- Com instal·lar i habilitar el complement Adobe Reader per al navegador. Ha notat que el navegador que fa servir per navegar per Internet no obre arxius PDF usant Adobe Reader.

Bé, és una cosa bastant normal, ja que tots els programes de navegació populars inclouen un visor de PDF «en sèrie». A més, cal dir que l'ús de complements externs, com el d'Adobe Reader, s'està reduint cada vegada més, per evitar problemes de seguretat i no sobrecarregar el navegador amb components innecessaris.

Dit això, si aquesta és la teva intenció de totes maneres instal·lar i habilitar el complement Adobe Reader per al navegador, Segueix llegint.

Com instal·lar i habilitar el complement Adobe Reader per al navegador

informació preliminar

Abans d'explicar-li en detall el que cal fer per instal·lar per habilitar el complement Adobe Reader per al navegador ha de saber certes coses:

En primer lloc i desafortunadament, no tots els navegadors admeten el complement Adobe Reader. només Mozilla Firefox y Safari ofereixen aquest suport. El que vol dir que si fa servir un navegador diferent d'aquests (ex. Crom ), No podrà instal·lar ni habilitar-lo.

A més, vull dir-li que, a l'hora de escriure això, no és possible instal·lar i habilitar el complement Adobe Reader en dispositius mòbils, com telèfons mòbils i tauletes amb Android.

Com instal·lar i habilitar el complement Adobe Reader per al navegador Chrome

Com vaig dir algunes línies a dalt, en aquest moment, google Chrome no és compatible amb el complement Adobe Reader i la seva compatibilitat amb prou feines es restaurarà en el futur.

De fet, l'abril de 2015, Google va anunciar la desactivació de el suport per als complements NPAPI a Chrome per defecte i després, al setembre d'aquest any, el suport NPAPI en el navegador es va eliminar per complet.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web d'Adobe.

Per al navegador Mozilla Firefox

si voleu instal·lar i habilitar el complement Adobe Reader al navegador Mozilla Firefox, Tot el que ha de fer és iniciar aquest últim, aneu a la pàgina de descàrrega de Acrobat Reader (El famós lector de PDF que també conté el complement per al navegador) i segueixi el procediment guiat que se li mostra a la pantalla.

Connecteu-vos a la pàgina del lloc web d'Adobe, elimini (si cal) la marca de qualsevol dels elements enumerats al centre de la pàgina (p. Ex. Sí, instal·la la barra d'eines de Google ; Sí, instal la utilitat gratuïta ..., Etc.) i feu clic al botó groc instal·lar ara (En Windows) o descarregar (En macOS), al centre de la pàgina, per descarregar Acrobat Reader.

Una descàrrega completa, si fa servir un PC Finestres, Comença el arxiu .exe va obtenir i va completar la instal·lació d'Acrobat Reader fent clic al botó . Espere, per tant, al fet que arribi la barra de progrés adjunta a la finestra d'instal·lació de programari 100% i després pressiona el botó finalitzar.

En MacOS, en canvi, després de fer clic al botó descarregar, Feu clic al botó acceptar present a la finestra oberta i obriu el paquet .dmg obtingut.

A continuació, obriu el arxiu .pkg contingut en ell i, a la finestra que s'obre, feu clic als botons Següent (Dues vegades seguides) i instal·lar.

Introdueïx la contrasenya d'administració dels Mac i completi la configuració fent clic als botons instal·lar programari, tancar  y moure.

Ara, aneu a la finestra de Mozilla Firefox, feu clic al botó (≡) situat a la part superior dreta i selecciona les Opcions / Preferències adjunt a el menú que es mostra.

Aneu a través de la pàgina mostrada i trobar la secció aplicacions i feu clic a l'element PDF (format de document portàtil) a la columna Tipus de contingut.

Finalment, feu clic al menú a la columna acció, A la banda de PDF (format de document portàtil) i seleccioneu l'opció Utilitzeu Adobe Acrobat Reader.

En el cas que no estigui disponible, seleccioneu els elements Utilitza un altre ...> Adobe Reader .

Pel navegador Explorer

¿Planeja instal·lar el complement Adobe Reader en Internet Explorer ? Com t'he explicat abans, IE no és compatible amb el complement en qüestió, de manera que malauradament no pots continuar.

Com instal·lar i habilitar el complement Adobe Reader per al navegador Safari

Voleu instal·lar i habilitar el complement Adobe Reader per al navegador Safari ?

No hi ha problema.

Primer, aneu a el lloc d'Adobe, feu clic al botó groc descarregar present en el centre de la pantalla (a continuació) i esperi a que s'iniciï la descàrrega de l'arxiu d'instal·lació d'Acrobat Reader (el programa que inclou el complement de el navegador).

A la finestra que apareix, feu clic al botó acceptar.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el paquet .dmg obtingut, inicia el executable .pkg   i segueixi el procediment guiat que se li proposa a la pantalla.

Feu clic i després en els botons Següent  (Dues vegades seguides) i instal·larEntrar el contrasenya d'administració Mac i finalment fes clic als botons instal·lar programari, tancar y final.

En aquest punt, Acrobat Reader s'hauria de configurar automàticament com a lector predeterminat de Safari. Si aquest no és el cas, faci-ho manualment.

obert safari (Si ja estava obert, li suggereixo que el tancament i el torni a obrir), aneu a menú safari (A dalt a l'esquerra, barra de menú de macOS) i seleccioneu l'element Preferències ...

A la finestra oberta, feu clic a la pestanya seguretat i seleccioneu l'article Configuració de l'complement ... ubicat a la redacció Complement d'internet.

En la nova pantalla que es mostrarà en aquest moment, seleccioneu Adobe Reader a la llista de complements disponibles i, des del menú desplegable Quan visito altres llocs web, Seleccioneu l'article Permet sempre.

Per aplicar els canvis realitzats, finalment feu clic al botó final.

Com instal·lar i habilitar el complement Adobe Reader per al navegador d'Android

Voleu instal·lar el complement Adobe Reader al navegador que sol utilitzar en el dispositiu Android ?

Ho sento, però, com vaig dir anteriorment, el complement en qüestió no està disponible per al sistema operatiu mòbil de Google, i el mateix per iOS (Per tant, per iPhone y iPad).