Com muntar un monstre a Monster Hunter Rise. Aquest nou títol presenta la muntura Wyvern, que et permet muntar un monstre per primera vegada a Monster Hunter, controlar els monstres et donarà avantatge durant el combat causant un major dany al monstre objectiu. Però, ¿Com funciona la muntura Wyvern? Continua llegint aquesta guia sobre com muntar un monstre a Monster Hunter Rise per esbrinar-ho.

En aquest interessant article et mostrem com desbloquejar tots els campaments a Monster Hunter Rise molt útils per poder fer viatges ràpids.

Com muntar un monstre a Monster Hunter Rise, pas a pas

Abans de fer servir la muntura Wyvern has d'aprendre a muntar monstres a Monster Hunter Rise a través de la missió «Aprenent a muntar» que estarà disponible quan parlis amb Hinoa. A més, has d'aconseguir que el monstre estigui en estat «llest per muntar», per aconseguir-ho has de causar-li mal usant cordofibres del Cordòpter o teles d'aranya titellaires.

En atacar un monstre, has d'infligir el dany suficient amb atacs de Silkweave per muntar-lo o fer-lo servir per a les teves batalles o altres propòsits com llançar-ho a altres enemics. Muntar un monstre té un límit de temps i, a més, si et colpegen mentre muntes un perds temps per fer-ho.

Si aconsegueixes controlar els moviments mentre muntes i si omples l'indicador colpejant altres enemics, pots deslligar atacs especials com Mount Punisher, que causen molt de mal addicional i canvis basats en el monstre muntat.

Com es munta un Wyvern a Monster Hunter Rise

Com es munta un Wyvern a Monster Hunter Rise

Wyvern és el nou funcionament que permet desplaçar-se pel mapa muntant un monstre i atacar-ne d'altres, a continuació t'expliquem els passos a seguir:

  • Causa mal a un monstre fins que es trobi en estat «A punt per muntar». Utilitza els atacs Wirebug o moviments Silkbind per infligir aquest mal.
  • Aconsegueix que es mostri el missatge Ride Wyvern colpejant el monstre.
  • A continuació pressiona «A» per muntar el monstre.
  • Per dirigir el monstre has de pressionar «R» mentre fas servir el joystick, d'aquesta manera pots indicar-li que atac o colpege altres enemics. Recordeu que teniu un temps límit i que els cops d'altres monstres també poden reduir el vostre temps de poder muntar un monstre.
  • Quan aquest ple l'indicador de dany pressiona X + A per realitzar Mounted Punisher amb aquest causaràs un mal massiu als teus enemics.

Amb aquests senzills consells descobriràs com muntar un monstre a Monster Hunter Rise així que simplement acosta't a una criatura per moure't muntat-hi i explorar el mapa. També pots consultar totes les armes a Monster Hunter Rise per obtenir més consells sobre aquest videojoc.