Com jugar en línia entre PS4 i Xbox One

Com jugar en línia entre PS4 y Xbox Un. El teu amic té una Xbox One i tu, d'altra banda, tens una PlayStation 4 i us agradaria jugar junts al manera multijugador en línia. No obstant això, encara no has pogut entendre si és realment possible. O potser, has descobert que hi ha títols que et permeten jugar en línia amb usuaris d'altres plataformes, però no has entès com activar aquesta funció. T'agradaria que et tiréssim un cop de mà per saber més sobre el tema, oi? Llavors diria que has vingut a el lloc correcte i en el moment correcte!

En el tutorial d'avui, de fet, explicaré Com jugar en línia entre PS4 i Xbox One aprofitant algunes característiques directament donades pels desenvolupadors d'alguns títols específics i, per descomptat, sense passar per trucs, hacks i dispositius externs. En aquest punt, et preguntant com reconèixer els jocs que ofereixen aquesta possibilitat (anomenat crossplay ) ... bé, també parlaré sobre això. Però anem en ordre.

El meu consell: prengui cinc minuts de temps lliure, llegeix i pren nota per posar en pràctica les instruccions ràpides a continuació. Li asseguro que li permetran assolir el seu objectiu en poc temps. Havent dit això, no hi ha res més que fer, excepte desitjar-los una feliç lectura i, sobretot, divertir-se!

Com jugar en linia entre PS4 i Xbox One. El que cal saber abans de començar

Abans de continuar en detall en aquesta guia sobre Com jugar en línia entre PS4 i Xbox One, Crec que podries estar interessat en aprendre més sobre com funcionen els sistemes en línia de les dues consoles i com poden «col·laborar» entre si.

La famosa PlayStation 4 (Fet per Sony) i la coneguda Xbox Un (Creat per Microsoft) implementa sistemes en línia particularment diferents, que també aprofiten les diferents infraestructures.

La consola de Sony sí que té PlayStation Network, Mentre que la de Microsoft explota Xbox Live : Això vol dir que les dues estructures de xarxa són independents entre si i, per exemple, una podria desconnectar mentre que l'altra podria seguir funcionant.

No obstant això, al llarg dels anys, els jugadors han expressat reiteradament la seva disposició a jugar amb els seus amics que tenen una «consola rival». Per aquesta raó, va néixer el que s'anomena en l'argot tècnica » crossplay ». Aquest últim pot «connectar» la PlayStation Network i la Xbox Live entre si a nivell de programari, de manera que els usuaris puguin jugar junts fins i tot si tenen maquinari diferents: per tant, és una característica que han de permetre els fabricants i que han implementat els desenvolupadors.

Depenent de el cas, es pot requerir una subscripció a PlayStation Plus y Xbox Live Gold per accedir a el joc creuat (per a jocs que aprofiten la infraestructura d'aquests serveis i no tenen servidors dedicats, com és el cas d'alguns títols gratuïts). Si encara no ho has fet, et convido a fer una ullada als meus guies sobre com jugar en línia a PS4 i com jugar en línia en Xbox One, En el qual vaig explicar en detall el funcionament de les plataformes en línia de Sony i Microsoft.

Com saber si un joc és crossplay

El crossplay, També anomenat joc multiplataforma, És molt popular entre la comunitat, però també és força difícil d'implementar en un joc. De fet, els problemes que poden sorgir en la fase de desenvolupament són múltiples: des de la diferència en termes de «potència» de maquinari (només pensa en PS4 i Xbox One X) fins als problemes que poden sorgir en la «connexió» entre les dues infraestructures diferents xarxa i possibles «parades» per part dels fabricants de maquinari.

Per aquesta raó, abans de poder jugar en línia amb un amic que tingui l'altra consola, ha de comprendre si el títol triat admet crossplay. En l'actualitat, malauradament, no hi ha una etiqueta que garanteixi el suport per aquesta funcionalitat en un joc específic, però segueix sent informació que es pot trobar fàcilment en línia. El meu consell, per tant, és simplement buscar en línia amb termes com (Títol de el joc) crossplay i aprofundir aquest aspecte.

En qualsevol cas, un element distintiu per entendre si un joc admet crossplay o no és la presència d'una compte dins el joc, Que és bastant diferent dels perfils clàssics de PlayStation Network i Xbox Live. No obstant això, alguns jocs no respecten aquesta regla i, per tant, et convido a que no proporcions aquesta informació amb seguretat.

A més d'això, solen ser els títols multijugador en línia més populars dels que admeten aquesta funció. Només pensa en Fortnite, impàvid y Lliga de coets, Tots els videojocs crossplay. Per a més informació, et convido a consultar la llista de jocs de crossplay, compilat per DigitalTrends. Però li recordo que el suport per a aquesta funció depèn dels desenvolupadors de el joc i, per tant, la llista no sempre s'actualitza.

