Com instal·lar NETFLIX al PC ia la Smart TV. Si et encanten les plataformes de pel·lícules i sèries i podries dir que Netflix és el teu millor amic, ha arribat l'hora d'instal·lar-se definitivament en el teu dispositiu. Avui et parlarem de com fer-ho a l'ordinador ia la tele.

Per començar, has de saber que Netflix està disponible com una aplicació per Smart TVs de Samsung, LG, Sony, Toshiba, Hisense, Panasonic i Philips. A més, la plataforma x és compatible amb els smartphones equipats amb Windows 10 mòbil i amb tots els ordinadors i dispositius convertibles amb Windows 10, On permet la descàrrega de continguts sense connexió.

Aquí t'expliquem com utilitzar Netflix Party.

Com instal·lar NETFLIX pas a pas

Instal·lar Netflix en una Smart TV

Com dèiem, si tens una Smart TV de les marques Samsung, LG, Sony, Toshiba, Hisense, Panasonic o Philips, pots instal·lar Netflix simplement connectant el teu televisor a Internet (El que pots fer a través d' cable Ethernet o xarxa Wi-Fi) I accedint a la botiga d'aquesta última.

Quan estiguis a la botiga de aplicacions, Busca Netflix, selecciona la seva icona i inicia la instal·lació prement el botó corresponent que vegis a la pantalla.

Un cop completada la instal·lació, l'aplicació serà accessible a través de menú principal de la televisió.

Com instal·lar Netflix al PC

per accedir a el contingut de Netflix des del teu ordinador, pots obrir el teu navegador favorit (per exemple, Chrome, Firefox, Edge o Safari), accedeix a netflix.com i iniciar la sessió al compte, així de fàcil.

Si, per contra, vols aprofitar funcions addicionals, com la descàrrega de continguts sense connexió, has d'instal·lar l'app oficial de l'servei; app que de moment només està disponible per Windows 10.

Si tens un PC amb Windows 10, obre la Microsoft Store (la icona de la bossa de la compra amb la bandera de Windows «impresa»), utilitza la barra de la part superior per buscar Netflix i prem Retorn. A continuació, localitza l'aplicació Netflix en els resultats de la recerca, selecciona la seva icona i fes clic al botó Obtenir per descarregar-la en el teu PC.

Un cop completada la descàrrega, trobaràs l'aplicació de Netflix en el menú d'Inici, a punt per ser utilitzada.

 

Ja està! Ha estat fàcil, oi? Ara ja pots veure les teves sèries favorites des del teu PC i des del teu televisió intel·ligent sense haver de ficar-te cada vegada des del navegador.