Com instal·lar Call of Duty Modern Warfare

Ets un gran fan de Call of Duty... una sèrie de trets de guerra històrica feta per Activision, i vas decidir posar les teves mans en ... Call of Duty Modern Warfare l'excel·lent capítol de la saga llançat en 2019. No obstant això, no entens realment com pots usar-lo en la teva consola o PC, i també tens alguns dubtes sobre les diferències entre aquests últims i altres jocs de la mateixa sèrie.

No et preocupis: en aquest tutorial disiparé tots els teus dubtes a l'això, ja que et explicaré amb detall com instal·lar Call of Duty Modern Warfare. En cas que t'ho preguntis, miraré tots els temes relacionats amb els altres jocs relacionats amb ell, des COD Warzone fins al Remastered of Call of Duty 4 Modern Warfare, donant-te l'oportunitat de distingir adequadament els jocs individuals.

Coratge: si estàs llest per entrar en acció, llegeix atentament les instruccions ràpides que apareixen a continuació i posa-les en pràctica perquè la Guerra Moderna arribi a la plataforma en què estàs acostumat a jugar els teus «incursions» de videojocs. No em queda res més que desitjar-te una bona lectura i que la gaudeixis!

Abans d'entrar en els detalls de l'procediment en com instal·lar Call of Duty Modern Warfare Crec que t'interessarà saber més sobre aquest títol, ja que hi ha alguns jugadors que fan una mica de «confusió» entre la Guerra Moderna i Warzone, així com amb el «vell» COD 4 Guerra Moderna.

Bé, la intricada troca es desembolica així: La guerra moderna (2019) és un títol «clàssic» de la sèrie d'Activision, un capítol que inclou tant la manera de campanya com les funcions multijugador en línia.

Warzone Call of Duty Warzone En canvi, va sortir al 2020 i és un videojoc de descàrrega gratuïta de l'gènere Battle Royale. Per raons de màrqueting, Activision va decidir «fusionar» els dos jocs, Modern Warfare (2019) i Warzone, mostrant les opcions relacionades amb el primer fins i tot a aquells que només van instal·lar Warzone.

Aquest és un mètode eficaç perquè Activision intenti impulsar les vendes de la Guerra Moderna (2019) llançant períodes en què els usuaris poden provar el manera multijugador d'aquesta última i permetent als usuaris fer la compra directament des del menú principal de Warzone.

En resum, no és una coincidència que sovint es pugui llegir, per exemple en el menú principal de la PS4, Call of Duty Modern Warfare en lloc de Warzone, o que estiguis davant de la Call of Duty Zona de Guerra Moderna com és el cas de la icona de el joc.

Un cop resolta aquest dubte, ha arribat el moment d'ocupar-se un altre possible «inconvenient». De fet, si ets un jugador amb uns pocs anys de retard, segurament recordaràs que hi ha un joc anomenat Call of Duty 4 Guerra moderna va sortir en 2007. Bé, aquest últim és un títol «clàssic» de la saga però més antic que el capítol llançat en 2019.

Per cert, Call of Duty 4 Modern Warfare ha vist el llançament d'una versió remasteritzada, és a dir, una reedició que ha millorat el joc original, però romanent fidel a aquest. Aquest últim va arribar a l'mercat en el 2016.

En resum, cal anar amb compte de distingir amb precisió els quatre jocs: Call of Duty Modern Warfare (clàssic, 2019), Call of Duty Warzone (Battle Royale, 2020), Call of Duty 4 Modern Warfare (clàssic, 2007) i Call of Duty 4 Modern Warfare Remastered (reedició, 2016).

Per a més detalls sobre els títols llançats al llarg dels anys per Activision, si us plau, consulteu el meu guia per al millor Call of Duty.

Com instal·lar Call of Duty Modern Warfare PS4

Després d'explicar les diferències entre els diferents títols relacionats amb la Guerra Moderna, diria que estàs preparat per descarregar aquest últim. La primera plataforma que consideraré és PlayStation 4. A continuació, doncs, trobareu tota la informació pertinent, tant pel que fa a La guerra moderna (2019) pel que fa a Call of Duty 4 Modern Warfare Remastered (2016).

Compra'l i instal·la en PlayStation Store

Si vas a comprar el joc en la seva versió digital, pots fer-ho directament des del PlayStation Store la botiga online accessible des de PlayStation 4.

Per a això, necessites alguns requisits previs: la teva PS4 ha de ser connectat a la Internet i tenir un perfil PlayStation Network correctament ajustat, així com un mètode de pagament configurat.

