Com instal·lar iOS beta

l'ecosistema poma sempre t'ha fascinat molt i de fet ets l'amo d'un iPhone. La companyia de Cupertino actualitza sovint els seus smartphones i has sentit que hi ha la possibilitat de provar les últimes característiques de l' sistema operatiu iOS per avançat subscrivint al seu programa de proves beta, però encara no has descobert com fer-ho. No et preocupis: si és així, puc ajudar-te.

De fet, en aquest tutorial, vaig a explicar-te com instal·lar iOS beta. Tant si ets un usuari particularment «geeky» com un desenvolupador en potència que busca una versió preliminar de iOS per provar la teva primera aplicació per l'iPhone, en les següents línies trobaràs alguna cosa per les teves dents. Per descomptat, també li donaré algunes indicacions sobre què fer abans d'instal·lar el sistema operatiu.

Què dius? A punt per veure les novetats d'Apple i instal·lar versions beta de iOS en el teu dispositiu? Això crec, així que no perdem més temps. Anem, tot el que has de fer és seguir les ràpides instruccions de sota i posar-les en pràctica. No tinc res més a fer que desitjar-te una bona lectura!

  • Com instal·lar el iOS beta públic
  • Com instal lar els desenvolupadors de la versió beta de iOS

Abans d'entrar en els detalls de l'procediment en com instal·lar iOS beta Crec que t'interessarà saber més sobre aquesta versió de sistema operatiu de l'iPhone.

Bé, les betes no són més que avenços d'iOS, que permeten als usuaris i desenvolupadors intentar i aprendre com previsualitzar el noves característiques de la plataforma, així com a Apple per provar el sistema operatiu amb la major quantitat de gent possible i arreglar els errors i problemes abans de publicar les actualitzacions per a tothom.

En general, cada construcció té tres fases: la primera involucra la alliberament als desenvolupadors la segona és la possibilitat que els usuaris més «geeks» instal·lin el beta pública i el tercer és el l'alliberament final quan l'actualització arriba a tothom, directament a través de la secció d'actualització de programari de la configuració de l'iPhone.

En resum, entenc per què vols aprendre a instal·lar la versió beta de iOS, ja que hi ha diverses raons per fer-ho. Abans de començar amb la guia real, però, li suggeriria que retrocedeixi ... del teu dispositiu, perquè no perdis dades en cas de problemes. Per defecte, el canvi a l'perfil beta públic no resulta en la pèrdua de dades, però sempre és millor prendre precaucions.

Aquesta és una mesura preventiva, que pots prendre seguint les instruccions de la meva tutorial sobre com fer una còpia de seguretat del teu iPhone. També té en compte el fet que la pròpia Apple recomana instal·lar la versió beta de iOS en els dispositius secundaris, ja que és codi preliminar i per tant, podria donar lloc a problemes durant l'ús diari de la mateixa (caiguda de l'aplicació, reducció de l'autonomia i així successivament).

Índex

Com instal·lar el iOS beta públic

Si et preguntes com instal·lar iOS beta sense ser un desenvolupador Has de saber que pots fer-ho una vegada que Apple hagi llançat la versió pública preliminar de el sistema operatiu de l'iPhone.

Per donar-li un exemple concret d'el procediment a seguir, li explicaré com instal·lar el iOS 14 beta. No obstant això, els passos que vaig a mostrar són en realitat una mica vàlids per a totes les versions de sistema operatiu, ja que això generalment es fa sempre de la mateixa manera.

Baixant, llavors, als detalls de l'procediment en com instal·lar la versió beta de iOS en l'iPhone El primer que has de fer és connectar-te directament des del teu smartphone a beta.apple.com/sp/betaprogram i després tocar l'enllaç. Entra al sistema i signar amb el teu ID d'Apple.

Premeu, aleshores, a l'enllaç Inscriviu la vostra dispositiu iOS que es troba prop de la veu comença. Llavors, per a procedir, premeu el descarregar perfil perquè puguis descarregar el perfil Beta al teu smartphone. Per completar el procés, és possible que hagi de tocar el permeti i després en això Tancar.

Ara, per obtenir la beta pública de l'iOS, tot el que has de fer és anar a la Paràmetres del teu iPhone i pressiona al perfil descarregat... i després tocar el botó ... instal·lar i confirmant l'elecció introduint el codi de desbloqueig. Per completar la instal·lació, primer premeu el botó instal·lar i després en el reinicieu.

Una vegada que l'iPhone es torni a arrencar, aneu a l' ajustaments; General; Actualització de programari... espera que el sistema busqui actualitzacions i pressiona el botó ... Descarregueu i instal amb la finalitat d'instal·lar el primer edifici de la versió beta de iOS i en realitat passar a l'últim.

