Com instal lar Windows Live Mail a Windows 10. És hora de formatar el seu PC (que s'havia tornat molt lent) i reemplaçar Windows 7 amb Windows 10. Tot va sortir molt bé: els components de maquinari de la Pc van ser reconeguts a primera vista, el sistema és molt més reactiu que abans i en uns minuts va poder reinstal·lar gairebé tots els programes que tenia en el seu PC abans de l' «formato».

Dic gairebé perquè et vas trobar davant d'un obstacle inesperat: Windows Live Mail, El client de correu electrònic que va usar en Windows 7 ja no està disponible per descarregar. A l'connectar-se a el lloc de Internet de Microsoft, se l'informa que s'ha retirat i que ara ha de recórrer a solucions alternatives.

Bé, lamento dir-t'ho, però és cert: el 10 de gener de 2017 Microsoft va deixar oficialment el suport per Windows Essentials 2012 : El conjunt de programes que incloïa Windows Movie Maker, Windows Photo Gallery, Windows Live Writer, Windows Live Family Safety, el client onedrive i, precisament, Windows Live Mail.

Per tant, el producte es va retirar de l'mercat i ja no es pot descarregar. Des del lloc web de Microsoft a el menys. Hi ha la possibilitat de recórrer a llocs de tercers, descarregar Windows Essentials des d'allà i procedir normalment a instal lar Windows Live Mail, Movie Maker, etc, com ho hauria fet fins el 10 de gener de 2017.

Com instal · lar i descarregar Windows Live Mail a Windows 10

Com acabo d'esmentar, Windows Live Mail ja no està disponible al lloc web de Microsoft.

Per obtenir-lo, ha d'anar a llocs de tercers, però assegureu-vos que siguin fiables i no ocultin males sorpreses, en altres paraules, no transporten el malware i / o virus a través de descàrregues falses de el programa.

Per verificar la fiabilitat d'un lloc, s'enganxi la direcció en serveis com VirusTotal (el antivirus en línia que li vaig esmentar en el meu tutorial sobre com fer una anàlisi de virus en línia) o MyWOT. Després de fer aquest aclariment necessària, permeteu-me mostrar-li un parell de llocs segurs des dels quals pot descarregar Windows Essentials 2012.

  • d'execucions - és un portal molt famós per la descàrrega legal de programari. Li permet descarregar Windows Essentials en anglès. Per continuar amb la descàrrega, enllaç a aquesta pàgina web i feu clic en un dels dos enllaços. Descarregar @ d'execucions col·locat sota de la capçalera descarregar ubicacions.

Quan es completi la descàrrega, pot instal·lar Windows Live Mail a Windows 10 . Després, iniciï el paquet d'instal·lació de Windows Essentials (Ex. wlsetup-all.exe ) I, a la finestra que s'obre, feu clic al botó .

En aquest punt, trieu si voleu instal·lar tots els programes inclosos en la suite (Galeria de Windows, Windows Live Writer, Windows Live Mail, Windows Live Family Safety i l'aplicació d'escriptori onedrive per a Windows) o instal·lar només Windows Live Mail.

En el primer cas, ha de fer clic al botó Instal·lar tots els programes de Windows Essentials 2012, En el segon al botó Seleccioneu els programes per a instal·lar i posi la marca de verificació només a la banda de la icona de mail.

Feu clic al botó instal·larEspereu uns segons perquè acabi la configuració i feu clic al botó tancar per tancar la finestra.

Si s'ha vist obligat a descarregar la versió en anglès de Windows Essentials 2012, pot seguir les mateixes instruccions, però feu clic a Instal tots els Windows Essentials Si voleu tenir tots els programes a la suite o en l'element Tria els programes que vols instal·lar si només vols instal·lar Mail.

Per continuar amb la configuració i tancar la finestra, simplement feu clic als botons instal·lar y tancar.

nota: si durant la instal·lació se li demana que s'instal·li a .Net Framework 3.0 de Microsoft, connectat a aquesta pàgina de la web de Microsoft i feu clic primer al botó descarregar i després en No gràcies Continuar Instal·lador web de temps d'execució d'usuari final de DirectctX.

A la fi de la descàrrega, iniciï el executable. dotnetfx35setup.exe i, a la finestra que s'obre, primer feu clic al botó i després en Descarregar i instal·lar aquesta funció. Després de descarregar i instal·lar automàticament .Net Framework, feu clic al botó tancar per tancar la finestra.

Fer servir el correu

Un cop completada la instal·lació, per utilitzar Windows Live Mail a Windows 10, Feu clic al botó començament (La icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i seleccioneu la icona de el programa al menú que s'obre: ​​ha d'estar en la part superior o sota de la lletra "W".

