Voleu actualitzar el seu iPhone a iOS 10 però ha llegit sobre alguns errors que poden sorgir durant la instal·lació de l' sistema operatiu? No entris en pànic. És cert que el 13 de setembre de 2016, quan es va llançar la primera versió estable de iOS 10, hi va haver un error per part d'Apple que va provocar el bloqueig d'alguns iPhones i alguns iPads durant la fase d'actualització, però el problema va tornar en qüestió de minuts i ara és possible instal·lar iOS 10 En tota tranquil·litat.

No t'ho creus? Llavors, fem això: feu una minuts de temps lliure i intenti descarregar iOS en el seu iPhone (o fins i tot en el seu iPad) Seguint les instruccions que li donaré. Li asseguro que tot estarà bé i que en molt poc temps podrà gaudir de totes les novetats de l'últim sistema operatiu d'Apple. Tot el que necessita és un dispositiu compatible amb iOS 10 (aviat veurem la llista completa de tots els dispositius que poden actualitzar-se), una connexió ràpida a Internet i una font d'alimentació per a usar en cas que el seu dispositiu tenia menys de l'50% de càrrega.

Pel que fa a la velocitat de sistema operatiu a la fi de l'actualització, no et diré mentides, si tens un model d'iPhone o iPad fa uns anys (per exemple, iPhone 6, iPad Air i versions anteriors) probablement notaràs algunes alentiments menors en comparació amb iOS 9 però guanyarà en funcionalitat i seguretat, així que oblideu-vos i continuï immediatament amb la instal·lació d'aquesta actualització!

Requisits mínims per instal·lar iOS 10

Abans de començar a treballar, assegureu-vos que el dispositiu sigui compatible amb iOS 10. Aquesta és la llista de tots els iPhones i iPads on es pot instal·lar l'actualització.

 • iPhone 7 i iPhone 7 Plus
 • iPhone 6s i iPhone 6s Plus
 • iPhone 6 i iPhone 6 Plus
 • iPhone ES
 • iPhone 5s
 • iPhone 5c
 • iPhone 5
 • iPad 4
 • iPad Air / Air 2
 • Mini iPad 2 o posterior
 • iPad Pro de 12.9 «i 9.7»
 • iPod touch (6perquè generació)

També vos de tenir-ne un connexió ràpida a internet (Per estar connectat a la xarxa a través de Wi-Fi i no a través de 3G / LTE), un Oficina dels bateria igual o superior a l'50% i al menys 2GB d'espai lliure en la memòria de l'aparell. Si necessita alliberar espai en l'iPhone o alliberar espai en l'iPad, seguiu les instruccions que li vaig donar en les meves tutorials sobre el tema.

operacions preliminars

Abans instal·lar iOS 10, Com la prudència mai és massa, vos de tenir una còpia de còpia de seguretat de totes les seves dades i tenir el última versió d'iTunes en el seu Pc (la necessitarà en el desafortunat cas que alguna cosa surti malament per restaurar el dispositiu a través de PC).

 • Per fer una còpia de seguretat d'iPhone i iPad a la PC, Connecteu el dispositiu a la Pc, seleccioneu la icona d'iPhone o iPad d' iTunes (A dalt a l'esquerra) i feu clic al botó Còpia de seguretat ara present a la pantalla que s'obre. Si a la còpia de seguretat voleu incloure també les dades relacionades amb el salut i a la domòtica (Recomanat), poseu la marca de verificació al costat de l'article Codificar còpia de seguretat d'iPhone i trieu una contrasenya per protegir la còpia de seguretat.
 • Per fer una còpia de seguretat d'iPhone i iPad a iCloud, Vaig anar a ajustos d'iOS, seguir endavant iCloud> Còpia de seguretat, Activi l'opció Còpia de seguretat d'iCloud i pressiona el botó retrocedeix ara. Per obtenir més informació sobre els dos procediments de suport (fora de línia i en línia, per executar tots dos), llegiu els meus guies sobre com fer una còpia de seguretat de l'iPhone i com fer una còpia de seguretat de l'iPad.
 • Per actualitzar iTunes a l'última versió disponible, Obre l'aplicació Actualització de programari d'Apple si fa servir Windows o selecciona la pestanya actualitzacions la Mac App Store si fas servir macOS Més informació sobre tot el procediment està disponible al meu tutorial sobre com actualitzar iTunes.

Com descarregar iOS 10

Després de completar les operacions de còpia de seguretat, prengui l'iPhone o iPad que desitja actualitzar a iOS 10, vagi a menú ajustos de el dispositiu, pujar General> Actualització de programari i esperi la disponibilitat de la nova versió de sistema operatiu Apple.

Després premeu el botó Descarregar i instal·lar situat a la part inferior de la pantalla, escriviu el codi de desbloqueig de la seva iPhone / iPad i comença a descarregar l'actualització tocant primer a acceptar i després en Estic d'acord.

La descàrrega d'iOS 10 és bastant substancial, és més d'1 GB de dades, de manera que el procediment durarà molt de temps. A la fin, se us demanarà si voleu instal·lar l'actualització immediatament o desitja posposar la instal·lació. T'aconsello que pressions el botó instal·lar ara i esperant pacientment que es completi el procediment d'instal·lació de iOS 10.

