Com mantenir una finestra en primer pla. El seu escriptori sempre està tan ple de finestres que no sap com moure? Has intentat implementar tots els mètodes possibles i imaginables per organitzar millor però, desafortunadament, per trobar la finestra correcta sempre has de perdre molt de temps? Llavors faries bé en recórrer a programes per mantenir les finestres que sempre creus en primer pla.

Pensa-ho: mantenir una finestra en primer pla és el millor per trobar-ràpidament i tenir-lo sempre al seu abast, fins i tot quan hi ha el major caos a l'escriptori. Amb una solució d'aquest tipus, pot mantenir notes, Vídeos o les ordres del seu reproductor de música favorit sempre preparats per utilitzar i accelerar increïblement el seu treball diari a l'ordinador.

Com mantenir una finestra en primer pla en Windows

Si vol esbrinar com mantenir una finestra en primer pla i usa un PC equipada amb el sistema operatiu Windows, hi ha diverses solucions que pot considerar, totes gratuïtes i extremadament fàcils d'utilitzar.

WindowTop

La primera solució que suggereixo que provis és WindowTop, Un programa gratuït que li permet mantenir les finestres de l'escriptori sempre en primer pla, fer-les transparents i reduir-les fàcilment.

És compatible amb totes les versions de Windows, inclòs Windows 10, I també es pot usar en una versió portàtil, sense haver d'enfrontar tediosos procediments d'instal·lació.

També està disponible una versió Pro de pagament ($ 7.50), però inclou només algunes característiques addicionals relacionades amb les transparències, les preferències de guardat i pot usar-se amb fins comercials: tot el que no deu el seu interès.

Per continuar amb la descàrrega de la versió gratuïta de WindowTop, per tant, connecteu-vos a el lloc oficial de el programa i feu clic al botó descarregar situat al centre de la pàgina.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el Arxiu cremallera que conté WindowTop, traieu el contingut en una carpeta de la seva elecció i iniciï l'executable WindowTop.exe que està a la carpeta Portàtil (no cal instal·lar).

A la finestra que s'obre, pressiona el botó tancar  per tancar el missatge que el convida a comprar la versió Pro de WindowTop (marqui la casella No mostrar aquesta finestra de nou si ja no desitja veure la mateixa advertència quan s'inicia el programa).

Per tant, triï una finestra per a mantenir en primer pla, feu clic a botó gris amb fletxa blanca que apareix en ell i selecciona la icona set top des del menú que s'obre.

Missió complerta! A partir d'aquest moment, la finestra que va seleccionar romandrà en primer pla a l'escriptori del seu PC.

Alternativament, pot posar una finestra a l'escriptori i mantenir-la en primer pla activant i pressionant la combinació de tecles Alt+Z en l' teclat del teu PC.

En cas de dubte, pot posar una finestra en segon pla pressionant la combinació Alt+Z en el teclat de PC o fent clic per segona vegada al botó set top de menú WindowTop.

Per personalitzar la combinació de tecles necessària per posar una finestra en primer pla (i eliminar del primer pla), feu clic amb el botó dret a la icona WindowTop a l'àrea de notificació, al costat de l'rellotge de Windows, i seleccioneu l'element Tecles d'accés ràpid (feu clic per canviar)> Activa / Desactiva més modes «Set Top» per a la finestra activa (ALT + Z) des del menú que s'obre.

A la finestra que apareix a la pantalla, configuri la combinació de tecles que prefereixi (col·locant la marca de verificació al costat de les opcions de tecles) Ctrl, alt, CANVI  y Wn ) I feu clic al botó acceptar perquè guardar els canvis, que tindran efecte immediatament.

DeskPins

Una altra eina a la qual pot recórrer és DeskPins : Un programa gratuït i de codi obert que permet tenir un programa sempre dalt, Passi el que passi a l'escriptori del teu Pc.

Desafortunadament en les meves proves no va funcionar perfectament en Windows 10, On no tots els programes poden «bloquejar» a l'escriptori, però li recomano que ho provi de totes maneres ... no costa res!

Per descarregar DeskPins en el seu PC, després connecteu-vos a la pàgina web de el programa i feu clic al primer enllaç situat sota la capçalera DESCÀRREGUES per descarregar el programa al teu PC.

