Com localitzar el telèfon mòbil d'una altra persona

Entre les sol·licituds que rebo amb més freqüència també es troben les relatives a la creació d'una guia sobre com localitzar el telèfon mòbil d'una altra persona. Clarament no és la meva intenció convidar als meus lectors a envair la privacitat dels seus amics o familiars, ja que aquestes activitats poden resultar fàcilment en violacions de la llei; per això, vull parlar dels casos en què pot considerar-se legítim localitzar el telèfon mòbil d'una altra persona. Per exemple, em refereixo a l'ús d'aplicacions de control parental, o a l'ús d'eines predefinides per a la localització remota de telèfons mòbils Android, iOS o Windows Phone.

La tecnologia GPS integrada en els dispositius mòbils permet determinar la posició geogràfica d'una persona a partir del seu telèfon mòbil. Si vols saber com ubicar el telèfon mòbil d'una altra persona perquè vols monitoritzar l'activitat d'un menor, pots utilitzar una aplicació de control parental que et permeti veure la posició d'aquest últim, a través del seu dispositiu mòbil. . Si vols situar un telèfon mòbil, també pots aprofitar les eines predefinides dels dispositius mòbils, de les que et parlaré en detall en aquesta guia. No obstant això, tingues en compte que aquestes últimes aplicacions estan pensades per a ús personal, ja que et permeten trobar el teu telèfon mòbil en casos com robatori o pèrdua accidental. Fer ús d'aquestes eines per localitzar el telèfon mòbil d'una altra persona es consideraria incorrecte.

També recordeu que aquest tutorial va ser escrit només amb fins il·lustratius; No em faig responsable l'ús, potencialment inadequat, que pugui fer de les indicacions contingudes en ell. Dit això, tot el que he de fer és desitjar-li una bona lectura.

Tanca mòbil (Android)

Si les seves intencions són localitzar el telèfon mòbil d'un menor d'edat, per exemple, pot utilitzar l'aplicació de control parental tanca mòbil. És una aplicació que realitza nombroses funcions útils per controlar i controlar de forma remota un dispositiu mòbil. Les seves característiques són realment nombroses i la seva interfície d'usuari és bastant clara i intuïtiva: d'altra banda, però, necessita temps per configurar-se en el millor dels casos i també requereix que el dispositiu a controlar (i també el de l'controlador) tingui permisos de root.

Per utilitzar Mobile Fence com una aplicació per localitzar el telèfon mòbil d'una altra persona, primer ha de realitzar la configuració inicial de l'aplicació, que consta de dos passos bàsics. De fet, es realitzarà un procediment en el dispositiu a controlar, però també un segon procediment en el dispositiu controlador. En particular:

  • En el dispositiu controlador Es requereix la instal·lació i el registre del Mòbils Fence descarregant-lo de google Play Store i prement el botó gravar per crear el compte principal. Una Després d'un registre un compte, ha d'iniciar sessió amb les dades acabats de crear i, una vegada que hagi seleccionat el seu nom de la llista d'usuaris de l'aplicació, premeu el botó habilitar, En correspondència amb l'avís que requerirà l'adquisició de drets d'administrador.
  • En el dispositiu de l'controlat Òbviament, també cal instal·lar l'aplicació. Després, un cop iniciat, com a controlador, haurà d'iniciar sessió amb les dades d'inici de sessió creats en el un altre dispositiu i prémer el botó Afegir un nen per connectar Mobile Fence a el dispositiu a controlar. Un cop hagueu especificat el nom, la data de naixement i el sexe de l'infant a verificar, simplement premeu el botó afegir per afegir-lo a la llista de dispositius monitoritzats. Com a últim pas, ha de seleccionar l'usuari d'el nen de la llista de disponibles i fer clic a habilitar per autoritzar l'aplicació a adquirir drets d'administrador. Per finalitzar la configuració inicial, s'ha de pressionar sobre confirmant així que el dispositiu és el de la persona a controlar.

A més, tingui en compte que l'aplicació necessita accés als permisos de root, per tant, autoritzi aquesta configuració quan ho sol·liciti Mobile Fence.

Un cop instal·lada i configurada, l'aplicació Mobile Fence li permetrà monitoritzar i possiblement limitar l'ús de l'aparell. Per a realitzar qualsevol tipus de monitorització i limitació, ha d'iniciar sessió al lloc web del Mòbils Fence, o pot rastrejar l'ús de el dispositiu controlat a través de l'aplicació instal·lada al dispositiu.

l'aplicació aquesta disponible gratis però només per un període de prova de 30 dies. Passat aquest termini caldrà abonar una subscripció mensual, amb preus que varien segons la quantitat de dispositius que vulguis mantenir sota control. En detall:

  • Pla família març : Li permet monitoritzar fins a 3 dispositius i el preu és de $ 28.80 per any
  • Pla Familiar 5 : Li permet monitoritzar fins a 5 dispositius amb un preu de $ 48.80 per any
  • Pla família març : Li permet connectar i després monitoritzar fins a 5 dispositius a un preu de $ 96 per any

Si necessita més informació sobre com funciona Mobile Fence, llegiu el meu guia sobre com espiar un telèfon Android, on trobar més detalls sobre com funciona l'aplicació en relació amb la monitorització.

