Com invertir colors en iPhone

Pateix de daltonisme? Bé, encara que no és un problema particularment incapacitant, pot ser francament molest, fins i tot quan està amb el telèfon mòbil. No obstant això, afortunadament, hi ha formes de reduir els inconvenients i admirar els colors com els veuen tots els altres usuaris (o gairebé).

A què em refereixo? A la funció que et permet invertir els colors de la pantalla. Com es diu? Vostè té un iPhone i tens por que iOS, el sistema operatiu de l' «iPhone by» no tingui una funció similar? 'Aquestes molt malament! iOS, de fet, integra una funció que et permet invertir colors d'una manera molt senzilla: si vols, et puc mostrar com usar-lo millor.

Si estàs preparat per esbrinar com invertir colors en iPhone, Posa't còmode, pren-te tot el temps que necessitis per concentrar-te en llegir les següents línies i, el que és més important, intenta implementar els «consells» que et donaré. No em queda res per fer, però els desitjo una bona lectura i molta sort en tot!

  • Com s'inverteixen els colors en l'iPhone?
    • Configuració d'iOS
    • Botó d'inici
  • Com invertir els colors d'una foto en iPhone

Abans d'aprofundir en el cor d'aquesta guia i veure-la en detall com invertir colors en iPhone, Permeteu-me brindar alguna informació preliminar que crec que serà útil perquè pugui procedir de la millor manera.

Primer, deixa explicar quina és la funció d'inversió de color. Com suggereix el seu nom, aquesta funció li permet intercanviar valors de color a la pantalla, De manera que els elements negres es tornen blancs, els blancs es tornen negres i així successivament ... en fi, una mena d ' "efecte negatiu".

Dues maneres d'inversió de color diferents estan disponibles en iOS: el «clàssic» que inverteix tots els colors indiscriminadament i el «intel·ligent» que, d'altra banda, inverteix tots els colors excepte els dels elements multimèdia (per exemple, fotos, vídeos , etc.).

Per a què serveix la funció d'inversió de color? Com ja t'he explicat parcialment en la introducció, la característica en qüestió s'emmarca dins el camp de funcions per al accessibilitat, Ja que serveix corregir problemes de distinció de colors, Com el daltonisme.

Ara que comprèn què és la inversió de color i per a què serveix, permeteu-me explicar-li també com activar-la.

Com s'inverteixen els colors en l'iPhone?

En l'iPhone, és possible activar la inversió de colors de dues formes: actuant des de la configuració de iOS o usant una drecera que es pot usar usant el botó físic d'Inici (al «iPhone per» en què està present, és clar (per tant iPhone 8 i anteriors). Vegem, per tant, Com s'inverteixen els colors en l'iPhone? de la manera que acabem d'esmentar.

Configuració d'iOS

Si desitja activar la inversió de color des configuració de iOS, El que has de fer és anar a l'apartat dedicat a les funcions d'accessibilitat i habilitar-directament des d'allà.

Proporcionar, per tant, per obrir l'aplicació configuracions al dispositiu, tocant la icona gris que representa el engranatges. A la pantalla que s'obre, desplaceu-vos per la llista d'elements disponibles, toqueu el text Accessibilitat i després seleccioneu l'element Mida de pantalla i text en la nova pantalla que es va obrir.

En aquest punt, puja EN la palanca de l'interruptor que es troba en correspondència amb la marca Inversió intel·ligent, Si pretén activar la funció d'inversió de color «intel·ligent», que deixa els colors dels elements multimèdia i alguns elements de sistema (com el color dels botons) sense canvis. Altrament, puja EN la palanca de l'interruptor situada en correspondència amb la redacció inversió, Per activar la funció d'inversió de color "clàssica".

Els canvis s'aplicaran immediatament i els colors s'invertiran instantàniament. En cas de dubtes, per tornar a la configuració per defecte, tot el que ha de fer és tornar a Configuració> Accessibilitat> Mida de pantalla i text i seguir endavant APAGAT l'interruptor situat a la banda de la redacció Inversió intel·ligent o inversió (Basat en la configuració que va activar prèviament).

Botó d'inici

Estàs en possessió de iPhone 8 o anterior, Per tant d'un model de «iPhone d'» equipat amb Botó d'inici ¿Físic? En aquest cas, pot utilitzar aquest component de maquinari per activar la funció d'inversió de color, tant «intel·ligent» com «clàssica».

No obstant això, per fer això, primer ha d'habilitar un accés directe des de la configuració d'iOS. Llavors s'inicia l'aplicació configuracions en el seu iPhone, tocant la icona gris que representa el engranatges, Desplaceu-vos per la pantalla mostrada i toqueu l'element Accessibilitat. Després, desplaceu-vos cap avall per la pantalla oberta, seleccioneu la redacció abreviatures i toca l'element Inversió de color clàssica i / o Inversió de color intel·ligent (També podeu seleccionar els dos).

En aquest punt, tot el que has de fer és premeu el botó Inici tres vegades seguides, Per activar o desactivar el tipus d'inversió de color que heu seleccionat. Si havies seleccionat tant la inversió «clàssica» com la «intel·ligent», després de prémer el botó d'Inici tres vegades consecutives, òbviament hauràs de seleccionar quin dels dos activar, pressionant sobre l'ítem Inversió clàssica o Inversió intel·ligent al menú que apareix a la part inferior de la pantalla.

Com invertir els colors d'una foto en iPhone

T'agradaria saber com invertir els colors d'una foto en iPhone, Ja que li agradaria aplicar algun tipus de «efecte negatiu» a una de les seves preses? Bé, en iOS no hi ha una funció ad hoc que et permeti fer això, però afortunadament pots contactar amb una de les moltes aplicacions de tercers que et permeten completar l'operació en qüestió, com Efectes fotogràfics negatius.

Es tracta d'una aplicació semi-gratuïta, ja que per accedir a tots els seus filtres, eliminar publicitat i eliminar la marca d'aigua aplicada a les teves obres, has de subscriure't a la versió Premium (a partir de 0,99 euros / setmana). Si ho desitja, la marca d'aigua també es pot eliminar amb una compra única a l'aplicació de 1,09 €.

Després d'instal·lar i executar Negative Photo Effects al teu iPhone, otórgale tots els permisos necessaris perquè funcioni correctament. En la seva pantalla principal, després toqueu el botó Començar situat a la part superior i seleccioneu la foto a la qual voleu aplicar l'efecte d'inversió de color.

Després, toqueu el botó que representa el punta de la ploma estilogràfica (A baix a l'esquerra) i comenci a "pintar" l'àrea de la foto on vol invertir els colors (pot acolorir tot si vol aplicar l'efecte a tota la foto). Per canviar la mida de l'pinzell, toqueu la icona raspall (A baix a l'esquerra) i triï el que li interessi.

Tan aviat com estigui satisfet amb el resultat obtingut, premeu la icona de disc flexible (A baix a la dreta) i toca el botó Desar amb marca d'aigua, Per guardar-les de sortida.