Com menjar a Monster Hunter Rise. Un dels aspectes més importants d'aquest joc és el menjar ja que t'ajudarà a augmentar la teva resistència, aquest avantatge et proporcionarà una ajuda extra a l'hora de caçar i lluitar contra monstres. Si vols conèixer com menjar a Monster Hunter Rise, podeu continuar llegint aquesta guia.

A més, aquí tens algunes guies que t'ajudaran en la teva aventura com desbloquejar tots els campaments a Monster Hunter Rise.

Com menjar a Monster Hunter Rise i augmentar la resistència

Menjar a Monster Hunter Rise resulta vital ja que et permet recuperar la teva resistència i augmentar al màxim la teva salut, per quan arribi el moment d'enfrontar-te a grans monstres. Hi ha tres zones on alimentar-te a Monster Hunter Rise:

  • Cantina de Kamura.
  • Sala de reunions.
  • Les botigues dels campaments principals.

dans a Monster Hunter Rise

Què és i com menjar dangos a Monster Hunter Rise

A la casa del te de Kamura pots trobar aquest nou aliment anomenat dangos a Monster Hunter Rise. Es poden comprar tres dangos per 200 zenis o 100 punts Kamura. Els Dangos estan basats en unes postres típiques del menjar japonès, hi ha diferents sabors que t'ofereix diferents avantatges en el joc, es poden desbloquejar a mesura que completes missions i avances en el joc.

En funció del que se't demani a cada missió així hauràs de menjar abans, ja que pots necessitar més atac o defensa a la teva missió.

dango Efecte desbloquejar
Dango Defensar Redueix el dany amb una probabilitat del 85% en activar-se. Has de completar la missió amb 4★.
Dango Feet Ajuda a mantenir-te dret i presenta un 55% de probabilitat d'activar-se'n. Has que aconsegueix 5 ★ al Centre de reunió.
Dango Medic Els elements de salut augmenta la seva eficàcia un 85% de probabilitat. Des del començament.
treure Augmenta la probabilitat que els enemics s'hi acostin. Al començament.
Patata Debilita els monstres més grans. Des del començament.
espurnes Augmenta la velocitat d'esmolat de les armes. Des del primer moment.
Reconstituent Disminueix els usos de resistència. Al principi.

Això és tot el que has de conèixer sobre com menjar a Monster Hunter Rise, per descobrir més consells i trucs també pots consultar totes les armes a Monster Hunter Rise.