Has comprat un model de Protectors equipat amb connectivitat 3G / 4G i ¿encara no ha tingut temps de configurar per utilitzar la xarxa abans esmentada? No et preocupis, es necessita molt poc. Simplement inseriu la SIM al dispositiu, introduïu el PIN per desbloquejar la targeta i llest.

Si vols saber més, llegeix les instruccions a Com inserir la SIM al iPad que estic a punt de donar-te i posar-los en pràctica. Temps de cinc minuts i després pot navegar en qualsevol lloc amb el vostre tauleta. Ja anticipa que els passos que haurà de seguir són molt simples, fins i tot per a aquells, una mica com vostè, no es consideren un gran expert en termes de noves tecnologies.

Llavors, puc saber el que encara estàs fent allà? Col · loqui còmodament, feu una minuts només per a vostè i comenci a concentrar-se en executar les instruccions a continuació. Estic segur que, a la fi, podrà dir-li molt satisfet i satisfet amb el que ha après i que també estarà a punt per donar-me raons sobre el fet que, en realitat, va ser un veritable joc de nens. Què dius, aposti?

informació preliminar

Abans d'entrar en el tutorial, veu i explica Com inserir la SIM a l'iPad, Hi ha informació preliminar que és el meu deure proporcionar-li.

En primer lloc, ha de saber que és important verificar el tipus de SIM necessari per l'iPad en ús. Per esbrinar el tipus de SIM necessària per al seu iPad, només mireu manual contingut en el paquet de vendes de el dispositiu. Alternativament, pot consultar aquesta pàgina web al lloc web d'Apple dedicat a el tema.

En qualsevol cas, sàpiga que els formats SIM utilitzats en les tauletes Apple són Micro-SIM (3FF), Que mesura 15 mm x 12 mm x 0,76 mm, i el Nano-SIM (4FF), Que mesura 12.3 mm × 8.8 mm × 0.67 mm.

Si el format SIM que posseeix no és compatible amb el requerit per a la seva iPad, pot reemplaçar la targeta al centre del seu proveïdor de telefonia mòbil a un cost que generalment ronda els 10 euros: per obtenir més informació, li suggereixo que consulti les pautes en els llocs web de TIM, Vodafone, Wind, Tre i Ilíada.

Si el format de targeta que té és més gran que el sol·licitat, pot tractar-alternativament anant a tallar vostè mateix les parts «supèrflues» de la SIM. No obstant això, li aconsello que aquesta pràctica podria comprometre el bon funcionament de la targeta, en particular si afecta incorrectament els circuits de la mateixa.

Si, d'altra banda, té una targeta SIM de menor grandària i el seu iPad admet l'ús d'una targeta més gran, pot resoldre fàcilment utilitzant el adaptadors. Per a tots els detalls de l'cas, el remeto a la lectura del meu guia centrada exclusivament en com adaptar SIM.

Com inserir SIM iPad

Després de fer els aclariments abans esmentades, passem a l'acció i descobrim com inserir la SIM a l'iPad. Comencem amb el model «clàssic» de la tauleta Apple, que simplement es defineix com Protectors.

En primer lloc, si el seu iPad està encès, apagueu-lo: per fer-ho, premeu i mantingueu pressionat durant uns moments el botó poder (Ubicat a la part superior de l'dispositiu o lateralment, segons la generació de l'iPad), fins que control lliscant per apagar a la pantalla Després, arrossegament aquest últim d'esquerra a dreta per apagar el dispositiu.

En aquest punt, agafeu la clip de paper de metall que serveix per accedir a l' ranura SIM de l'iPad des de l'embalatge de el dispositiu: està tancat a la targeta blanca col·locada en el centre de la caixa. Per tant, utilitzeu el clip que acaba de recuperar per obrir la ranura. Ha d'exercir una lleugera pressió en l'orifici de la mateixa, fins que escolti un «clic».

Si et preguntes Com inserir iPad SIM sense un clip, Li informo que, si ja no té el suport adequat a mà, pot utilitzar un alternativament agulla UN clip de paper d'oficina oberta UN escuradents o qualsevol altre objecte prim i punxegut.

Si no pot trobar la ranura SIM en el cos de l'dispositiu, sàpiga que iPad de primera generació es troba a la part inferior esquerra, a dalt iPad 2, iPad (3ra generació) y iPad (4ta generació) ubicat al costat superior esquerre mentre està a dalt iPad (5ta generació), iPad (6ta generació) y iPad (7dt generació) Es troba al costat inferior dret.

Una vegada que s'hagi tret la ranura SIM de l'iPad, inseriu la targeta en ella, fent que s'adhereixi a la forma de la carcassa, i torneu a inserir la «porta» al seu lloc, exercint una lleugera pressió amb les mans. Missió complerta!

Com inserir SIM iPad Air

tens una iPad Air ? Llavors sàpiga que el procediment que ha de posar en pràctica per inserir la SIM al dispositiu no és tan diferent de l'vist en les línies anteriors, en relació amb la variant bàsica de la tauleta Apple. També és vàlid per a totes les versions de el model en qüestió, per tant: iPad Air, iPad Aire 2 y iPad Air (3ra generació).

El que ha de fer, primer de tot, és preocupar-se per apagar el dispositiu: per fer això, premeu i mantingueu pressionat el botó per uns moments. poder (Situat a dalt), fins a l'aparició de control lliscant per apagar a la pantalla Després arrossegament l'últim d'esquerra a dreta i esperi que la pantalla d'l'iPad s'apagui.

