¿Les PC a la seva escola oa la seva oficina són tan antiquades i impopulars que no tenen un programa ja instal·lat que li permeti obrir un PDF? ¿També ha tractat de preguntar als seus col·legues i als seus col·legues, però cap d'ells és pràctic per utilitzar la PC i no sap com ajudar-lo?

Llavors, et preguntes com fer-ho? Vostè ha de resignar-se a no llegir els arxius que necessita en aquestes PC? Absolutament no! Acabo de llegir el meu guia! Obrir un arxiu PDF és molt fàcil, puc ensenyar-te com fer-ho, certament no et deixaré sense una solució.

Si vols ser una mica més pràctic amb l'ús de PC i tecnologia, Et suggereixo que et prenguis un temps lliure perquè hauràs de llegir detingudament les instruccions que et donaré en aquest tutorial. Durant aquesta guia, explicaré com obrir els arxius en qüestió des de la PC i Mac i també com podrà realitzar aquesta operació a través d'un telèfon mòbil Android o iOS. Estàs a punt per començar? Et desitjo una bona lectura.

Adobe Acrobat Reader (Windows / macOS)

Entre els molts programes que permeten veure un arxiu en format PDF, li suggereixo que opti pel molt famós Adobe Acrobat Reader. Aquest programari, a més de permetre-li veure el contingut d'un PDF, també li permetrà realitzar algunes operacions bàsiques importants, com la signatura d'un document digital.

Adobe Acrobat Reader està disponible completament gratis a través de la seva pàgina web oficial per als sistemes operatius Windows i MacOS. Després que s'hagi connectat a la pàgina web que li he proporcionat, feu clic al botó groc. instal·lar ara, Situat a la cantonada inferior dreta.

Abans de pressionar aquest botó, tingui en compte que des del moment en què Adobe s'associï amb altres companyies, se li oferirà a la columna central d'ofertes opcionals que pot desactivar fàcilment traient la marca de verificació en les caselles corresponents. Quan hagi optat per instal·lar o no afegir el programari addicional, feu clic al botó esmentat anteriorment per iniciar el procediment de descàrrega i instal·lació d'Adobe Acrobat Reader.

Després, iniciï el programari, usant la icona en el seu escriptori o MacOS Launchpad. A la pantalla principal d'Adobe Acrobat Reader, col·loqueu la barra de menú, situada a la part superior i feu clic a l'element expedient. Des del menú desplegable, després feu clic a l'element obert i explori les carpetes de la seva Pc per ubicar l'arxiu PDF que voleu obrir.

Com a alternativa a aquest procediment, pot fer doble clic al fitxer PDF que voleu obrir. D'aquesta manera, el programa Adobe Acrobat Reader s'obrirà immediatament i després podrà veure el contingut de l'arxiu.

No obstant això, pot succeir que potser el PDF no s'obri automàticament amb aquest programa; en aquest cas, vol dir que no té l'associació de PDF amb Adobe Acrobat Reader. Per resoldre, si feu servir Windows, feu clic amb el botó dret de l'ratolí a l'arxiu PDF per obrir i seleccionar, des del menú de context, l'element propietat. En correspondència de l'article Obre amb, Ha de trobar el nom de el programa utilitzat actualment per obrir arxius PDF (que no serà Adobe Acrobat Reader).

Després feu clic al botó a la banda CANVI i de la llista seleccioneu Adobe Acrobat Reader. Si no veu Adobe Acrobat Reader a la pantalla, feu clic al text Altres aplicacions i, si continua sense aparèixer, feu clic a Busqui una altra aplicació en aquesta PC.

No obstant això, en macOS, el procediment per assignar una aplicació a una extensió d'arxiu és el següent: feu clic dret al fitxer PDF per obrir-lo; feu clic en l'article obtenir informació i, des de la finestra, s'ubiqui l'article Obre amb. Després seleccioneu de menú desplegable Adobe Acrobat Reader i després feu clic al botó Edita tot, Seguit de el botó seguit.

Navegador de navegació web (Windows / macOS)

Per ara, gairebé tots els navegadors integren dins d'ells una funció per veure arxius PDF directament en línia, sense la necessitat de descarregar-los. Si teniu un fitxer en format PDF directament en el seu PC, pot decidir obrir-lo amb el seu navegador favorit i veure el seu contingut.

Òbviament, només si es requereix un programari bàsic per a la visualització exclusiva dels continguts presents en un arxiu PDF, els navegadors poden fer-ho per vostè; Si està buscant una cosa més complet, amb característiques addicionals, haurà de confiar en una altra cosa.

Abans de començar, vull recordar-li que mantingui actualitzat el seu navegador de navegació web, perquè sempre tingui l'última versió disponible, perquè no tingui cap problema amb els procediments que li diré a les properes línies.

Per obrir un arxiu PDF amb el seu navegador, té algunes possibilitats. Comencem amb l'operació més simple que pot fer. Arribi a la carpeta de destinació de l'arxiu PDF i també obri el seu navegador. Ara arrossegament amb el ratolí l'arxiu dins de la pestanya de navegació de el navegador, per obrir-lo immediatament.

