Has diversos amics que, com tu, posseeixen un iPhone o un Protectors i gastar molts diners cada mes per comunicar-s'hi per SMS? Però quants anys tens! Només una connexió a Internet i els antics missatges de text poden ser reemplaçats, sense cap tipus de pesar, per diversos serveis gratuïts que no cobren ni un cèntim.

Anem, deixa de banda els missatges de text i descobreix immediatament, al meu costat, com a missatge entre iPhone i iPad utilitzant solucions en línia (principalment iMessage, El servei patentat d'Apple) que li estalviarà molts diners cada mes: només ha de triar el que millor s'adapti a les seves necessitats, ia les dels seus coneguts, i començar a usar-lo.

Com es diu Vas acabar en aquest tutorial perquè el que volies entendre era com utilitzar el teu número de telèfon per enviar / rebre missatges indistintament en tots els teus dispositius Apple. No et preocupis, també et explicaré com obtenir aquest resultat. Ara, però, és suficient per xatejar i passar a l'acció. Feliç lectura!

Com missatges entre iPhone i iPad amb iMessage

Si estàs interessat en entendre com a missatge entre iPhone i iPad En primer lloc, suggereixo considerar una de les solucions ofertes «estàndard» per Apple: iMessagge.

Si mai havia sentit parlar d'ell, iMessage és un servei que li permet enviar SMS gratuïts a contactes que, al seu torn, tenen un dispositiu Apple i iMessage actiu, utilitzant la connexió a Internet. El seu ús és gratuït, mentre que l'activació té un cost de 0,30 € (o el cost d'un SMS internacional, d'acord amb la tarifa del seu operador). A més, per poder usar-los, ha d'haver iniciat sessió en dispositius del seu interès amb la mateixa ID d'Apple.

Dit això, per començar a fer servir iMessage, ha de configurar l'ús de l'servei tant en l'iPhone com en l'iPad. En tots dos casos, el que ha de fer és prendre el dispositiu, desbloquejar-lo, accedir a la pantalla d'inici i seleccionar la icona ajustos (El que té roda d'engranatge ).

A la següent pantalla, seleccioneu l'element Missatges i treure-ho EN l'interruptor que trobes a la banda de la redacció iMessage. Després de fer això, un avís li notificarà el fet que el seu operador pot cobrar per un SMS internacional (com ja es va esmentar en les línies anteriors). Després confirmi, tocant l'element bo I això és tot.

Ara que ha habilitat el servei, ha de preocupar-se per configurar correctament el seu ús. Llavors, torneu a la secció Missatges qualsevol ajustos de iOS i seleccioneu la redacció Enviar i rebre. En la nova pantalla que es mostra, seleccioneu de la secció Pot rebre i enviar missatges des de iMessage des, El seu número de telèfon i les adreces de correu electrònic associades amb el seu ID d'Apple amb què voleu rebre i enviar missatges en iMessage. A la secció Inicia noves converses des en el seu lloc, poseu una marca de verificació al costat del seu número de telèfon o adreça de correu electrònic per triar on començar noves converses.

Ara que ha activat i configurat l'ús de el servei, es pregunta com pot enviar un missatge a través d'iMessage, oi? Bé, res més fàcil: tot el que has de fer és començar a redactar un nou missatge a través de l'aplicació Missatges del seu iPhone o iPad (com si volgués redactar un SMS) i el sistema detectarà automàticament si el destinatari fa servir iMessage o no, canalitzant la comunicació a través d'aquest servei en lloc de fer-ho a través de la xarxa de missatges estàndard. Pot notar immediatament si iMessage s'ha activat pel fet que el botó d'enviament de missatges es torna blau.

Llavors, aneu a la pantalla inicial, seleccioneu la icona de l'aplicació Missatges (el que té entrepà blanc i fons verd ), Toqueu la icona amb el full i el llapis present a la part superior dreta, escriviu el camp la el nombre o nom de la persona amb la qual desitja xatejar o premeu el botó corresponent (+) i seleccioneu el nom de la llibreta d'adreces i escrigui el seu missatge al camp apropiat, a continuació. Per confirmar l'enviament, després toqueu el botó amb fletxa cap amunt.

Si ho desitja, també pot enviar contingut que no sigui text simple, com fotos, animoji, música, Etc. Per fer això, només necessita fer servir les aplicacions d'iMessage que troba a la part inferior de la pantalla.

Si alguna cosa sobre la configuració o operació de iMessage no li resulta clar, pot aclarir més les seves idees llegint els meus guies sobre com activar iMessage i com funciona iMessage.

