Sempre t'ha fascinat el món d'Apple i, finalment, després de deixar de banda els estalvis, vas comprar el teu primer dispositiu de la «poma mossegada»: un fantàstic Protectors. Vostè ha estat manejant la seva nova tauleta per un temps molt curt però ja va aprendre a usar-la molt bé. L'única cosa que encara no està molt clar per a tu és Com instal·lar aplicacions en iPad.

! tranquil·la Fins i tot el procediment per instal·lar l'aplicació és molt simple: només vagi a l'App Store inclosa en iPadOS (sistema operatiu d'Apple, conegut com iOS fins a la versió 12.x) i ja està. Si vols entendre com, en detall, dóna'm uns moments de la teva preciós temps i segueix llegint. De fet, puc il·lustrar-me a mi mateix, per fil i per signe, com tenir èxit en l'empresa.

Junts, primer descobrirem quins són els passos preliminars que s'han de prendre per garantir que tot surti bé i, posteriorment, els que s'han de realitzar per començar la descàrrega i instal·lació de les aplicacions que siguin del seu interès. Però ara és suficient per xatejar i passar a l'acció. Bona lectura i bona sort per a tot!

operacions preliminars

Com vaig dir a l'començament de la guia, abans que pogués instal·lar aplicacions en iPad hi ha alguns operacions preliminars això s'ha de fer per garantir que tot surti bé. Al que em refereixo, específicament, és connectar-se a Internet la tauleta, feu el entreu amb el seu ID d'Apple i proporcionar un mètode de pagament vàlid. Per a més informació, segueix llegint.

Connecta l'iPad a Internet

El primer pas que ha de prendre, si desitja poder descarregar i instal·lar noves aplicacions en el seu iPad, és connectar el dispositiu a Internet. Depenent de l'tipus de connectivitat compatible amb la tauleta, pot decidir aprofitar Wi-Fi o el xarxa de dades mòbils, Però el convido a que prefereixi la primera opció, per evitar el malbaratament de Giga o qualsevol cost inesperat per part del seu operador de telefonia mòbil.

Dit això, per a poder connectar el seu iPad a Internet mitjançant Wi-Fi, prengui el dispositiu, desbloquéelo, accedeixi a la pantalla d'inici, toqueu la icona ajustos (El que té roda d'engranatge ), Després en la redacció Wi-Fi present a la pantalla que s'obre i puja EN l'interruptor que trobes en l'article Wi-Fi.

Si el seu iPad no es connecta automàticament a les xarxes detectades o si mai ha connectat el dispositiu a Wi-Fi, toc nom de connexió del seu interès present a la llista que se li proposa i introduïu el contrasenya accés al camp apropiat que es mostra a la pantalla. Per a més informació, llegiu el meu article sobre com activar Wi-Fi. Si s'està connectant a la xarxa d'una sala pública, en lloc de la contrasenya, se li pot demanar que s'autentiqui per correu electrònic o xarxa social.

Si ha ingressat un en el seu iPad Dades de la SIM i desitja connectar-se a la xarxa cel·lular (3G / 4G), Després d'anar a la pantalla ajustos d'iPadOS, com et vaig explicar anteriorment, toques la veu dades cel·lulars i treure-ho EN l'interruptor que trobes a la banda de la redacció dades cel·lulars. Per a més informació, consulteu el meu guia sobre com activar els dades mòbils.

Tant en el cas de Wi-Fi com de la xarxa de dades mòbils, així com ho vaig indicar anteriorment, pot habilitar la connexió des Centre de control d'iPadOS: per tenir èxit, crida a aquest últim lliscant des de la part superior dreta de la pantalla cap avall, després toca el botó amb el tacs o en el qual té antena (Perquè de l'gris es pintin) per activar, respectivament, la connexió Wi-Fi i la de la xarxa de dades.

Inicieu sessió amb el seu ID d'Apple

Una altra operació preliminar que ha de realitzar, si desitja poder instal·lar aplicacions en el iPad, és iniciar sessió. Compte d'Apple (Si encara no té un, pot llegir el meu guia sobre com crear un ID d'Apple i solucionar-lo).

