Com obrir el menú ocult de MIUI 11 Sabia que hi ha una sèrie de codis ocults de Xiaomi que li permeten accedir a menús ocults? Si ha actualitzat el seu telèfon mòbil Xiaomi a MIUI 11, pot accedir a menú ocult de la bateria del seu telèfon mòbil.

Entrada aquest codi ens dóna accés a una pantalla amb informació de la bateria. Encara que sembli irrellevant, ens permet conèixer informació important. Estem parlant dels cicles de càrrega de la bateria a través dels quals s'ha carregat el nostre telèfon mòbil des que ho vam obtenir.

Com obrir el menú ocult de MIUI 11 per accedir a menú de bateria

El truc de Xiaomi per activar aquest menú secret de MIUI 11 només s'aplica amb aquesta versió de l' sistema operatiu. Però no per a tots, però amb aquestes versions basades en Android 10. Llavors, si té MIUI 11 però basat en Android setembre Peu, no tindrà accés.

Si compleix amb aquest requisit, obriu l'aplicació de telèfon, ingressi * # * # 6485 # * # * en l'aplicació de trucada i premeu la tecla Trucar. Apareixerà una sèrie de dades a la pantalla que detallarà la informació de la bateria, com l'estat, el voltatge, etc. Però el que ens interessa és el que apareix com MF_02.

Aquesta és una indicació dels cicles de càrrega de la bateria de el telèfon mòbil. O, en cas contrari, quantes vegades hem configurat el telèfon perquè es carregui? En aquest cas ho vam fer 281 vegades, és a dir, menys d'un any.

De què serveix el coneixement dels cicles de càrrega de la bateria?

Tan simple com saps quanta vida ha perdut el teu telèfon mòbil. Com saben, la durada de la bateria és un dels elements més degradats del seu telèfon des que les companyies van començar a fer els seus telèfons més prims. A més, pocs telèfons li permeten canviar aquest element manualment. De fet, reemplaçar la bateria d'un telèfon és tan costós que sovint és avantatjós comprar un telèfon nou.

Els cicles de la bateria indiquen la vida útil de l'dispositiu perquè tan aviat com hagin transcorregut 500 cicles (aproximadament un any i mig), la bateria perd la seva capacitat i eficiència. I si comencem a parlar sobre la càrrega sense fil, el problema és complicat perquè ja hi ha estudis que mostren que aquests cicles estan debilitant encara més la bateria de telèfon.