El seu iPhone / iPad es reiniciarà i prendrà al voltant de 15-20 minuts per instal·lar els nous arxius de sistema operatiu. Durant l'operació, la pantalla del dispositiu estarà completament negra amb el logotip d'Apple al centre i una barra de progrés sota.

A la fi de la instal·lació, haurà de desbloquejar seu iPhone / iPad ingressant el codi de desbloqueig de el dispositiu (a del principi no pot usar la Touch ID), després de la qual cosa haurà de prémer el botó seguit, Haurà d'acceptar o rebutjar l'ús de serveis de localització i hauràs d'ingressar a l' contrasenya per al ID d'Apple. Un cop s'hagi iniciat sessió, simplement premeu el botó s'inicia i pot començar a usar iOS 10. Totes les teves, aplicacions i configuracions estaran on els va trobar.

procediment alternatiu

Personalment, el considero un procediment anacrònic, innecessàriament llarg i molest, però, si ho desitja, pot actualitzar el seu iPhone o el seu iPad connectant al seu PC, iniciant iTunes i acceptant la descàrrega i instal·lació de l'última versió de iOS en el seu dispositiu (la actualització es detectarà automàticament i el programari us demanarà si voleu instal·lar-).

Una altra cosa important a tenir en compte és que, utilitzant el sistema d'actualització d'iTunes, es descarrega la versió completa de iOS 10 i no la que normalment es distribueix a través d'OTA (que inclou només els arxius necessaris per actualitzar el dispositiu en ús i, per tant, és més »llum« la descàrrega).

Instal·lació neta de iOS 10

L'única situació en què iTunes és realment útil és quan vols fer un instal·lació neta de iOS, És quan desitja instal·lar una nova còpia de sistema operatiu eliminant aplicacions, dades i configuracions (bàsicament configurant l'iPhone / iPad com si fos un dispositiu nou).

Per realitzar una instal·lació neta d'iOS, connecti el seu iPhone / iPad al seu Pc, comenceu iTunesSeleccioneu el icona de el dispositiu que apareix a la cantonada superior esquerra i pressiona el botó Restablir iPad / iPhone. Perquè el procediment sigui reeixit, ha de desactivar la funció Troba meu iPhone / Troba el meu iPad de menú Configuració> iCloud d'iOS. Més informació a l'respecte està disponible en els meus guies sobre com restaurar iPhone i com restaurar iPad.

Problemes freqüents i primers passos amb iOS 10

No va poder instal·lar iOS 10 causa d'un error? No pot aprofitar una de les noves característiques incloses en el sistema operatiu d'Apple? No et desesperis! A continuació trobarà una sèrie de problemes que es poden trobar en la instal·lació o ús de iOS 10 i els passos a seguir per resoldre'ls.

 • Es bloqueja l'actualització a iOS 10 durant la instal·lació? Si ets un dels usuaris desafortunats que es van trobar amb l'iPhone / iPad bloquejat durant l'actualització a iOS 10, connecta el dispositiu a la Pc i inicia iTunes. El programa detectarà el dispositiu en manera de recuperació i li demanarà que ho torna a arrencar. A continuació, accepti la restauració de el dispositiu, espereu que es descarregui i instal iOS i restauri la còpia de seguretat que havia realitzat anteriorment a iTunes per recuperar les seves aplicacions i dades.
 • Li resulta inconvenient haver de prémer el botó d'Inici per desbloquejar seu iPhone / iPad? Et entenc Apple ha modificat el mecanisme d'alliberament de l'iPhone i l'iPad afegint el botó d'inici a el reconeixement d'empremtes digitals, però afortunadament pot tornar. Per restaurar l'antic mecanisme de desbloqueig de iOS, aneu a menú Configuració> General> Accessibilitat> Botó d'inici i activa la palanca relativa a la funció Col·loca el dit per continuar.
 • La funció «Elevar per activar» no està activada en el seu iPhone? Una de les primeres innovacions que es poden notar després de la instal·lació de iOS és l'anomenat «aixecar-se per despertar-», que és l'encesa automàtica de la pantalla de l'iPhone quan aixeca el telèfon i el mou cap a la seva cara. Si aquesta funció no està activa en el seu iPhone, probablement utilitzeu un iPhone 6 o models d'iPhone anteriors, que actualment no són compatibles. La funció «Elevar per activar», com s'indica en el lloc web d'Apple, només està disponible en iPhone 6s, iPhone ES i versions posteriors.
 • ¿Siri encara té la seva vella veu? Una altra nova característica important d'iOS 10 és Siri, que finalment s'obre a la integració amb aplicacions de tercers i inclou dues noves entrades per a l'idioma italià: una per a dones i una altra per a homes. Per activar-los, veu a menú Configuració> Siri d'iOS, seleccioneu l'element que prefereixi i esperi que els arxius necessaris per a usar-lo es descarreguin d'Internet.

Per obtenir més informació sobre les notícies i característiques de iOS 10, consulteu el lloc web d'Apple: pot trobar tota la informació que necessita.