Després de pensar-ho durant molt de temps, vostè, com molts altres usuaris, va decidir instal·lar Windows 10 en la seva Pc. Sembla una molt bona elecció, no puc dir-te res més. No obstant això, si és aquí ara i està llegint aquesta guia, òbviament és perquè, malgrat les bones intencions, no sap com començar perquè la PC en què pretén actuar no té reproductor de CD / DVD i, en conseqüència, no pot utilitzar el disc d'instal·lació del nou CD. 'OS. No obstant això, si les coses són realment així, sàpiga que no té motius per preocupar ... això és suficient instal·lar Windows 10 des d'USB i llest Preneu-vos uns minuts del seu temps lliure i li proporcionaré totes les explicacions que necessita.

Ja ho sé, potser ho vaig dir, així que pot semblar una mica complicat, però has de creure, les coses no són així. Instal·lar Windows 10 des d'USB és, de fet, molt simple i no cal ser un gran expert en informàtica per tenir èxit en l'empresa. Contraindicacions? Pràcticament cap, de fet! La instal·lació des d'USB també és més ràpida que la realitzada pel DVD, t'ho asseguro.

Llavors, si està realment interessat en esbrinar què heu de fer per instal lar Windows 10 des de USB, li suggereixo que se senti còmode i es concentri acuradament en llegir aquesta guia. Veuràs que a la fi estaràs a punt per estar d'acord amb mi que aquesta va ser una operació molt simple i que, si cal, també estaràs disposat a explicar a tots els teus amics que ho necessitin que rebràs un procediment senzill similar. Què dius, aposti?

operacions preliminars

Verificació de requisits mínims

Abans d'explicar quins passos s'han de prendre per instal lar Windows 10 des de USB, li suggereixo que s'asseguri que la Pc en la qual desitja actuar tingui requisits mínims requerit per poder «activar» el nou sistema operatiu. Per instal·lar Windows 10 cal que la Pc tingui al menys 2 GB de RAM (1 GB per a usar la versió de sistema operatiu de 32 bits), 20 GB d'espai lliure en disc, un processador de al menys 1 GHz amb suport per PAE, NX i SSE2 i una targeta gràfica amb suport per a Microsoft DirectX 9 i controladors WDDM.

Per verificar fàcilment que tots els components de maquinari i programari de la Pc en la qual s'instal·la Windows 10 des de USB són compatibles amb el nou sistema operatiu, pot fer clic aquí per descarregar i utilitzar l'aplicació assistent gratuït (Que està dedicat a Windows 8.1 però tenint en compte que els requisits mínims per utilitzar Windows 10 són els mateixos, també funciona amb el nou sistema operatiu).

Realitzar còpia de seguretat de dades

Un cop hagueu comprovat que la Pc en què pretén actuar és capaç de «executar»Windows 10, li suggereixo que faci un reserva de les seves dades que poden estar presents en el mateix perquè pugui accedir novament una vegada que s'hagi completat el procediment d'instal·lació per al nou sistema operatiu. Instal lar Windows 10 des de USB és, de fet, una operació que elimina totes les dades a la Pc d'una manera irrecuperable. Si no sap com procedir per fer una còpia de seguretatConsulteu la meva guia sobre com fer còpies de seguretat per aclarir la seva ment sobre el tema.

Crear la unitat flaix

Després de verificar els requisits mínims i després d'haver fet una còpia de seguretat de tota dada en el seu Pc, per instal lar Windows 10 des de USB, el primer que ha de fer és obtenir un Memory Sticks tenir al menys una capacitat 8 GB. Tenint en compte que la clau es formatarà, també li suggereixo que utilitzi una buida o, en qualsevol cas, arxius guardats que ja hagi arxivat en un altre lloc.

Quan trobi el pendrive per instal lar Windows 10 des de USB, necessita obtenir una còpia de el sistema operatiu. Per fer això, feu clic aquí per connectar-se a la secció corresponent de el lloc de Internet de Microsoft a través del qual descarregar Windows 10 i premeu el botó Descarregueu l'eina ara (versió de 32 bits) o al botó Descarregueu l'eina ara (versió de 64 bits) depenent de la versió de sistema operatiu que necessiti.

Quan es completi la descàrrega, obtindrà Eina de creació de mitjans, Un petit programa gratuït de Microsoft a través del qual pot descarregar qualsevol versió de Windows 10, instal al seu PC, copiar en una memòria USB o guardar-lo com una imatge ISO.

nota: Si visita el lloc web de Microsoft utilitzant un sistema operatiu que no sigui Windows, en lloc de programari Media Creation Tool, us apareixerà directament la imatge ISO de Windows 10 a la versió de 32 o 64 bits.

Després, feu doble clic a Eina de creació de mitjans i triï instal·lar Windows 10 creant un mitjà d'instal·lació especial pressionant primer l'element Crear un mitjà d'instal·lació per una altra PC i després en Següent.

Seleccioneu ara quina versió de Windows 10 voleu descarregar, escolliu l'idioma de el sistema operatiu i l'arquitectura de la mateixa utilitzant els menús desplegables apropiats. Després torna a pressionar el botó Següent.