Per fer això, toca la icona ajustos (El que té roda d'engranatge ) Que troba en la pantalla d'inici de iPadOS, toca l'element Inicieu sessió en (nom de el dispositiu), Ingressi el el seu ID d'Apple i el contrasenya associat a ell en els camps apropiats i escriviu el codi de verificació que és obligatori (si ha triat protegir el compte amb autenticació de dos factors).

També vos d'haver iniciat sessió amb el seu ID d'Apple en App Store: per fer-ho, seleccioneu l'entrada iTunes Store i App Store que trobes a la pantalla principal de ajustos de iPadOS i assegureu-vos que a la part superior de la pantalla, a la banda de l'entrada ID d'Apple, Es mostra el seu ID d'Apple. Si encara no s'ha iniciat sessió, feu clic a l'element entrar i introduïu les credencials requerides.

Proporcionar un mètode de pagament vàlid.

Tenint en compte que en l'App Store hi ha aplicacions i jocs que es poden descarregar de forma gratuïta, així com contingut pagament o, en qualsevol cas, que ofereixen compres en l'aplicació, una altra operació que ha de realitzar abans de poder instal·lar aplicacions en iPad és associar un sistema de pagament vàlid al seu compte d'Apple.

Per fer això, toc la icona ajustos (El que té roda d'engranatge ) Present a la pantalla d'inici, toca el el teu nom situat a la part superior de la pantalla, seleccioneu l'element Pagament i enviament i toca la redacció Afegir forma de pagament. A través de la següent pantalla, selecciona el mètode de pagament que prefereixis, escriu l'adreça de facturació i proporciona tots els altres dades sol·licitades.

Instal·lar aplicacions en l'iPad

Un cop completades les operacions preliminars esmentades anteriorment, finalment està a punt per passar a l'acció real i anar a esbrinar, per tant, com instal·lar les aplicacions en el seu iPad. Per fer això, com vaig dir a el principi de la publicació, de recórrer a l'ús de App Store, La botiga virtual d'Apple dedicada a aplicacions i jocs. L'operació, bestreta, és factible tant d'una manera manual que automàtic. Per a tots els detalls de l'cas, continuï llegint.

Descàrrega manual

Per poder descarregar noves aplicacions al seu iPad, el primer que ha de fer és anar a la pantalla d'inici de iPadOS i tocar la icona de App Store (El que té el fons blau i la «A» impresa ). Un cop fet això, et trobaràs davant de la pantalla principal de la botiga: la secció avui. A través d'aquest últim, pot accedir a aplicacions i jocs oferts diàriament per Apple, en forma de històries.

Si voleu veure les aplicacions per classificació o per categoria, ha d'anar a la secció Aplicació, Tocant l'element relatiu que trobes a la part inferior de la pantalla, mentre que per accedir a la llista de jocs (també proposat per classificacions i categories), has de tocar la redacció Jocs. Pressionant a la pestanya arcada en el seu lloc, pot accedir als continguts de la subscripció de videojocs Apple Arcade, Que per 4,99 euros / mes després d'una prova gratuïta de 30 dies, permet l'accés a molts títols sense publicitat ni compres en l'aplicació.

Si, en canvi, voleu cercar aplicacions i jocs per paraula clau, pot fer-ho tocant l'entrada Cercar que hi ha a la part inferior dreta de la pantalla, escrivint el nom de el contingut del seu interès en el camp apropiat i després fent tap suggeriment rellevant entre els proposats.

Pot ajudar-lo a buscar aplicacions i jocs per paraula clau, també mitjançant l'ús dels filtres accessibles després de tocar el menú Filtres, Present a la part superior esquerra de la pantalla. M'agradaria assenyalar que, des del menú en qüestió, també pot optar per fer visibles les aplicacions dissenyades exclusivament per a iPhone, Que, però, també es poden usar en iPad, encara que amb resolució i característiques que no estan optimitzades: per fer-ho, seleccioneu veu suports i després això només iPhone.

Quan trobi l'aplicació o el joc que vol instal·lar en el seu iPad, toqueu nom, Per accedir a la pestanya relacionada, des de la qual pot veure la descripció, captures de pantalla, comentaris d'altres usuaris i altra informació útil (dimensions, idiomes admesos, categoria de membre, etc.).

