Com llegir el codi QR amb Huawei. Des del COVI sembla que els codis QR són a tot arreu. Per veure el menú d'un restaurant, per qüestions de seguretat, li diran que ho facin des del menú virtual a què s'accedeix amb un codi d'aquest tipus. Normalment, estarà enganxat en una cantonada de la taula que el redirigeix ​​a una pàgina web amb més contingut per consultar.

En aquesta guia meva, li mostraré Com llegir el codi QR amb Huawei, Realitzant escanejats i lectures a través de l'eina integrada en el telèfon mòbil. No obstant això, si no pot trobar aquesta funció o té problemes per escanejar el codi QR, pot confiar en les aplicacions de tercers que li informaré i que s'utilitzen per a això.

Com llegir el codi QR amb Huawei pas a pas

els telèfons Huawei inclouen una característica de Escaneig de codi QR el que fa que la instal·lació d'aplicacions sigui completament opcional.

Aquesta funció, anomenada escàner, No està disponible com una aplicació accessible a través de la icona a la pantalla d'inici, sinó a través d'una icona d'inici ràpid integrat entre les funcionalitats d' EMUI, La interfície d'usuari oficial de Huawei per Android.

per començar escàner d'Huawei, aneu a la pantalla de cerca d'Android executant una esllavissada de dalt a baix, començant des del centre de la pantalla.

Si va realitzar aquest procediment literalment, veureu una barra de cerca a la part superior amb un petit icona amb un quadrat, Situat a la seva esquerra.

A l'tocar la icona quadrat, accedirà immediatament a l'aplicació escàner, A punt per escanejar codis QR i codis de barres.

Per tant, li queda enquadrar el codi QR, tenint cura de col·locar-lo al centre de la lent, per mostrar una pantalla amb el resultat de l'escaneig.

Després, usant els botons a continuació, podrà copiar el text ( Còpia ) O, en el cas d'un enllaç, per obrir-lo a través del navegador ( obert ).

A la pantalla principal de escàner, També es troba un botó rodó a la part inferior, que permet l'accés a la memòria de l'dispositiu, per escanejar codis QR a les fotos preses o en captures de pantalla o imatges guardades.

A l'aplicació escàner també es pot accedir a Huawei a través de la pantalla de bloqueig de el telèfon mòbil. premeu el botó d'encesa, Per mostrar la pantalla bloquejada amb l'hora. En aquest punt, feu lliscar de baix a dalt, prop de la vora inferior de la pantalla, per accedir a algunes funcions de telèfon mòbil. toca el icona amb un quadrat, Present a la dreta, per iniciar l'aplicació escàner.

Et adverteixo que a l'iniciar l'aplicació escàner a través de la pantalla de bloqueig, no podrà escanejar els codis QR de les fotos i imatges guardades al telèfon mòbil, utilitzant el botó corresponent, ja que el bloqueig amb la cara, amb la empremta digital o amb el PIN impedeixen accés no autoritzat a les dades de l'usuari.

Llegir el codi QR a través d'aplicacions

A més de l'aplicació integrada disponible en els telèfons mòbils Huawei, també pot usar aplicacions de tercers, que li permeten escanejar codis QR i tenir altres funcions disponibles, com el generador de codis QR.

Ara, mostraré algunes solucions que pot instal·lar en el seu telèfon Huawei.

Escàner de codi de barres

Entre les aplicacions de tercers dedicades a escanejar el QR que pot descarregar i instal·lar en un telèfon mòbil Huawei, la qual recomano és Escàner de codi de barres.

A més llegir codis QR i codis de barres, inclou algunes funcions per compartir resultats d'escanejats, com correu electrònic o SMS. A més, no són presents adquirits en aplicacions o anuncis publicitaris.

Els formats admesos per l'aplicació, presents a la biblioteca de codi obert ZXing, Són UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, Codi 39, Codi 93, Codi 128, Codabar, ITF, RSS-14, RSS-Expandit, Codi QR, Matriu de dades, Asteca, PDF 417 i MaxiCódigo.

Si està interessat en l'aplicació Escàner de codi de barres, Pots descarregar gratis directament des Android Play Store. Toqueu el botó instal·lar, després Acceptar  i finalment, la seva obrir.

Després de completar la instal·lació de l'app Escàner de codi de barres, Comenci amb la seva icona d'inici ràpid a la pantalla d'inici.

Un cop fet això, poseu el dispositiu horitzontalment i s'emmarqui el codi QR, col·locant-ho en el centre de la pantalla, de manera que línia vermella dividir-lo per la meitat. En uns instants, es realitzarà l'escaneig i se li mostrarà un resultat en el centre de la pantalla.

