Com matar tots els visionaris en Deathloop. Aquest joc comença quan Colt desperta cada dia a la platja de l'illa de Blackreef, aviat entendrà que està atrapat en un bucle temporal i per trencar-cal eliminar als vuit visionaris en un sol dia. Si et preguntes: Com aconseguir això en un sol bucle? A continuació, detallem com matar tots els visionaris en Deathloop.

Deathloop pot resultar un títol una mica complicat d'explicar, si necessites consells per entendre-ho millor pots fer una ullada a altres guies Com aconseguir totes les armes llegendàries en Deathloop.

Índex

Com matar tots els visionaris en Deathloop, guia completa

Abans de desvetllar l'objectiu fonamental de Deathloop és matar tots els visionaris, donarem altres consells inicials que et resultessin d'ajuda.

  • L'illa està dividida en 4 districtes: El complex, Updaam, Fristad Rock i Karl s Bay, les quals pots visitar a determinades hores del dia: al matí, a l'migdia, a la tarda oa la nit.
  • Hi ha diferents maneres d'eliminar a cadascun dels visionaris i pots fer servir les armes que vulguis. Però això no canviarà el lloc i el moment del dia en què ha de ser eliminat cada visionari.
  • Abans de poder matar els vuit visionaris, precises obtenir totes les pistes i completar les diverses missions a Blackreef, Que et permetran desbloquejar codis, combinacions, àrees secretes, etc.

Com trobar i eliminar els visionaris de Deathloop

A continuació trobaràs una llista d'on i en quin moment del dia pots eliminar a tots els Visionaris en Deathloop:

  • Karl 's Bay - Demà

El visionari Harriet només està disponible a Hangar 2 Karl 's Bay durant el matí. Mentrestant, però, abans de sortir de Karl 's Bay, hauràs de sabotejar els focs artificials que després seran destinats a un altre visionari, Frank. D'aquesta manera, a la pràctica, no hauràs de visitar a Frank en Fristad Rock en absolut, ja que l'home morirà sol pels seus focs artificials.

eliminar els visionaris de Deathloop

  • El Complex - Migdia

A l'migdia, veu a l'Complex i danya l'experiment de Egor. Per fer això, simplement pren un amplificador de camp de laboratori de Egor, col·loca-enfront de la maquinària de l'experiment i Activa'l inserint el codi. Atès que l'experiment falla, Egor anirà a Updaam a la festa de Aleksis aquesta nit.

  • Fristad Rock -Tarda 

A la tarda en Fristad Rock pots trobar a Charlie i Fia, i eliminar a tots dos alhora. Estan tancats en un búnquer que trobaràs al costat de la costa, que segurament visitaràs al llarg de la història mentre els investigues. Seguint la història, de fet, tindràs el codi que necessites i eliminar-los ràpidament, encara que si tens dubtes aquesta guia de Trofeus Deathloop: Delícies violentes et resultarà d'ajuda.

Com trobar visionaris de Deathloop

  • Updaam - Tarda

El visionari Wenjie, que gràcies a la trama que haurem de resoldre, que també involucra 2-BIT, el científic segurament serà a la festa a Updaam durant la nit: de fet, el pc repetirà l'acció en cada loop i per tant no tindrem de fer més que procedir amb l'eliminació.

A la festa de Updaam, Durant la vetllada, realitzant el que hem descrit fins aquí, trobarem a Wenjie, Egor i Aleksis, Els tres últims objectius.

En aquest punt, ja hauries d'haver practicat en diverses ocasions com matar aquests objectius, però si necessites ajuda pots consultar Deathloop Trofeu: Fantasma en la festa on es detalla com matar Aleksis, Wenjie i Egor sense ser vist. Una manera de desfer-se de Aleksis ràpidament és, per exemple, atreure a la pista de ball, mentre que Wenjie i Egor presenten moments en què estan molt a prop l'un l'altre, i pots eliminar els dos visionaris junts.

Després de derrotar a aquests tres objectius, hauràs de tornar a l'búnquer RAK a Updaam (El qual vas obrir amb les tres contrasenyes i dins el qual es troba el vehicle volador), i en aquest punt podràs dirigir cap al nucli de la maquinària que controla el bucle.

Això és tot el que has de conèixer sobre com matar tots els visionaris en Deathloop esperem que et resulti útil i pràctic.