Com modificar Xbox 360

Després de la publicació del meu guia sobre com modificar la Wii en què et explicava com modificar una Wii actuant només a nivell de programari, vaig rebre molts missatges preguntant-me si era possible fer el mateix en un Xbox 360. Desafortunadament, la resposta és no. En el sentit que, sí, hi ha una modificació per a la Xbox 360 però només es pot aconseguir mitjançant un treball força complex en el maquinari de la consola.

Com es comprèn fàcilment, no és una solució per a tots. En qualsevol cas, si vols, et puc perfilar com modificar xbox 360 i li donarà una millor idea de el tipus de treball a realitzar per llegir còpies de seguretat dels jocs amb aquesta consola. Atenció, això és material només amb fins informatius i no assumeixo cap responsabilitat pel tipus d'ús que pugui fer d'ell, així com tampoc tinc la intenció de donar suport de cap manera la pirateria.

Les adreces en com modificar xbox 360 Els següents són per als models Xbox 360 amb reproductor de DVD Philips LiteOn llançat a partir de 2009. Obrir la consola elimina el segell que fa vàlida la garantia en la Xbox 360, per la qual cosa a l'realitzar el canvi perdrà tots els drets relacionats amb la garantia del producte.

Sense aquestes premisses necessàries, també pots posar-te mans a l'obra. El primer pas que ha de prendre per modificar la seva Xbox 360 és desmuntar la consola, Obriu la unitat de DVD de l'interior i traieu la targeta de lector. Per això, només cal seguir una de les moltes guies que es troben a la web, un bon tornavís i molta paciència.

Un cop extreta la targeta de el reproductor de DVD, cal fer petits talls en la seva superfície i soldar amb fundent aquests tres últims cables connectats a XNUMX:XNUMX interruptor amb palanca. Després d'això, connecti la targeta a la PC a través d'un cable SATA i mantingui la consola encesa per alimentar la pròpia targeta.

Per a una explicació més clara d'aquests passos (que són molt delicats!), Et suggereixo que consultis un dels molts vídeos dedicats a modificar la Xbox 360 que estan en Youtube.

Una vegada que la targeta de el reproductor de DVD Xbox estigui connectada a la PC, configureu en APAGAT la palanca de l'interruptor a què estan connectats els cables que soldaste anteriorment i inicia el programa gratuït SelvaFlasher (Per executar-has desactivar la configuració de la signatura de l'controlador reiniciant la PC i pressionant F8 en la fase d'arrencada inicial) per llegir el firmware de l'reproductor.

En aquest punt, aneu a la pestanya MTK Flash 32 i seleccioneu el port SATA a què està connectada la targeta des de la secció Port d'E / S. Fent clic al botó Actualitzar, Hauria de poder veure l'etiqueta de el jugador PLDs, el nom i el firmware de l'reproductor Xbox 360.

Un cop fet aquest pas, apagueu la consola i mogui la palanca de l'interruptor a EN. Després feu clic a Intro / ID de dispositiu es si en seqüència, enceneu la consola novament, mogui l'interruptor a APAGAT i feu clic al botó LLEGIR perquè guardar el bolcat de firmware complet com un arxiu Lite-OFW.paperera.

Quan es completi l'operació, feu clic a Obrir firmware de destinació, Seleccioneu el microprogramari iXtreme LT + adequat per al seu reproductor de consola i flashejar la unitat fent clic a primer Font de suplantació d'identitat a la destinació i després en ESCRIURE (A la pestanya MTK Flash 32 ). Finalment, torna a muntar la teva consola desoldando els cables que havies soldat prèviament i omplint els talls realitzats amb boles d'estany i el treball està acabat. Et acabes d'assabentar com modificar xbox 360 !

Li recordo que aquesta informació es publica només amb fins informatius i que no em faig responsable de cap dany que pugui causar a la seva Xbox 360 a l'intentar modificar-la. La descàrrega de jocs gratuïts de Internet és il·legal i un error en el procés de modificació podria comprometre irreversiblement el funcionament de la consola.