Si t'estàs preguntant com instal·lar la versió beta de iOS en el iPad Has de saber que en realitat, a partir del 2020, el sistema operatiu de la tauleta d'Apple es diu iPadOS però que, bàsicament, segueix sent iOS amb algunes característiques exclusives que no estan presents als telèfons mòbils.

A la llum d'això, el procediment per instal·lar el OS beta en l'iPad és gairebé idèntic a què et vaig mostrar sobre l'iPhone, de manera que el nom de l'perfil és iOS i iPadOS beta. L'única diferència és que una vegada que hàgiu iniciat la sessió amb el teu ID d'Apple, primer has de pressionar al iPadOS i després a l'enllaç Inscriviu la vostra iPad.

Per la resta, els recordo que també poden instal·lar l'beta de iOS per arxiu ipsw. En termes simples, és un restauració de l'microprogramari útil en cas de qüestions que s'estan actualitzant. Per a això, només has d'entrar al portal oficial d'Apple, iniciar sessió amb el teu ID d'Apple i descarregar el perfil.

Si no hi ha descàrregues que li interessin, pot continuar a través de la pàgina web IPSW.me (si us plau, tingui en compte que hi ha el Icona de marca de verificació que indica que aquesta versió segueix signada). Després d'això, necessitaràs connectar el teu iPhone a l' PC autoritzar la connexió, obrir iTunes (o Cercador... en MacOS) i triar ... restaurar el dispositiu a través de l'arxiu ipsw. Potser hagis de apagar «Troba meu iPhone» per continuar.

Per seleccionar l'arxiu, ha de mantenir premuda la tecla Canvi / alçada i usar el Restaurar l'iPhone. Aquest mètode també pot utilitzar-se per fer una baixar de categoria o per tornar a la versió anterior (sempre que estigui signada per Apple). Per a més informació sobre aquests programes de restauració de firmware, consulta el meu guia sobre com cancel·lar l'actualització de l'iPhone.

Com instal lar els desenvolupadors de la versió beta de iOS

¿Perdó? En aquesta etapa la beta pública de la versió de l'iOS que li interessa i / o és un desenvolupador novell no està disponible encara i li agradaria saber com instal·lar la versió beta de iOS per a desenvolupadors ? Em conformaré amb això.

En primer lloc, has de saber que per fer això necessites tenir un compte verificat de l'desenvolupador. Per aconseguir això últim, com veus a la pàgina oficial de suport d'Apple, has de pagar 99 dòlars a l'any. Dit això, per començar el registre, has d'entrar al portal oficial de l'Apple Developer Program i fer clic al Inscrigui en e Comença la teva inscripció.

Després d'això, se li demanarà que entreu amb el seu ID d'Apple i activar, en cas que no ho hagi fet ja, el autenticació de dos factors. També se li demanarà que completi formularis amb el informació de fons necessari per accedir a el programa. Vull dir, només has de seguir les instruccions a la pantalla.

Un cop hagis entrat amb èxit en el Programa de Desenvolupadors d'Apple, només has de connectar-te directament des del teu iPhone a developer.apple.com, prem el botó Compte present a la part superior dreta, fer que el iniciar Sessió i anar a la descarregar.

Aquí tindrà l'oportunitat de descarregar i instal·lar el perfil beta de la versió de iOS que va triar per provar d'aquesta manera. Tot el que et queda per fer, llavors, és anar pel camí ajustaments; perfil descarregat del teu iPhone i pressiona el instal·lar possiblement confirmant la seva elecció a l'inserir el codi de desbloqueig.

En aquest punt, veu a la ruta ajustaments; General; Actualització de programari... espera a la recerca d'actualitzacions i fes clic a l'opció ... Descarregueu i instal per tal de actualitzar a Versió per a desenvolupadors de l'iOS.

També en aquest cas, el procediment a seguir és gairebé idèntic al iPadOS i també pot completar mitjançant la restauració des dels arxius de l'IPSW, com s'explica en el capítol anterior dedicat a la beta pública.

Genial, ara ja saps tot el que cal saber sobre la instal·lació de les dues variants de la versió beta de iOS en el teu dispositiu. Però abans de deixar-te anar, m'agradaria aconsellar-te que trobaràs a una ullada al meu tutorial sobre com eliminar la beta d'iOS, on vaig explicar com eliminar la beta pública i la beta de desenvolupament. A el fer-ho, ja sabràs què fer si tens problemes o dubtes.