Ara pot veure informació sobre el codi QR i el contingut que amaga, que pot ser text o un enllaç. A la secció a continuació, però, hi ha botons per compartir el resultat per correu electrònic ( Compartir per correu electrònic ) O per SMS ( Compartir per SMS ).

A més, si el resultat de l'escaneig és text, veureu el botó Cerca web. Si el codi QR dóna com a resultat un enllaç, es mostrarà el botó en el seu lloc navegador obert.

A través del botó compartir, Ubicat a la part superior, és possible, en canvi, generar codis QR personalitzats, basats en el seu contingut. Pot generar un codi QR per una aplicació instal·lada que faci referència a Play Store ( aplicacions ), A la informació d'un contacte a l'agenda ( contactes ) Oa un text escrit ( porta-retalls ).

el botó Història, També situat a la part superior, permet accedir a l'historial de tots els escanejos realitzats a través de l'aplicació, per trobar els resultats de les recerques, sense haver de escanejar el codi QR novament.

A la secció ajustos, Accessible a través de icona amb els tres punts, Pot ajustar algunes configuracions de l'aplicació, com un so d'advertència per l'escaneig, l'ús de l'enfocament automàtic o l'obertura automàtica dels enllaços.

Escàner QR gratuït de Avira

Escàner QR gratuït de Avira és una aplicació desenvolupada per Avira, Una companyia coneguda pel seu programari homònim de protecció contra virus en temps real, que permet escanejar codis QR.

Admet diferents formats, com Data Matrix, UPC-A, UPC-E, Code 39, Code 93 Code 128, EAN-8, Aztec, EAN-13, Codabar, PDF 417, ITF, RSS-14 i RSS-Expanded.

Si està interessat en aquesta aplicació, li suggereixo que la descarregueu i instal a través d'aquest enllaç, que fa referència a la seva pàgina en Android Play Store. Després toqueu el botó instal·lar i pressioni, finalment, sobre obrir.

Després d'iniciar l'aplicació, a la pantalla que es mostra, toqueu el botó acceptar i consenteix les notificacions que es mostren per permetre Escàner QR gratuït de Avira per accedir a les funcions de telèfon mòbil.

Ara, tot el que queda és emmarcar el codi QR, tenint cura de col·locar-dins de la lent, per escanejar i llegir la informació continguda en el mateix.

Si hi ha un enllaç al codi QR, Avira ho analitzarà per verificar que sigui segur per a la navegació de l'usuari. Si té èxit, se li mostrarà una pantalla que indica la redacció La URL és segura.

A través del botó obert, Pot obrir l'enllaç amb el navegador en el vostre telèfon mòbil.

Entre les altres funcions integrades en l'aplicació, hi ha la possibilitat de compartir els resultats de l'escaneig ( compartir ) O copiar-los a l'portapapers ( Còpia ).

A més, és possible veure l'historial dels escanejos o personalitzar la configuració de l'aplicació, utilitzant la icona ☰, situat a la cantonada superior esquerra.

Més aplicacions per llegir el codi QR

A més de les solucions que li vaig esmentar en els capítols anteriors, hi ha altres aplicacions disponibles a la Play Store d'Android que podrien ser útils per escanejar codis QR amb el seu telèfon Huawei. Aquests són alguns dels més interessants.

  • Escàner QR: lector de codi QR i escàner de codi de barres - és una aplicació gratuïta que li permet escanejar codis QR i generar-ne de nous, segons els models disponibles. També pot activar la versió Premium, amb 3 dies de prova gratis, a un cost de 25,99 euros / mes o 79,99 euros / any, el que li permet eliminar l'anunci, realitzar escanejos ràpids i personalitzar els codis QR generats.

 

  • Lector de codis QR - és una aplicació útil per escanejar codis QR, que també li permet llegir els presents en fotos i imatges guardades en la memòria de l'aparell. També li permet generar codis QR que contenen enllaços, text simple, aplicacions o dades des d'una xarxa Wi-Fi. Hi ha diversos banners publicitaris que no es poden eliminar subscrivint a una subscripció o una compra a l'aplicació.

 

  • Lector de codis QR - és una altra aplicació per escanejar codis QR, però també admet codis de barres. Permet escanejar les imatges guardades en el dispositiu i crear nous codis QR, utilitzant els diferents models preestablerts. També està disponible en una versió Pro, a un cost de 4.09 euros, que elimina els banners publicitaris presents en l'aplicació.

 

Fins aquí l'entrada sobre com llegir el codi QR amb Huawei.