Si desitja continuar amb la descàrrega i instal·lació, primer feu clic al botó obtenir i després en això instal·lar, Després confirmi les seves intencions ID de cara, Touch ID o Contrasenya d'ID d'Apple i deixeu que el contingut triat estigui disponible al dispositiu. Més tard, pot iniciar l'aplicació o el joc que va decidir instal·lar fent clic al botó obert va aparèixer a la pantalla o tocant el icona que es va agregar a la pantalla d'inici.

Per a més informació, també li indico com verificar la disponibilitat de qualsevol actualització per a les aplicacions i jocs que ha instal·lat al dispositiu: per fer-ho, només necessita tocar la teva foto que trobarà a la part superior dreta de la pantalla d'App Store i consulteu la llista de continguts sota la capçalera actualitzacions disponibles o Properes actualitzacions automàtiques present en el quadre que s'obre.

Per continuar manualment amb les actualitzacions individuals, premeu el botó refrescar que trobaràs al costat de el nom de les aplicacions i jocs a la llista, mentre que per a actualitzar tots els continguts a el mateix temps, només toca la paraula actualitzar tot. No obstant això, tingui en compte que, a l'habilitar les actualitzacions automàtiques, com s'explica en el següent pas, les operacions descrites anteriorment són completament supèrflues.

Descàrrega automàtica

si té un altre dispositiu basat en iPadOS o iOS en què ha iniciat sessió amb la mateixa ID d'Apple amb la qual es va connectar al seu iPad, pot habilitar la descàrrega i la instal·lació automàtic de les aplicacions i jocs descarregats, perquè no hagi de continuar manualment, com es veu en el capítol anterior.

Per activar la funcionalitat anterior quan està connectat a una xarxa Wi-Fi, tot el que heu de fer és accedir a la pantalla d'inici del seu iPad, toqueu la icona de l' ajustos (El que té roda d'engranatge ), Seleccioneu l'element iTunes Store i App Store i criar EN l'interruptor que trobes a la banda de l'article Aplicació, En correspondència de la secció Descàrregues automàtiques.

També m'agradaria assenyalar que si vol tenir les actualitzacions disponibles per a les aplicacions instal·lades automàticament, pot fer-ho movent-se a EN interruptor situat a la banda de l'article Actualitzacions d'aplicacions.

Si voleu assegurar-se que la descàrrega automàtica d'aplicacions i jocs es realitza fins i tot quan està connectat a Internet a través de dades mòbils, obriu EN l'interruptor a la banda de l'article Descàrregues automàtiques ubicat a la secció dades cel·lulars.

Recordeu que, amb la connexió de dades mòbils, per defecte, per evitar un consum inesperat, les descàrregues s'inicien automàticament per a aplicacions i jocs amb un pes menys de 200 MB. En tots els altres casos, se li demanarà que autoritzi les descàrregues.

No obstant això, si ho desitja, pot canviar el comportament que s'acaba de descriure tocant l'element Descarregar l'aplicació que sempre trobes a la secció iTunes store i App Store qualsevol ajustos de iPadOS i triï si sempre permetre les descàrregues o si preguntar sempre com procedir.

En cas de dubtes o problemes.

Has seguit les meves instruccions sobre com instal·lar aplicacions en iPad per cable i per senyal, però encara no ho has aconseguit? En el curs de la feina, ¿es va trobar amb algun problema que no va poder resoldre pel seu compte? Donades les circumstàncies, la millor suggeriment que puc donar-li és posar-se en contacte amb el Assistència d'Apple, Per poder rebre assistència pel que fa a el problema trobat.

Depenent de quines siguin les seves preferències i necessitats, així com, clarament, els mitjans en el seu poder, pot tenir èxit per telèfon ir Internet o en persona. Per saber exactament com fer-ho, en tots els casos, el convido a consultar el meu guia sobre com contactar a Apple.

També podria ser útil fer una ullada a la secció de la pàgina web d'Apple dedicada a suport per iPad : Dins trobareu guies i instruccions sobre com utilitzar la rajola de la «poma mossegada».