Ha imprimir urgentment un arxiu en format PDF, Però just abans de començar la impressió, ¿va notar que falta la numeració a les pàgines de el document? Cap problema, pot resoldre el problema sense haver de convertir l'arxiu a el format de Paraula i sense fer servir costoses solucions pagues per editar PDF. Tot el que has de fer és contactar Hexonic PDF Split and Merge.

Hexonic PDF Split and Merge és un programa gratuït (només per a ús personal) que li permet editar múltiples PDF simultàniament aplicant números de pàgina personalitzats, marques d'aigua, dividint i fusionant múltiples arxius. Si vols esbrinar Com numerar les pàgines en PDF utilitzant-, seguiu la guia que li vaig a oferir.

Si vols esbrinar Com numerar les pàgines en PDF, El primer pas que ha de prendre és connectar-se a la pàgina web Hexonic PDF Split and Merge i fer clic en l'element Baixa'l ara per descarregar el programa al teu PC. La descàrrega està completament oberta, fent doble clic, l'arxiu que acaba de descarregar ( HexonicPDFSplitAndMerge10Setup.exe ) I, a la finestra que s'obre, feu clic primer (Per autoritzar la instal·lació en Windows 7 i Vista) i després en bo y Següent.

Després accepta les condicions d'ús de el programa, col·locant la marca de verificació al costat de l'element Estic d'acord amb l'acord i feu clic primer Següent per quatre vegades consecutives i després cap amunt instal·lar, disminució (Per evitar instal·lar programari promocional addicional) i acabat per finalitzar el procés d'instal·lació i començar Hexonic PDF Split and Merge.

A la finestra que s'obre, seleccioneu el arxiu PDF per numerar les pàgines fent clic al botó Afegeix fitxers (També pot seleccionar diversos documents a el mateix temps), poseu la marca de verificació al costat de l'element Afegir peu de pàgina situat a la part inferior esquerra i seleccioneu de menú desplegable seleccionar plantilla L'estil de numeració que desitja adoptar per a la seva document.

Seleccioneu llavors pàgina {PAGE} de {NUMPAGES} per obtenir una numeració de l'tipus Pàgina 1 de 10, Pàgina {PAGE} per obtenir una numeració de l'tipus pàgina 1 o {PAGE} / {NUMPAGES} per obtenir una numeració de l'tipus 1/10. els termes pàgina y de pots reemplaçar lliurement amb pàgina y de escrivint en el camp de text situat a la part inferior esquerra de la finestra principal de Hexonic PDF Split and Merge.

Una vegada que hagi configurat les seves preferències, comenci el procediment per numerar les pàgines en PDF fent clic al botó Comenceu a processar i indicant la carpeta en la qual guardar la versió de el document amb les pàgines numerades. El procés hauria de prendre uns segons.

També pot obtenir una vista prèvia de el document amb les pàgines numerades abans de guardar fent clic al botó preestrena, I seleccioneu el caràcter d'escriptura per als números de pàgina a través de el botó Format situat a la part inferior dreta.

Posant la marca de verificació a la banda de l'article Inserir imatge com a marca d'aigua També podeu afegir una imatge a totes les pàgines de l'PDF i usar-la com a marca d'aigua per protegir els drets d'autor dels seus documents. Tot molt fàcil, oi?