Com instal·lar Netflix .apk en Android. Una de les plataformes de sèries i pel·lícules més usades de moment com Netflix, es pot descarregar a través d'infinitat de plataformes. No obstant això, en els dispositius més antics no es mostra. És per això que des parada Creativa hem realitzat aquest tutorial.

En articles anteriors hem parlat sobre com descarregar i instal·lar un APK des de Google Play o com instal·lar aplicacions Android bloquejades a la teva regió. No obstant això, en aquesta ocasió parlarem sobre com instal·lar Netflix .apk en Android.

Com descarregar APK de Netflix pas a pas

instal·lar Netflix .apk en Android

Netflix assenyala que per descarregar el APK al seu telèfon Android, has de executar una versió entre 4.4.2 i 7.1.2. A més, també has habilitar la instal·lació d'aplicacions de fonts desconegudes.

Ara que has habilitat l'opció de descarregar aplicacions que estan fora de Play Store, Android llançarà la instal·lació de l'APK.

Segueix les instruccions a continuació per aprendre com fer-ho:

  1. Posa en la barra de cerca del navegador: help.netflix.com/en/node/12983;
  2. Expandeix l'opció "Android"I després fes clic a"Instal·lar l'aplicació directament des de Netflix".
  3. Desplaça't cap avall i toca l'enllaç «Descarregar l'aplicació Netflix".
  4. Quan es completi la descàrrega, llisca el dit de dalt a baix a la part superior de la pantalla per obrir el centre de notificacions.
  5. Toca l'arxiu APK.
  6. toca «instal·lar".
  7. Després de la instal·lació, toca la icona de l'aplicació.
  8. Introduïu les seves dades d'inici de sessió per iniciar sessió i veure pel·lícules i sèries de Netflix.

Això ha estat tot !. Esperem que aquest article t'hagi resultat útil. Si ara vols aprendre a instal·lar Fortnite sense Play Store, Continua navegant per parada Creativa.