través del seu Pc, aprofitant les possibilitats que he esmentat anteriorment.

Com inserir la targeta SIM a la PC. guia

Després d'haver fet tots els aclariments necessaris, ha arribat el moment de prendre mesures i explicar exactament com inserir SIM a la PC. M'agradaria aclarir que, si té la intenció d'utilitzar la targeta per connectar-se a Internet, un pla de dades mòbils ja ha d'estar actiu en aquest últim.

Amb ranura en el dispositiu

Si té una ranura  SI en el seu PC i desitja comprendre com inserir la targeta SIM a l'ordinador, primer ha d'identificar la posició precisa de la ranura. Atès que cada Pc està estructurada de manera diferent, les indicacions que li donaré seran genèriques, per tant, aplicables a diversos models.

Llavors vam dir sobre la ranura SIM. En els portàtils «clàssics», es troba sota de la bateria però, en alguns casos, pot residir en un lloc diferent. No obstant això, en convertibles i 2 en 1, generalment es col·loca a la part superior de el cos de la tauleta, Protegit per una porta d'alliberament a través del clip subministrat o una grapa metàl·lica.

Un cop hagueu identificat la ubicació de la ranura SIM, apaga la Pc i, si cal, treu la bateria, Per exposar-lo. Si, d'altra banda, tens un 2 en 1, deixeu anar el carro usant el clip subministrat o un clip de metall. Després situeu la targeta a l'entrada apropiada, respectant la direcció d'inserció i, depenent de el dispositiu que tingui, torneu a connectar la bateria o torni a introduir el carro en el seu allotjament.

Després d'això, encengui la Pc i esperi el sistema operatiu (Windows, ja que les Mac no tenen aquesta opció) per començar del tot. Quan això passi, entreu, feu clic a la icona vermell que és a prop de el rellotge. I, si cal, feu clic al «mosaic» de l' xarxa cel·lular per activar-lo.

Si tot va sortir bé, després d'uns moments, hauria de poder veure el nom de l'operador telefònic triat per vostè a la llista de xarxes detectades; per establir la connexió: fes clic i llest.

Dispositiu d'Internet USB

Si, d'altra banda, va optar per comprar-ne un Dispositiu d'internet USB 4G, Feu esto.Retire la clau de l'paquet de vendes i, amb l'ajuda de el clip rebut, traieu el carro dedicat a la SIM fent una lleugera pressió sobre el forat situat en la seva correspondència.

Un cop fet això, poseu la SIM dins de la seva carcassa, torni a armar tot i connecti la clau 4G a un dels ports USB lliures de la Pc. Si tot va sortir bé, hauria de començar automàticament després d'uns moments programari de el dispositiu, El assistent l'ajudarà a instal · lar els controladors necessaris i el programa útil per establir la connexió.

Si això no succeeix, iniciï el Explorador de fitxers de Windows o el de macOS. Feu clic a la icona per clau 4G, Per veure el seu contingut, s'ubiqui l'arxiu d'instal·lació (anomenat setup.exe, installa.exe, installa.dmg o amb altres noms similars) i executeu-lo, després seguiu els passos que es mostren a la pantalla per completar la configuració de el dispositiu.

nota : Algunes tecles 4G no requereixen la instal·lació manual de l'controlador, ja que el sistema operatiu les reconeix automàticament. En aquest cas, simplement feu clic al icona de xarxa situat prop de el rellotge i després en nom de l'operador mòbil, que ara hauria d'aparèixer a la llista de xarxes disponibles.

adaptador

Finalment, si la teva intenció és inserir la targeta SIM a la PC perquè guardar les dades que conté, primer s'ha d'equipar amb un adaptador especial.

Després d'obtenir el material necessari, inseriu el disc que conté els controladors d'instal·lació de l'adaptador a la Pc, esperi programa d'instal·lació s'inicia i, quan sigui necessari, connecti l'adaptador a un dels ports USB lliures de la PC, perquè es reconegui correctament.

Quan finalitzi la instal·lació, introduïu el Targeta SIM dins l'adaptador, iniciï el programari d'administració de l'adaptador (que s'hauria d'haver instal·lat juntament amb els controladors de dispositiu) i utilitzeu la pantalla que se li proposa per intervenir en les dades guardades a la SIM.

Lamentablement, puc proporcionar-indicacions més precises sobre el procediment exacte a seguir, ja que no conec el model d'adaptador que utilitzeu. No obstant això, els passos que he esmentat anteriorment són fàcilment adaptables a la majoria dels adaptadors disponibles comercialment d'aquest tipus.

Altres mètodes per tenir Internet a l'ordinador a través d'SIM

Si, per alguna raó, no li va ser possible aplicar qualsevol dels procediments que li acabo d'indicar però tot i així li agradaria tenir Internet en el seu Pc a través de la targeta SIM. Podeu utilitzar el mode punto de acceso del telèfon mòbil o tauleta utilitzant aquest últim com encaminador, Amb la possibilitat de «compartir» la connexió mòbil amb l'Pc, tant en mode Wi-Fi com a través d'un cable USB.

Fixeu-vos, que el preu de la tethering (És a dir, compartir la connexió cel·lular) depèn en gran mesura del seu operador i de el pla de dades actiu en la línia. Generalment no ha de presentar costos addicionals, però no es pot excloure que alguns operadors puguin aplicar un recàrrec a l'usar la connexió compartida.

Per tant, li aconsello que consulti les condicions contractuals de la seva oferta i que comprovi, fins i tot abans de continuar, que el seu pla de dades no inclou costos addicionals per aprofitar la connexió 3G / 4G en altres dispositius.

Activa el punt d'accés sense fil

Una vegada que això s'hagi verificat, pot activar el punt d'accés Wi-Fi o la connexió USB al telèfon mòbil de la següent manera.

  • Android  - anar a menú Configuració> Xarxa i Internet. T oca la veu Punt d'accés i ancoratge i, segons les seves necessitats, trieu si voleu activar el Punt d'accés Wi-Fi, És a dir, compartir la connexió mitjançant Wi-Fi; o el Connexió USB. I s a dir, compartir la connexió amb un cable USB (el dispositiu ha d'estar físicament connectat a la Pc); o, finalment, el ancoratge de Bluetooth.

 

  • IOS / iPadOS - accedir a les seccions Configuració> Punt d'accés personal i donar-li a ON en Permetre que altres iniciïn sessió. D'aquesta manera, es crearà una xarxa Wi-Fi immediatament, el nom i la contrasenya es mostren a la mateixa pantalla. Alternativament, pot connectar el dispositiu a la Pc a través d'un cable o aparellar-a través de Bluetooth, per aprofitar la connexió a través d'USB / Bluetooth.