Després d'haver-ho pensat durant molt de temps i després d'escoltar els comentaris i opinions d'amics i familiars, vostè, com molts altres usuaris, va decidir instal·lar Windows 10, L'últim sistema operatiu de Microsoft. Excel·lent elecció, no hi ha res a dir. No obstant això, si és aquí ara i està llegint aquesta guia, el més probable és que encara no hagi pogut entendre exactament quins passos prendre per tenir èxit en aquesta «empresa». No obstant això, si les coses són realment així no t'has de preocupar. De fet, puc explicar-te, per fil i per signe, tot el que cal fer per instal·lar Windows 10 en el teu PC.

Abans que pugui alarmar i pensar el pitjor, vull tranquil·litzar-immediatament sobre una cosa: encara que sembli complicat, instal·lar Windows 10 és realment molt simple. Només es necessita un mínim de concentració i atenció, així com unes poques hores de temps lliure i ja està, ha de creure.

Llavors, si realment voleu saber quins passos ha de seguir per poder instal·lar Windows 10, li suggereixo que es concentri en llegir aquesta guia i segueixi totes les meves instruccions pas a pas. Estic segur que a la fi podrà dir-li més que satisfet i que també estarà a punt per presumir davant tots els seus amics que ha aconseguit instal·lar el nou sistema operatiu Redmond 10 vostè mateix (o gairebé). A punt? Vostè? Molt bé, llavors estem prohibint la conversa i el procediment.

costos

Per instal·lar Windows 10 és essencial tenir una llicència regular per utilitzar el sistema operatiu. La llicència, com les pedres també ho saben, es pot obtenir comprant una còpia de el sistema operatiu que es pot utilitzar per a realitzar una instal·lació «neta» en la seva Pc o per actualització El sistema operatiu Windows ja està instal·lat.

Normalment, el preu de Inici de Windows 10 es 135,00 euros mentre que el de Windows 10 Pro és de 279,00 euros. La compra d'sistema operatiu es pot fer directament a la botiga oficial de Microsoft, en botigues en línia com Amazon i en botigues d'electrònica física.

No obstant això, si té instal·lada una còpia original de Windows 7 SP1 o Windows 8.x en el seu PC i utilitza tecnologia d'assistència, pot instal·lar Windows 10 gratis. Per fer això, simplement feu clic aquí per connectar-se a la pàgina web corresponent al lloc web de Microsoft, feu clic al botó actualitza ara i esperi uns moments perquè l'eina adequada es descarregui a la Pc per a una actualització gratuïta.

requisits

Abans d'instal·lar Windows 10, vos que el seu PC compleixi amb tots els requisits tècnics. A continuació trobareu les característiques necessàries perquè el seu PC pugui admetre fàcilment la instal·lació i la posterior execució de Windows 10.

  • A l'mínim 2 GB de RAM;
  • 20 GB d'espai lliure en disc;
  • Un processador de al menys 1 GHz amb suport per PAE, NX i SSE2;
  • Una targeta gràfica amb suport per a Microsoft DirectX 9 i controladors WDDM.

Per verificar fàcilment que tots els components de la Pc en la que esteu Windows 10 són compatibles amb el nou sistema operatiu, pot fer clic aquí per descarregar i utilitzar l'aplicació assistent gratuït (Que està dedicat a Windows 8.1 però tenint en compte que els requisits mínims per utilitzar Windows 10 són els mateixos, també funciona amb el nou sistema operatiu).

Per instal·lar Windows 10 també necessita una còpia «física» (és a dir, en un disquet o memòria USB) O virtual (o en forma de programari que es pot executar directament des del seu Pc) de el sistema operatiu. Si ha comprat Windows 10, ja hauria de tenir una còpia de sistema operatiu en forma d'una clau USB o una imatge ISO per executar i / o gravar en el disc. En cas contrari, pot lluitar amb ell utilitzant una eina especial disponible directament per Microsoft.

