Veu amb pressa. Abans d'anar a l'oficina, desitja imprimir un PDF rebut per correu electrònic però, just a sobre, s'adona que no pot fer-ho perquè l'arxiu està protegit per una contrasenya contra modificacions. I ara? Bé, fa servir un dels recursos per obrir arxius PDF protegits amb contrasenya que trobarà en aquesta guia meva i veurà que podrà fer front en un instant.

En les següents línies, de fet, hi indicats un munt de programes, serveis en línia i aplicacions útils només per al propòsit en qüestió, utilitzables sense cap mena de problema a través de quins són els sistemes operatius més comuns, tots completament gratuïts (al menys bàsics). Com es diu La cosa sembla ser interessant però, al no ser particularment expert en termes de noves tecnologies, ¿tem que els recursos per emprar siguin massa complexos per a vostè? Bé, sé que t'equivoques ... i gran! De fet, les eines de les que els vaig a parlar poden explotar-se sense el més mínim esforç per part de ningú, fins i tot d'aquells que, una mica com vostè, realment no es consideren un gran expert en informàtica i noves tecnologies.

Llavors? Puc saber que encara estàs parat allà? Sentir-se molt còmode, pren-te uns minuts de temps lliure sol per a tu i comença a concentrar-te en llegir el següent. Espero sincerament que, a la fi, pugui sentir-se bé satisfet i satisfet amb el que ha après. Ara, però, és suficient per xatejar i passar a l'acció. Bona lectura i bon «treball».

informació preliminar

Abans d'entrar en el tema, vaig a explicar Com obrir arxius PDF protegits amb contrasenya, És el meu deure fer alguns aclariments sobre la implementació d'aquest procediment.

Ha de saber que, segons el tipus de protecció aplicada als PDF, La contrasenya utilitzada per a ells pot ser de dos tipus diferents: existeix contrasenya de propietari que protegeix els arxius contra la impressió o modificació i contrasenya d'usuari que, en canvi, impedeix l'obertura de documents per aquells que no coneixen la paraula clau exacta.

La contrasenya de propietari es pot ometre amb força facilitat, generalment només uns segons, mentre que la contrasenya de l'usuari és molt més difícil d'eludir. En aquest segon cas, de fet, cal signar un atac de força bruta sobre el document, provant així totes les combinacions possibles de caràcters fins a trobar el correcte, el que pot portar hores, fins i tot dies complets.

Com obrir arxius PDF protegits amb contrasenya de forma gratuïta

Sense els aclariments abans esmentades, passem a el punt i descobrim, concretament, com obrir arxius PDF protegits amb contrasenya utilitzant alguns arxius especials programes gratis perquè Finestres, MacOS y Linux. Per a més informació, continueu llegint: pot trobar-los en la llista a continuació.

QPDF (Windows / macOS / Linux)

El primer programa que vull recomanar és QPDF, Que és gratuït, de codi obert i funciona tant en Windows com en Mac OS i Linux. És molt eficaç i li permet desbloquejar sol PDF i canvis protegits contra impressió. Malauradament, no està equipat amb una interfície gràfica i s'ha d'utilitzar des de la línia d'ordres, però no es preocupi: és bastant intuïtiu.

Per descarregar QPDF en un PC amb Windows, Vaig anar a la pàgina dedicada a el programa al lloc web de SourceForge i feu clic al botó Descarregar la darrera versió present a dalt a l'esquerra.

Una vegada que es completi la descàrrega, traieu el Arxiu Codi postal va entrar en qualsevol carpeta i va iniciar QPDF usant el Símbol de sistema, Dirigint-se directament a la carpeta que conté el programa: per fer-ho, mantingui pressionat el botó CANVI en l' teclat, Feu clic dret a la carpeta paperera present a la carpeta on va extreure QPDF i seleccioneu l'element Obrir finestra de comandament aquí des del menú que apareix.