Com jugar en línia entre PS4 i Xbox One

Després d'explicar si un joc és crossplay, diria que estàs a punt per jugar en línia amb els teus amics que tenen la «consola rival»: a continuació trobaràs totes les instruccions apropiades.

Com jugar en línia entre PS4 i Xbox One en Fortnite

Fortnite és un dels títols que han estat els «precursors» de el joc creuat i, per descomptat, et permet jugar en línia entre PlayStation 4 i Xbox One (i també altres plataformes per a les que el joc està disponible).

El primer que has de fer és assegurar-te que la teva consola estigui connectada a Internet. Per fer això, et recomano que segueixis el meu guia sobre com accedir a PlayStation Network, Si tens una PlayStation 4 o el meu tutorial sobre com connectar-te a Xbox Live, si tens una Xbox One.

Després d'assegurar-se que la consola estigui connectada a Internet, has d'agregar els teus amics a Fortnite: per continuar, iniciï el joc i premeu el botó ratolí tàctil (PS4) o el botó vista (El que té el dibuix de dues finestres, en Xbox One).

En aquest punt, premeu el botó plaça (PS4) o el botó X (Xbox One) de el controlador i escriviu el nom del seu amic a la barra de cerca. El joc enviarà automàticament una sol·licitud d'amistat.

Una vegada que el seu amic hagi acceptat, simplement premeu el botó X (PS4) o el botó la (Xbox One) de l'controlador sobre el seu nom i seleccioneu l'element Convida a el grup : D'aquesta manera, poden jugar Fortnite junts.

Si realment no pots trobar el compte del teu amic, pot haver una altra raó. De fet, és possible que hagis decidit, la primera vegada que vas iniciar el joc, crear un compte temporal per Fortnite i això pot evitar que trobis el perfil del teu amic.

Si desitja posar remei aquesta situació, sàpiga que això és possible, però pots perdre el teu progrés. En cas que encara desitgis continuar amb aquesta operació, connecta't a la pàgina web oficial de Epic Games i seleccioneu l'article Inici de sessió, Present a la cantonada superior dreta. En aquest punt, pressiona la icona PlayStation (Primer des de l'esquerra) o Xbox (Segon des de l'esquerra), escriu direcció de correu electrònic y contrasenya relacionat amb el compte de la consola i premeu el botó entrar.

Ara, el portal explicarà com transformar la seva compte temporal en Epic Games, que es pot usar per jugar fins i tot amb persones que no tenen la mateixa plataforma. després ingressi nom, cognom, Nom de visualització, adreça de correu electrònic y contrasenya, marqui la casella He llegit i accepto: termes de servei i premeu el botó gris CREAR COMPTE. Per a més detalls, et convido a consultar el meu tutorial sobre com crear un compte d'Epic Games.

Genial: ara has convertit el teu perfil temporal en un compte d'Epic Games i finalment pots jugar amb els teus amics que vénen d'altres plataformes. Per a més informació, us recomano que mireu la meva guia sobre com activar la plataforma creuada en Fortnite.

altres jocs

No jugaràs Fortnite en joc creuat però has triat un altre joc que admeti aquesta funció i no saps com activar-? Cap problema, explicaré immediatament com fer-ho.

Com es va esmentar anteriorment, els títols que admeten crossplay generalment tenen un compte de joc interna, que difereix de PlayStation Network i Xbox Live. Per aquesta raó, el primer que ha de fer és crear un compte per al joc, seguint les instruccions que apareixen a la pantalla a el principi o buscant el seu lloc web oficial en línia.

Després de executar el iniciar Sessió amb el compte recentment creada, busqui dins el títol la funcionalitat per afegir amics, Inserint els relatius sobrenoms i enviant-los sol·licituds d'amistat. En aquest punt, el teu amic només haurà d'acceptar la sol·licitud i convidar-te a XNUMX:XNUMX Joc amb el.

Aquest sol ser el procediment estàndard utilitzat pels jocs creuats, però, és clar, també pot haver títols que implementin directament la possibilitat de jugar amb usuaris d'altres plataformes, sense haver de passar per un compte dins de el joc.

Fins aquí tot per avui. No puc ser més precís amb les meves instruccions, però en general puc assegurar-te que els procediments a seguir per jugar entre PlayStation 4 i Xbox One són molt simples d'implementar. Ànim.


$seguidors.online
$ik4.es
$tramitalofacil.com
$descobrir.online
$mibbmemima.com
$uncomofer.com
$minimanual.com
$millorapp.net
$conversordeletras.net