Com enviar missatges entre iPhone i iPad amb missatges en iCloud

Li agradaria enviar i rebre missatges de text amb el vostre número d'iPhone també a iPad? Llavors, el que ha de fer és utilitzar Missatges iCloud, Una funció que li permet «repetir» l'aplicació de missatges d'iPhone a iPad i Mac, El que permet enviar i rebre missatges de text clàssics també en aquest últim.

Aprofitar aquesta característica és gratis, l'únic cost en què s'incorre és el cost dels missatges enviats, depenent de la tarifa del seu operador. Per aprofitar el servei, els empleats d'iPhone i iPad han d'estar connectats a Internet i actualitzats a el menys per iOS 8.0. A més, tots dos dispositius d'haver iniciat sessió en iCloud amb el mateix compte.

Per habilitar el reenviament de missatges, per tant, el primer pas que ha de prendre és prendre l'iPhone, desbloquejar-lo, accedir a la pantalla d'inici, tocar la icona de l' ajustos (El que té roda d'engranatge ) I seleccioneu l'element Missatges, Des de la pantalla que se't mostra. Després identifica la redacció Reenviament de SMS, Seleccioneu-lo i porta'l EN l'interruptor que trobes a la banda de nom del teu iPad.

Per activar la sincronització, al seu lloc, procedeixi de la següent manera: aneu a la pantalla principal d'el ajustos d'iOS, toca el teu nom col·locat a la part superior, seleccioneu l'element icloud i treure-ho EN la palanca que trobes en la correspondència de l'article Missatges.

A partir d'aquest moment, cada vegada que arribi un SMS al seu iPhone, rebreu una notificació especial en l'iPad i podrà llegir-lo des d'allà, a través de l'aplicació Missatges. A més, quan voleu enviar un SMS, pot fer-ho també des de iPad, tocant la icona de l'aplicació de missatges i començant a redactar un nou SMS, pressionant la icona amb el full i el llapis, Que es troba a la part superior dreta.

Després, haurà d'ingressar el nombre o nom de l'contacte que li interessa, al camp la, El cos de l'missatge, al camp a continuació, i envieu-lo tot, tocant el botó amb el fletxa cap la part superior, a la part inferior de la pantalla.

Assenyalo que tots els canvis realitzats en els missatges, llavors, estaran perfectament sincronitzats entre iPhone i iPad. Llavors, per exemple, si s'elimina un SMS de l'iPhone, també s'eliminarà de l'iPad i viceversa.

Aplicació per missatgeria entre iPhone i iPad

Podeu trobar les solucions de missatgeria entre iPhone i iPad que vaig descriure en les línies anteriors molt interessants, però li agradaria saber si hi ha algun sistema per comunicar-se des de tots dos dispositius que no sigui prerrogativa dels usuaris d'Apple i no inclogui l'ús de SMS »tradicional «? Llavors et suggereixo que facis servir delle aplicacions de missatgeria de tercers, Com els que s'enumeren a continuació.

Proveu identificar el recurs que creu que pot fer més per vostè i, sobretot, el que els seus amics, companys, parents, etc. s'usen amb més freqüència per tenir més possibilitats d'interacció.

  • WhatsApp - és l'aplicació de missatgeria instantània més famosa i utilitzada de el món. És gratuït i li permet enviar missatges de forma segura (gràcies a el xifrat d'extrem a extrem), en forma de xats, però també per dur a terme converses grupals, enviar fotos, vídeos, documents, realitzar trucades i videotrucades a través d'Internet (amb altres usuaris de el servei) i encara molt alt. Per utilitzar l'aplicació, ha de crear un compte especial amb el seu número de telèfon. Malauradament, no està disponible com una aplicació dedicada per iPad, però el servei es pot usar en la tauleta d'Apple accedint a la seva versió web o amb aplicacions no oficials sempre basades en el servei en qüestió. Per a més informació, el remeto a llegir els meus guies específiques sobre com funciona WhatsApp i com descarregar WhatsApp en iPhone i al meu article centrat en WhatsApp per iPad.
  • telegrama - És la solució alternativa a WhatsApp actualment més estesa. Mobifriends és està disponible per a iPhone i iPad (així com per a altres telèfons mòbils, tauletes i PC) i li permet xatejar amb altres usuaris registrats de el servei, enviar fotos, vídeos i altres tipus de contingut i fer trucades a través d'Internet. Per a més informació, podeu consultar les meves tutorials sobre com descarregar Telegram i com funciona Telegram.
  • Facebook Missatger - és l'aplicació de missatgeria oficialment disponible des de Facebook. Mobifriends és disponible tant per a iPhone com iPad (així com per Android i en forma de servei web) i li permet xatejar amb altres usuaris subscrits a la xarxa social Mark Zuckerberg o que hagin triat fer servir Messenger per número de telèfon. Per a més informació, llegiu els meus guies sobre com descarregar Messenger i com funciona Messenger.