Després, pren el clip de paper de metall adjunt a el paquet de vendes de l'iPad (o utilitzeu un escuradents de dents, una agulla o qualsevol altre objecte prim i nota) i traieu el ranura dedicada a inserir la SIM, Fent una lleugera pressió en el forat relatiu, fins que escolti un «clic». Si no pot trobar el calaix en el qual col·locar la SIM, sàpiga que en tot l'iPad Air es col·loca en el costat dret a la part inferior.

Després d'extreure la ranura SIM del seu iPad, col·loqui la SIM dins, posar-la a la forma de la carcassa i torni a introduir el calaix en el seu lloc, empenyent suaument amb les mans.

Com inserir SIM iPad Pro

Preguntant-se com inserir una SIM en un iPad Pro ? Explicaré immediatament com procedir. El procediment és vàlid per a tots els models d'iPad Pro, per tant: IPad Pro de 12.9 polzades (primera generació), IPad Pro de 10.5 polzades, IPad Pro de 9.7 polzades, IPad Pro de 12.9 polzades (2a generació), IPad Pro de 12.9 polzades (tercera generació) y IPad Pro de 11 polzades.

Primer, apagueu-lo: per tenir èxit, si el model d'iPad Pro que té està equipat amb un botó d'Inici, premeu i mantingueu pressionat durant uns moments al Botó d'encesa (Situat a la part superior), fins que vegi l'interruptor aparèixer a la pantalla Desplaceu-vos per apagar. Si, d'altra banda, el seu iPad Pro és compatible amb Identificació facial, Manteniu pressionat per apagar poder col·locat a la part superior i una de les dues tecles de volum situat lateralment, fins que la pantalla mostri control lliscant per apagar. Després, en ambdós casos, arrossegueu la palanca que es mostra a la pantalla d'esquerra a dreta.

Ara, identifiqui el ranura dedicada a inserir la SIM. En tots els iPad Pro, es troba a la part inferior dreta. Un cop identificat, ingressi el clip de paper de metall adjunt a el paquet de venda de el dispositiu (o un escuradents de dents, una agulla o qualsevol altre objecte prim i agulla) en el petit orifici apropiat, exerceix una lleugera pressió i, quan s'escolta un "clic", extreu el calaix.

Després col·loqui la SIM a la ranura proveïda al calaix que acaba de treure, després torneu a col·locar-la en el seu allotjament, empenyent suaument amb els dits de la mà. El joc està fet!

Com inserir SIM iPad mini

Ara vegem com inserir la SIM en un Mini iPad. El procediment és vàlid per a tots els models de tauletes Apple pertanyents a la família en qüestió, per tant: Mini iPad, Mini iPad 2, Mini iPad 3, Mini iPad 4 y iPad mini (5ta generació).

Dit això, en primer lloc, apagueu la tauleta. Per fer això, premeu i mantingueu pressionat per uns moments el botó poder (Situat a la part superior), fins que la palanca aparegui a la pantalla Escòria per apagar. Després arrossegament aquest últim d'esquerra a dreta i esperi que la pantalla de la tauleta s'apagui.

A continuació, identifiqui el calaix per a inserir la SIM, Ubicat al costat inferior dret. Proporcioni, per tant, extreure aquest últim exercint una lleugera pressió en el forat petit apropiat amb el presella adjunt a el paquet de vendes de el dispositiu (o usant un escuradents de dents, una agulla o qualsevol altre objecte prim i agulla), fins que escolti un «clic».

Després, retiri el calaix i poseu la seva targeta a la plantilla adequada. Finalment, torneu a col·locar el calaix en el seu allotjament, amb cura d'empènyer suaument, fins que torni a encaixar perfectament. Aquí està!

Com introduir el PIN de la SIM de l'iPad

Després d'haver inserit la SIM a l'iPad, per començar a navegar per la xarxa utilitzant la connexió de dades relativa, ha de preocupar-se per commutador el dispositiu novament i introduïu el PIN per desbloquejar la targeta (si cal).

Llavors, pren l'iPad, pressiona i segueix pressionant per uns moments el botó poder (Encuéntrelo de costat o cap amunt, segons el model), libérelo quan s'encengui la pantalla i vegi el Logotip d'Apple (La poma mossegada).

Després de fer això, la pantalla apareixerà a la pantalla en uns instants. SIM bloquejada. Llavors, escriviu el PIN de la seva targeta en el camp apropiat en el centre i toca l'element bo.

Després, esperi uns segons per permetre que l'iPad es connecti a la xarxa del seu operador de telefonia SIM. El notaràs per l'aparició de «Tacs» del senyal en la part superior dreta de la pantalla i el acrònim de l'tipus de connectivitat utilitzada (Ex. LTE, En cas de xarxa 4G). Més tard, finalment pot començar a utilitzar la xarxa de dades de la seva targeta a la tauleta Apple.

En canvi, si en el moment de la compareixença en relació amb la sol·licitud d'ingressar el PIN, va pressionar l'element cancel · lar, Per desbloquejar la targeta, feu el següent: premeu la icona ajustos (El que té roda d'engranatge ) Que trobi a la pantalla inicial, seleccioneu l'element dades cel·lulars que es troba a la banda esquerra de la nova pantalla que se li mostra i pressioni el text PIN PIN.

Veureu novament la pantalla anterior i podrà ingressar el PIN, com vaig indicar anteriorment. Per a més informació sobre les operacions en qüestió, el convido a consultar el meu tutorial específicament enfocat a com desbloquejar la SIM en l'iPad.

Si no coneix o recorda el PIN de la targeta SIM, tingui en compte que aquest és un codi compost per XNUMX dígits que trobes en la redacció codi PIN o PIN a targeta de plàstic present en el paquet de venda de la targeta. Si està cobert per un pàtina platejada, Retira raspant amb una moneda. Per a més informació, podeu consultar la meva publicació sobre com recuperar el PIN de la SIM.