Ara que veu la finestra de l'símbol de sistema a la pantalla, ingressi la cadena qpdf --decrypt input.pdf output.pdf (En lloc de input.pdf y output.pdf ha d'ingressar el camí complet de el PDF que es desbloquejarà i l'arxiu de sortida que s'obtindrà) i premeu el botó seus en el teclat Després de fer això, obtindrà una versió desbloquejada de el PDF a la carpeta que va especificar per a l'arxiu de sortida.

Si, d'altra banda, està utilitzant MacOS, Per descarregar i instal·lar QPDF ha de confiar en homebrew, Un administrador de paquets gratuït i de codi obert que li permet instal·lar diversos tipus de programari des terminal. Per tant, primer de tot, obriu la Terminal seleccionant la corresponent icona (El que té la finestra negra i la línia de codi ) Que trobes a la carpeta més la Plataforma de llançament.

Després de mostrar la finestra terminal a l'escriptori, per a instal·lar Homebrew, emeti la comanda /usr/bin/ruby -e "$(curl -fsSL https://raw.githubusercontent.com/Homebrew/install/master/install)", Seguit de pressionar el botó seus en el teclat i a l'ingressar el contrasenya Administració de Mac. A continuació, per a instal·lar QPDF, ingressi la comanda brew install qpdf, Sempre seguit pressionant la tecla seus .

Un cop completada la instal·lació, ingressi la comanda a la Terminal qpdf --decrypt input.pdf output.pdf (En lloc de input.pdf y output.pdf ha d'escriure les rutes dels arxius d'entrada i sortida) i, en poc temps, obtindrà una versió desbloquejada de el PDF del seu interès. Va ser fàcil, no?

Pdfcrack (Windows / macOS)

Si necessita obrir un arxiu PDF protegit per una contrasenya d'usuari (després obrir la contrasenya), una de les millors eines en les que pot confiar és pdfcrack : És un programa sense cost, que s'executa en Windows i macOS, de codi obert i de naturalesa molt efectiva. Fins i tot en aquest cas, però, estem en presència d'un recurs utilitzable únicament i exclusivament des de la línia d'ordres.

Per descarregar-lo en Finestres, Aneu a la pàgina web de el programa i feu clic a l'enllaç Descarregar (pdfcrack-xx.zip, xxk) ubicat a la barra lateral dreta.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el arxiu ZIP obtingut, extreure el contingut en una carpeta per provar i començar el Símbol de sistema, Fent clic al Botó d'inici (El que té Bandera de Windows ) Que es troba a la part inferior a l'esquerra de la barra de tareas escrivint «Preguntar» en el camp de recerca visualitzat i seleccionant el enllaç rellevant a la llista

En aparèixer la finestra de l'símbol de sistema a la pantalla, emeti la comanda CD "(cartella PDFCrack)" (En lloc de (Carpeta pdfcrack) ha d'ingressar la ruta completa de la carpeta on va extreure pdfcrack) seguit de pressionar el botó seus en el teclat Després, ingressi la comanda pdfcrack "file.pdf" (En lloc de file.pdf ha d'ingressar la ruta completa i el nom de l'arxiu a desxifrar), sempre prement el botó seus .

Un cop fet això, pdfcrack començarà a «atacar» el document per trobar la contrasenya. Quan ho trobis, veuràs aparèixer l'escriptura contrasenya d'usuari trobada, Seguit de la contrasenya necessària per obrir l'arxiu.

Si, d'altra banda, està utilitzant MacOS, Per utilitzar pdfcrack, visita la web dedicada a el programa al lloc web de SourceForge i feu clic al botó Descarregar la darrera versió, Col·locat a la part superior.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el fitxer tar.gz obtingut i extreure el contingut en una carpeta a l'gust. Després obri el terminal, Seleccionant el rellevant icona (El que té la finestra negra i la línia de codi ) Que trobes a la carpeta més la Plataforma de llançament i donar l'ordre cd (cartella PDFCrack) (En lloc de (Carpeta pdfcrack) ha d'ingressar la ruta completa de la carpeta on va extreure pdfcrack), seguit de pressionar el botó seus en el teclat Després ingressi la comanda «make» f Makefile, Sempre seguit pressionant la tecla seus .

