Com instal·lar Windows 10 via USB o DVD. Si tens problemes amb el teu ordinador o necessites millorar el teu sistema i intentes esbrinar com pots crear un USB o DVD d'arrencada per Windows 10, Ets al lloc adequat. Amb Windows 10 al llarg dels anys, Microsoft ha fet moltes millores i benvingudes. Ara és un bon moment per iniciar el canvi, si estàs encara servir un sistema operatiu anterior. A l'entrada d'avui de parada Creativa t'expliquem tot el que cal saber per realitzar aquest canvi.

Al Windows Update si has reservat una còpia, Microsoft ofereix tot un seguit d'opcions en la unitat USB que tens per actualitzar, Si tens una còpia pròpia. probablement hauries crear una unitat USB o DVD d'arrencada de Windows 10 com a còpia de seguretat, Especialment si has comprat la teva còpia en línia o has perdut el suport d'instal·lació original, que també es coneix com a unitat d'arrencada, disc d'arrencada o boot-drive. És possible que trobis un USB o DVD d'arrencada que et salvi el tenir un problema important amb el teu instal·lació actual o a l'enfrontar-te a un nou ordinador sense el sistema operatiu instal·lat.

No obstant això, no et preocupis: això no és tan difícil com sembla i et donarem una guia pas a pas per a la teva pròpia memòria USB o DVD per instal·lar Windows 10.

Com instal lar Windows 10 via USB o DVD pas a pas

El que necessitaràs - Com instal·lar Windows 10 via USB o DVD

Potser la forma més senzilla de crear una unitat de còpia de seguretat sigui a través d'un USB. necessitaràs una unitat flash USB, de al menys 4 GB de grandària, si planeges aquesta via. Tingues en compte que tot el que tinguis actualment en el teu unitat s'esborrarà en el procés, així que les còpies de seguretat s'han de fer abans de començar amb qualsevol cosa que tinguis guardada a la teva unitat preferida.

Si tens una unitat òptica al teu ordinador, també pots crear un disc de còpia de seguretat amb un DVD.

Finalment, també necessitarà la seva clau d' producte Windows 10 llest. Hauries de poder trobar fàcilment el correu electrònic de confirmació si has comprat Windows 10 en línia, en la seva caixa si ho has comprat en una botiga, o en algun lloc del teu PC si ho has descarregat d'un altre lloc.

Descàrrega d'el fitxer ISO de Windows 10 - Com instal·lar Windows 10 via USB o DVD

La ISO de Windows 10 és l'arxiu principal amb què treballarem. un arxiu ISO és bàsicament una instantània dels mitjans de comunicació de Windows 10, ja que apareix en un DVD o un disc USB sense arribar a ser massa factible tècnicament.

Hi ha uns quants llocs on es poden colar els arxius ISO en línia si es busca prou, però nosaltres recomanem cenyir-se a una descàrrega oficial de Microsoft.

Et recomanem que utilitzis una eina de creació de mitjans de Microsoft si la descàrregues de Windows 7, Windows 8.1 o Windows 10. També hauràs de visitar la pàgina de descàrrega d'imatges de disc de Windows 10 quan la descarreguis des d'un dispositiu que no sigui compatible amb un programari de creació de mitjans de Windows 10, com MacOS.

Crea disc d'instal·lació

És el moment de crear el teu disc d'instal·lació després d'haver descarregat la ISO i Rufus o ImgBurn.

Pel USB, insereix el teu pendrive en un port i càrrega Rufus simplement. Mira que el teu pendrive en «dispositiu» estigui seleccionat a la pantalla principal. Per «Crear el disc d'arrencada utilitzant», feu clic a la icona del disc a la banda, triï el seu ISO i després fes clic a iniciar. Hauria trigar aproximadament deu minuts.

Només has de carregar el programa amb el teu disc en la unitat òptica per crear un DVD amb ImgBurn. Des d'aquí, tria «escriure imatge en un arxiu de disc », assegurant-te que el destí és la teva unitat de DVD. Selecciona el teu arxiu ISO a la capçalera «font» i fes clic a la icona d'inici. Tingues en compte que pot trigar una mica a acabar aquest procés.

Porta a terme la instal·lació

Si has instal·lat coses des d'un USB o DVD en el passat, és bastant senzill a partir d'aquí. El primer que has de fer és reiniciar l'ordinador amb una unitat USB o DVD inserida.

 

Prem F12 o F2 (això varia segons el fabricant) per saltar a menú d'arrencada quan el logo de la teva fabricant aparegui a la pantalla. Li dirà a l'ordinador que procedeixi a arrencar des del seu disc d'instal·lació en lloc de carregar Windows, com és habitual.

Quan aparegui el menú d'arrencada, només has de seleccionar si vols arrencar des de l'USB o el DVD i entrar. A partir d'aquí hauria de carregar-se el instal·lador de Windows 10 i la instal·lació està en marxa.

Ja podem veure la llum a la fi de l'túnel. Però no ho celebres encara; encara cal donar uns quants passos importants. Selecciona la configuració del teu idioma i fes clic a Següent quan carregui l'instal·lador de Windows 10. Després, fes clic a «Configura ara».

Després d'acceptar l'acord de llicència, podràs actualitzar o personalitzar la pantalla. Per a la instal·lació tot el seu Windows 7, 8 o 8.1, fes clic a actualitzar i segueix els passos.

L'última part de l'procés

A partir d'aquí, tot és fàcil. Windows comença a copiar els arxius, i pot reiniciar els arxius repetidament. Seràs guiat a la configuració de diverses pantalles, establir un compte, i fer log in al teu compte de Microsoft.

Seràs portat al seu escriptori nou i net quan siguis guiat pel procés de configuració i després simplement deixar que Windows faci el seu. Tingues en compte que després que tot s'hagi configurat, és possible que se't l'animi a introduir la seva clau de producte per a l'activació de Windows.

Aquests són tots els passos necessaris per instal·lar Windows 10 via USB o DVD, esperem que et resulti d'utilitat; és més fàcil del que semblava.