Per connectar la teva consola a Internet, només has d'anar a el camí ajustaments; xarxa; Establir la connexió a Internet i triar si s'utilitza una xarxa Wi-Fi i així entrar al Hendió o si utilitzar una connexió de cable Ethernet.

Pel que fa a l'accés a la PlayStation Network en el seu lloc, pots crear un nou perfil de PSN des de la ruta ajustaments; PlayStation Network; Gestió de comptes; Inicia una sessió al PlayStation Network i pressionant al Alta d'usuari de PlayStation Network? Crear un compte.

Si tens algun dubte sobre aquest pas i per al procediment complet, pots consultar el meu guia sobre com accedir a PlayStation Network, En la qual vaig explicar detalladament tant com connectar la consola a Internet com com configurar el teu compte PSN.

En aquest punt, s'inicia el PlayStation Store al menú principal de la consola (la bossa de la compra), i premi la icona X controladors al cerca en present a la part superior. Escrigui a màquina, llavors, «Guerra moderna de el bacallà» i pressiona al Call of Duty Modern Warfare que està a la dreta.

Després d'això, pressiona el Afegir a la cistella i després que Procediu a l'pagament. Potser se li demani que seleccioneu la edició que vols comprar, triant entre el qual Estàndard i que Pas de batalla (Que inclou articles addicionals en el joc i 3.000 punts CP).

En aquesta etapa, si encara no ho ha fet, se li demanarà que configuri un mètode de pagament. Per obtenir tota la informació rellevant i el procediment complet de cada mètode possible que es pot configurar en PS4, li recomano que consulti el meu guia sobre com pagar a PlayStation Store.

Un cop confirmada la transacció, la descàrrega i la instal · lació començarà a automàtic. Si no, simplement premeu el botó descarregar. Pots vigilar l'estat de la descàrrega prement en el icona de notificació a la pantalla principal de PS4. En qualsevol cas, el sistema li notificarà quan pot començar a jugar.

En cas que hagis comprat el joc en versió física de, diguem, una botiga en línia com Amazon, Només has de inseriu el disc al reproductor de la PlayStation 4 per iniciar la instal·lació. Si la teva consola està correctament connectada a Internet i té un compte PSN ja configurada, la primera vegada que iniciïs el joc, la descàrrega i instal·lació de qualsevol actualització.

Genial, ara ja saps tot el que cal saber sobre la compra de Call of Duty Modern Warfare per PS4, sense relació amb altres jocs. Només una cosa: et recordo que per jugar en les maneres Online necessites activar una subscripció a PlayStation Plus.

Compra'l i instal·la des COD Warzone

Si ja tens el títol gratuït Warzone Call of Duty Warzone instal·lat en el teu PlayStation 4, pots procedir a la compra i instal·lació de COD Guerra Moderna directament d'aquest últim.

Per fer això, comença Warzone Call of Duty Warzone i, a l'arribar a menú inicial (el que té escrit «Warzone»), mou-te a esquerra, cap a l'escriptura Call of Duty MW. En aquest punt, premeu la tecla X controlador per sobre de la Comprar Guerra Moderna perquè puguis veure les diverses possibilitats disponibles.

Normalment, Call of Duty Modern Warfare es ven en dues edicions: la qual Estàndard que conté només el joc i l'anomenada Edició de la projecció de batalla que també inclou articles que poden ser usats en el joc i 3.000 punts CP (que també poden ser útils en COD Warzone per comprar articles a la Botiga).

En qualsevol cas, una vegada que triï el edició que vols comprar, prem el botó X El coixinet a la part superior del coixinet caixa i porta a terme la transacció a través de PlayStation Store, seguint el procediment que vaig explicar en el capítol anterior.

Més precisament, és suficient per a tu confirmar la compra i possiblement configurar un mètode de pagament. En aquest sentit, pot trobar útil meva guia sobre com posar la seva targeta de crèdit en PS4.

Com descarregar Call of Duty Modern Warfare Remastered PS4

¿Perdó? No t'interessa el capítol que va sortir en 2019. remasteritzat de Call of Duty 4 Modern Warfare llançada en 2016? No hi ha problema. Et diré com descarregar aquest ara mateix.

Bé, està disponible en la PlayStation Store (és de pagament) o en versió física.

Això vol dir que només has de seguir exactament les mateixes instruccions que vaig explicar en el capítol de la Guerra Moderna per descarregar el joc.