Per fer això, feu clic aquí per connectar-se a la secció corresponent de la pàgina web de Microsoft a través del qual descarregar l'eina per obtenir la imatge ISO de Windows 10 i feu clic al botó Descarregar l'eina. Una vegada que es completi la descàrrega, obtindrà Eina de creació de mitjans, Un petit programa gratuït mitjançant el qual pot descarregar qualsevol versió de Windows 10, instal al seu PC, copiar-lo en una memòria USB o guardar com una imatge ISO.

nota: Si visita el lloc web de Microsoft utilitzant un sistema operatiu que no sigui Windows, en lloc de programari Media Creation Tool, se li oferirà la imatge ISO de Windows 10 en versió de 32 bits o 64 bits de directament.

Instal·lació

Depenent de quines siguin les seves necessitats i preferències, pot triar instal·lar Windows 10 actualitzant la Pc en ús (sense perdre dades, aplicacions i qualsevol altra cosa, però també amb problemes de programari) o crear PC i faci una nova instal·lació de sistema operatiu (de Així perdrà les seves dades però tindrà la certesa d'haver posat fi a qualsevol problema de programari anterior). L'elecció, per descomptat, depèn de vostè, segons les seves necessitats i preferències.

nota: En tots dos casos (i en particular en el segon, li suggereixo que faci una còpia de seguretat de les seves dades a la Pc perquè sempre pugui accedir-hi en cas de necessitat. Per saber com fer-ho, mireu el meu guia sobre com fer còpies de seguretat.

Després d'aclarir això, independentment de la decisió que hagi pres, per instal lar Windows 10 en el seu PC, primer ha de proporcionar per a connectar aquesta última a la clau USB per instal·lar el sistema operatiu. Alternativament, inseriu el disc d'instal·lació de sistema operatiu a la unitat de CD / DVD. Alternativament, comenceu l'eina prèviament descarregada de la pàgina web de Microsoft simplement fent clic. Més tard ell pressiona acceptar després d'això, si feu servir l'eina descarregada de la pàgina web de Microsoft, indica que té la intenció d'instal·lar Windows 10 utilitzant PC en ús i esperi uns instants a què es descarreguin tots els arxius necessaris de Internet.

Després trieu actualitzar la PC immediatament i després feu clic al botó Següent situat a la part inferior dreta, esperi que es realitzi la descàrrega completa de tots els components necessaris per a la instal·lació de sistema operatiu i seguiu l'assistent específic que es mostra a la pantalla.

Continuï indicant si prefereix descarregar les últimes actualitzacions disponibles per al nou sistema operatiu abans d'instal·lar Windows 10 en el seu PC i després feu clic a acceptar acceptar els termes i condicions d'ús del producte i indicar si voleu tornar a instal·lar el sistema operatiu mentre manté els arxius personals, les aplicacions i la configuració, si ha de fer-ho mentre manté només els seus arxius personals o si no guarda res i després realitza un formato real. Pigia per tant en Següent i confirmeu la selecció realitzada fent clic lo.

Espereu ara que s'inicia el procediment per instal lar Windows 10, després escolliu l'idioma i el disseny de l' teclat i després premeu el botó instal·lar. En cas necessari, feu clic a passar per alt en resposta a la sol·licitud d'ingressar la clau del producte (la ingressarà després de completar el procediment per formatar Windows 10), Indica la edició de Windows 10 que s'instal·larà a la PC, accepta les condicions d'ús de programari i triï si voleu executar una actualització de la còpia de Windows ja present en la Pc o si realitza una instal·lació personalitzada.

La Pc es reiniciarà i s'iniciarà el procediment de configuració inicial de sistema operatiu, durant el qual pot ajustar diverses configuracions de sistema operatiu. Si prefereix accelerar les coses, pot fer clic a Utilitza configuracions ràpides per utilitzar la configuració predeterminada.

Després, especifiqui si la PC li pertany i, per tant, està destinada per a ús personal o si pertany a l'empresa per la qual treballa o la seva institució educativa i feu clic a Següent després introduïu la vostra adreça de correu electrònic de Microsoft (Live, Hotmail o Outlook). L'adreça de correu electrònic de Microsoft és essencial per poder utilitzar les funcions en el núvol de sistema operatiu. Tingueu en compte que en aquest cas el nom d'usuari i la contrasenya del compte a la PC seran els mateixos que les dades d'accés de l'adreça de correu electrònic.