Un cop hagueu completat els passos anteriors, obriu una nova finestra de terminal, ingressi la comanda (cartella PDFCrack)/pdfcrack -u "file.pdf" (En lloc de (Carpeta pdfcrack) ha d'ingressar el camí complet a la carpeta on va extreure pdfcrack i en lloc de file.pdf ha d'ingressar la ruta completa i el nom de l'arxiu a desxifrar), premi la tecla seus en el teclat i sabrà la contrasenya del PDF.

Free PDF Unlocker (Windows)

Si prefereix contactar un programa amb una interfície d'usuari i si fa servir un PC amb el seu instal·lat Finestres, Pot obrir arxius PDF protegits per contrasenya d'usuari contactant Desbloquejador de PDF gratuït : És un programari gratuït, fàcil d'usar i capaç de complir perfectament amb el propòsit pel qual va ser creat, i crearà una còpia de el document que es lliura «en els àpats» sense cap tipus de limitació.

Per descarregar-lo a la seva Pc, visiteu el lloc web de el programa i feu clic al botó descarregar, Situat a sota, després seleccioneu la connexió Descarregui el seu arxiu.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el arxiu .exe obtingut i feu clic al botó en la finestra que apareix a l'escriptori. Després, primer feu clic al botó Següent, Per tres vegades consecutives i després en aquests instal·lar y acabat. Si veu una advertència sobre el fet que necessita instal·lar el Microsoft .NET Framework 3.5, També accepta la cosa, ja que és essencial per al correcte funcionament de el programa.

A continuació, iniciï el programa fent clic al programa. enllaç que es va afegir al Menú d'inici i, un cop que aparegui la finestra Free PDF Unlocker a l'escriptori, premeu el botó Afegeix arxiu situat a la part superior, per seleccionar l'arxiu a desbloquejar.

Després premeu el botó Navega, Per indicar la posició a la PC on voleu desar el fitxer de sortida i iniciar el procediment fent clic al botó desbloquejar situat a la part superior. Quan es completi el procés, si es troba la contrasenya, es mostrarà a la pantalla.

Com obrir arxius PDF protegits amb contrasenya en línia

No vol o no pot descarregar nous programes en el seu PC i li agradaria saber si hi ha eines per a això. obrir arxius PDF protegits amb contrasenya en línia ? Però, és clar, si ia continuació trobareu alguns dels millors reportats.

Soda PDF en línia

La primera, entre les eines web, vull aconsellar-li que provi Soda PDF en línia : És un servei que proporciona diverses funcions útils per intervenir en documents PDF, inclosa, per descomptat, també una eina per desbloquejar arxius PDF protegits contra impressió i modificacions. Mobifriends és pot usar-lo des de qualsevol sistema operatiu i navegador i no hi ha requisit de registre. També s'ha de tenir en compte que tots els arxius carregats en els servidors de servei s'eliminen dins d'un període màxim de 24 hores.

Per utilitzar Soda PDF Online, aneu a la pàgina web de l'servei i arrossegament el PDF del seu interès a ell. Alternativament, premeu el botó triar arxiu i pujar arxius manualment. També pot retirar els seus arxius PDF de google Drive o de Dropbox, Fent clic primer en els botons amb i logotips de serveis.

Després de pujar, feu clic al botó desbloquejar i espereu que s'elimini la contrasenya de el PDF. Després, premeu el botó Descarregar i veure en el navegador, Per iniciar el procediment de descàrrega de el document final i obrir aquest últim en línia, utilitzant el visor adequat que ofereix el servei.

iLovePDF

Un altre bon servei en línia a què pot referir és iLovePDF. Mobifriends és li permet crear, editar, Convertir i desbloquejar arxius PDF protegits contra impressió i modificacions, i funciona des de qualsevol navegador i sistema operatiu, sense registre. Li permet carregar arxius amb una mida màxima de 100 MB i protegeix la privacitat dels usuaris a l'eliminar, en unes poques hores, els documents que es carreguen en els seus servidors. Cal assenyalar que és possible subscriure a un dels plans pagaments (a partir de 6 euros / mes) per accedir a funcions addicionals, com augmentar la mida màxima per carregar fitxers a 1 GB.

