Com limitar els comentaris sobre Instagram

Utilitzeu Instagram freqüentment, i perquè valores la teva privacitat, t'agradaria fer canvis en el teu compte activant opcions per limitar la possibilitat d'interaccions amb comentaris de persones que no coneixes. No obstant això, desafortunadament, la tecnologia no és el teu fort, i no saps com fer-ho.

Com vostè diu, així són les coses, i s'està preguntant ... com limitar els comentaris sobre Instagram ? No et preocupis, estic aquí per ajudar-te. En els propers capítols d'aquest tutorial us donaré tota la informació útil sobre el tema en qüestió i t'explicaré, pas a pas, com limitar i bloquejar els comentaris de la coneguda xarxa social fotogràfica, actuant a través de totes les plataformes on la xarxa social està disponible.

Així que, si no pots esperar a arribar a el fons d'això ara, seu i pren-te uns minuts per posar els procediments que et vaig a mostrar al seu lloc. Veurà que, seguint les meves instruccions pas a pas, aconseguirà fàcil i ràpidament la intenció que ha proposat. En aquest punt, per tant, li desitjo una bona lectura.

  • Com limitar els comentaris sobre Instagram
  • Com bloquejar els comentaris sobre Instagram

Abans que m'expliqui com limitar els comentaris sobre Instagram Necessito donar-te informació preliminar sobre això.

De fet, ha de saber que, com s'ha anticipat. Instagram pots limitar, però també bloqueig els comentaris. La primera opció permet filtrar comentaris específics, per exemple, per evitar el correu brossa o els comentaris ofensius, però també per limitar les interaccions de certs usuaris específics. El bloqueig dels comentaris, d'altra banda, vol dir que és possible evitar que totes o només algunes persones facin comentaris a les publicacions.

Aquestes opcions també difereixen en la forma en què s'executen: com explicaré en els propers capítols d'aquest tutorial meu, de fet, el restricció es poden fer comentaris des telèfons mòbils i tauletes, a través de l'aplicació de Instagram perquè Android (Descarregable de la Play Store o de botigues alternatives) o per iPhone (Descarregable des de l'App Store), però també des del PC, a través de la pàgina web oficial d'Instagram o l'aplicació de Windows 10.

El bloc... però només es pot executar des d'un telèfon mòbil. Per tant, depenent de les seves necessitats, seguiu les instruccions en els següents capítols per implementar els procediments que li vaig a mostrar.

Com limitar els comentaris sobre Instagram

Començament aquest tutorial explicant com limitar els comentaris sobre Instagram actuant a través de l'aplicació de la xarxa social per a telèfons mòbils, però també des d'un PC. Pots trobar més detalls sobre això a continuació.

Android i iOS

Per limitar els comentaris sobre Instagram de telèfon mòbil En primer lloc, inicia l'aplicació de la coneguda xarxa social fotogràfica a través del seu icona situada a la pantalla d'inici i / o al calaix del teu dispositiu, i inicia la sessió al compte.

Després d'això, pressiona el icona de l'homenet o bé en miniatura del seu perfil situat al menú de la part inferior i tocar al Icona de menú situat a la cantonada superior dreta. Ara, a la pantalla que es mostra, feu clic sobre els elements configuració; privacitat; comentaris.

En aquest punt, la primera opció per limitar els comentaris és la que es pot veure a l'tocar la veu Permeti que els comentaris de A través d'aquesta característica, pot, de fet, permetre comentaris només a algunes persones, com el seu propi seguidor i també a seguidors.

També, si ho desitja, mou-te a EN la palanca relativa a la possibilitat d'activar filtres que serveixen per amagar comentaris ofensius. També pots activar el filtre manual perquè filtrar les paraules més marcades o per especificar paraules o expressions potencialment ofensives, separades per comes, que s'ocultaran automàticament.

També pot limitar els comentaris existents en les seves publicacions. Per a això, localitzi el lloc en qüestió en el seu perfil i premi el botó icona de l'còmic per veure tots els comentaris presents. Després d'això, toca en la i cona (...) i, al menú que se li mostra, premi sobre l'element Gestionar els comentaris. Finalment, marqui el comentari que voleu limitar i premi el botó límit per aplicar la restricció.

PC

No obstant això, si té la intenció de procedir de PC En primer lloc, connecteu-vos a la pàgina web oficial d'Instagram i entreu en el seu compte.

En aquest punt, premi al icona de l'homenet o bé en miniatura del seu perfil situat a la part superior dreta i, al menú que se li mostra, premi sobre l'element Paràmetres.

Ara, veu a la Privadesa i seguretat i després pressiona la veu Canviar la configuració dels comentaris. Llavors utilitza el camp de text que es mostra per aplicar alguns Filtres, Escrivint, paraules clau específiques o termes específics que, si estan presents en els comentaris, s'ocultaran automàticament. Confirmeu, llavors, la limitació en qüestió prement el botó envia.

A més, també pots marcar l'opció utilitzar paraules clau predefinides per activar un filtre automàtic, que ocultarà els comentaris que continguin paraules clau reportades com a correu brossa o ofensives en les seves publicacions.

Com bloquejar els comentaris sobre Instagram

En cas que volguessis bloqueig comentaris sobre Instagram has d'actuar, com s'ha anticipat, a través de l'aplicació per a smartphones de la coneguda xarxa social de fotos.

Per començar, llavors, llança l'aplicació en qüestió i inicia sessió amb el vostre compte. Ara, pressiona a la icona de l'homenet o bé en miniatura del seu perfil situat al menú de la part inferior, perquè puguis arribar a la pantalla del teu perfil.

Llavors, identifica el post que vas publicar i pressiona al icona (...). Llavors copegi el Deshabilitar els comentaris per evitar que tothom comenti les seves publicacions a Instagram.

En cas que et estiguis preguntant ... com bloquejar els comentaris d'una persona a Instagram has de fer-ho de forma diferent. Per fer això, llavors, pressiona el botó Icona de menú situat a la part superior de la pantalla del seu perfil i feu clic al Paràmetres. En aquest punt, a la pantalla que se li mostra, aneu a la secció Comentaris.

Ara, toca la veu Bloquejar els comentaris de i escriviu el nom de la persona per a la que voleu bloquejar els comentaris en el camp de text que es mostra. Finalment, confirmar l'operació en el bloqueig.