Òbviament, en el PlayStation Store has de buscar Call of Duty Modern Warfare Remastered o paraules clau que et permetin trobar el joc. En cas que el títol no aparegui en els resultats de la recerca, només has de seleccionar el icona d'un paquet de punts relacionats amb ella i pressiona al Pàgina de jocs per entrar a la pantalla de compra. Alternativament, sempre pots comprar la versió física.

En resum, seguint les instruccions anteriors no tindràs cap problema per començar a jugar a Call of Duty 4 Modern Warfare Remastered en la teva consola.

Com instal·lar Call of Duty Modern Warfare Xbox One

Si tens un Xbox Un el procediment per a instal·lar Call of Duty Modern Warfare (O fins i tot Call of Duty Modern Warfare Remasteritzat ) És molt similar al que vaig il·lustrar en el capítol relacionat amb la PlayStation 4.

De fet, només has de connectar la consola a Internet accés a Xbox Live i comprar el joc a través de la botiga Xbox. En resum, no hauries de tenir cap problema particular amb aquesta operació, però si tens algun dubte pots consultar les meves guies sobre com connectar la Xbox a Internet, com crear un compte de Xbox Live i com comprar jocs a la Botiga Xbox.

Un cop hagis comprat COD Modern Warfare, la descàrrega i el instal · lació començarà a automàtic. Si tens el versió física de el joc, això és tot el que necessites inseriu el disc al reproductor de la consola i descarregar qualsevol actualització.

Com instal lar el PC de Call of Duty Modern Warfare

Si la plataforma des de la qual estàs acostumat a jugar és la PC el procediment per a instal·lar La guerra moderna és clarament diferent de la vista de la consola. Si estàs buscant el requisits mínims i recomanats pots trobar-los al portal oficial d'Activision.

Tornant a la descàrrega de el joc, has de passar pel client de Battle.net Blizzard Entertainment, una empresa de programari amb la qual Activision ha signat un acord per distribuir el joc en els ordinadors. Per procedir, aneu a la pàgina oficial de el joc en Battle.net.

Llavors seleccioneu el edició que vols comprar entre Estàndard e Pas de batalla i premi el botó de Compra (Prement el botó Prova-ho. no obtens una demo d'el joc, però accedeixes a la pàgina de COD Warzone).

En aquest punt, se li demanarà que entreu amb el seu El compte de Blizzard o crear-ne un. Pots fer això últim pressionant al Crear un compte Blizzard gratis i seguint les instruccions de la pantalla. Alternativament, pot accedir amb perfils Facebook, google e poma.

Després d'iniciar sessió, se li demanarà que confirmi la seva data de naixement (Ja que els continguts de l'joc estan destinats a un públic madur). En aquest moment, ha arribat el moment de concloure la transacció. Després premeu el botó Seleccioneu una opció de pagament i triar un mètode de pagament de PayPal, targeta de crèdit / dèbit e Equilibri del torb.

En el primer cas se li demanarà que faci la Inicieu la sessió al compte de PayPal en la segona has d'omplir un formulari amb informació sobre la facturació e dades de la targeta i la tercera preveu en canvi l'ús de el saldo del seu compte, que pot «reposar» mitjançant una Targetes de prepagament Blizzard. Per a més detalls sobre els mètodes de pagament acceptats, li suggereixo que miri les directrius oficials.

En qualsevol cas, una vegada que es completi la transacció, començarà la descàrrega de client. Obre el L'arxiu.exe obtingut, feu clic al botó i esperar que el Actualització de l'agent del torb.

Després d'això, pot ser que hagis de refer el iniciar Sessió al teu compte de Blizzard. Finalment, tot el que has de fer és prémer el Iniciar la instal·lació per descarregar i instal·lar Call of Duty Modern Warfare al teu PC.

En resum, començar a jugar el títol d'Activision en un ordinador no és tan difícil. En qualsevol cas, si vols saber més sobre el títol gratuït relacionat amb Modern Warfare, potser vulguis fer una ullada al meu guia sobre com descarregar Call of Duty Warzone al PC.

Pel que fa a Call of Duty Modern Warfare Remasteritzat el procediment és totalment diferent, ja que aquest joc es pot descarregar a través de la plataforma Steam. Per obtenir tots els detalls sobre com comprar i instal·lar el joc, et suggereixo que segueixis les instruccions de la meva tutorial de Steam. Dit això, només et desitjo molta diversió!