Com modificar Oppressor MK2. Solies jugar GTA en línia i ara has arribat a un bon punt, tant que has aconseguit comprar l'icònic oppressor MK II, La bicicleta voladora que tot jugador de el títol de Rockstar Games pretén tenir (qui diu que no, menteix!). No obstant això, encara no ha descobert com utilitzar aquest vehicle en tot el seu potencial.

No es preocupi, aquest tutorial va ser creat específicament per explicar- com canviar el oppressor MK2. Aquesta és un dubte comú, atès que en realitat el joc no explica explícitament com fer això en termes pràctics i pot ser difícil entendre com dominar millor aquesta bicicleta.

Índex

Com modificar Oppressor MK2 pas a pas

Abans d'entrar en els detalls de l'procediment en com canviar l'opressor MK2, Crec que podria estar interessat en conèixer més sobre aquesta possibilitat.

bé, Opressor MK II és una de les bicicletes més cares de GTA Online, Ja que bàsicament es ven a $ 3,890,250 de el distribuïdor Magatzem i transport de Warstock (Vaig trobar amb un descompte de $ 1,945,125), accessible a través de l' telèfon mòbil del teu personatge.

Si heu entrat en aquest tutorial, probablement ja sàpiga tot, però refresca la seva memòria ràpidament; estem parlant d'una bicicleta voladora que també té una mena de «turbo» i es pot usar per a moure molt més ràpid d'una part de mapa a una altra. En resum, és un excel·lent vehicle bàsic, però per aconseguir la perfecció cal fer uns Canvis.

Com li explicaré amb més detall a continuació, és possible millorar enormement el Oppressor MK II, per exemple, amb míssils per integrar-se directament en el vehicle. En resum, aneu en compte: podria crear una veritable màquina de guerra.

En GTA Online, els usuaris a bord d'aquesta bicicleta estan marcats al mapa usant una icona específica.

Què es necessita per fer canvis

Després d'haver il·lustrat les principals possibilitats que ofereix el Oppressor MK II, diria que és hora d'entendre com modificar-lo. Començaré amb els articles de el joc que necessites comprar.

Per modificar la bicicleta, cal tenir un Terrorbyte, Això és un vehicle militar que s'utilitza per gestionar certs tipus d'operacions i que pot tenir una dins espai on es pot canviar el Oppressor MK II.

No obstant això, abans que pugui comprar l'Terrorbyte, ha de tenir necessàriament un Club nocturn, Que també inclourà el garatge per col·locar aquest vehicle.

Per comprar una estructura d'aquest tipus, ha d'obrir el telèfon mòbil de el personatge (pressionant, per exemple, la fletxa amunt en PS4 ), Premi la icona Internet, Mou-te a pestanya FINANCES I SERVEIS i accedeix a el lloc foreclosures.maze-bank.com.

En aquest punt, premeu el botó ENDAVANT i filtrar els resultats per CLUB NOCTURN, Usant el botó a la part superior dreta.

Després d'això, busca algunes estructures interessants. En general, el preu comença des 1,000,000 dòlars. En alguns casos hi ha descomptes, Per exemple, vaig poder trobar l'estructura una Illa de Esylian (A la part inferior de mapa) a 540.000 dòlars.

Quan trobi el Club nocturn pot pagar, seleccioneu-lo i premeu el botó vermell COMENÇANT DES present a la part inferior esquerra.

A continuació, se us demanarà si voleu canviar diverses OPCIONS, Com ara la il·luminació. Et recordo que aquestes addicions podrien costar-molts diners, així que si vols estalviar tant com sigui possible, simplement tanca el tracte immediatament prement el botó COMPRAR.

Perfecte, ara tens la teva pròpia discoteca. Li suggereixo que vegi el vídeo introductori, Llavors de «Activa» l'estructura. De moment tampoc pots seguir les missions de setup, ja que no són necessàries per arribar a modificar el Oppressor MK II.

Ara és el moment de comprar Terrorbyte. Per fer això, obriu el telèfon mòbil del teu personatge, prem la icona Internet, Mou-te a la pestanya VIATGES I TRANSPORT i ingressi a el portal de distribuïdors Magatzem i transport de Warstock (El mateix a què li vas comprar la bicicleta).

A continuació, veurà la caixa de Terrorbyte, Que anteriorment estava bloquejat per un cadenat, a la part superior esquerra.

