Com jugar google Stadia a iPhone y iPad, Comentarem una notícia que salt fa un mes, Google Stadia ja permet jugar per dispositius Apple, No serà com una aplicació com a tal, s'accedirà a través del navegador Safari com una webapp. Continua llegint per conèixer com jugar en Stadia amb iPhone i iPad a Assassins Creed Valhalla, Destiny 2 o cyberpunk 2077.

Com jugar Google Stadia a iPhone i iPad

finalment pots jugar Google Stadia a iPhone i iPad, Encara que com ja t'hem comentat no és una aplicació oficial causa de les restriccions imposades per Apple. Aquesta versió de Google està disponible (en beta) gràcies a la seva estratègia d'usar un navegador estàndard per a telèfons mòbils i iPad, Safari. A continuació, s'explicarà com accedir a aquest catàleg de manera ràpida i senzilla.

El sistema és molt fàcil, ja que essencialment consisteix a accedir a Stadia com si es tractés d'un lloc web, d'aquesta manera senzilla s'obrirà el joc en streaming sense cap tipus de problema. Cal ressaltar un parell d'aspectes importants: primer s'ha d'estar actualitzat a la seva última versió iOS 14.3 o iPadOs 14.3 i que es pot canviar entre els navegadors com, per exemple, Opera, Chrome i altres.

Jugar en Stadia amb iOS

Es recomana per al seu accés

  • Accedir a la pàgina web de Stadia des de Safari en iPhone o iPad;
  • Obrir la pantalla d'inici de Stadia, seleccionar el símbol de Compartir situat a la part inferior de l'iPhone o en iPad a la part superior,
  • Selecciona Afegir a la pantalla d'inici;
  • A la pantalla d'inici de l'iPhone o l'iPad, toca el símbol que s'ha creat, en aquest moment entra amb la teva sessió o crea un compte a Stadia.

D'aquesta manera es fa una connexió ràpida a través d'un enllaç i es «imita» la participació en una aplicació a causa de les funcionalitats de Safari, Com proposa google. cyberpunk 2077 és un dels jocs que es troben disponibles.

Per ara, a causa de les sòlides restriccions d'Apple encara no permet que Stadia sigui accessible amb una aplicació oficial. El problema rau en la sol·licitud que ha de donar-se d'alta a la plataforma per a cada un dels títols, posteriorment ser enviat a la botiga per a ser indexat per als seus diferents recerques, així com per als rànquings de ressenyes i valoracions, i per últim passar els filtres de control parental.

En aquest moment, cada actualització subsegüent ha de ser examinada, s'han de fer compres extres dins de la sol·licitud i no especifiquem algunes sol·licituds diferents que fan que una sol·licitud d'aplicació que compleixi amb totes les normatives, que resulta que sigui gairebé impossible de ser acceptada.

En aquest post estan totes les dades sobre els Stadia, ara és el moment que ho posis en pràctica i començar a jugar Google Stadia a iPhone i iPad.