Troba meu dispositiu (Android)

Per als dispositius que executen Android, l'aplicació per defecte que li permet localitzar un mòbil es diu Troba meu dispositiu. Aquesta és una eina dissenyada per ajudar-lo a trobar el seu dispositiu en cas de robatori o pèrdua.

Usar-lo com una aplicació per ubicar el mòbil d'una altra persona no és tan simple com podria pensar com usar-lo, la ubicació remota ha d'estar activada al dispositiu a controlar i també que el GPS estigui actiu. A continuació explicaré com procedir per a tots dos casos per activar aquestes opcions en el dispositiu de l'usuari a controlar.

Per activar la ubicació remota, primer, activi el ubicació en el seu telèfon mòbil. Des de la pantalla principal, en la qual es troben totes les aplicacions del dispositiu, s'ubiqui i toc l'aplicació configuracions (La icona té forma d'engranatge). A la pantalla que s'obre, continuï tocant l'element google al menú que se li mostra. Ara localitza l'article la seguretat i toca-ho. També toca la veu Troba meu dispositiu i activa les veus S'ubiqui aquest dispositiu de forma remota es Permetre bloqueig i reinici remots. D'aquesta manera tindràs la possibilitat de localitzar el dispositiu de forma remota. Per habilitar el GPS, aneu a configuracions d'Android, premi en l'element Geolocalització i activi la palanca movent-se des APAGAT a EN.

Per ubicar el telèfon mòbil de la persona a controlar, ara ha d'anar a la pàgina web d'Administració de dispositius Android i connexió ingressant el nom d'usuari i la contrasenya del compte de Google associada amb el dispositiu a controlar i després prement el botó Iniciar sessió.

Un cop iniciada la sessió, pots localitzar el telèfon mòbil de la persona que vols monitoritzar mitjançant un mapa geogràfic, veient els seus moviments en temps real.

Troba meu iPhone (iOS)

Si voleu situar el telèfon mòbil d'una altra persona per a fins de control parental i la persona a controlar té un telèfon mòbil iOS, podeu utilitzar l'aplicació trobar la meva iphone.

També en aquest cas es tracta d'una aplicació la finalitat principal és rastrejar un dispositiu en cas de robatori però, a l'tenir disponibles les dades de la compte iCloud connectada a l'smartphone a monitoritzar, l'aplicació es pot utilitzar per localitzar el telèfon mòbil d'una altra persona.

Per localitzar un telèfon mòbil amb l'aplicació Troba el meu iPhone, També en aquest cas, la ubicació remota i el GPS han d'estar habilitats en el dispositiu que es va a controlar.

Per realitzar aquests passos, toc l'aplicació configuracions de iOS i pressioni el nom del seu compte d'iCloud. A la pantalla que s'obre, després pressioni en l'element icloud i assegureu-vos que estigui configurat en SI en l'article Trobar la meva iphone. Per activar la ubicació al dispositiu iOS per controlar, aneu a l'aplicació configuracions de el dispositiu, toqueu l'element intimitat i després activa la veu Ubicació movent la palanca des NO a SI.

Un cop realitzats aquests tràmits preliminars, pot localitzar el telèfon mòbil per al qual ha activat l'ubicació accedint a la pàgina web d'iCloud. Després haurà d'iniciar sessió escrivint l'adreça correu electrònic es contrasenya de l'ID d'Apple connectat a el dispositiu a monitoritzar. D'aquesta manera podràs visualitzar un mapa i veure en temps real la posició d'una persona, a través del seu telèfon mòbil.

Troba el meu telèfon (Windows Phone)

De manera similar al que s'ha vist per Android i iOS, els dispositius Windows Phone també integren una eina nativa que permet localitzar un telèfon mòbil. Tal eina es diu Troba el meu telèfon i no requereix cap tipus d'instal·lació, ja que està present per defecte.

També en aquest cas, però, heu de tenir en compte que, localitzant un cel·lular d'altres, has de poder activar prèviament havent activat el geolocalització i també el seguiment remot de telèfons mòbils.

Si teniu accés a el telèfon mòbil de la persona a monitoritzar i ubicar a través del telèfon mòbil, aneu a configuracions dispositiu i després s'ubiqui l'entrada Troba el meu telèfon. Ara verifica que la veu estigui activa Guardeu la meva ubicació periòdicament i abans que s'esgoti la bateria per trobar el telèfon fàcilment.

Un cop fet això, pot situar el telèfon mòbil de la persona a monitoritzar a través del web, connectant-se a la pàgina d'administració de dispositius de Microsoft.

Per veure el dispositiu de la persona a situar, ara ha d'iniciar sessió amb el compte de Microsoft connectada a el dispositiu i fer clic al nom de el dispositiu i després en l'element Troba el meu telèfon.