En les últimes setmanes, ha llegit el meu guia sobre què tauleta comprar i després d'haver-ho pensat durant uns dies, ha decidit comprar un iPad. Excel·lent elecció, no hi ha res a dir. No obstant això, si en aquest moment es troba aquí, llegint aquestes línies, és clar que amb el pas dels dies hi haurà notat una acumulació de pols, empremtes dactilars i diversos tipus de brutícia a la pantalla de la seva tauleta amb la marca Apple. així que t'agradaria entendre com eliminar tot. Si les coses són realment d'aquesta manera i vols rebre alguns guanys útils, llavors has de saber que pots comptar amb mi. De fet, puc explicar-te com netejar iPad LCD !

En les següents línies, aniré a mostrar-li, pas a pas, tot el que pot fer per poder netejar l'iPad LCD sense comprometre el correcte funcionament de el dispositiu i tornar el seu iDevice valent i pinto tal com estava en el moment de la compra. . No obstant això, abans que puguis espantar i pensar en el pitjor, vull assegurar immediatament que no hauràs de realitzar cap operació particularment complicada, els passos que et vaig a assenyalar poden ser realitzats per tots sense cap tipus de problema.

Tenint en compte això, si està interessat, comprengui com netejar l'iPad LCD. Li suggereixo que prengui uns minuts de temps lliure i es concentri acuradament en llegir aquest tutorial. Estic segur que a la fi podrà dir-li més que satisfet i que, en cas de necessitat, també estarà disponible per explicar als seus amics que necessiten un procediment similar per procedir. A punt? Vostè? Genial, llavors comencem!

Abans d'indicar-li què fer per netejar l'iPad LCD, és bo aclarir-immediatament sobre un punt. Per eliminar tot rastre de brutícia de la pantalla LCD de la seva tauleta Apple no cal tenir cap equip especial o qui sap què «bruixeria». De fet, algunes «eines» simples que està segur que ja té o que, si no, pot trobar sense problemes ia preus raonables en qualsevol botiga electrònica, hipermercat o en línia, en llocs específics de Internet són suficients.

Tingueu en compte també que la pantalla LCD de l'iPad és molt delicada i ha de netejar-se amb extrema precaució. En poques paraules, tingui en compte el fet que no es tracta de qualsevol «placa de vidre» i que per poder fer-ho no ha d'usar netejadors domèstics, productes d'aire comprimit, aerosols, dissolvents, productes a base d'amoníac. , Substàncies abrasives o detergents que contenen peròxid d'hidrogen. La pantalla LCD de l'iPad té de fet un revestiment repel·lent a l'oli. No obstant això, aquesta capacitat de l'recobriment disminueix amb el temps i l'ús normal, el que significa que passar material abrasiu per la pantalla podria ratllar-lo i ajudar a reduir la repel·lència a l'oli.

Llavors sàpiga que quan netegi la pantalla del seu iDevice, no apliqui pressió excessiva durant el procediment de neteja. Per tant, tracti de ser el més acurat i delicat possible a l'posar en pràctica les instruccions que li donaré per evitar danys en el seu iPad.

Sense aquestes aclariments necessaris, el primer pas que ha de prendre per netejar l'iPad LCD és, per descomptat, apagar el dispositiu, tant per raons de seguretat (tots els aparells elèctrics s'han d'apagar durant la neteja) com perquè amb la pantalla apagada és més fàcil tingui en compte qualsevol pols o brutícia residual. Per tant, desconnecteu qualsevol font d'alimentació externa i tots els dispositius i cables connectats, després mantingueu premut el botó Son / vigília (És el botó situat a la part superior de el dispositiu) de l'iPad i feu lliscar el cursor que es mostra a la pantalla. També vos de treure qualsevol altre accessori aplicat i / o connectat a el dispositiu.

Aconsegueix un ara drap de microfibra (Com el que generalment es fa servir per netejar les lents de les ulleres), possiblement antiestàtic i que no deixi pelusses molestes a la pantalla. Com a alternativa a l'drap de microfibra, pot usar un tela de davant o un tela de camussa, Tots dos són igualment adequats per al propòsit. Eviteu draps abrasius, tovalloles, tovalloles de paper i articles similars que puguin malmetre el producte.

Després de recuperar la tela, usi passant-suaument per la pantalla. Si després d'una primera passada nota que encara hi ha rastres de pols o brutícia a la pantalla LCD de la seva iPad, repeteixi l'operació de neteja diverses vegades. Si nota que hi ha restes a la pantalla de l'dispositiu abans de passar el drap, retiri'ls soplándolos suaument. Si no treu cap residu a la pantalla passant el drap per realitzar l'operació de neteja, podria danyar la pantalla de la tauleta Apple, compte!

Després de netejar l'iPad plasma, recordi esbandir bé el drap amb aigua tèbia i deixar-lo assecar durant unes hores. A l'fer això, s'elimina la pols o la brutícia de la tela i es pot reutilitzar sense problemes.

En la majoria dels casos, aquest simple procediment és suficient per netejar l'iPad LCD. En el cas remot on la neteja amb un drap sol resulta insatisfactori, humitejar amb una solució de neteja suau «faci-ho vostè mateix» pot ser molt útil per eliminar completament la pols, les empremtes dactilars i les restes de brutícia. Recomano mai ruixar la solució de neteja directament sobre la pantalla perquè el líquid podria penetrar dins el dispositiu i comprometre irreparablement el seu correcte funcionament. A més, fins i tot en aquest cas, tracta de tenir cura durant l'operació de neteja i intenta no fer malbé el dispositiu.

La solució ideal és aigua destil·lada pura però si la pantalla del seu iPad està molt bruta, també pot recórrer a l'ús d'un compost compost per 50% d'aigua destil·lada i a la 50% de vinagre blanc. A continuació, apliqui el drap d'una manera extremadament delicada en els punts de la pantalla a tractar fent moviments circulars, després assequeu-lo amb una banda no humit.

Un cop completat el procediment per netejar l'iPad plasma, suggereixo que intenti mantenir la pantalla el més neta possible quan no utilitzeu el iDevice, per obtenir un coberta capaç de cobrir la part frontal (però potser fins i tot la part posterior!) de el dispositiu. Alternativament, podries usar un pel·lícula protectora de pantalla. L'elecció de quina de les dues solucions adoptar és, per descomptat, únicament i exclusivament seva, en funció de les seves preferències. No obstant això, tingui en compte que si visita apple Store en línia o en Amazon, No hauria de tenir cap problema en particular per trobar una solució vàlida per a protegir millor la seva tauleta Apple.