Si no està interessat en sincronitzar dades i aplicacions entre múltiples PC usant els serveis en el núvol de Microsoft, pot decidir utilitzar un compte d'usuari local estàndard fent clic a Ignora aquest pas, Omplint els camps que se li proposen en pantalla per crear un compte local i fent clic a Següent.

Després de realitzar aquests passos, esperi uns moments perquè l'escriptori de Windows 10 estigui visible, indiqui si desitja que el seu PC sigui detectable per altres PC i dispositius i ... ¡diverteixi!

En cas necessari, no oblidi activar la seva còpia de sistema operatiu proporcionant la clau del producte que posseeix. Per fer això, aneu a la secció ajustos sistema operatiu, feu clic a activació i després seleccioneu l'opció a la dreta per proporcionar la seva clau de producte i activar la seva còpia de Windows 10. Quan finalitzi el procediment, veurà l'entrada Windows està activat en el camp activació.

En cas de problemes

Té problemes per realitzar el procediment que li vaig mostrar en les línies anteriors? La instal·lació de Windows 10 no s'inicia o falla? En aquest cas, proveu instal·lar el sistema operatiu a l'iniciar la Pc.

Per fer això, primer connecteu el pendrive de Windows 10 a la Pc o ingressi el disc d'instal·lació de sistema operatiu al lector de CD / DVD de la PC. Si no té el pendrive o el DVD de Windows 10, creu el suport d'instal·lació de sistema operatiu vostè mateix iniciant l'eina de creació de mitjans, esculli l'opció Crear un mitjà d'instal·lació per una altra PC i atenir-se a simple assistent que es mostra a la pantalla.

Recordeu que si ha triat instal·lar Windows 10 creant una clau USB especial, el pendrive en qüestió ha de tenir una capacitat de al menys 8 GB. Tenint en compte també que la clau estarà formatada, li suggereixo que utilitzi una buida o, en qualsevol cas, arxius guardats que ja hagi arxivat en un altre lloc. Si en lloc de el dispositiu UBS que va triar instal·lar Windows 10 a través d'un arxiu ISO, Li suggereixo que llegeixi la meva guia sobre com gravar arxius ISO per saber com crear un DVD d'instal·lació de sistema operatiu.

Després, tornar a realitzar la Pc deixant la memòria USB connectada amb Windows a 1 o deixant el DVD d'instal·lació de sistema operatiu inserit en el lector apropiat. Fer-ho hauria d'iniciar automàticament el procediment per instal·lar el sistema operatiu a l'iniciar la PC:

En el cas que el procediment per instal·lar Windows no s'iniciï automàticament i si la còpia de Windows ja instal·lada a l'ordinador es realitza normalment, ingressi a la BIOS i canviï l'ordre d'inici configurant el port USB o suport per al primer dispositiu com a primer dispositiu. DVD seguint les instruccions de la meva guia sobre com configurar la BIOS.

Una vegada que el procediment d'instal·lació de Windows 10 ha començat, seguiu les instruccions que ja li he donat en les línies anteriors. El procediment a seguir és pràcticament idèntic en tots els sentits.

Una altra informació útil

Si s'ha procedit a instal·lar Windows 10 per realitzar l'actualització gratuïta de la Pc, té 30 dies per tornar als seus passos i restaurar Windows 7 SP1 o Windows 8.x. Anant a l'menu Configuracions de PC, Fent clic a la icona Actualització i seguretat i seleccionant l'article Restauració des de la barra lateral esquerra de fet pots tornar a Windows 7 o tornar a Windows 8 fent clic en un botó convenient. Totes les dades seran preservats. Per a més detalls, feu clic aquí.

Recordeu també que si realitza l'actualització gratuïta a Windows 10 des de Windows 7 SP1 o Windows 8.x no necessita ingressar cap clau de producte, el sistema s'activarà mitjançant unempremta de maquinari que Microsoft registrarà en els seus servidors. En quantitats més petites, després d'actualitzar a Windows 10, podrà reinstal·lar el sistema operatiu en el seu PC (fins i tot amb una instal·lació neta) i això s'activarà automàticament.