Procediu ara a col·locar la marca de verificació a la banda de l'opció unitat flash USB per a crear una unitat flash USB per a la instal·lació de Windows 10 i després indicar el dispositiu de destinació de Windows 10 i iniciar el procés de descàrrega.

Una vegada que es completi el procediment de descàrrega, Mitja Creation Tool copiarà automàticament els arxius de Windows 10 a la clau que va especificar.

Instal·lar Windows 10

Ara que finalment ha creat la seva clau USB amb Windows 10, per servir-la, tot el que ha de fer és seguir les senzilles instruccions a continuació. En primer lloc, si la Pc en la qual desitja actuar és la que està utilitzant, deixi el pendrive connectat. Si, en canvi, la Pc en la que esteu Windows 10 des de USB és una altra, connecteu el suport a la PC en la qual desitja intervenir assegurant-se que estigui apagada.

Després, en els dos casos, enceneu la PC prement el botó corresponent a la carcassa. Continuant d'aquesta manera, el procediment s'ha d'iniciar automàticament mitjançant el qual pot instal·lar Windows 10 des de USB.

Si el procediment per instal lar Windows 10 des de USB no s'inicia automàticament i la còpia de Windows ja instal·lada a l'ordinador s'inicia normalment, ingressi a l' BIOS i canvieu l'ordre d'inici configurant el port USB com a primer dispositiu. Si no sap com fer-ho, pot seguir les instruccions que li vaig donar al meu guia sobre com configurar la BIOS.

En aquest punt, espereu uns moments fins que la primera pantalla sigui visible a través de la qual començarà el procediment d'instal·lació, després escolliu l'idioma, el format d'hora i la moneda i el disseny de l' teclat utilitzant els menús desplegables que es mostren. Després pressiona el botó primer Següent i després en el botó instal·lar.

Després feu clic a l'element No tinc clau de producte en resposta a la sol·licitud d'ingressar la clau del producte (la ingressarà després de completar el procediment per formatar Windows 10), Si se li demana, indica la edició de Windows 10 que s'instal·larà a la PC i feu clic al botó Següent. Després accepta les condicions d'ús de programari col·locant una marca de verificació a la casella corresponent situada a la part inferior esquerra i fent clic novament al botó Següent.

En aquest punt, trieu si voleu actualitzar la còpia de Windows que ja està en la seva Pc fent clic al botó Actualització: instal Windows o guardi arxius, configuracions i aplicacions o si voleu fer una instal·lació personalitzada fent clic a Personalitzat: instal només Windows (opció avançada). Després, seguiu les instruccions que es mostren a la pantalla i espereu que s'iniciï i completi la instal·lació de Windows 10.

Després, la Pc es reiniciarà i després haurà de seguir el senzill procediment de configuració inicial de Windows 10 durant el qual pot ajustar diverses configuracions de sistema operatiu com ho desitgi fent clic a l'enllaç personalitzar configuracions. Alternativament, pots fer clic Utilitza configuracions ràpides per utilitzar la configuració predeterminada i pot associar el seu compte de Microsoft amb Windows (com al Windows 8 i Windows 8.x).

Per completar el procediment mitjançant el qual instal·lar Windows 10 des de USB, especifiqui si la PC li pertany i, per tant, està destinada per a ús personal o si pertany a l'empresa per la qual treballa o la seva institució educativa i feu clic a Següent després introduïu la vostra adreça de correu electrònic de Microsoft (Live, Hotmail o Outlook). L'adreça de correu electrònic de Microsoft és essencial per poder utilitzar les funcions en el núvol de sistema operatiu. Tingueu en compte que en aquest cas el nom d'usuari i la contrasenya del compte a la PC seran els mateixos que les dades d'accés de l'adreça de correu electrònic.

Si no està interessat en sincronitzar dades i aplicacions entre múltiples PC usant els serveis en el núvol de Microsoft, pot decidir utilitzar un compte d'usuari local estàndard fent clic a Ignora aquest pas, Omplint els camps que se li proposen en pantalla per crear un compte local i fent clic a Següent.

Després de realitzar aquests passos, esperi uns moments perquè l'escriptori de Windows 10 estigui visible, indiqui si desitja que el seu PC sigui detectable per altres PC i dispositius i ... ¡diverteixi!

Una vegada que finalitzi el procediment per instal lar Windows 10 des de USB, no oblidi associar la clau del producte que posseeix amb la còpia de sistema operatiu. Per fer això, premeu en el camp de recerca ubicat a la part inferior esquerra de l'escriptori, escriviu ajustos i feu clic al primer resultat mostrat.

En la nova finestra que es mostra, feu clic a Actualització i seguretat, Pressiona la veu activació adjunt a menú de la part esquerra i seleccioneu l'opció a la dreta per proporcionar la seva clau de producte i activar la seva còpia de Windows 10. Quan finalitzi el procediment, veurà l'entrada Windows està activat en el camp activació.