Ara fes clic al botó Estic d'acord per acceptar els termes d'ús del Windows Live Mail i seguir el procediment de configuració inicial de el programa per configurar el compte de correu electrònic.

Després completi el formulari que veu a la pantalla amb la seva adreça de correu electrònic, la   contrasenya d'accés al compte i el nom de visualització dels missatges enviats. Si voleu configurar manualment el compte per als paràmetres IMAP / POP, poseu una marca de verificació al costat de l'element Configurar la configuració de servidor, Després feu clic al botó Següent.

En cas de configuració manual, triï de menú desplegable Tipus de servidor el tipus de tecnologia que voleu utilitzar per a la seva compte ( POP, IMAP o Windows Live Hotmail ); ingressi les «coordenades» dels servidors per al correu entrant i sortint en els camps Direcció de l'servidor y Porta (Si els servidors requereixen una connexió segura o requereix autenticació, Marqui les caselles apropiades).

Introduïu el nom d'usuari d'inici de sessió en el camp apropiat i pressiona primer el botó Següent i amb final per concloure el procediment.

Per configurar un segon compte de correu electrònic dins de Windows Live Mail, feu clic al botó Arxius situat a la part superior esquerra i selecciona els elements Opcions> Compte de correu electrònic des del menú que apareix.

Alternativament, seleccioneu la pestanya compte de el programa i pressiona el botó + Correu electrònic situat a la part superior esquerra.

A la finestra que apareix a la pantalla, pressiona el botó afegir, Seleccioneu l'article Compte de correu, feu clic a Següent i completi el formulari amb les dades del seu compte de correu electrònic com s'explica en les línies anteriors.

Una vegada que es completi el procediment de configuració del compte, Windows Live Mail els sincronitzarà automàticament amb la Pc i, per tant, descarregarà tots els missatges associats amb ells.

Per començar a redactar un nou missatge de correu electrònic, feu clic al botó Missatge de correu electrònic situat en la cantonada superior esquerra i fa servir la finestra que s'obre per escriure el teu correu electrònic.

En el camp Un ... d'ingressar les adreces dels destinataris de l'missatge; en el camp subjecte l'objecte, mentre que en els camps cc y CCO (Visible fent clic a l'element Mostra CC i CCO ) Pot ingressar les adreces d'altres destinataris per copiar carbó o còpia oculta (per no mostrar els noms dels destinataris a les altres persones que rebran el missatge).

En el camp central de la finestra pot escriure el seu missatge, mentre fa clic al botó Adjunta el fitxer a la part superior pot adjuntar arxius a l'correu electrònic. Quan estigui llest per enviar el missatge, premeu el botó Enter / Enviar  que es troba a la part superior esquerra.

Per la resta, no crec que hi hagi molt que afegir. A la barra lateral esquerra del Windows Live Mail hi ha enllaços per accedir a totes les seccions de el programa: correu (Per administrar el correu electrònic), calendari (Per gestionar compromisos de calendari), contactes (Per administrar contactes a l'agenda telefònica), xarxes (Per administrar canals RSS) i grups de notícies (Per administrar els grups de notícies als quals està subscrit).

Alternatives a Windows Live Mail per Windows 10

Com es va assenyalar en el lloc web de Microsoft, Windows Live Mail ara és un producte obsolet (com ho és tot el conjunt de Windows Essentials). Així que, pot plantejar-se aquestes alternatives:

  • mail- és l'aplicació per defecte per Windows 10 per administrar el correu electrònic. És compatible amb tots els principals proveïdors de correu electrònic i és molt fàcil d'utilitzar. És, de fet, l'evolució directa de Windows Live Mail.
  • Correu i calendari - és una aplicació gratuïta desenvolupada per Microsoft per a Windows 10 i Windows 8.x. Com el seu nom ho suggereix amb força facilitat, li permet administrar el correu i el calendari. admet Office 365, Exchange, Outlook.com, Gmail, Yahoo! i altres comptes conegudes.
  • Outlook - No crec que necessiti cap presentació. Aquest és el famós programari per a administració de correu electrònic i contactes i calendari (tècnicament PIM) inclòs en el paquet d'Office, que és de pagament.
  • Thunderbird - és un client de correu electrònic gratuït i de codi obert les funcions es poden ampliar amb l'ajuda d'extensions.

En conclusió, li recordo que també pot prescindir dels clients de correu electrònic tradicionals i administrar el seu correu electrònic a través de navegador. En aquest cas, tot el que ha de fer és confiar en els serveis de correu web com Gmail o Outlook.com.