Premeu sobre ell i totes les opcions corresponents apareixeran a la pantalla. Per modificar la bicicleta, necessitarà una addició. Premeu, per tant, sobre l'element TALLER ESPECIALITZAT > COMPRAR per acabar la negociació (o MODIFICACIÓ, Si ja ha comprat Terrorbyte).

El preu de el vehicle pujarà de $ 1,375,000 a bàsica $ 1,870,000 amb el taller (Que només costa $ 495,000). En resum, en total, comptant també el Club nocturn per a el menys 1,000,000 dòlars, Hauràs de gastar a el menys $ 2,870,000 per poder modificar el Oppressor MK II.

Això sense comptar el cost de la bicicleta, Que se suposa que ja té. Altrament, el preu total, Sense diversos descomptes, és $ 6,760,250.

aprofitant diversos períodes promocionals, Vaig poder gastar «només» (entre moltes cometes) $ 4,355,125. En definitiva, estem parlant de xifres molt importants, que requereixen diverses hores de joc ser assolit.

A més, atès que es tracta de sumes particularment altes en les que fins i tot més visites poden no ser suficients. De fet, a l'explotar, per exemple, les activitats de revenda dels casos guanyaràs sobre 100.000 / 200.000 dòlars cada hora.

Explica que hauràs de completar diverses missions i que altres jugadors poden robar la teva càrrega, Potser destruint el teu propi vehicle amb els míssils d'un Oppressor MK II. Jo mateix he «experimentat» situacions d'aquest tipus amb la coixinet a la mà de primera mà, el que m'ha portat molt de temps aconseguir els diners necessaris per comprar el club nocturn, el Terrorbyte i el Oppressor MK II.

En qualsevol cas, una vegada que tingui aquests tres elements, ha de deixar la bicicleta al garatge de Terrorbyte.

En aquest punt, aneu a l' Club nocturn (La icona del disc al mapa). Fora de la propietat, trobarà un punt morat marcat com garatge. Mou el teu personatge a aquest lloc i selecciona l'opció garatge terrorbyte. Perfecte, ara estàs a l'habitació on pots modificar el Oppressor MK II.

Com canviar el Oppressor MK2

Un cop que ingressi a l'habitació de Terrorbyte (és possible que hagi de veure una pel·lícula introductòria) puja el teu personatge a el vehicle (Usant el punt apropiat), trobarà la bicicleta a l'esquena en l'àrea de taller especialitzat.

Ara només has de muntar el Oppressor MK II (Pressionant, per exemple, el botó triangular en PS4 ) I pressionar el botó que es mostrarà a la pantalla (p. ex. fletxa correcta en PS4 ).

Genial, ara has arribat teu objectiu i apareixeran totes les opcions relacionades amb la pantalla Canvis de la bicicleta.

A més de l'opció vendre, Hi ha set categories: armadura, contramesures, motor, llums, librea, Prevenció de pèrdua / robatori, Pinturaarmes.

Quant a la armadura, Pot protegir el seu vehicle en diversos percentatges (de l'20% a el 100%). els contramesures són, en canvi, per exemple, bombes de fum, Útil per desorientar l'avió que et persegueix.

Per la resta, pot canviar el bloc de motor i maximitzar la acceleració a través d'un Actualització d'ECU. També hi ha la possibilitat de canviar les llums dels fars o la pintura, així com l'assegurança que et garanteix un vehicle de reemplaçament en cas que el Oppressor MK II es destrueixi.

Arribant a la part que probablement et sembli més interessant, hi ha la possibilitat d'equipar la bicicleta, així com les metralladores estàndard, Fins i tot d'una metralladora explosiva i de míssils guiats.

Et recordo tots els canvis tenen un cost, De vegades fins i tot important. Per exemple, la metralladora explosiva es ven a $ 275 000, Mentre que els míssils guiats costen $ 180 000.

En resum, és possible que hagi de tornar a «granja» un cop més per poder portar aquests canvis a casa. No obstant això, un cop fet això, els puc assegurar que caminar pels carrers dels Sants mai tornarà a ser el mateix.

Al final, ara sap tot el que necessita saber sobre les possibilitats de modificació de l'Oppressor MK II. Tingues en compte que he il·lustrat la meva experiència, però hi ha petits aspectes que poden variar segons el període en què juguis i l'ordre en què decideixis comprar els diversos elements necessaris per a aconseguir el teu objectiu.

A més, els recordo que GTA Online és un joc que canvia constantment, De manera que els desenvolupadors poden canviar certs procediments en qualsevol moment.