Per utilitzar el servei, aneu a la seva pàgina d'inici i arrossegueu el document que li interessa perquè actuï a la finestra de navegador. Alternativament, feu clic al botó Seleccionar arxiu PDF i seleccioneu «manualment» el document, o recójalo de Google Drive a Dropbox, Fent clic als botons rellevants.

Una vegada que es completi la càrrega, feu clic al botó desbloquejar PDF va aparèixer a la part inferior i esperi que es completi la descàrrega de el document sense contrasenya. Si la descàrrega no comença automàticament, premeu el botó Descarregar PDF desbloquejats per a la «força». Alternativament, pot guardar l'arxiu final en Google Drive, Dropbox o pots compartir el URL amb altres usuaris, fent clic als botons apropiats a la dreta.

Aplicació per obrir arxius PDF protegits amb contrasenya

Per concloure, m'agradaria assenyalar alguns aplicació dels quals pot utilitzar per obrir arxius PDF protegits amb contrasenya amb el telèfon mòbil o tauleta, ja sigui en Android això dalt iOS. Troba els que crec que són els millors en la categoria aquí baix.

Utilitats PDF (Android)

Si utilitzeu un telèfon mòbil o tauleta Android, T'aconsello que consideres l'ús de utilitats PDF : És una aplicació gratuïta que li permet eliminar la contrasenya utilitzada per protegir els PDF de la modificació de l'contingut. Recordeu que també li permet editar documents eliminant i afegint pàgines.

Per descarregar-lo i instal·lar-lo al dispositiu, visiteu la secció corresponent a Play Store i premeu el botó instal·lar. Després, iniciï l'aplicació tocant el botó obert va aparèixer a la pantalla o seleccionant el rellevant icona que es va agregar a la pantalla d'inici.

Ara que veu la pantalla principal de l'aplicació, toca el botó amb tres línies horitzontalment que es troba a la cantonada superior esquerra i selecciona l'opció Eliminar la protecció contra escriptura des del menú que s'obre.

En aquest punt, premeu el botó seleccionar i seleccioneu el PDF en el qual està interessat en actuar, proporcionant primer per atorgar a la aplicació els permisos necessaris per accedir als fitxers del dispositiu.

Després, premeu el botó començament i esperi uns moments a que l'aplicació processi el document. A continuació, es crearà un nou arxiu desbloquejat i es guardarà en la mateixa ubicació que l'original.

PDF Unlocker (iOS)

Si utilitzeu un dispositiu basat en iOS, Suggereixo, en canvi, fer servir l'aplicació PDF Unlocker. Mobifriends és fàcil d'usar i li permet actuar sobre documents protegits amb contrasenyes que no es poden veure a través d'altres aplicacions, ja que primer han de desbloquejar-se. No obstant això, en aquest cas, tingui en compte que necessita conèixer la contrasenya utilitzada per protegir el document.

Per descarregar i instal·lar en iPhone o iPad, visita la secció corresponent a l'App Store, feu clic al botó obtenir llavors en això instal·lar i autoritza la descàrrega a través de ID de cara, Touch ID o contrasenya de la ID d'Apple. Després, premeu el botó obert va aparèixer a la pantalla per iniciar l'aplicació, o seleccioneu la rellevant icona que es va agregar a la pantalla d'inici.

Ara que veu la pantalla principal de l'aplicació, premeu el botó començament llavors en això triar arxiu i seleccioneu el document PDF en què estàs interessat en anar a l'acció. Després, toqueu el botó Carrega.

Introduïu, per tant, el contrasenya usat per protegir el PDF en el camp apropiat i premeu el botó Converteix arxiu. Una vegada que el PDF estigui desbloquejat, premeu el botó descarregar arxiu que veu a la pantalla i indica on voleu desar el document sense una contrasenya, o l'aplicació on voleu exportar-lo.