Un cop descarregat, obriu, fent doble clic, l'arxiu que acaba de descarregar ( DeskPins-xx-setup.exe ) I, a la finestra que s'obre, feu clic primer i amb Següent, instal·lar y tancar  per acabar la configuració.

Si no desitja que DeskPins s'iniciï automàticament cada vegada que entreu a Windows, desmarqueu l'element Inicieu DeskPins amb Windows.

Ara comença DeskPins a través de la seva icona al menú Inici de Windows. Per tenir un programa sempre en primer pla, tot el que ha de fer és fer clic primer a la icona DeskPins present a la banda de l'rellotge de Windows (és el que té la forma d'una agulla de dibuix) i després a la finestra que voleu que estigui sempre visible.

Pot posar la finestra activa en primer pla, fins i tot pressionant les tecles simultàniament CTRL y F12 de el teclat del seu PC i habiliti el programa sense fer clic a la seva icona, pressionant les tecles simultàniament CTRL y F11 de el teclat del teu PC.

per establir DeskPins perquè porti certes finestres a l'front automàticament, feu clic dret en la seva icona a l'àrea de notificació i seleccioneu l'element OPCIONS des del menú que apareix.

A la finestra que s'obre, selecciona la pestanya AutoPIN, Posi la marca de verificació a la banda de l'article permetre i feu clic al botó afegir per triar la finestra que es col·locarà automàticament en primer pla.

Després feu clic al botó que conté una icona en forma de creu situat a la banda de l'element títol i feu clic primer a la finestra que voleu afegir sempre en primer pla i després en el botó acceptar dues vegades seguides per completar l'operació.

Funció sempre en primer pla dels programes

Alguns programes, com VLC y Windows Media Player, Inclogui una funció «estàndard» que li permet mantenir les seves finestres sempre a la part superior. Ara explicaré com usar-lo.

si fa servir VLC, Tot el que has de fer és seleccionar l'element vídeo des del menú a la part superior i posi la marca de verificació al costat de l'opció Sempre en primer pla.

si fa servir Windows Mitjana Player, en el seu lloc, ha de seleccionar l'element OPCIONS de menú organitzar que es troba a la part superior, després de la qual cosa has de seleccionar la pestanya reproductor multimèdia des de la finestra que s'obre, de col·locar la marca de verificació al costat de l'opció Sempre corrent en primer pla i ha de pressionar el botó acceptar per guardar els canvis.

En altres programes pots trobar l'opció de mantenir l'aplicació sempre en primer pla al menú vista> finestra  o al menú de preferències (Ex. Eines> Preferències o Eines> Opcions ).

Com mantenir una finestra en primer pla en Mac

Usa un Mac ? Lamento dir-t'ho, però per a MacOS no hi ha aplicacions com WindowTop o DeskPins, que li permeten mantenir una finestra d'escriptori sempre a la part superior.

O, més aviat, estan disponibles, però per usar-los necessita «tocar el violí» una mica i actuar sobre algunes configuracions avançades de sistema, el que pot desanimar d'usar-les. Ara explicaré tot amb més detall, perquè pugui prendre la seva decisió.

A popa

La millor aplicació per mantenir Windows en primer pla en Mac és A popa  que, per ser utilitzat, requereix la instal·lació de mySIMBL (Un component lliure sense el qual no pot funcionar) i, el que és més important, la desactivació temporal de SIP (Protecció d'integritat de sistema).

SIP, Si mai havia sentit parlar d'ell, és un sistema de protecció inclòs en macOS 10.11. Limita les operacions que poden realitzar els usuaris root, perquè no puguin actuar massa a fons en el sistema, arriscant-se a danyar-lo. Si no desactiva temporalment el SIP, no pot instal·lar mySIMBL i, en conseqüència, Afloat.

Llavors, el primer pas que ha de prendre per obtenir les finestres a la part superior de la Mac és reiniciar la Pc i accedir a la manera de recuperació del MacOS.

Per accedir a la manera de recuperació del MacOS, premeu la combinació de tecles cmd + r mentre la Mac es reinicia, fins que aparegui el logotip d'Apple amb la barra de progrés a la part inferior.

Una vegada que aparegui el menú Recuperació, seleccioneu l'element Utilitat situat a la barra superior i seleccioneu l'element terminal.