També pot optar per obrir el fitxer sense la seva resistència; de fet, pot fer clic dret sobre ell i, des del menú de context, seleccionar l'element Obre amb. A continuació, haurà de fer clic en un dels navegadors que apareixen o, si no apareix cap, fer clic a Tria una altra aplicació (Windows) o més (MacOS)

Si voleu finalitzar l'associació d'arxius PDF amb el seu navegador de navegació, feu clic dret al fitxer PDF i seleccioneu l'element propietat. Després feu clic al botó CANVI, En correspondència de l'article Obre amb, Assegurar-seleccionar l'element que coincideixi amb la seva navegador web. Si no apareix a la llista, feu clic a Altres aplicacions i, si és així, feu clic a Busqui una altra aplicació en aquesta PC.

En macOS, en canvi, pot associar una extensió d'un arxiu PDF al seu navegador, fent clic dret a l'arxiu PDF i després fent clic obtenir informació. Vostè haurà de triar entre el menú desplegable, a l'article Obre amb, El teu navegador. Conclogui fent clic a Edita tot i després en seguit.

Adobe Acrobat Reader (Android / iOS)

Si, en canvi, desitja obrir un arxiu PDF en el seu dispositiu mòbil, li alegrarà saber que Adobe Acrobat Reader segueix sent una solució per a tu. De fet, aquest programari està disponible gratis també per Android i iOS.

El primer pas que ha de prendre és descarregar l'aplicació al dispositiu. Després utilitzeu els enllaços que li vaig donar per accedir a la Botiga del seu dispositiu directament a la pàgina d'Adobe Acrobat Reader. Després toqueu el botó obtenir i després en instal·lar en iOS A Android, al seu lloc, toca el botó instal·lar i després en Estic d'acord. Una vegada que l'aplicació s'hagi descarregat i instal·lat correctament al dispositiu, toc obert.

Desplaceu-vos per la pantalla d'inici per veure el tutorial inicial de l'aplicació i després toc s'inicia Perquè pugui començar a utilitzar el programa Adobe Acrobat Reader.

En Android, des de la pantalla d'inici documents, És possible visualitzar arxius en format PDF que pot obrir al dispositiu. A través de la pestanya recent, Pot veure tots els fitxers que ha obert recentment a través de l'aplicació, de manera que sempre pot tenir-los a mà. Podeu seleccionar un arxiu de la memòria del seu dispositiu tocant el botó amb símbol de carpeta, Que pots trobar a la cantonada inferior dreta.

En iOS, en canvi, toca recent, Col·locat a la part superior, i llavors toqueu Altres rutes. Després pot importar el fitxer PDF des del seu núvol o seleccionar un dels que ja ha descarregat.

També pot decidir obrir arxius des Dropbox i de núvol Adobe, a través dels seus missatges directament dins de l'aplicació.

iBooks i Vista prèvia (macOS / iOS)

En els dispositius Apple, ja siguin iPhone, iPad o Mac, hi ha una aplicació preinstal·lada per veure arxius PDF.

Aquesta aplicació es diu preestrena i que li permetrà veure el contingut d'arxius PDF d'una manera senzilla i immediata. Però també pots utilitzar un altre, sempre creat per Apple, anomenat iBooks, Que li oferirà funcions addicionals, com a marcadors i un millor manera de visualització.

En macOS, simplement pot fer clic dret a l'arxiu PDF i fer clic Obre amb ; llavors haurà de seleccionar iBooks (o preestrena ) De la llista, per obrir l'arxiu PDF.

També pot combinar l'arxiu PDF amb aquesta aplicació d'Apple fent clic dret a l'arxiu PDF, seguit de fer clic en l'element obtenir informació. A continuació, seleccioneu a la llista desplegable, es troba al costat de l'element Obre amb la veu iBooks (o preestrena ). Després feu clic al botó de sota Edita tot > seguit, Per associar tots els arxius PDF.

En dispositius amb iOS, però, es pot descarregar iBooks gratis a través delApp Store Després d'obrir l'arxiu PDF, potser a través de l'aplicació preestrena, Toca la icona per compartir ( símbol d'un quadrat amb una fletxa ) I seleccioneu l'element Obrir en iBooks. L'arxiu es importarà automàticament a l'aplicació iBooks per veure-ho a través d'aquesta aplicació.

Alternativament, pot descarregar des App Store, l'aplicació gratuïta expedient, Sempre realitzat per Apple, per veure tots els documents al dispositiu.

Després, haurà de pressionar llarg la vista prèvia de l'arxiu PDF que desitja obrir i, després d'aixecar el dit, seleccionar de la petita núvol fosc que veurà l'element. quota (El trobaràs tocant fletxa a la dreta dues vegades) Seleccioneu llavors Obrir en iBooks per veure el seu arxiu PDF.