En el nou accés a macOS, pot continuar amb la instal·lació de mySIMBL y A popa. Inicia una sessió, per tant, a la pàgina de Github que allotja mySIMBL i feu clic a l'enllaç Descarregueu la darrera versió (Sota el títol descarregar, Al mig de la pàgina) per descarregar el programa en el seu PC.

Després, connecteu-vos a la pàgina de Github que allotja Afloat i descarregueu el programa en el seu Mac fent clic primer al botó Clonar o descarregar (A dalt a la dreta) i després en l'element descarregar ZIP present en el quadre que s'obre.

Ara, obriu el paquet zip de mySIMBL, Arrossegueu la icona de el programa a la carpeta aplicacions de macOS i comença l'últim. A la finestra que s'obre, feu clic primer obert i després en instal·lar.

Després, escriviu la contrasenya del seu compte d'usuari en macOS (la que fa servir per accedir a sistema) i esperi uns instants a que es completi la instal·lació de tots els components mySIMBL (és a dir, el programari SIMBL).

A continuació, traieu el Paquet zip Afloat, Obriu la carpeta i copieu el fitxer Afloat.bundle a la finestra principal de mySIMBL. En uns pocs segons, hauria de veure aparèixer la icona amb una llum verda al front.

Si aquest no és el cas, intenti reiniciar mySIMBL i, si cal, tornar a autoritzar la instal·lació de SIMBL.

Ara pot posar qualsevol finestra en primer pla simplement fent clic al menú Finestra (A la barra superior) i seleccionant l'opció mantenir afloat.

Una vegada que la instal·lació de mySIMBL y a popa, Pot reactivar el SIP de macOS (és una funció de seguretat molt important, no la deixi desactivada!). Després reinicieu el Mac en mode de recuperació, aneu a t erminal de menú utilitat.

Quan la Mac es torna a arrencar, el SIP tornarà a estar actiu i Afloat hauria de continuar funcionant correctament.

Heli

Voleu mantenir només la finestra de el navegador en primer pla?

En aquest cas, pots acudir a Heli : Una aplicació gratuïta disponible a la Mac App Store que li permet tenir una finestra de el navegador sempre en primer pla i personalitzar-lliurement ajustant la seva mida i grau de transparència.

No requereix desactivació SIP i és molt fàcil d'utilitzar. ¡També funciona amb vídeos reproduïts en streaming!

Per utilitzar Helium, després de descarregar el programa de la Mac App Store i iniciar-, va anar a menú Ubicació> Obrir URL web situat a la part superior, escriviu l'adreça de la pàgina que voleu que la finestra de primer pla i dóna-li a enviament.

Més tard, pot moure i canviar la mida de la finestra en primer pla amb el ratolí i pot ajustar el nivell de transparència amb el menú Aparença> Translucidesa.

Marcador per a la imatge en imatge de Safari

si fa servir safari com a navegador per navegar per Internet, Pot crear un marcador especial que, si es fa clic després de començar a reproduir un vídeo en streaming, li permet veure-ho en una petita finestra en primer pla utilitzant la funció Imatge a la imatge de macOS (introduït en macOS 10.12 Serra).

Per crear el marcador especial, afegiu qualsevol pàgina als marcadors de Safari, després feu clic dret en el marcador recentment creat, triï l'opció canviar direcció des del menú que apareix i reemplaça l'URL de la pàgina amb aquest codi.

javascript:document.querySelector(%22video%22).webkitSetPresentationMode(%22picture-in-picture%22);

L'operació es completa, feu clic dret novament al marcador, trieu l'element canviar nom des del menú que apareix i cámbiele el nom a PiP o alguna cosa per l'estil.

Funció sempre a l'avantguarda de les aplicacions

En conclusió, va assenyalar que fins i tot en MacOS, així com en Windows, molts programes li permeten mantenir les seves finestres en primer pla sense recórrer a solucions externes.

Per exemple, VLC sempre pots mantenir-lo dalt seleccionant l'opció Sempre en primer pla de menú vídeo (A dalt), mentre que altres aplicacions inclouen la mateixa opció al menú preferències o en altres menús.

Per trobar fàcilment l'opció, li suggereixo que vagi a menú Ajuda o ? dalt i busqui els termes primer pis a la barra de cerca que apareix.